Orgazmla mı alakalı başka bir şeyle mi?
Orgazm olupta sivilceli olan var mı? 😕
Orgazm olupta sivilceli olan var mı? 😕
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence alakası yok ama yinede bilgim pek yok ben de evlenince adet sancısı azalıyor diye duymuştum eyer öyle bir durum varsa şayet seksten dolayı vücut bazı hormonlar salgılar olsa olsa o yüzden olur diyebilirim
Aha ben sırf bu yüzden mast yapmaya korkar oldum. Ama kendimede hakim olamiyorum napıcam bilemedim hep böyle
Ne yüzden korkuyosun yapmaya?
Sivilce çıkacak diye bide bakir olduğum için yapinca birakamiyorum doymak bilmiyorum
Yüzüne sürsene biz burda sperm bulamıyoz sen sperm bankası olmuşun
Inanmiyorum ben ona hem iğrenç değilmi yaa öögghh:)
Sperm besliyo diye bir gizli kız yorumı var video attı bir blogger kullanıyomuş peeling izle ben cidden yapıcan sğerm bulsam
Haha bilmiyorum ters tepmesin sonra :) sperm işe yariyosa belki sizin orgazm sırasında çıkan akıntıda işe yarar belki
Ahaha yok o işe yaramaz :)
Ee sperm de bulamazsın ki ne dicen aga bana ordan bir posta sperm vermi dicen :) şaka yaptim kızma ortam şenlensin gece gece
Yoo kızmam demeyi düşünüyom sevgilim olsa iyiydi eski sevgilimden mi istesem diyom gel al der heralde
Ben bilmem ama tehlikeli sonuçlar doğurabilir yani bana bir kız sperm verirmisin dese bilmiyorum yani değisik bir durum :) gerçi bakirim ama ne biliyim kafam karışti
Yanlış anlamz ya guvensın bna
Eh ne diyim umarım istediğin gibi olur herşey :) erkeklere güven olmaz onuda söyliim de
Öyle bir erkek umrumda olmaz heralde ya da umursayacak birinden istemem
Neyse sen doğru yolu bulursun hayatta başarılar
Kişiye gpre istenır zaten
Aha yuh ben unutmuşum bu soruyu sağolasın eig için :) ne yaptın buldunmi sperm
Yok vercek biri yok sen kendininkini deneyip haber versee bana :)
O nasıl olacak :)
Ya sür yüzüne işte fayda etck mi
yaa nasıl olur lenn oo aramızda kalsın bir ara tadını çok merak ettiğim için kendi spermimi ucundan dil değdirmiştim çok iğrençti :D
Ahaha ye demiyorum ki yüzüne sıva 20 dk beklicek sertleşecek sonra yıkıcan
haha bilmiyorum :) bişi dicem senin şu an sivilce durumun ne aşamada
Rouccatane verdi doktr hatta sperm iyi gelir mi diye sordum hayır dedi ama brn inanıyorum hala denicem
ben ilaç kullanmıyorum yaa bıktım artık uğraşmaktan ama şu sperm olayını kafama taktın heee :)
Ne ilacı rouccaten kullndın mı
yok benzamycin mi ne öyle bir şey kullanmıştım ama askere giderken bıraktım yani bir 2 yıldır hiç ilaç kullanmıyorum yoruldum artık ilaç ilaç ilaç :D
Kaç ay kullandın sennki antibiyotik
Hatırlamiyom ama vardır bir 4-5 ay
Royaccotane kesin çözüm
Sende çokmu var sivilce
Evt senn azsa antibiyotik verir
Benim o zmanlar azdı ama şimdilerde ise baya azaldı yani traş olunca tahrişten cıkıyo birde kapalı akneler var az miktar o kadar onun dışında çıkmiyor. Eskiden iltihaplı çıkıyodu
Bu kadar var
Anladım Allah şifa versin doktor kontrolünü birakma geçer
Azaldı işte iii geliyo hap cok zararlı ıkıncı kez kullanıyorum
Iyi bakalım doktorun dedikleri dışına çıkma. Yaş kaç peki
24...
Bitiyo 24üm
Ne element uyduruyonuz sürekli ya yok öyle birşey. Az yağlı şeyler ye çıkmasın
Hayır be kaç kişiden duydum
Ben hiç duymadım
Spermler 😇
Tmmda bunundiyen teyze yüzüne boşalttırıyo :O
Bilemem artık, teyzeyi 😅 spermler cilde çok iyi geliyor 👍
@MNS45 Aynen öyle, bir ara sevgilimden istemişliğim bile oldu 😭😂
Cidden işe yarıyosa bende isticem :( teyzeye mi sorsam acaba ya koskoca kadın yüzüne mi yani hayal edemiyom
Evet yarıyor. Ben denedim 👍
Gözeneklerim açık izler var onlarda geçer mi
Bir yapışta işe yaramaz, sık sıkxolursa evet fazlasıyla
O an mı olcak aradan zaman geçse bir şişeye koyupta olur mu
Ahaha bun bende söyledim ama sevgilim saçmalama dedi 😂😂😂 zamanla kaybediyor özelliklerini. O an olması lazım anlayacağın
Zamanla kokar dimi
@MNS45 hayır sıcaklıkla alakası yok. Yo ben gayet memnunum uygun zamanlarda yapıyoruz, uyguluyorum
Beklese oluyo yani şişede falan çok saol uygulucam
@MNS45 Saçmalama Mns45 iyi bilmiyorsun konuşuyorsun 😂
Ben seni dinliyorum onu değil
Aynen dinleme onu, bak ilişki sonrası ya da sakso va artık ne yaşıyorsanız sevgilin yüzüne boşalsın içindeki mineraller vs onarıcı, yenileyici ve besleyici etkiye sahip. Dediğin gibi bir kutuya koyup saklanıp öyle düzenli kullanmak venimd eaklımdan geçti ama öyle olmuyor taze bir ekild eolması lazım çünkü zamanla özelliğini kaybediyor 😇
Hmmm peki saol
Rica ederim
@MNS45 sanane kardeşim belki tuvalette boşaltcak bana spermini getircek burdan saksoda boşaltcağım anlamı gelmesin
@MNS45 tamam dene işte ne alaka birlikte yapmak
Cevap
7Cevap
Orgazm olunca seratonin özellikle melatonin çokca salgılanır ve bir çok hormon salgılanır genel hormonal denge optimum hale gelir.
bir yerde okumuştum sürekli orgazm olmak daha cok sivilce yapıyor diye. ama alakası oldugnu sanmıyorum bunlarla
evlenince sivilce geçiyorsa
sahte evlilik yapıp sivilceleri geçirdikten sonra
boşanırlar
aha işin bugunu buldum
Gecmiyo hala çıkıyorlar
Off ya :/ torunu olan teyze dedi bana bir kaç kişi sperm demiş acaba yüzüne mi boşalttırıyo yani sebebi ne bilmiyorum
Ne alaka cilt tipiyle alakali o
İşe yarıyo diyen var
Sperm beslıyo onarıcı dıye bılıyorum
yok öyle birşey ya
İyide yüzüne boşalmaz ki herkes yani demek istediğin oysa
çok güzel bir cvp verdin
yüzüne bosalmaktan bahsetmıyorum oyle duymustum o mantıga gore suda cılde iyi gelıyo onuda içiyoruz yüzümüze surmuyoruz
@dikiyero28 hayır öyleymiş ya
nasılmış yüzüne mo boşaltan
@dikiyero28 kardeş bir mesele konuşuyoz aradan bir çık yav
ben yardım ci olayım size iste ondan burdayim sperm lazım size o da bende var :)
Aynen ya her b*ka atlıyo kendı fıkrını kendı yorumunda belırtse keske
Bütünnkızların yorumunda bir erkek var kızlar cevap vermiyo ya keşke kızlara özel sorsaymışım erkeklerde bilir diye şey ettim
Ya hatt ben bı yerde okumustum unlu bı oyuncu yuzune sperm suruyomus amerıkalı ozel sperm getırttırıyomus
Kimden özel getrttrıyo
En sondada anket yapmışlar %50 kullanmam demiş %50 kullanırım demiş :)
Acıkcası bende kullanmam 😄😄
Ben kullanırım sivilcen daha mı kötü
Saçmalama sorem konusunda onlar 30 snde ölüyor taze olması lazım ve iğrenç kokuyor
24saat falan deniyo 30snde çocuk olmaz ki
Kadının içinde öyle çünkü sıcak ıslak ortam havayla temas yok hava falan temas edince max 1 2 dk da ölür yani saha uzun süre yaşaması mucize
Doktora sordum varya :) yok öyle bişey dedi
Yuh 😂 Ne zaman ölüyormuş bir daha arşatırıcam yanlış öı biliyorum ki
Haa yok ölümünü bilmiyorum dermatolojiye gittimde sivilce için bekarsın dimi dedi bir kişi daha bu konuyu dile getrdi dedim evlennce gecıyo mu yok ya gecmıyo dedı peeling yapanlar var spermle bloogger falan vr tavsiye ediyo yok dedi
Ben ölüyor dedim. Doktor mu dedi sperm peelingini yuh
Hayır ben sordum bu soruyu 🙈
Bekarsın dimi diye çok mastürbasyondan olduğunu ya da hormonla ilgili olduğunu düşündüğünden demiştir ay ben de merak ettim düzenli seks hayatı sivilceleri geçiriyorsa fuckbuddy bulacam 😂
Seks değil galiba yüzüne boşalması iyi geliyo yani yorumlar o şekil hatta teyzeye sorcam niye evlenince noluyo diye çünkü seks yapcm ama yüzüme boşaltmıcam belki o zamanda bir faydası olmıcak evlilik işe yaramıyo dicem çevreme yani niye işte o yüzden bu soruyu sordum seks mi spermin yüze teması mı işe yarıyo
KDjfjjfj sence evli kadınlardan kaçı yüze boşaltır çoğu oral bile yapmıyor bence hormonal
Bide koku hep oluyo mu ya 20dk beklet diye blogger kurusun yüzde diyo bu arada o getirttiriyo yani o an yapmıyı demekki ölmüyp
Hele o teyzeyi düşünemiyorym 🙈🙈🙈🙈 kulağıma yaklaşıp söyledi evlenince geçer diye
O zaman sperm değil olay döldeki başka bir madde çünkü sperm ölüyor
İçinde biir sürü şey var çünkü
Teyzenin yüzüne mi boşalıyor sence kocası dkdkdk az mantıklı ol kızım
İlk zmnlar olmuştur belki
Oof abi az mantıklı düşün onlar ayıp günah diye misyoner dışında pozisyona bile girmiyor neredeyse
Nereden nereye geldik git adam gibi bir doktora rouctane kullan herifin de yüzüne attırmasına gerek kalmasın
Yüzümw değil zaten bir şişeye koyup verir
Gttım doktorea ayrıca
Başka doktora git o zaman :) kadın Doğuma git hormon testi yaptır evlilik derken hormonu kastetmişler diğerini değil hem istersen sor bakıyö soru aç şu sitedeki evli heriflerden kaçı karısının yüzüne boşalmış
Zaten yüze boşalmaya karşıyım diyorum ya biriktirir verir bn
Of tamam öyle çok mantıklı elin oğlu attırsın attorsın sen de yüzüne sür 👍🏻
Şunu da şuraya bırakayım
Neyin savaşı bu bir anlasam
İğrenç
En azından yüzüme attırmıyorum gidip zina yapmıyorum kokusunu bile bilmiyorum
Ay canım 😂 Tabi elin herifinden döl istemek çok mantıklı öğrenirsin kokusunu merak etme
İşte eli bulamadım doktorda rouctan verdi eskiden kullandım bu ikinci kullanışım olcak o ilaç ne kadar zararlı ben krem falan istiyodum bunu verdi işte yaşımda24 hala çıkıyo
Spermle peeling yap.
Ciddi mi kafa mı buluyon
tamam istesem bir şişeye koyup verse ölmez dimi spermler ertesi gün yapsam ya da o an mı yapmam lazım
tamam
Saol yorum için
sperm iyi geliyor ;)
Yani yüze boşalcak mı ya da bir şişeye koyup verse ertesi gün ölmez dimi
Biraz yüze sürücen beklicen biraz da yutucan
Yutmak niye
Erkeği de memnun etmek için
rahatlama oluyor birlrşmede
şimdi çok mst yapıyorsun ondan diyorlar
Oha ciddi misin? Boşalmıyorum ki ben
mst yapiyormusun peki
yüzüne boşalttın mi sen hiç?
Hayır tabiki :/
Peki mesela birinden istesem bugun bir şişeye falan koyup yarın verse ben kullansam ölür mü o sperm
ölmez ne den olsun de sen yüzüne mi surmeknistiyon gerçekten
kimden isteye bilirsin ki
Doğruysa evt
bunu kim dedi ki sna
Oha biri daha bana bunu demisti
Bugun yine biri dedi daha öncede duymuştum 😕 sen orgazm oluyo musun
Doyuma ulaşacagın için
Mastta boşalmıyo mu insanlar
Anlat istiyosan
Evlencrm doğruysa
Eğer doğruysa sperm isticem 🙈
mastla alakalu