Vajina olsun yeter anlayışında mısınız?

az önce bir haber sitesinde 40 yaşında zihinsel engelli bir kadına tüm köy tecavüz etmiş 17 yaşından tutunda 71 yaşında olan adama kadar. düşünüyorum, erkekler sevmedikleri kız arkadaşlarıyla da ilişkiye girebiliyorlar. 40 yaşında ki engelli bir kadınlada. mesela bir tanıdığım 23 yaşında 35-40 yaşlarında ki hayat kadını teklifte bulunmuş kendi de kabul etmiş yatmış onunla, neden böyle? delik olsun yeter mi diyorsunuz? hiç mi ilişkiye girdiğiniz kadın önemli değil? hiç mi bir şey hissetmek istemezsiniz? gerçekten "ben herkesle giremem hiç olmazsa arada bir çekim olması lazım " diyeniniz yok mu aranızda? ya da o kadınla ilişkiye giren zihniyetle köpeğe kediye bile tecavüz eden zihniyet aynı olduğu için mi o zihinsel engelli kadınla birlikte olmuşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
kadıncağız babasına bakıyormuş erkek kardeşi İstanbul'da çalışıyormu. o erkek kardeşle baba ne durumda? o kadının maalesef doğacak olan çocuğu ne diyecek büyüyünce anneme zihinsel engelliyken tecavüz etmişler 55 yaşında babam 32 yaşında mı diyecek. lanet olsun ya... girecek delik olursa olsun diyen erkeklere lanet olsun..
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca benim amacım erkeklerin kendilerinden büyük kadınla neden yakınlaşmak istedikleri değil. neden herkesle ilişkiye girebildikleri. 10 yaşında ki çocuğa bile tecavüz edebiliyorlar sırf bir deliğe gireyimde zevk alayım diye neden bunu merak ediyorum? neden kendilerinin sevdiği, sevgi olmasa da kendilerine çekici geldiği karşınında isteğiyle ilişki yaşamak istemezler?
Vajina olsun yeter anlayışında mısınız?