Kız arkadaşım sarılmamdan bile rahatsız oluyor?

Kız arkadaşımla 4 aydır birlikteyiz , 3 yıldır da çok yakın arkadaşız. Son zamanlarda bir yakınlaşma olup ilişkiye başladık ve gerçekten çok seviyorum. Bunun yanında cinsel olarak çok fazla isteğim var ona karşı bunu da dile getiriyorum zaten. Onunla cinsel ilişkiye girme taraftarı değilim zaten yanlış bir şey yapmasını ben de istemem. Ama en azından öpmek , sarılmak , dokunmak istiyorum. Fakat vedalaşırken bile sarıldığımda kendini sıkıyor , öpünce kendini geri çekiyor. Bundan rahatsız olduğunu henüz alışamadığını söylüyor fakat benim de isteklerim olması normal , istediğim için de beni suçluyor. Benim merak ettiğim şey bu kız beni sevmiyor mu? Sonuçta öpmemden sarılmamdan bile rahatsız olan bir kız neden benimle birlikte? Çok fazla ilgi gösteriyorum , sürekli alışveriş yapıyoruz , mutlu etmeye çalışıyorum aile olsun sosyal hayatı olsun bütün herşeyini ben çekip çeviriyorum. Bu durumun o da farkında kendimi hiç bu kadar şanslı hissetmemiştim iyi ki hayatımdasın sen olmasan yapamazdım , başıma bir şey geldiğinde nasıl olsa sen varsın diyip rahatlıyorum tarzında cümleler kuruyor. Acaba kız benim ona ettiğim yardımlardan , mutlu etmemden dolayı mı yanımda duruyor. Seven insan sevdiğinin kendisini öpmesinden sarılmasından bile rahatsız olur mu?
Kız arkadaşım sarılmamdan bile rahatsız oluyor?