Yarın otelde kalıcam masturbasyon yapmak istemiyorum önüne nasıl geçerim? Meşgale önerir misiniz?

Askeriye de mülakatım var akıllı telefon vs. almıcam haliyle internetten de yararlanamıyorum. Yata yata sıkılıyorum bir hal oluyorum. Geçen sefer gittiğimde soluğu habire banyo da aldım. Normalde pek masturbasyon yapan biri değilim ama can sıkıntısına sarıyorum masturbasyona sırf vakit geçsin diye yaptım geçen sefer. Kalacağım yer sanayi şehri gezecek yer yok. Yarın öğleden sonra 5 e doğru yola çıkmış olucam haliyle varmam istanbula akşam olacak. Doğal olarak başka ilçeleri vs. gezemicem gittiğim günde. Ertesi sabah 7 de mülakatım var. Spor vs. yapmıcam mülakatta yapıcam zaten bu yüzden kendimi olası bir kas ağrısı veya sakatlama gibi riske atmak istemiyorum son gün.
Wifi ve internet yok.
Tuşlu telefon alıcam.
Spor yapmıcam.
Gezme imkanın yok o gün sadece sınavdan sonra var ama bana sınavdan öncesi lazım.
Çok yatınca kötü oluyorum halsiz oluyorum.
Tvde çoğu kanal çekmiyor.
Sırf vakit geçsin diye masturbasyon da yapmak istemiyorum, en son kaldığım seferde 4. masturbasyondan sonrasını saymadım :/ Posta değil bu arada tek seferde 4-5 yapıyorum ve yoruyor. Rahat 20 küsür boşalmışımdır en son gittiğimde. Yorduğundan dolayı mülakata yorgun ve halsiz gitmek istemiyorum.
Bu yüzden kötü yola düşmemek için bana meşgale önerir misiniz? Ya da nasıl önüne geçerim?
Güncellemeler
+1 yıl
Otel 4 yıldızlıymış :D
Yarın otelde kalıcam masturbasyon yapmak istemiyorum önüne nasıl geçerim? Meşgale önerir misiniz?