Bence yataga gec gelen kadin hem sevismeyi bilmiyor hemde aldatilmayi hak ediyor
Sizde bana katiliyormusunuz
Sizde bana katiliyormusunuz
Kaına kadın olmanın ayıp olduğu aşılanıyor, erkek çocuğa aç göster oğlum derken kız çocuğa gebertirim seni şeklinde laflar söyleniyor. Ciniselliği, düşünmek, istemek, konuşmak hep ayıp hem yasak erkek buna anlayış göstermiyor evlendiği güne kadar hiçbir şey yaşamamış kadının üstüne bodoslama dalıyor hiçbir nezaket emaresi olmadan. Eline erkek eli değmesin, o güne kadar cinselliği düşünmesin evlenince yatakta kadın olsun istiyorsunuz.
evet kadınlar bir değişse ipleri eline alsa dünya cok daha güzel olacak. erkek kadının izinde olmalı. fakat kadında o güç ve istek yok. erkeği kendine hayran bırakamıyor.
Katiliyorum leydim
erkekler zaten kadınların izinden gittiği için şu anda kültür bocalaması yaşamaktayız.
yoo aslında aynı şeyden bahsettikte ya sen beni anlamadın ya da ben anlatamadım kendimi
hımm çok pardon o halde. gerçektende yanlış anlamışım aslında aynı şeyde neyse:D
dostum kadını ateşlemek sadece ve sadece senin elinde. çok evli kadından duyuyorum. cinsel hayatlarını anlatıyorlar. eşiyle yatmak istememesine hak veriyorum. eğer sen de karını ateşlemek için hiç birşey yapmıyorsan eşinin seni arzulamaması normal. gidip aldattıysan da kadınlar bunu çok kolay anlarlar. bunu anladıktan sonra da ondan ilgi bekleyemezsin. kabahati biraz da kendinde aramalısın.
gec yatar gec kalkar o yüzden türk kizlarini unut gitsin evlilik onlar icin sadece hayat sigortasi baska bir seyi bilmezler salla gitsin bak dalgana hocam
Cevap
3Cevap
siz erkekler işten geldikten sonra ne yapıyorsunuz?
Evde atesli bir fistik olmadigi icin yemek yiyor ve kanepede uyuyoruz
Ne demek istedigimi bile anlamadin kucuk hn
1 erkek isterse dışarıdan günlük 10 lira harcayarak yemek ihtiyacını babalar gibi yapabilir o aldığın yemeğin malzemesinin parasını sana kuşlarmı getiriyor?
türk kadını demişin de daha iyisini bulma imkanın varmış gibi..saçmaladın
bence bu düsünce yüzünden siz aldatilmayi hak ediyorsunuz
toplum baskısı yüzünden böyle farkında mısın?
Onu.da etkisi var ama yatak odalarindaki tabu ve ozguvensiz davranislar daha on planda
evet çünkü sevişen kadınada yollu gözüyle bakılıyor türkiyede genellikle böyle ve kadının yıllarca içinde büyüttüğü bu durumu bir anda atması mümkün değil.
yatak odasını görmüyorlar kadının üzerinde yıllardır biriken bir toplum baskısı var kadın olduğu gibi davranamıyor.sevişmek sürekli günahmış ayıpmış gibi dayatılıyor kadına bunu üzerinde odaya girdiğinde atması mümkün mü?
biraz anlayışlı ol. bencilce davranma.
sevgilini mi aldattın sen
Evliyim
karını mı aldattın sen? aldatmadıysan da o yolda yürüyorsun eğer eşin böyle yapıyorsa belki sorun sendedir tahrik edemiyorsundur?
Karisini aldatmayan birisini taniyormusun varmi cvrende oyle biri ergen ergen konusma
uuuv bu sertti
babamı tanıyorum.
18 yasi.dayken ben senden daha serttim bu konularda ama geldigin noktaya bakiyorsun sen bile kendin tanimiyorsun
şimdi senin ne hakettigini sölerdm ama nese
tam tersi aslında,tadını çıkartıyor heyecanın
Ama sofrada yemek yatakta kadin beklenmez
Sende baska seyler hakediyosun tabi...
Neymis
Bence Türk Erkeği aldatmaya bahane arıyo !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar