1 aylık evliyim, eşimle ilk hafta korunmadan ilişkiye girdik hamile kalmam diye ama benim reglim 5 gün gecikti, çok sık tuvalete gitmeye başladım ve üstüme bir yorgunluk çöktü bende şüphelendim gittim hemen test aldım testte 2 çizgi çıktı, yani hamileyim. Ne yapacağımı bilmiyorum kocama nasıl söylerim... Kocam evliliğin ilk yılları tadını çıkartırız diyip duruyor. Daha 1 ay oldu ve hemen hamile kaldım çok çaresizim :(
1 aylık evliyim hamile kaldım ne yapacağım şimdi ben?
eşim istemiyo yazmışssın da o zaman neden kornmadı? neden zevkine baktı çok bencilmiş kusura bakma bide istemiyorum mu diyo utanmadan Sizin çocuğunuz olacak ana baba olacaksınız bir fark edin çocuk büyüdüğünde bunu bilse nefret eder sizden ben bile bu yaşta bilsem soğurum annemden babamdan
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Belki de nasip böyleydi:) tadını çıkarın boşverin. İnşallah kocacın öküz değildir de kızmaz sana. sonuçta o da yaptı yani. aminn..
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah ya.. tepkisinden çok çekiniyorum söyleyemedim henüz :(
1 hafta içinde başlar merak etme senelerce tedavi gören ama evlat sahibi olamayanlar var anası belli babası belli ilk yılların tadından daha güzel bir tad. Ben 18 yaşında evlendim erken dedim okulum var dedim ilk yılların tadını çıkarcam dedim çıkarmadım mı çıkardım gezdim tozdum 22 yaşında anne oldum ama daha önce nerdeydin sen diye seviyorum oğlumu
O testler genelde yanlış çıkıyor doktora git ayrıca çok korksaydın korunurdun hamile kalmaya çalışmışsın belli ki
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hamile kalmaya çalışmadım etrafımda ki evli insanlar 3 aydır hamile kalmaya çalıştığını duyunca 2 sefer korunmasız yapmaktan hamile kalmayacağımı düşünmüştük. Zaten bu hafta doktora gideceğim.
İsterse günahı onun ama şunu söyliyim eğer bilerek isteyerek o çocuğu aldırırsanız ömürboyu işiniz rast gitmez ve insan öldürmüş katil olarak allahın huzurunda olcaksınız
Olmaz nerden aldın niye bana söylemedin gibi tavırlar görürsün en iyisi seninde haberin yokmuş gibi ve adet gününün geçtiğini ve şüphelendiğini söylemek ikinizede süpriz olur gibi yap sonra eşinin tavrına göre hareket edersin
En İyi Cevaplar