20 yaşıma kadar cinsellik deneyimim olmasına rağmen hiç haz almadım ama kırbaç zincir kelepçe düşününce hoşuma gidiyodu bugün öğrendimki bir ismi varmış (bdsm) :D araştırdım ve sadistmişim kendimi yeni yeni keşfediyorum :D çok sevindim aslında isminin olmasına çünkü kendimi sorunlu sanıyodum meğer benim gibi sorunlu binlerce varmış hatta bu sitede de gördüm baya :D Siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?
Bunun haricinde her cinselliğimde kişiye ve ortama göre hareket ediyorum. Önemli olanın hissetmek ve hissedilmek olduğunu düşünüyorum. Fabteziler yerine, ilişkiyi akışına bırakıyorum.
normal sexs te zevk veren çok az şey varken bir kadınla bdsm uygularken zevk alınacak bir sürü unsur var ben bdsm uygulamak çok isterdim =P zaten moruk biz sünnetli adamlarız zevk alabilceğimiz yerimizi kesmişler =D =D bari olayın içine ip tokatlamak kırbaç kelepçe kıskaç salıncak gibi şeyler girsin
Aynı hisleri ben de 14 yaşındayken hissediyordum. Fakat ben tersi olarak mazoşist olarak. Bir gün internette dominant kadın figürlerine yakın bir şeyler ararken, bdsm kavramı ile tanıştım. Benden daha mutlusu yoktu, kendimi ruh hastası sanıyordum. Ve üstüne milyonlarca video, fotoğraf, hikaye bulunca uçmuştum. Artık gerçek deneyim dışında bu sanallıklar zevk vermiyor tabi.
özür dileyerek bende çok araştırdım ilgi duydum mitreslerle sohbetlerim oldu ama cesaretim olmadı çünkü bazı durumlar ağır bdsmde ki zaten kimsede sana mitres olurum demedi bende olur musunuz die sormadım ama sohbetler güzeldi femdomlarla vs konuşmak kız kölelrle konuştum forumlarda üyeydim doğal olarak araştırınca ama yaaprmıydn dersen bakirim halen belkide cinsel açlık tavan olduğu içinde bu ilgili alan çok çekici geliyordur bilemem var mı içimde yok mu
Mitres fendom falan o dediklerini hiç bilmiyorum çok acemiyim :D Dediğin gibi bazı şeyler çok ağır ondan korktumda sadist olmak istedim zaten :D Sadistliğide iyi bir şekilde yapacağıma inanıyorum :D
keşke özel konuşma imkanımız olsaydı ha bu yavşamak ya da birşeyler beklentisinde olmak için değil tamaman konu odaklı sohbet neyse gizleniyorsanda bir nedeni olması doğal
yani sanırım ben mister olsaydım biraz soft olurdum köle olsaydımda Ball streching en sevmedğim şey belki diğerlerine dayanırdım bilemem hiç bir şey denemdim sonuçta gördüm ve okudum duydum
:/ çok cahilim keşke ölsem. o değilde üyelik istemeyen bdsm hakkında bilgi alabileceğim yer veya sohbet siteleri var mı forum dışında? filmde önerebilirsin?
mesala bilgilenebileceğin bir site burası https://www.turksahibe.com/Ana-Sayfa.php terimleri filan var incele biraz işte konuşsak sohbettede sorablirsin ama gizliliğine karşı saygım var ısrarcıda olmam yersiz
inan bana asla konuyu cinselliğe sanal se. e getirmeden tamamen konusal odaklı soru cevaplı konuşabileceğin kişilerden biriyim burada üşenemssen eğer niçkim üstümde yazılı konuşmak istersen baştacısın ama asla faydalanma girşimim olmaz olamaz
Alayı bilmyo atp tutuyorlar bunada kıl olyorm sahteden farklı görünmek için bdsm yim diyor biri yok daha Zevklymş falan bdsm olunmaz bdsm doğulur içinde olan birşeydir o
Hoşgeldin sapık. Kendini keşfetmen güzel, daha da keşfetmen ve kendini çok iyi tanıman dileğiyle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onların hepsini yaşadım ve yaşadıkça daha da istedim, mum damlatılmasından kırbaçlanmaya kadar hepsini yaşadım. Çok hoşuma gidiyor üzerimde şiddet uygulanması.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın dediğin köle olmalı itaatkar olmalı istediğin gibi kullanılmasına izin vermeli senin yazdıklarımla ben neler neler yaparim
O gifteki tum resimlerin videolarini izledim. Neyse soruna cevap veriyim. Bende bdsm yasami olanlardanim. Switchim ve 1 yildir bu boyle. Ama bazilari köleyim diye gelir sadece s e x icin kandirir. Bu yuzden once onu derinlemesine arastirmalisin ki kandirilma. Bu sitede bulucaksan tabiki. Ama reelde daha iyi olur derim.
S. ex sadece ben istediğim sürece olur kim kandıracak hayırdır sj :D Ama şu bdsm terimlerine çok uzağım ya o anahtar ne demek oluyor bilmiyorum mesela. Öğrenmem gereken çok şey var
En İyi Cevaplar