Kardeş bu işlerin ayıbı yok. Kendimi gizlemeden açıkça yazcam ve dilim döndüğünce fikrimi paylaşcam. Ya kayinvalideye uyku ilacı vereceksin ondan habersiz ya da geriye tek seçenek kalıyor üzülerek söylüyorum ki eşinde bir sıkıntı var. Yani dünyanın en dürüst adamı da olsa bir erkek bir kadına karşı koyması neredeyse imkansız gibi bir şeydir. Kaldı ki kendi helaliyse kesinlikle karşı koyamaz koymamalı. Benim tavsiyem çevremde gördüğüm insanlardan edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum. Eşin ihtiyacını başkasında görüyor olabilir. Olmaz deme bir takibe almakta fayda görüyorum. Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun kardeşim.
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim ama aile yapisi farkli onun asiri saygiya ona buna onem verir konu annesi olunca inan 1 ay bile seks yapmayabilir inanmasi guc geksede size
Soran+1 yılAynn vebal aliyor cunku ben cok istekliyim hep reddediyo beni uyuyo😕
Soran+1 yılAmin tesekkurler😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast yap canım arada idare et benim karının her gece başı agrıyırbe bn mast hep
162 Yorumla
Soran+1 yılKac yillik evlisinizki
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl ama bn hiç evli olduğumuzu hisset mıyorum kadın hafta da 2 kez istiyor Bm genede 2-3 kez sen istiyorum hiç Bana mısın demiyor evlendiğime çokk pişmanım
Soran+1 yılBakir mi evlendin
Cevap sahibi+1 yılEwt ve hala maşşallah bakir gibiyim sen
Soran+1 yılBakire evlendim ama zina diye yapmadim evlenince yaparim zina olmasin diye
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım be one demek ya😂😂😂🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılEvli degil misin
Soran+1 yılEvliyim yani evlenmeden seks yapmamistim kimseyle kocam ilkim
Cevap sahibi+1 yılHmm aynı bn valla ama varya bu kadın bıktırdı cann ya bn çoook istekliyim o hiç oralı degil dizi izlemek ten başka birşey yapmıyor
Soran+1 yılDemekki onu orgazm edemiyosun sekste tatmin edemiyosun yoksa her kadin ister bak ben kac defa orgazm oluyorum oyuzdende istiyorum bu kadar seks yapmayi
Cevap sahibi+1 yılDün gittim ona daha sexsi görünsün diye baxser rambo atlet falan aldım neyse giydim hatun bana baktı direk başım ağrıyor dedi siyah boxer rambo aletimi gitmiştim yatakta mal gibi kaldım arkadan sokuldum sürüyorm azsın diye git başımdan diyor napayım bn şimdi bu salağı
Soran+1 yılKarin hakkinda boyle konusman uzucu😕
Cevap sahibi+1 yılKızm benim karımla komşu konuşurken duydum komşu elif cinsel lik konuşuyorlardı bnde kulak misafiri oldum filiz bn hergece seviyorm kocamla diyor benim ki ya bn sadece hafta da 1-2 kez yapıyorm dedi filiz neden benim ki benm canım hiç istemiyor ya dedi filiz kızım sen dua et sesiniki başkasını gitmiyor dedi
Cevap sahibi+1 yılBebeğim karımı seviyorum ama cinsel açıdan açım hep ne yapmalıyım sen olsan ne yapardın söyle he haksızmıyım p*rno izliyorm çok hemde suçlu
Soran+1 yılHep mi boyleydi seks haayatiniz ilk zamanlar bile
Cevap sahibi+1 yılİlk zamanlar iyiyim di gibi
Soran+1 yılHaftada kacti
Cevap sahibi+1 yılTa begim her türlü şeyi yaptım yok hani o isteksizken bnde istemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBn günde 2" kez istiyom o zor hafta da 2 kez ondada hep bn bişeyler yapıyorum
Soran+1 yılBizdede sorun annesi gerisinde pek sorun yok aslinda ne zaman istede ben seks yaparim inunla
Cevap sahibi+1 yılGecen yataga uzanmış bnde yattım arkadan sarıldım üf diyor gene mi istiyorsun neyse devam ettim dayama ya hadi yapta yatcam dedi indirdim aşagı bijamsını girdim git gel falan gel dedim ayakta kucağımda yapcam yok dedi böyle yap karı istifini bozmadı öyle işte
Soran+1 yılOlu gibi yatiyo yani yatakta sen kendin enerji harciyosun hep
Cevap sahibi+1 yılLn keşki benim de senin gibi bir karim olsa ya ln oysaki bn ona karşı çok nazik ve kabarım ilk gün ilkti ikimiz içinde ilişkiye girerken tam soktum yavaş ça açıyor dedi bıraktım geri çekildim 1 hafta hiç dokunmadım sırf canı acır dıye o geldi falan filan o bile zor geçti
Soran+1 yılNasil kendini tuttun peki ilk gece zor olmadimi girip tekrr cikmak falan
Cevap sahibi+1 yılHeh aynen bebeğim bn uğraşıyorum ve artık inan yoruldum çok istekliyim napcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKızm bn hayvan değilm ki, bn kıyam ki ya 🙈 yani oysaki hep hart pono izliyorm ama hiç yani öyle davranmam bn nasıl canını yakarım ki bir kadının
Cevap sahibi+1 yılO gün okumuştum ama özür gün mast yaptım
Soran+1 yılBosan o zaman ya daha basindayken cocuk falan yokken aldatma yoluna falan gitme sakin
Cevap sahibi+1 yılLn seviyom be onu bn nasıl ona kıyıp onu yarı yolda bırakayım o benim elime bakıyor
Cevap sahibi+1 yılWalla bebegim bizm dükkanda ni kadın vat evli bana yaşanıyor ne zamn dır ona kalcam bu gidişle 😂🙈
Soran+1 yılAldatmayacagina eminsen ve esim dizelir diyosan devam et o zaman
Soran+1 yılNe dukkani o ya
Cevap sahibi+1 yılLn dükkan bebegim tekstil be kadın bana dayanıyorum be yanıyor namussuz
Cevap sahibi+1 yılAdı lale bn abla diyorm o senin sikini yerim söyle canım diyor ya 🙈🙈😂
Soran+1 yılOhaaa ne bee😡
Cevap sahibi+1 yılKızım bana mı kızıyorsun bn hiç bişey yapmadım daha şimdilik valla
Soran+1 yılYapmada bence pislik rezil kadin o ya
Cevap sahibi+1 yılGeçen eteğini bile bile kaldırmış vc den çıkıp of bir iç çamaşır ı giymiş kızm oneya onu düşünerek ni kez mast yaptım yalan yok kilodunu sokmuş araya bile bile yanlış lık olmuş gibi sonra AA ettiğimi indirmeyi unutmuşum dedi sadece
Soran+1 yılKac yasinda evli degilmi o
Cevap sahibi+1 yılYok be canım yapsam çok tan yapardım ama bebegim o kadar istekliyim ki gece gelse bugün ozaman Ne yaparım bilmeyen
Soran+1 yılYapma bosver
Cevap sahibi+1 yılYa canım sagol be senle konuştum rahatladım ya ohh bitanesin ln sen 🙈😘😘😘😘😘
Soran+1 yılAhaha sagol umarim duzelir esinle arandaki seyler😀
Cevap sahibi+1 yılDur bir bir . Deniyim şansımı bebegim genel azdım bir karıma yavşıyayım
Soran+1 yılGuzel seyler soyle ona basta oyle etkileemye calis sonra yavas dokunuslar falan
Cevap sahibi+1 yılBu kez direk dımaltcam basıcam 😋😂😂 acımayacam yok desede sokcam
Soran+1 yılOyle yapma daha cok sogutursun inan
Cevap sahibi+1 yılAmann severim kızım ya anal yapim de bir aklı başına gelsin şimdi yapcam taş gibi oldu bebegim ya çok azdım kilodunu indirip popona sokucam he dog kerem var vazelin yok olurmu çok canı acımasın ya yalımmi önce acaba
Cevap sahibi+1 yılDün ya odun karının bari güncelleme yapıma kızım ya 🙈🙈
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılHard uyguladım canım of çok güzeldi be karımın canı yandı ama affetmedi ohh çokk güzeldi ya 😋😋🙈sogol bana ilham verdin
Soran+1 yılahaha sevındım senın adına :D
Cevap sahibi+1 yılBnce ni hard deneyin süper ya bir boşalmışım off tek bn degil tabi üstüm göbeğime kadar ıslandı 🙈😋😋
Soran+1 yıle karında memnun kaldıysa super
Cevap sahibi+1 yılDibine kadar kızm ne sandın aga hard hard hard diyorum
Soran+1 yılbugun yıne yaparsınız o zaman
Cevap sahibi+1 yılLn bu gün benim ki anasına gitti
Cevap sahibi+1 yılBugün mast falan takıcam
Cevap sahibi+1 yılEywahh canım İeg için 😘
Soran+1 yılricaa :)
Cevap sahibi+1 yılçne oldu sinin kaynana kız 😂
Cevap sahibi+1 yılHey kızm napıyon ya hiç pas vermiyorsun ha
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurumumuz yuzunden ev tutamadik bir yildan fazla esimin ailesiyle yasadim ve sofrayi kurarken mutfakta bisey almaya gelemi beller ve operdi annesi her an gelebilecek olmasina ramen o yeni evliydik ve saatleece iliskiye girerdik ve bir gecede 3 4 kez banyo yapmislim var hata bende ses gider diye kendimi tutmaya calisiyordum tumta konus bagir hosuma gidiyor diyordu hatta misafir varken dahi iliskiye girdikti kapiyi kitleyip odanin giderken onlar gecirmeye dahi cikammaistim cok cilgindik ve simdi senin yazini okuyunca esin bahane yapiyor gibi geldi
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılsana bak bir taktik vereyim eyer yine de hayir derse ayri uyuyun siz ve esin sucunu anlamali bu aksam kayinvaliden uyuyunca esinde televizyon seyrederken ya da sikilacagi bir film sal uyusun uymusada dalsin iste ama yatagi yapin havalr soguk yorganin altina girin sonra git banyoda soyun ama tamamen hic bir sey girme ve yanina yat eyer bisey olmazsa kicandan suphelnen
Soran+1 yılYatagi ayirmak olmaz ki ama ya
Cevap sahibi+1 yılbu dedimi yap bu aksam eyer iliskiye girmezseniz bende bisey bilmiyorum ama oldu ki girmediniz bu gecelik ayri yatcan canim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileler varken bizde de sorun oluyo
anadolu insabıyız ayıp bizde
ses çıkarmadan iş halletsen
banyoya girince anluyorlar banyoyu ertelesen sabah namazı kaçıyor
Onun için yapmıyoruz ama kısa zamanda gidiyor aileler30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. eğer bir erkek ses gider bahanesi ile fren yapıyorsa inan yalan
bir erkek freni patlak arabadır. cinsellik konusunda erkeğe bahane olamaz. kaynanan yanınızda iken bile eğer erkek azsın hiç dinlemez sevişir.
bu bahane olarak onu gösteriyorsa onda isteksizlik vardır12 Yorumla
Soran+1 yılYokya annesi gelmeden bayagi yapiyodu o gelince degisti birden
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliklerde ilk 6 aydan sonra bayanın isteği müthiş artar. Mutlaka tatmin olmak ister😊😊 tabiri caizse resmen çıldırır😛😛
Sende belli müthiş isteklisin ve mutlak suretle kendini rahatlatman lazım. Devamlı ıslak dolaşırsın ve herşeyden etkilenirsin😊😊 ama eşin sana yeteri ilgiyi göstermesi lazım 😊😊
Bu normal bir şey ve annesi anlarsa anlasın😊😊 sizi rahat bırakmaya uğraşması lazım😆😆
Ama şu an için tek düşündüğün isteğini bastırmak ve rahat bir uyku değil mi😊😊 mast sana yetmez. Şöyle hayatında ilk kez yoğun orgamz olarak tam olarak rahatlamak istiyorsun değil mi😊😊22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu an aklından tek geçen bu değil mi😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılGece gece muthiş bir istek var değil mi😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtele mi gidelim de. neden evlendik o zaman. zincir gibi bağlı bir birine tüm ilişkiler. sadakat. cinsel yaşam. terbiye. maddi yaşam. anlayış. biri kopmuşsa evlilik sarsılır bunu ona anlat. kocam da öyleydi. ben tedavi olunacak derece huzursuzluk yaşadım. ilişkiden soğudum. anlatdım yalnışını anladı. ayrı yatakta uyuyalım o zaman de benim isteklerim var. sen hayır diyorsun de.
25 Yorumla
Soran+1 yılSenin sorunun neydi
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarının aynısı
Soran+1 yılCozum ne oldu
Cevap sahibi+1 yılAnlamak zorunda kalan. yoksa dır dırla kafası kopacak eş:)
Cevap sahibi+1 yılTedaviye filan ihtiyacım kalmadı. sorun duygularımı bastırmammış.
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. İşte bu yüzden bütün hanım kızlarımız kaynana ile oturmaya karşılar ve haklılar.. Kusura bakmayın eşinizi (ses çıkar duyarlar, yapmayalım) düşüncesinden dolayı kınıyorum..
38 Yorumla
Soran+1 yılErkek annelerinden sogudum cidden ya halbuki evlenmeden anne gozuyle baakrim diyodjm soguttular
- +1 yıl
Çok ama çok haklısın. Evliliğin temeli olan bir konuda hakkınız olanı yaşayamıyorsunuz. Resmen boşanma sebebi.. İlk zamanlar duygusal bakıp "senin annen , benim annem beraber yaşarız " mantığı oluyor tabi. Ama işin içine girince sorunlar ortaya çıkınca , ev üstüne evin olmayacağı anlaşılıyor. Bende anneme düşkünüm ama evlenince ayrı evde yaşayacağım. Ben belki eşimle evde çıplak uzanıp "içerde" dizisini izleyecem yahu..
Soran+1 yılAynn ya sorma mesela evde gecelikle gezmek isterim simdi oyle de duramiyorum cok sey varda bosver iste
Soran+1 yılKesinlikle oturma esine ve kendine bu kotulugu yapma derim
- +1 yıl
O hatayı asla yapmam, anneme hergün oturmaya gitmiş olsam da , yatmak için eşimle doğru evimize giderim. Ben rahatı seven bir adamım , gelemem öyle aynı ev içinde aman ses çıkar , duşa girerken çekinmeler falan, evimde eşimle çıplak gezemedikten sonra ne yapayım öyle evliliği.. Umarım sende en kısa zamanda bu sorunu ayrı eve çıkarak atlatırsın.
Soran+1 yılTesekkur ederim😊
+1 yılOzellikle bagartir ses cikartirim. Utansin da arada bir gitsin. Beni karimla rahat biraksin diye. Valla karimi istedigim zaman ordu olsa tanimam. O is gorulecekkkk
28 Yorumla
Soran+1 yılKendi annene nasil utanip gitsin o zaman diyosun ya
- +1 yıl
Iyi de karimi da arzulamayim mi. O zaman arada bir otele gider otelde gorurum isi
Soran+1 yılAma yeni evliyiz sayilir ben arada degil surekli yapmak istiyorum😕
- +1 yıl
Ben de surekli yapmak istiyorum ama evde kimse olmamasina ragmen karim istemiyo :((
- +1 yıl
Ben yeni evliyken de ayniydi. Ilk kez evliligimizin 3. Ayinda iliskiye girebildik :((
Soran+1 yıl3 ay neden girmedinizki
- +1 yıl
Sarj bitiyo sarja taktim teli. Sen yaz ben bakarim
Soran+1 yılOlmaz
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=K6S4O-VtZBI
welcome to the HOTEL California134 Yorumla- +1 yıl
durum baya kötü heralde. bu saatte zor işin
Soran+1 yıleşim uyudu annesıde uyudu bende mast falan yaparım sinirim Şu an tavan zaten
- +1 yıl
dur dur tamam. benide bu saate şey yapma :D
Soran+1 yılpeki iyi geceler
- +1 yıl
kolay gelsin sanada :)
Soran+1 yılsağoll
- +1 yıl
etkilenmiş bile birisi :D
- +1 yıl
banada kolay gelsin artık :)
Soran+1 yılaynn
- +1 yıl
heyecanla içeri gittim benimkide seninki gibi devirmiş kamyonu yatıyor. hadi bakalım
Soran+1 yılevlı mısın sende
- +1 yıl
evet. çaktırma :)
Soran+1 yılve memnun degılsın sanırım cınsellıkten sızdede mı anne var esın mı klasık bası agrıyor
- +1 yıl
yok başka şeyler burdan anlatmam doğru olmaz kusuruma bakma lütfen :(
- +1 yıl
yani ne olursa olsun eşim açık edemem milletin içinde.
Soran+1 yılhaklısın ya sana da bısey dedıgım yok
- +1 yıl
teşekkür ederim anlayışın için
Soran+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
hadi bize kolay gelsin :)
Soran+1 yılaynn :D
- +1 yıl
ağzımız çalışacağına elimiz çalışsın :D
Soran+1 yıloylee :D
- +1 yıl
çekinmezsen bana bir özelden yazar mısın 2 cümle birşey sorucam. belki yardımcı olabilirsin eşimle ilgili.
Soran+1 yılozel olmaz bu soruyu gören bu saatte cok kışı kalmamıştır ustu kapalı sormak ıstedıgını sor yardımcı olayım
- +1 yıl
yok o zaman teşekkür ederim. yazamam burdan o kadar özelimi.
Soran+1 yılsen bılırsın
- +1 yıl
gerçekten burdan anlatsam bir sürü değişik adam eşim hakkında birşeyler düşünecek, namus bekçiliği yapan olacak. ama yinede teşekkürler
Soran+1 yılkarışanı engellerdik sorun olmazdı ama sana hak verıyorum sorun degıl
- +1 yıl
yok zaten saçma geldi düşününce. benim sorunumu uzaktan biri nasıl çözsün. hani ben kadınsın onun dilinden anlarsın diye demiştim ama saçma bir fikir
Soran+1 yılkadınlarla ılgılı başka sey sormak ıstersen burdan sorabılırsın yıne
- +1 yıl
yok genel olarak hakimimdir kadınlarla ilgili şeylere ama sormak istediğim şey özeldi. fikir almak için. onun dışında soracağım birşey yok.
Soran+1 yıldoğrudur ama ınan o konuda hassasım ıste
- +1 yıl
tabi ki saygı duyuyorum
Soran+1 yıl:) :)
Genelde tam tersi durum olur kadın çekinir yapmaya erkek ister ama sizin biraz değişik hakikaten. Biraz azdirman lazım adamı
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar gecelige falan hala yok diyor ya
Kaynanayi napmali kaynar kazana atmali modundaki gelinlerimiz 😄😄
21 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin boyle esimi arzulayip istekli olmak suc basim agriyo deseydim ona hep kiymete binerdim
+1 yılYa yapın gitsin arkadaş herkesin ihtiyacı var
Onlar yapmamış mı ses giderse gitsin gelişte ne yapıyorsunuz arkadaş diyecek hali yok ya Eşiniz bu durumu açıklar onun ayıbı olmaz 😀10 Yorumla
+1 yılNormalde kadınlar bu tür çekincelerden ilişkiye girmek istemezler bir erkeğin istekli bir kadına hemde eşine hayır demesi de ayrı bir tuhaf
118 Yorumla
Soran+1 yılOff cok istekliyimm😣😣
- +1 yıl
Kusura bakmazsan rahatlaman icin yardımcı olmak isterim sanal denemek istermisin
Soran+1 yılHayir ya kocam varken ne diye onlarla ugrasayim
- +1 yıl
Tamam da şu anki isteğini gidermek için
- +1 yıl
Rahatlarsın
Soran+1 yılYok sagol cok zorda kalirsam biseyler izleyip mast yapicam esim annesiyke otururken
- +1 yıl
Mast bunun yerini tutmaz sonuçta eşini hayal edeceksin
Soran+1 yılBende klasik cogu kiz gibi isteksiz olup esim seks isteyince basim agriyo deseydim ya😕😕
- +1 yıl
Yapma öyle :)
Soran+1 yılNeyse bosver
- +1 yıl
Kadının istekli olması güzel birşey çok etkileyici
Soran+1 yılAma istekli kadinin dayanmasi istekki erkegin dayanmasindan zor inan dayanamiyorum mutfakta yemek yerken kayinvalide flaan dinlemeyip kocamin dudagina ypiscam inan dalip gidiyorum bazen oyle
- +1 yıl
Evet ya kadınların ki daha zor herhalde Allah yardımcın olsun :)
Soran+1 yılSagoll
Soran+1 yılOlmaz o bu sitede
- +1 yıl
Nerede olur :)
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Çok haklısın
bende üniversite de iken ev de erkek arkadaşımla seks aradabir yapabiliyorduk sonra farklı eve çıktık ama
13 Yorumla
Soran+1 yıl@Fury50 escinsel o
+1 yılesin seni kivama getirirde yavas yavas guzelce yaparsa ses cikmaz esinde istek olsa bir care bulur yani
10 Yorumla
+1 yılVallaha ben sizin yerinizde olsam evden kaçırana kadar numara yapardım ses çıkarırdım😁😁
21 Yorumla- +1 yıl
ya da sallamaz yapardım ya ne numarası ne işi var evli çiftin evinde kalıyorsa bunada katlansın
+1 yılKayınvalidenin evinizde ya da sizin onun evinde olmanız hata. Sevişmek her evli çiftin hakkı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam. Bence iyice aklına gir. Fazla ses cikarmayacagini söyle o da yavaş olsun. Ve hani uyduğundan emin oldugun zaman yapın. Böyle olmaz çünkü :)
27 Yorumla
Soran+1 yılYa bak giydigkm gecelikleri falan gorsen gayet seksi ama adam yanasmiyor ya
Cevap sahibi+1 yılUmarim troll degilsindir :D istiyorum de ya alla allaa illa onun istemesi gerekmiyor ki bu işler karşılıkli sen iyice yanaş o da sana dayanamaz kesin
Soran+1 yılYaa beni anlamiyorsun 😀karsima alip acik acik seks yapmk istiyorum az yapiyoruz annenden dolayi mutlu degilim dedim sabret diyor
Cevap sahibi+1 yılAhahah kaç yillik evlisin sen ya bu nee :D
Soran+1 yıl1 olmadi daha tam yeni ya😂
Cevap sahibi+1 yılVar ya bu soru gerçek değil ahahah olsun yine de kiyamam ahaha :D
Soran+1 yılKocamda kiyamasa keske
+1 yılNeden ayıp olsun? Kayınvalide hiç mi yapmadı o işi? Kocan bahane arıyor gibi..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Ya yavaş yapacak ya da yerde yapacak.. başka yolu yok.. :)
10 Yorumla
+1 yılValla ben umursamam yaparım, ses çıkıyorsa sakince ya da ne bilim bir şekilde ayarlanır.
10 YorumlaBol bol biyerlere kaçamak yapın başka yapıcak bişey yok
10 Yorumlasenin kocada iş yok heheh ben olsam inlete inlete yaparım umrumda olmaz :)
32 Yorumla- +1 yıl
yok ya bir kadin iliskiye girmek isterse her turlu girer karsinda soyunur ciplak uyur yine girer :) dimi
- +1 yıl
@sevgulhasan aynen işte bu
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılsen eşini zevke getır o unutur o an herseyı dunayayla ılsıkısını keser o zaman ve rahat rahat seks yaparsınız merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) ya olsun nolcak.. ses çıkarmıcana söz ver.. hem duymaz yaşlıysa kulaklar
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne oldu bişey fiyaskoyla sonuçlanmış gibi
Cevap sahibi+1 yıl? merak ettim ama :)
Cevap sahibi+1 yılyakalad mı kocan yine mi reddetti
Soran+1 yılgıttı uyuudu annesıde uyuud ben kaldım boyle
Cevap sahibi+1 yılkötü olmuş.. link atabilirim istersen sana gif vs.. işini görürsün
Soran+1 yılyok sagolasın oyle seyler atma profılın tehlikeye gırmesın
Cevap sahibi+1 yılyok sorunu beğendim. mesaj at.. engellersin attıktan sonra
Soran+1 yılmesaj kısmı olmaz bosver kalsın sagolasın
Cevap sahibi+1 yılengellersin.. selam dahi yazmamıza konuşmamıza gerek yok linkleri atayım işin bitince direkt engelle
Soran+1 yıllink falan ıstemıyorumkı bosver :) sagol gorus ıcınde
Cevap sahibi+1 yılpeki bakalm uzülme ya :) kaynana evde yokken ya da dışarda sevişmeyi denesenize fantazi olur :)
Soran+1 yılo olmadığında sorun yok zaten sorun o oldugunda
Cevap sahibi+1 yıl:) hiç gitmiyo mu bu kadın ya
Soran+1 yılbu ara hayır :D
Cevap sahibi+1 yılya gündüz komşuya bişeye gönder 5 dakikada s. ksin.. çok mu uzun sürüyo boşalmanız
Soran+1 yılya uf oyle seylere gırmem acelede edemem ben ya annesını yollasın ya o varken gecelerı yapsın
Cevap sahibi+1 yılbiraz atılgan olsana uyurken yarranı çıkar yalamaya başla :) hayır mı diyecek
+1 yılMaddi durumunuz varsa kiraya çıkın
33 Yorumla
Soran+1 yılSorun para degil kayinvalidem bir sure biziinle kalmak zorunda bazi seylerden dolayi oyuzden
- +1 yıl
Baştan desene geçici bir durumsa azcık sık dişini yok dayanamam diyorsan oteller ne güne duruyor :)
Soran+1 yılHer gun mu gideyim otellere😂
+1 yılara ara kaçamak yapın gidin otele felan. ya da sessiz yapın..
10 Yorumla
+1 yılkendinkendine yap salla gitsin esin isteseydi zaten annesi vs olmazdi ewde!
20 Yorumla
+1 yılSes çıkartmadan yapmak çok mu güç?
23 Yorumla
Soran+1 yılYa istemsiz benim sesim cikiyor ama
- +1 yıl
Sessiz sakin işini gören bir benim galiba şu dünyada
Soran+1 yılOyle degilim ben
eşinin seks yapmamasının sebebi o değil. erkekliği eksik onun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit ayni oda da. uyu ayıp olmasın beraber yatmamiz de
20 Yorumla
+1 yılSes mi gider ben olsam yanımızda daki yasa hiç affetmem
11 Yorumla- +1 yıl
Bence sende de isyok adamı azdirirsan ses akına gelmez
o uyur hemen duymaz bile rahatınıza bakın
114 Yorumla
Soran+1 yılBizimki duyar sen bilmiyosun
Soran+1 yılDedikoducunun teki ya 😂
Soran+1 yılUmarim😂
Soran+1 yılYa sorun kocamda iste delirtti beni ya
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
ya da kesin çözüm :D
origin.komedi.com/...na-el-bombasi-atti_o_3156.jpg
Soran+1 yılYaaa😂😂😂
Soran+1 yılSagolasin😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv dolu ben müthiş zevk alırım nefes nefese ve ses duyma ve yakalanma hissi
10 YorumlaNe yapacan az sabret gitmesini bekle
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydir bizimle ve bir yil daha kalacak yaklasil bazi sebeplerden dolayi
+1 yılYok artik sen ciddi misin?
17 Yorumla
Soran+1 yılErkek anneleri evlenince hep boyle sorun cikariyo iste
- +1 yıl
Ilk defa duydum ama. hic. mi girmediniz peki
Soran+1 yılAnnesi gelmeden haftada 4 falandi simdi haftada 1 bile cok zor
- +1 yıl
Ne zaman geldi. en son ne zaman yaptiniz
Soran+1 yıl4 aydr bizde en son 1 hafta falan oluyo yapali
- +1 yıl
Dertlesmek ister misin. zor bir durum ya gercekten ama vardir caresi
Soran+1 yılOff off
Hmm ne kadar kalcaklar
18 Yorumla
Soran+1 yılYaklasik 10 ay 1 yil falan
Soran+1 yılHaftada 2 gun icin mi evlendim ben ya😕
Soran+1 yılEvlenmeden yapma bencede ayrica annesini evde birakip otele gitmez haftada 2 gun cildircam ya
Soran+1 yılYap bencede
bagirmayacaksin o zaman kuzu
264 Yorumla
Soran+1 yılAciyor ama😕
Soran+1 yılAma o an farkinda olmadan sesim cikiyo illaki kasitli degil yani
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılYa benim onun yapis tarzinda falan sorunum yokki sadece daha cok yapmak istiyorum olay orda
Soran+1 yılHaz aliyorum zaten sadece daha cok yapmak isterim
Soran+1 yılNe alaka ya evliyim ozelden konusmam kimseyke
Soran+1 yılNeyi ya
Soran+1 yılBurasi acik platform herkes okuyor modlar falanda farkindasin demi
Soran+1 yılOff sende yani sanki bu siteyi bilmiyosun
Soran+1 yılPeki neyse bosver iyi aksamlar sanaa
Soran+1 yılOzur dilerim iyi gecelerrr...
Soran+1 yılTmmm
Soran+1 yılAnlamadim?
Soran+1 yılTamm siniirn bozulmasin daha yazma buraya o zaman sagol gorus icin iyi geceler tekrr
Soran+1 yılonemlı degıl
Soran+1 yılneye uzuldun
Soran+1 yıl23 um
Soran+1 yılama annesı varken ıstemıyor napıyım :/
Soran+1 yılannesı yokken delı gıbı yapıyor ıstıyor oda ama
Soran+1 yılhayırlısı artık
Soran+1 yıluyudu zaten annesıde uyudu bende gıdıp mast yaparım birazdan napayım
Soran+1 yılevett
Soran+1 yılyok elımle yaparım ya bıseyler ızleyıp ama bunu burnundan getırcem ben ya unutmam bu geceyı once bı annesı gıtsın bakalım
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılpekii :)
Soran+1 yılağlatmam
Soran+1 yılsanada :D
Soran+1 yılpeki peki
Soran+1 yılbişey olmaz
nasıl bir evlilik oluyor o zaman bu
30 Yorumlauyku ilacı ver kayinvaideye
24 Yorumla
Soran+1 yılHer gece mi
Soran+1 yılAma yeni evli sayiliriz 1 yil oldu daha😕
+1 yılİkisini de evden at 😂😂😂
20 YorumlaBen olsam agzini tutar yinede yapardim 😈
26 Yorumla
Soran+1 yılBunu onada dedim agzimi kapat elinle seism cikinca diye yok riske atmaylim diyo
Soran+1 yılAnnesi gelmeden haftada 4 5 iyiydi o zaman ya
Soran+1 yılYok be iyiydi ben bayagi orgazm oluyodum
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sessiz yapamıyor musunuz?
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ses cikariyorum istemsiz
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. kocanı tokatla kendine gelsin
10 YorumlaKaynana koca bul evlendir
110 Yorumla
Soran+1 yılKocasi var zaten de o isler karisik biraz ya bosverin
Soran+1 yılBenim sesim cikiyo ya😕
Soran+1 yılBence oyle
Soran+1 yılAnnesi gelmeden haftada 4 5 falandi simdi haftada 1 zor
Soran+1 yılElimde olsa 6 ya bile cikaririm ne 3 u ga
+1 yılEsine soyle istiyom bende ihtoyacim. var de
15 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum zaten
- +1 yıl
Ne diyo
Soran+1 yılSabret dayan falan
- +1 yıl
Bu kaynana hep durcakmi
Soran+1 yıl10 ay falan
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 geceligine otele gidin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılYemeğine uyku ilacı at
10 Yorumla
+1 yılTelevizyonun sesini açsanıza...
141 Yorumla- +1 yıl
sorun devam ediyo galiba?
Soran+1 yılevt
- +1 yıl
odalarınız çokmu yakın...
Soran+1 yılsayılır hemde benım sesım çıkınca esım ıstemıyor hıc asla
- +1 yıl
Çok zevk alıyosun sanırım
Soran+1 yılevet ben alıyorum ya yoksa ıstemm böyle seks falan zaten
- +1 yıl
aşırı derecedemi bağiriyosun
Soran+1 yılaşırı degıl ya ama bılmıyorum sesım cıkıyomus ıste ben frkında degılım o an esım dıyo sonradan annesı yokken o memnun sesımın çıkmasından falan sorun yok ama annesı varken böyle ıste
- +1 yıl
eşinle öpüşerek sevişin
Soran+1 yılo kadarınıda ben ıstmıyorum tuhaf ya neyse sagol gorus ıcın yormayım daha fazla ben :)
- +1 yıl
sana bir önerir Eşinin parmağini yalamayı dene ama ısırma... :)
Soran+1 yıldenedım bıkac kez ya :D ben bayağı sey araştırıp denedım yenılıklere acıgımdır zaten
- +1 yıl
himmm ısırdınmı delii :P
Soran+1 yılyaladım emdım falan ıste
- +1 yıl
himm fantezi delisi birisin :)
Soran+1 yılısteklıyım dıyelım
- +1 yıl
Aynı zamanda Doyumsuzsun bence...:)
Soran+1 yılbilemıyorumm
- +1 yıl
Hislerimde yanılmam...
Soran+1 yılpekiii :D
- +1 yıl
himmm yaş kaç :)
Soran+1 yıl23..
- +1 yıl
Arzuların Tavan yaptiği yaşlar... ilişki esnasında ne kadar sürede boşalıyosun...*?
Soran+1 yıl10 dk falan
- +1 yıl
Harika bir süre çok sulanıyormu...
Soran+1 yılorta dıyelım ne cok ne az
- +1 yıl
himm iyimiş vajina dudakların dolgunmu
Soran+1 yılsayıılır fızık olarakta mınyonum ıste oyle
- +1 yıl
himmm minyonlar hepmi doyumsuz ve istekli olur anlamış değilim :P boy kaç
Soran+1 yıl162 neden oyle dedınkı
- +1 yıl
Benim başimdada var senin aynından... :P
Soran+1 yıleşin isteklımı cok
- +1 yıl
Eş değil beraber oldugum arkadaşım hemde aşırı derecede... saatlerce... :P
Soran+1 yılmınyon olmakla mı alakalı dıyosun bu ıstek :D
- +1 yıl
Aynen canım Tecrübe ile sabit...:)
Soran+1 yıldoğrudur :D
- +1 yıl
Bu saatte Neden eşinin yanında değilsin :)
Soran+1 yılgitti uyudu annesıde uyuud bende mast yapıcam napıyım
- +1 yıl
himmm bendemi yapsam... :)
Soran+1 yılsen bılırsın
- +1 yıl
eşlik eden olsa...
+1 yılbağıra çağıra sevişin lan
10 Yorumlayapması lazım ses gidicekse gitsibn
12 Yorumla
Soran+1 yılBenceee oyle ama o oyle bakmiyor iste
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYat lan o zaman sen de
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence sorun kayinvalidende değil eşinde
10 Yorumlaevı ayırıcan kafasını yıcen ev al ev al dıye
10 Yorumla
+1 yılkaynanada keşke ayıp olur deseydi, de eşine :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatağa bağla kapa ağzını
10 Yorumla Mast yap kendi kendine
10 Yorumlakocanı baştan çıkarabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvden kaynananı gönder
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. duşa girin beraber, bir şekilde halledersiniz ya
00 Yorumla
+1 yılSes çıkarmadan yapın
21 Yorumla
Soran+1 yılIstemsiz oluyo ya
+1 yılGündüz otele gidin arabada yapın ev kiralayın 1+1
11 Yorumla- +1 yıl
Ev içinde ev kurulmaz zaten,
Uyuttuktan sonra yaocjsnz
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?