+1 yılElbette değildir
Kız gibi hep örnek veririler araba alırken bile
Bakirelik iki damla kan değildir
Bakirelik herşeyin ilkini eşinle yaşamaktır
Bay bayan farketmez ikici sevgiliye geçen kişi duldur bunu asla unutma
Çok sevdiysen arkadan verecek kadar onla evlensende
Evlenmeden vermeseydin evlenmeden isteyen erkek kullanan erkektir
Evlenecegin erkeğe arkadan verdim diyebulecekmisin02 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim insanın ya geçmişi temiz değilse?
- +1 yıl
Ya temizse ve kaldiki herkesin günahı kendine eşin seni aldattimi sende aldatacakmisin
Yoksa bosayacakmisin
Bosarsan sözüm yok ama aldatirsan olmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılErekler kızlık zarı ile bunu ölçüyor e senin zarda sağlam durduğuna göre sorun yok aynı hatalara düşme bir daha.
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Keske her ınsan senın gibi soylese. İnsanca
- +1 yıl
Sen insanlara kulak asma. Her insan hata yapar olmuş bir kere önemli olan bu hatalardan ders almak ve tekrarlamamaktır sen bunu gerçekleştir ve bu konu sadece sende kalsın hiç bulandırma suları.
Soran+1 yılEvet her ınsan hata yapar bende bır hata yaptım ve tovbe ettım zaten
- +1 yıl
Tamam gerisi sende takılma sen söylenenlere :)
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
Bedenen soruyorsan evet bakiredir... Ruhen soruyorsan bunu yapmis ve kendini hala bakire göstermeye çalıstıgı icin hem karaktersiz hemde kasarlanmis orspdr...
60 Yorumla
+1 yılEvet
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılBilimsel olarak bakacaksak, vajinaya dokunulmamış, zar duruyor sonuçta. Bakire denir. Ama ruhsal boyuta geçersek, oral dahi yapman bakire olmadığını gösterir... Yani bir şeyler yaşaman ama zarı koruman değil mesele, ruhunun bakire olması derler ya, o hesap.
Ben önemsemem, önemseyenler oldukça çok.
Kendim de yaşamam kimseyle bir şey, ancak sevdiğimle olur.10 Yorumla- 14 Yorumla
Soran+1 yılahhhahaahh bu ne la koptum :D
Soran+1 yılya bakırelik duruyor aama sevdigi insanla yapmış birtek oda cok değil yinedemı bakıre değil
+1 yılKişinin bedenini istediği gibi kullanması yine kişinin kendisinin hakkıdır. Karşı tarafı aldatmadığı yalan söylemediği sürece sorun yoktur. Gizlenmemelidir de.
10 Yorumla
+1 yılBakirelik ek değmermiş, keşfedilmemiş, ekilmemiş, doğalığı bozulmamış demektir. Arkadan birleşmek bir yana öüşmüş, sadece sevişmiş dahi olsa bakirlik bitmiştir. Sadece zar meselesi değil yani.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi mallar yüzünden evlenmeye korkuyoruz
Merak ettim arkadan verdiğin biri sen başkasıyla evlendikten sonra kapını calsa yat benle yoksa kocana söylerim daha önce bana arkadan verdiğini baparsin nolur doğru soyle11 Yorumla
Soran+1 yılsanki erkekler çok temiz bir sus be oral ypmak ısterseler bayılırsın hertürlü zina sonuçta
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin zardan ibaret olduğuna inanıyorsan evet bakiresin yok bekaret zardan ibaret değildir diyorsan değilsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiredir.. Ama şu var evleneceği adama dürüstçe anlarmazsa ruhu bakire değildir... O zaman zaten bakire olsada kandırmış olur evleneceği adamı...
14 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim adamın ruhu sanki çokmu bakire olcak peki?
Cevap sahibi+1 yılO da dürüst olmalı zaten.. Yoksa o da seni kandırmış olur.. Önemli olan bir birinizi geçmişinizle kabul etmeniz.. Yoksa kandırarak bir şey geçmez elinizie. Ve sen de o da gün gelir aldatırsınız bir birinizi.. Çünkü yalanlar daha fazla yalanı doğurur...
Soran+1 yılAldatmakla ne alaka ben buzamana kadar aldatmadım..
Cevap sahibi+1 yılYalan söylersen aldatmış oluyorsun.. Sadece cinsellik değildir aldatmak...
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbayandan içinde sigara içilmemiş oto ilanı gibi..
binmişler ama sigara içmemişler02 Yorumla
Soran+1 yılPeki her haltı yemiş evlenınce bakıre kız ısteyen erkekler ne oluyor budurumda?
- +1 yıl
asgari ücretle mercedes almak isteyen müşteri
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakire kelime anlamı temiz demektir. illa ön deliğinden sokturmamaması o kızın bakireliği devam ediyor anlamına gelmez. bakire den kasıt vücuduna haram el değmemiş olmaktır..
00 Yorumla
+1 yıltürkiyedeki algıya göre kızlık zarı yerinde ise bakiresin demektir :)
00 Yorumlaburda ne profesörler var bir kere ters ilişkiye gireni hemen bakınca anlarmış o zaman gel benimkinede bak kaç kere nereye girmiş anla bakiresin ama ilişkiye girmişsin tersten girdiğin için rahatsın
00 Yorumla
+1 yılVücut bakire ama ruhu değil.. Anal ilişki ne ya? öyle yapıp da bakire olduğunuzu mu düşünüyorsunuz.
08 Yorumla
Soran+1 yılVucut bakıre Ruhu değil nedemek Türkiyedeki erkeklerın cogunun ruhu bakıre değil ozaman :)
- +1 yıl
Kendini bakireyim diye kandırıyor demek. Aynen haklısın değiller ama anal ilişkiye karşıyım yapmadım, yapmam da.
Soran+1 yılBen sadece ilk ve son kez yaşadım Oda ilk aşkımla Burda yaşamayan yoktur varsada namuslu ayagına yatıyor kendılerı yapınca birşey olmuyor miileete düşünmeden yorum yapıyolar Kendılerın Ruhu çok temiz ya Çıplak resim koyup vucudunu sergılemek cok mu ıyı bırsey ama iyi birşey gerçi sizin agzınızın suyu akıyor Siz çok temizsiniz ya dogru
- +1 yıl
ben seni tanımadığım için yargılamıyorum ne yaparsan yap bana ne. Sende beni yargılayamazsın dediğim gibi anal yaşamadım yaşamam da. Vee öyle ağzının suyu akan abazalardan değilim bunu da yaz aklına her erkek bir DEĞİL..
Soran+1 yılYa oral sevısme opüşme bunlar zına değil mi Bunları yapan bırısının de Ruhu bakıre değildir sizin dediğiniz O cinsten işte . Adam ilşkye grmemiş ama onun dısında ellemiş sevişmiş Oral yapmış bu mudur Temiz Ruhlu:)
- +1 yıl
Analin günahi daha pis. Hem hangi insan günahsiz ki?
Soran+1 yılHele evliyken eşini aldatmak daha da gunh kimsenın gunahını yaargılamak haDDİM değil kim bana ne şkldde yorum yapıyorsa o şekilde Cevap veriyorum sadece.. Kusursuz insan yok evet Kusursuzlk Allaha ozgu
- +1 yıl
Her neyse yapmamak en dogrusu hele de anal
Kızlığı duruyor denir kendini pakire diye pazarlayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılsanki siz hiç yapmamışsınız
ruhu değildir. ve en tehlikelisidir. aldatabilme potansiyeline sahiptir.
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var . ben birşeyler yaşadım diye aldatma potansıyelim mi var şimdi
Değildir, madem yapıyorsun hakkını vermek lazım bence, ya hep ya hiç durumu
10 Yorumlazar olarak bakire ama kol gibi arkadan girmiş bakire:)
00 Yorumlateknik olarak evet ama ruh olarak bilmiyorum, masaya yatırıp tartışmak gerek bu konuyu
00 YorumlaÖlçü zarda bakiredir..
Bekaret / bakirelik kişiye göre değişir..00 Yorumla
+1 yılVücudu bakiredir ruhu deildr anal yapan kişi belli olur ilişkide zateb
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama cok yapmamşsa damı bellı oluyo
- +1 yıl
Evet belli eder çünkü delignden belli oluyor
- Cinsellik konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir ben onların sadece toplum baskısndan anal yaptıklarını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSadece zarı düşünenler için bakiredir 🙂
44 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hayır 😏@Lazrepçi
- +1 yıl
Bu konuda iki taraflı düşünüyorum şahsen ben evlenmeden olmaz diyenlerdenim ama yapanıda eleştirmiyorum saygı diyorum herkesin kendi hayatı kim nasıl istiyosa öyle yaşasın 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet öyledir. ama bunu öğrenen biri zaten bakireligide alir geçer gider..
00 YorumlaArkadan nasıl yapmış detaylı anlatırsan bakire olup olmadığını söyleriz ;)
00 YorumlaZihnen degildir
37 Yorumla- +1 yıl
nedir şu bakirelik mevzusu yaa nasıl takıntılı bir milletiz yaaaa. insana en son değer verilecek şey üzerinden değer biçiyoruz.
Soran+1 yıl@Tito0535 sende değilsin ozaman en azıından senin gibi bedenimi herkese sergilemiyorum ;)
Soran+1 yıl@Tito0535 sana demedim
+1 yılBedenen soruyorsan evet bakiredir.
24 Yorumla- +1 yıl
Neden bakiredir
- +1 yıl
@Rüzgar3434343 vajinal ilişki yaşamamış bir kadın bakiredir çünkü, düz mantık. neyini sordun anlamadım?
- +1 yıl
Bakirelik iki damla kan olarak algilaniyorsa bakiredir
Ama bence herşeyin ilkini eşiyle yaşayan bakire veya bakirdir
Bu devirde var mı bilmem tabi - +1 yıl
@Rüzgar3434343 gereksiz duyar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, sorunun cevabı budur. fikirler değişebilir. iyi günler
+1 yılZar olsa ne yazar ruhu bozulmuş bir kere.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin Ruhunuz nasıl :) :)
- +1 yıl
Siz beni tanımadan, ben ne desem boş. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire tabi ki canım önden yapıp yapmadım diyenlerde bakire. Hatta 47 farklı kişiye çıplak fotoğraf atıp vücudunu yalatanlar ama içine girdirmeyenler de bakire. Hepsi müslüman onların din kardeşiyiz
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) :)
+1 yılevet ama ruhu fahişedir
011 Yorumla
Soran+1 yılErkeklern ruhu çok mu temiz?
- +1 yıl
erkek yine gizlemez dürüstçe ifade eder. ama sen evlendiğinde bakireyim aşkım elime erkek eli bile değmedi ilk seninim diyeceksin ama arkadan allah bilir 40 erkek becerecek seni sonra ön hariç tam teşekküllü seks yapacaksın 1 damla kanla kandıracaksın eşini bu adaletli mi. ben yaptıysam gizlemem açıkçası
Soran+1 yılben 40 erkekle birlikte olmadım abartma. Yorum yaparken.. Erkeklerde İlişkiye girmemiş ama onun dısında oral sevısme her haltı yapmış sonra bakırım demelerı nekadar dogru erkeklerin ilişkiye girdikleri belli olmuyor bu konuda rahatlar her haltı yıyolar evlenınce eşine ben bişy yapmadım sen den başkasıylademesi nekadar doğru? . sonra hER haltı yesınler Evlenınce bakıre kız ıstesınler? peki bu adaletlimi. ? Beden bakiredir ama ruhu kirlidir. Soruyorum aNAl zına evet bakıre olmuyosun Ruhun Kirli burda acık sacık kızlara yavsa yorum at cınsel sorular paylas kızlarla halt et bunu yapan ama ilişkiye girmeyen birinin ruhu çokmu temiz :) Temiz ruhlu ınsan mı var_ bence yok >
- +1 yıl
ben hayatımda doğru düzgün kızlarla çıkmadım bile. belirli hayallerim ve kurallarım var bu yüzden karşıma çıkan ne kızlara ben hayır dedim. sırf sevgilim olsun diye sevgili olsam veya yatıp kalkıp kullanmak için çıksaydım neler neler yaşardım. gerçekten erkeğin penisine tapan kızlar bile çıktı karşıma ama hepsine ben hayır dedim. evet ben bakire isterim bakirelik yetmez senin gibi arkadan yapmaması sevgilim dediği kişilerle birşeyler yaşamamış olması gerekli ben yeri geliyor eski sevgilisiyle öpüşmeye bile sıcak bakamıyorum. ki aslında bu normal karşılanmalı. ben birşeyler yaşamadıysam eşim olacak kızda yaşamamalı. hadi yaşadım diyelim yine o yaşamamış olmalı çünkü eşine ve çocuklarına layık biri olmalı. milletin kullanıp kullanıp kirlettiği biri bana göre anneliğe layık biri değil. ben sevgilim dediğim kızlarla el ele tutuşmak koluna girmek sarılmak hadi en fazla öpüşmekten öteye asla çıkmadım. bu yüzden senin gibi insanlar bana çok uzak.
- +1 yıl
dünyada kız kalmasın yine bekar kalırım yine baba olamam belki ama yinede senin gibi birine evet demem asla
Soran+1 yılSen oyle birini ıstıyorsan once senin tervihin öyle birini ıstemeden once ben nekadar temizim diceksin :) sen aşık oldugunda kalbne söz geçiremeyblrsn hem buyuk knsmucaksn
- +1 yıl
Hadi kızım işine saçmalayıp durma.
Soran+1 yılsus lan
- +1 yıl
terbiyesizlik yapma burda. ilk aşkım son aşkım o bu ayağına millete arkadan ver ver sonra yok bakireyim vs diye ayak yap. senin gibi ne kızlar gördüm ve sen giderken bizler dönüyorduk kızım. bu yüzden ona buna bakireyim diye yutturmaya kalksanda sadece bakışlarından bile ruhunun bacım olduğunu anlarım. bu yüzden git kendine göre tipleri bul. git otla pokla oyna bana bulaşma
Soran+1 yılGerzikalı ben bakireyim mi dedim şimdi
Soran+1 yılSen çok temizsn heeeeeeeee :D
+1 yılRuhu delinmiş zar dursa nolur a q
05 Yorumla
Soran+1 yılsizin ruhunuz çok temiz arkadan yapınca da zına oral yapsanda zına. Siz çokmu temizsiniz
- +1 yıl
Temiziz kardeşim ben söylediklerinin hiç birini yapmıyorum, kulp bulmaya çalışma işte yemişin bir halt edebinle kabullen
Soran+1 yılBu sıtede hıc bı kıza yavsamadın sankı cınse ıcerıklı soru sormadın Ruh dıyorsun :) snctaa ben zaten kabul edıyorum n
- +1 yıl
Özür dilerim
Soran+1 yılDiğer Yorumlarımı okudun mu bılmıyorum ıfade edemıyorum kendımı Ozre gerek yok teşşkrler.)
- Cinsellik konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılruhen belki bedenen gitti
11 Yorumla- +1 yıl
Sen yaptın mı ya
Evet vajinası bakiredir bedeni ve ruhunu bilemicem
02 Yorumla
Soran+1 yılRuhu ne karıştırıyorsunuz Millet Bır Ruh tutturmuş giriyor Sizin ruhunuz çokmu temiz bana bu yorumu yapmadan once. Ruhu Temız olmaması O. plardır onune gelene verendır. Ben sevdıgım ınsanla.. neyse ya
Değer verilen zar olunca tabi ki bakiredir.
00 Yorumla
+1 yılvücudu bakiredir ama ruhu değildir bana göre :)
10 Yorumla
+1 yılEvet bedeni bakiredir
00 Yorumla
+1 yılBilimsel olarak evet de sen düşünüyor mysun?
06 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerınde yemedği halt kalmasın evlenınce bakıre kız ıstesınler. Erkeklerın cınsel ilişkiye girip girmediği belli olmadıgı için yemedıklerı halt kalmıyor sonra ben kimseyle yşamadım Rahatca diyebiliyorlar .. Bunlar boyle soyleyebılıyorsa bende bakıreyım evet ;)
- +1 yıl
Anal yapcan yani 😄
Soran+1 yılbir kere yaşadım pişmanım daha yapmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Çok mu acı cektin
Soran+1 yılBu neden ilgilendirdi
- +1 yıl
Genelde öyle olurda merak yani kusura bakma :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinadan yaptirmistan daha kötü bakire degildir..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGÜNCELLEMELER:
Seninde el degememis BAKIR erkek isteme hakkin, eger bakireysen, degilsen anal yaptiginla evlen..
+1 yılcinselliği hiç yaşamadım o yüzden fikrim yok
10 YorumlaCanim bide askiyla diyorsunuzya sinir oluyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılne diyim sizler genel eve giderken cokmu iyi
Soran+1 yılAşk ıcınde cınselıık olmazmış sen oyle san :) :)
Soran+1 yılBana olmaz demen için Senin de yapmamış olman lazım :)
- +1 yıl
Herhalde canim bende dusuncelerimi soyluyorum zaten kafadan uydurmuyorum ben asikdam yapmam yapacak olsamda cok ileri gitmem ve herzamanda yapmam yarinin nolacagini bilemem hadi oldum kizcagiizin geleceyile oynamak ve olunce onun hrsabini nasil verecem ha su olur ask deyilde her ikitaraf gezmek eylrnmek gununu gun etmekse herturlu cinselik yasanir tabiki karsilikli istenmesi sartiyla
Soran+1 yılNefis Bu O anı yaşamadan bılemıyorsun..
Önü kapalı çarşı arkası Mısır çarşısı..
19 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece ilk ve son kez yaşadım Oda ilk aşkımla Burda yaşamayan yoktur varsada namuslu ayagına yatıyor kendılerı yapınca birşey olmuyor miileete düşünmeden yorum yapıyolar Kendılerın Ruhu çok temiz ya Çıplak resim koyup vucudunu sergılemek cok mu ıyı bırsey ama iyi birşey gerçi sizin agzınızın suyu akıyor Siz çok temizsiniz ya dogru :)
Soran+1 yılSende insanca yorum yapmasıını bil..
Soran+1 yılBu yorumu yaparsınız ama bu sitede nezman acık sacık kız görseniz yavsamak için elinizden geleni yaparsınız.. Siz cok temizsiniz Ruhunuz temiz:)
Soran+1 yılDökerim Dokmem seni ilgilendirmıyor ozelimi dokseydm kmlıgımı belli ederdim
+1 yılhayır
20 YorumlaArka kapı açık araba gibidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kereden birşey olmaz bence aramızda kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelik zardan ibaret mıdır sadece
00 Yorumlaelbette bakiredir önden olsada bakiredir bence
00 YorumlaBence değildir
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakiredir
11 Yorumla- +1 yıl
yok artık daha neler bekaret falan zerre kadar umurumda değil ama o zaman vajinal yapıp diktiren de bakiredir bu bakışa göre.
hayır
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Değildir
00 Yorumla
+1 yıltabi canımm
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. evet bakiredir
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil.
00 Yorumla
+1 yılbakiredir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım