Çekici bir kadın değil miyim? sorun bende mi?

kocam bana hiç ilgi göstermiyor. gece toplam 15 dk sürüyor beraberliğimiz sonra dönüp arkasını uyuyor. evlenmeden ilişki yaşamamıştık bu durumu anlayamadım bu sebeple. çok bakımlı ve düzgün fizikli bir kadınım. 1.70 boyundayım 60 kiloyum. 88-58-90 ölçülerindeyim. yeşil gözlüyüm kahverengi saçlıyım. beyaz tenliyim. kişisel bakımıma çok özen gösteririm. her sabah eşim gittikten sonra spor yaparım. temizim günde 3-4 kere duşumu alırım. güzel iç çamaşırlarım var. eşimi mutlu etmek adına değişik şeyler de deniyorum ama onda hiç bir şey yok.. sizce eşim neden cinsel anlamda benimle ilgilenmiyor olabilir? beni sevmiyor mudur? çekici bulmuyor mudur? evlendiğimden beri orgazm olamadım. o yokken 4-5 günde bir masturbasyon yapıyorum. neden böyle :(
Güncellemeler
+1 yıl
eşimin işi yorucu bir iş de değil. bana vakit ayırmıyor ama arkadaşları ile futbol oynuyor..
Güncellemeler
+1 yıl
özür dilerim güncelleme için ama durum çok önemliii. eşim gay p*rnosu izlemiş bir sürü. pcde de dolu var burada birkaç kişi yazınca ben de pcde arattım gay diye. bir sürü p*rno ve resim cıktı. sizce eşim gay olabilir mi? nasıl konusabilirim bu durumu? nasıl anlayabilirim?
Çekici bir kadın değil miyim? sorun bende mi?