Kucağına oturmak erkekler için önemli mi? Herkese +1 fikir verin lütfen?

Arkadaşlar 1.5 yıllık bir sevgilim var beni çok sevdiğine eminim. Evlenecez inşallah üni bitince. O benim ilk sevgilim olduğu için ben biraz masumiyet istiyorum. Bide karakterime ters. İlk zamanlarda hep göğüslerinin resmini at derdi küserdi sinir ederdi beni. Ya resim atıyorum ona sexy ama. tamamen çıplak asla atmam yani. Sonra bunu kabullendi artık çok demiyo. Buluştuğumuzda bana çok ısrar etmişti kucağıma gel diye, kucağında öpüşmüştük. Ama ileri boyutta değil. Bunu 3-4 sefer daha yaptık ama sonuncusunda ben şeyini hissettim gibi oldu ve bidaha gitmedim kucağına çok ısrar etse de. Dün mesajda bu konu açıldı. O bence gayet masum ileri bişey değil ki, ilişkiye girelim demiyorum dedi. Bende masum olmadığını, evlenince istemediği kadar yapacağımı ama evlenmeden böyle şeyler yapmayacağımı söyledim. Aşırı derecede bozuldu. Aslında sevgilim çok düzgün biri. Ben ona ilişkiye girelim diye yalvarsam bile asla istemez. Hatta bazen mesajda azcık sapık bir konu açtığımda hemen değiştirir. Ama kucağı cidden masum görüyo bide kucak fantezisi var sanırım. Çok hoşuna gidiyo ben kucağındayken. Biz onla ilişkiye başlamadan önce ben hep derdim ona, elim erkek eline bile değmedi. Sevgilim olursa eğer nasıl bir kız olduğumu bile bile gelsin derdim. Ve beni çok istedi. Dün de tamam sana baskı yapmaya hakkım yok zaten dedi ama mutsuz olmasını istemiyorum. Sizce neden bu kadar çok istiyo, ne yapmam lazım? Yani bence seven adam sevgilisini o halde görmek istemez ama sevgisinden de aşırı eminim yaşadığımız şeyler sonucunda. Napayım arkadaşlar arada kaldım?
Kucağına oturmak erkekler için önemli mi? Herkese +1 fikir verin lütfen?