Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Klasik bir evlilik hikayesi. Severek evlenen çiftlerde ilk dönem biraz daha canlı geçtikten sonra evliliklerin %90 belki daha fazlası zaman içinde bu anlattığınız şekle girer. Evlilik öncesi abazan dolaşan adam evlilik sonrası birden bu işi boşal bitsin, hatta daha da öte külfet olarak görür eşiyle. Canım cicim kalmaz, ilgi kalmaz eve gel TV seyret yat uyu sabah kalk işe git şeklinde geçer. Hatta bir de gerginlikler kavgalar serpiştirilir araya.Anladığım sizinki baştan beri böyle gidiyor.
- Öncelikle bu konuları eşinizle oturup güzel güzel birbirinizi kırmadan ama içinizdekileri net anlatacak şekilde konuşmayı denemelisiniz. Çözüm önerilerini de bu şekilde üretebilirsiniz.
Bu madde çok önemli ama büyük çoğunluk bu aşamada da başarısız olur.
- Çözümsüz görünüyorsa bu sefer oturup kendi başınıza düşüneceksiniz. Bu adam böyle bu ilişki de böyle. Bu koşullarda yaşamak istiyor muyum ? Cevabınız net şekilde hayırsa ayrılıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız. Ya da bu koşullarda kendinize başka bir hayat alanı daha açıp yaşama yolunu seçeceksiniz. Örneğin spor, sanat veya başka aktivitelere, hobilerinize, oluşturacağınız yeni çevrelerdeki arkadaşlarınızla kendinize yaşam alanları kuracaksınız. Cinsellik mi ? O da size bağlı, başka yerlerde aramak ya da aramamak.
Bol şans.03 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsınız sağolun. benden cok erkek arkadaşları ile ilgileniyor. her gece onların yanında. maç yapıyorlar film izliyorlar. beklediğin filmin dvdsini aldım hayatım akşam izleyelim diyorum. yok ben x kişilerle izleyeceğim bugun diyor. var mı böyle bir sey ya :(
En İyi Cevaplar
eşiniz kalp tansiyon ya da benzer bir ilaç kullanıyorsa bunun yan etkisi olabilir.
15 sürmesi çok kısa ve tabiki üzücü..
yatakta siz aktifmisiniz erkeğin kadar kadının rolu önemli.
bir akşam kokular sürp seksi bir gecelik ile onu tahrik takrik edin
siz aktif olun onunla ynayın 15 dk kaçmasına izin vermeyin hemen iliki olmasın ön sevişmeyi oyuna cevirin ilgisni çekecektir...
ilikşiden sonra uyuması genek şikayete bu erkeğin doğasında olan br sye uynaık tutmak için yataktan cıkın ona çilolatılı süt, meyeve tabağı vs bir sey yemeye imeye ikna edin . uyuma etkisi 10 dk kadar sürer ve dağılır
ikinic için zaman kalır07 Yorumla
Soran+1 yılbunu da deneyeceğim sağolun
- +1 yıl
önemli olan eşinize yön vermek bu sizin elinizde
o hemen yapmak istiyorsa oyun yaparak altından kaçın siz üste cıkın
onun tahtik olduğu noktaraı keşfedin..
eşiniz erken boşalıyorsa gecekritici prezervatif yaya krem deneyin
ogazm olmanız için siiz önce oral ya da ele uyarması yönünce tevsiyede bununun ona söyleyin ya da siz yön verin
* eşiniz cemaat ya da benzer bir şeye katılıyor mu ?
Soran+1 yılhayır. işten cıkıyor yemek yiyor erkek arkadaşları ile buluşuyor. sonra gece geliyor. emnim erkek arkadaşları ile olduguna aldatmıyor yani bunun için yeterli güveni veriyor. gittiği yeri söyler ben de gittiğimde onu bulurum zaten.
Soran+1 yılbunu yapacağım bugun. işten gelince :)
- +1 yıl
:) seksi bir mini elbise giy onu karşıla kapıda elinedene eşyalarını al
çok yoruldun diyerek duşa götür..
yada terkouklu eşim daha cekici diyorsan kanapeye götür...
mutfakta önceden bir meyve tabağı ya da sevdiği bir içeğei hazırla
ilk bittikten sonra birlikte için sonra hemen kaçmasın ikinci daha uzun sürer..
birde seni uyarmasını söyle eliyle ya da oral - +1 yıl
merhaba güncellemezini okudıktan sonra üzüldüm eşinizin farklı bir cinsle tercihi olması kötü olmus ama belki merak ya da ilgi duymadır..sizin görüşünüze uyarsa anal ilişki deneyin
eşiniz kalça merakı varsa kadının kalçası daha çok ilgisi çeker bir fark olur umarım
* ilişikiden önce kaydırıcı ya da vazelin krem kullanın
Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Orgazm olmaadığını dile getirirsen..sana yetmiyorum der ve gururu kırılır o 15 dk'yı da unutabilirsin ;) sonunu düşün geniş olarak öyle yap ne yapacaksan..farklılık istiyor demek ki eşin..yorumlara baktım tatil imkanın varmış..kuaför'de sağlam bir bakım da yaptırıp farklı bir kadın olarak çık karşısına ;) ve 1 ihtimal daha seni aldatıyor :(
05 Yorumla
Soran+1 yılyeni evliyiz daha yaa :( güveniyorum ben ona. tek bildiği erkek arkadaşları ile vakit geçirmek.
Soran+1 yılsanmıyorum o kadar yaptığını. benimleyken hiç olmadı en azından
- +1 yıl
Güzelim ben de yeni evliyim bugün tam 1 yıl doluyor :) cinsellik fazlası ile ön planda..yeni evlisin çünkü..ama bazen geri çekildiği zamanlar oluyor gerek benim..gerekse onun..ben geri çekiliyorsam bunun tek sebebi..vücudunda uzamaya başlayan tüyler oluyor..o neden geri çekiliyor bilmiyorum sorgulamadım asla ama sorunun bende olduğunu o an biliyorum..sorgulamıyorum ama o sorun her neyse sorunu yok ettiğim an yüzü daha farklı gülüyor :) al karşına konuş..yada kendini vucudunu bir yokla ;)
Soran+1 yılhaklısın canım ona güven vererek konusacağım.
+1 yılbana küsüyorsun ama artık ben küsücem benm isteklerimin bir önemi yok mu çözüm bulalım seni seviyorum orta yolu buluruz falan deyip gazlasaydın
12 Yorumla
Soran+1 yılneler yapmadım ki canım. annemle yazlığımıza gideceğim. 5-6 gün ayrı kalınca belki özler.
- +1 yıl
evlilik olunca iiş beni aşıyor da ayni evdesiniz faztazi deneyelim desen ne bilim onun sexin ortasında dikkatini daıtsan süreyi uzattırsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılEşinin sana ilgisinin azalması normal bir durum. Erkekler uzun süre birlikte olduğu kadınlardan cinsel anlamda soğumaya başlıyorlar. Şahsen bende öyleyim. Eşim çok bakımlı ve güzel bir kadın olmasına rağmen çoğu zaman onu arzulamıyorum. Birçok kez onu başka kadınlarla aldattım ve bu kadınlar kesinlikle ondan daha güzel değildi. Ama farklı bir tene dokunmak okşamak erkeğe daha fazla zevk veriyor ve cazip geliyor. Başka kadınlarla yoğun bir cinsellik yaşayınca da eşimizle git gide daha az seks yapmaya başlıyoruz.
10 Yorumlakocan tam kütüklesmis. Yoğun işler veya hayatın
hareketliliği onu yoruyor olabilir lakin alaka
vermiyorum. 15 dakika sonra bırakması
cinsellikteki bencilliğinden yani isim bitsin yatıp
uyuyayim yapmak için yapıyor hissederek
severek yapmıyor ihtiyaç gibi yapıyor... Kocan bu hale gelmiş şu an08 Yorumla
Soran+1 yılyorulması için sebep yok. ona bakacak olursan 2 günde bir arkadasları ile halısaha maçı yapmayı biliyor. ama bana gelince enerjisi yok.
- +1 yıl
yorulma ile alakalı değil apaçık belli kendisiyle alakalı birşey seni düşünmüyor kendi kafasında böyle yapmış sistemi 15 dk yap bırak. Bu konuda ikna etmen gerekiyor bir gün değişik tavır kıyafetler filan, ve ilişki öncesi on sevişmeyi uzun tutmaya çalış yani geliyorum ama zor geliyorum gibi sana ulaşmak isterken zorlansın biraz hemen son noktaya gelmesin.
Soran+1 yılbiraz tatile çıkıp kendimi özletesim var belki işe yarar
Soran+1 yıldirek videoları gördüm mü desem yoksa arkadaşları ile onca saat ne yaptıgını mı sorgulasam.
Soran+1 yılpeki :(
Senin adina uzuldum :( fiziksel ozelliklerin cok iyi bakimlisin isteklisin genc ve dirisin muhtemelen guzelde bir kadinsin ;) sende bir sorun yok sorun kocanda, herkes bu ozelliklere sahip bir kadin ister ama aranizda farkli boyutlarda sorunlar varsa bu yatak durumunuzu etkiler sevgi saygi durumunu bilmiyorum ya da fikir uyumunuz nasil fikrim yok o konularda bilgi verirsen belki daha fazla yardimci oluruz...
06 Yorumla
Soran+1 yılkocam da cok yakısıklıdır ben de eli ayağı düzgün biriyim. hiç kırmadık da birbirimizi. ama sıfır ilgi söz konusu. cinsellik dışı da çok ilgisiz. işi gücü erkek arkadaşları. yemek yiyor hemen dışarı çıkıyor onlarla maç yapıyorlar film izliyorlar. birbirinin evinde oluyorlar. bazen bize geliyorlar. hayatı onlrdan ibaret oldu.
- +1 yıl
Dışarıdan bakıldığında eşinizle aranızda bir sorun yok gibi gözüksede asıl konu içte, bilirim o duyguyuda anlatmak için burası yeri değil.! Peki sizde istediğiniz zaman dışarı çıkabiliyormusunuz arkadaşlarınızla ya da o bunu yapmanızı söylüyormu? Aklıma gelen bir kaç şey var ama netleştirmek istiyorum...
Soran+1 yılEvet tabii ki zaten belli günlerde ben de çalışıyorum.
Soran+1 yılkimseyi eklemem kusura bakmayın. tesekkur ederim fikirleriniz ve yardımlarınız ıcın.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Öncelikle günde 3-4 kez duş almayı bırak :D
Sorununa gelince, muhtemeldir ki eşin eve geldiğinde farklı bir kadın görmek istiyor. Yani biraz değişmen gerekiyor olabilir. Bunun için eşinin cinsel eğilimlerini ve sapkın yönlerini keşfetmen gerekir.
Onun ne istediğini bilirsen, nasıl davranman gerektiği ve eşini istediğin gibi kontrol etme konusunda güçlü bir silaha sahip olmuş olursun...
Bu işin boy kilo, iç çamaşırla pek ilgisi yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan gizli gay olmasın ? :S Ham gay olup hem evlenmek zorunda oldğu için evlenen çok insan var. Toplum baskısından korktuğu için. 15 dk sürer demişsin. Sanki istemeyip senin işin görülsün gbi düşünüo sanki. Bide erkek arkadaşlarıyla senden daha fazla vakit geçiriyomuş. Bi arkdşlarını araştr derim.
08 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ya sanmıyorum 1 yıl flört ettik. çevresini çok iyi tanımıyorum ama iyi insanlar hep.
Cevap sahibi+1 yılGayler kötü insanlar değil ki. Hatta bir erkek için bile çok iyi arkdş olabilecek tipler bence. Bu kadar emin olma derim ama sen bilirsin tabi. Bi erkeğin 15 dklık ilşkiden sonra kıçnı dönüp yatması normal bir durum değil çünkü.
Soran+1 yılnasıl anlarım ki :) artık inan her seyı beklıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYakın arkdşm bahanesiyle yakışıklı düzgün vücutlu birini bulcaksın ve kocanla tanıştırcaksın. Eğer kıskanmazsa kesinn hatta arkadaşnla senden daha çok ilgilenmeye başlarsaa kesin işte :D
Soran+1 yılbir sey diycem :( bilgisayarına baktım. gay diye arama yaptım. p*rnoları cıktı bir sürü :(
Cevap sahibi+1 yılE dedik sanaa taaa 7 saat önce. Gay p*rnosundan keyif alan erkek olabilirmi bir hayal et . Hani meraktan 1 tane açtığmı hatrlarımdaa yok yani normal bir erkeğin midesi kaldırmaz.
Soran+1 yılciddi misin :(
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim ama kimse %100 gay diyemez. Sen benim dediğimi dene.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar uzun uzun yazacagına. bir resmini koysaydın boydan, yuzunu kapatıp ve sorsaydın, esim neden benimle sevismekten zevk almıyor diye. Demek ki esin senle sevismekten zevk almıyor iste, demek ki guzel ve cekici bir kadınsın degilsin ona gore. Senin kendini her anlamda begenmen, onun da begenecegi anlamına gelmez. Bende esimle aynı sorunu yasıyorum mesela.
010 Yorumla
Soran+1 yılama evlenmeden önce öyle değildi. hatta son zamanlarda dayanamıyorum artık bütün gece seninle olmak istiyorum bile derdi. evlendi ilk 2-3 gece iyiydik sonra bir anda kesildi gitti. önceden bikinili falan da görmüştü beni. vücudumu sonradan görmüş de değil.
Cevap sahibi+1 yılya istemiyor ve begenmiyor iste. zorla guzellik olmaz. vucudunu falan gormedim bilmiyorum senin ama esinin aklından gecenleri ve hissettiklerini tahmin edebiliyorum. cunku bende aynı seyleri yasadım esimle ve hala yasıyorum bazen. sevmek ayrı birseydir, tutku ve sehvet ayrı birseydir. tutkulu, sehvetli ve atesli bir seks yasamak istiyorsan ve uzun sureli olsun istiyorsan, herseyden once ask olmalı. ama gercek ask. aslında hersey senin elinde, istersen degistirebilirsin bu durumu.
Soran+1 yılne yapmam gerektiğini bilseydim keşke..
Cevap sahibi+1 yılsen simdi buraya yazdın ya...butun abazalar sana akıl verecek ve bir suru kisi senle seks konusmak isteyecek...yanlıs yerde arıyorsun cevabı :) bu kadar coluk cocugun icinde, ciddi bir cevap bulamazsın...senin ciddi ve iyi niyetli olarak sordugunu dusunuyorum bu soruyu...o yuzden bence dikkatli ol..yanlıs yonlendirmelere ve sapıklıklara maruz kalma burda :)
benim haddime dusmez sana akıl vermek falan tabi..beni de ilgilendirmez..seni tanımıyorum..ama ben psikoloji egitimi aldıgım icin biliyorum.
Soran+1 yılyok kimseye mesaj atmam zaten. erkek ekli bile değil listemde.
Cevap sahibi+1 yılsana ciddi anlamda yardımcı olmamı istermisin ?
Soran+1 yılhayır sağolun. tatil dönüşü de olmazsa bir uzmanla konusacağım zaten.
Cevap sahibi+1 yılbence de en dogrusu. aile psikologuna gidin esinle beraber. once esinle konus tabi bu durumu. sıkıntını acıkca dile getir. yine de cozemezseniz, aile psikologuna gidin, cozersiniz.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. umarım en kısa zamanda sorununuzu cozersiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. benim sana tavsiyem kocana bunları his ettirme bir sürre sende ondan biraz uzak dur araya bir kaç gün geçtiğinde eğer sana yaklaşıyorsa ve daha hevesli ilişkiye giriyorsa demekki kocan sık ilişkiye girmek istemiyor ama kendini anlattığın kadar bakımlı ve güzelsen buna ramen sana ilgi göstermiyorsa bir sorun var demektir beni ekle sana özelden anlatacaklarım işine yarar benimde kendimden bildiğim bir konu bu
00 Yorumla
+1 yılBazen erkekler bulunca bulandırıyrlar senn gibi bir iki arkadaşım olmuştu pişmanlıklar içinde görüşürdük bir taraftan arzunun dayanılmaz çekimi diğer taraftan aldatmanın vicdan azabı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin cinsellikten anladığı o dur. Geçmiş olsun, güzel günler sizi bekliyor...
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( inşallah
- +1 yıl
Ben aslında biraz tersini kastederek söylemiştim ama umarım düzü olur.
Allahta o eşşeğin belasını versin.
bende dinazorla güreştim yıllarca. dahada bitirdim sex hayatımı
turuncu elbiseleri giyip kafayı kazıtp takuna ile dolaşacağım mk05 Yorumla
Soran+1 yılay noldu be
Soran+1 yılyapamam ya kızarsa :(
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde erken boşalma sorunu var mı?Önsevişme dahil mi bu 15 dakikaya?
15 Yorumla
Soran+1 yılön sevişme 5 dk bile sürmüyor ki
- +1 yıl
Kadın orgazmı için uzun önsevişme gerekir.30-45 dakika olaiblir bu süre.Eşin kadına nasıl davranılır onu bilmiyor bence.Orgazm olamzsan mutsuz olursun böyle.
- +1 yıl
Aslında eşine nasıl davranması gerektiğini öğretilmesi gerekiyor.
Soran+1 yılnasıl öğrenebilir ki
- +1 yıl
Cinsel terapi uzmanları var.Onlar nasıl davranacağını önsevişme nasıl yapılır filan öğretir hepsini.Sen mutsuz olursun bu şekilkde.5 dakika önsevişme olur mu hiç?30 dakika olmalı en az.
Gizli Üye(36-45)+1 yılküsmesini göze al ve evlendiğinden beri hiç orgazm olamadığını söyle. şu an seni deli gibi mutlu edebildiğini sanıyor kanımca sızlanmalarının kadın nazı olduğunu sanıyor. gerçekle yüzleşsin
00 Yorumla
+1 yılButür sorunlarinizi konusamiyormusunuz? Konusamiyorsan neden evlendinki.Hayattan zevk almak seninde hakkin.
02 Yorumla
Soran+1 yılkonusamıyoruz. biraz daha uzatalım 5 dk sonra ben de boşalırım diyorum ben sana yetmıyorum değil mi diyor küsüveriyor cocuk gibi
- +1 yıl
İsin zormus dilersen biraz fikir verebilirim.mesjlarimi açtim
+1 yıl170 değildir o
en fazla 168dir
kilo da en az 61 gibi durdu
bazı söylemediğin küçük ayrıntılar var01 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 e 60 kgyım niye öyle dedin ki yediğime içtiğime dikkat ederim kendime bakarım. ayrıca kocam evlenmeden önce bana çok ilgi gösterirdi. evlendikten sonra hepsi gitti.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli olarak şunu söyleyeyim , yoğun çalışmalar ,vs isteksizlik yapoabilir ayrı kalın 10 güne yakın isteği kesinlikle artacaktır..
12 Yorumla
Soran+1 yıltatile cıkacağım zaten
Cevap sahibi+1 yılaynen , evleneli ne kadar oldu , iktidarszlık sorunu olmasın
adam çocukluğundan kurtulamamış sizde onunla maça gidin o oynarken seyredin tezaurat yapın ona dahada olmadı doktora götür
00 Yorumlaeğer durumun böyle giderse olucağı söyliyimmi senin açıdan
04 Yorumla
Soran+1 yılen fazla ayrılırım. cunku konu sadece cinsellik değil. bana hiç bir konuda ilgi göstermiyor. sanki erkek arkadaşıymışım gibi.
Soran+1 yılhayır. ama artık sevdiğini de düşünmüyorum aklım cok karısık. tatilden dönünce özlememiş olursa. doktora gitmeyi de kabule tmezse artık bitiririm
belki ikinci defa yapamaz ama süreyi uzatabilir. onunla konuşmuyor musun bu durumu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet konusmaya calısıyorum. onu kırmadan nazikçe söyledim. bir kere daha yapalım mı ben henüz orgazm olamadım dedim. ya da oral yapar mısın dedim. yorgunum dedi uyudu. küstü bir de ben yetmiyor muyum diye.
Soran+1 yıl10 dkda boşalıyor. 5 dk da benimle ilgileniyor. ön sevişme diye bir sey yok sorun orada. sıkıldı belki de benden. elde edince isteği kalmadı..
+1 yıltazecik bir kadınsın, yazık sana ya gerçekten keşke senin için bir şey yapabilseydim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılK.bakma ama kocan tam bir öküz senin gibi kadına ilgi göstermiyo ha.
04 Yorumla
Soran+1 yılartık sorunu kendimde arıyorum :( bir çift güzel söze iltifata bile ihtiyacım var ama onu bile yapmıyor. ot gibi yaşıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayi dene bir anlat durumu olmaz öyle :/
Soran+1 yılküsüyor hemen :(
Cevap sahibi+1 yılVur kafasına odunu öküz gari
+1 yılsorunun olabilir ama masallah tenin renginden güzel iç çamaşırarından çok güzel bahsetmişin.. birazda vajınandan bahsetsen pirsing ya da şekilli traş falan yapıyomusun
10 Yorumlaşu kendinizi anlattiğiniz özelliklere tepki vermiyorsa, ne desen ne yapsan boş ...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılilişki sırasında bir parmaklayın bakalım ne olacak :D
14 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmeseniz olmayacak. git kendini parmakla!
- +1 yıl
kızmayın yahu hemen, dalga geçmedim, ciddiyim bir deneyin ;)
- +1 yıl
kızmayı geçtim, eksiledi bir de. Niyetim kötü değildi halbuki...
kıymetini bilemediğinin kıymetini başkalrı bilir 15dk sürecde kulağına fısılda bak neler oluyor...
00 Yorumla
+1 yılyoo çok seksisin koçanda iş yok seni mutlu etmesini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılcok kötü bencıl bır eşınız var butun sorun bu
27 Yorumla
Soran+1 yıl:( keşke evlenmeden önce anlasaydım bunu. tüm yolları tıkadı biliyor musun. güzelce konusayım desem ben sana yetmıyor muyum dıyor küsüyor.
- +1 yıl
keşke ama malesef kı sevınce bız bayanlar acele edıyoruz sankı dunyada bır tek o var gıbı cok yanlıs oluyor ama ıste herkesın sınavı baska be guzelım cocugun yoksa ayrıl derım tabı bırlıkte bır evlılık terapısıne ıkna edebılırsen hayat guzel acısıyla tatlısıyla bıze verılmıs bır nımet bosa gecmemelı
Soran+1 yıltatile çıkıp özleteceğim kendimi biraz.
- +1 yıl
ımkanın varsa yap bır de sana tavsıyem uzerıne bu kadar düşme için içini yesın ama bellı etme nıye ole nıye boyle dıye sorma üstüne sakın düşme
Soran+1 yılpeki sağol canım
Soran+1 yılkendi bilir o şerefsizliği yaparsa canım. benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var..
+1 yılBu kknuyu konusmayi denedin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz daha uzatalım diyorum, yetmiyor muyum diyor küsüyor. sağlıklı bir konusma yapamıyorum bu sebeple.
- +1 yıl
Ustune gitmelisin.Ve beraber Ogrenmelisiniz.bu bir surec ikna etmen gerekiyor.
Soran+1 yılelimden geleni yapıyorum..
- +1 yıl
Bu korkuyu yasiyorum bende cinsel tecrbem olmadan evlenicem.IlKafamda bu var.Ama gaza getirirsen ise yarar.Daha fazlasini yapabilecegiene inandigini soyle.
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ah senin gibi kadın bize denk gelmez ki
00 Yorumlaeşinin tarzı farklı olabilirmi...
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl? başka tür kadınlardan mı hoşlanıyordur. o istese ben saçımı her seyımı değiştiririm. ama ona da iyisin sen böyle diyor.
+1 yılbiraz daha anlatsaydın kendini sana kısmet cıkar burda
21 Yorumla
Soran+1 yılisteyen beğensin ben evli bir bayanım onlara bakmam.
eşiniz sizin kıymetinizi bilememiş
00 Yorumlane kadar zamandır evlisin?
010 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay
Soran+1 yıl3 günde bir. zaten fazla da yanaşmıyor bana.. benim isteğimle 3 günde bir oluyor
Soran+1 yılflört oldu 1 yıl.
- +1 yıl
açıkçası buradan yorum yapmak çok kolay değil. eşinin bazı özgüven problemleri veya çelişkileri olabilir ama uzaktan bakarak adını koymak kolay değil. onunla bu meseleyi hassas bir şekilde konuşmalısın. kesinlikle üstüne varma, sorguya çeker gibi sorular sorma. yakın olmaktan hoşlandığını ve daha fazla zaman geçirmek istediğini ima et. sizin yaşlar kaç peki?
Soran+1 yılo 25 ben 23
Soran+1 yılevet. kendi çevremden birisiydi. öyle işlerle uğraşmazdı. belki bir iki kere olmustur.
- +1 yıl
bazıları bakirken aslan kaplan sanırlar kendilerini ama gerçeklerle yüzleştiklerinde kendilerini yetersiz hissedebilirler. bir ihtimal eşin de özgüven problemi yaşıyor olabilir (fiziksel,hormonal bir sıkıntısı yoksa). yaşadığınız problemin seninle alakalı bir tarafı olduğunu çok sanmıyorum, tabi yatakta çok tutuk değilsen? sen de çekingenliklerini bir tarafa koy ve sevişirken daha rahat davran. öpüşme,dokunma, okşama gibi şeyleri uzun tutun. hedef birleşme olmasın ve önsevişmeyi iyice uzatın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılne azgın doyumsuz karılarsınız yaaaaa
78 Yorumla
Soran+1 yılsen ne anlarsın. evin içinde bana güzel söz söylediği bile yok. özenip çeşit çeşit yemek yapıyorum ona bile burun kıvırıyor bazen. benim hakkım yok mu hayattan zevk almaya?
Cevap sahibi+1 yılanlamamakla ne alakası var? dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor bunu anlayın önce . sürekli benimle ilgilensin , sürekli iltifat manyağı etsin beni , sabaha kadar sevişelim diye bir dünya yok . Şu dizilerden kopun artık
Soran+1 yılöyle bir sey istemedim ki. sorun eşimin bana hiç ilgisinin olmaması. eve bile geç geliyor artık. arkadaşları ile futbol maçı yapıyor. evde gül gibi karısı varken neden bunu yapıyor ki. biraz ilgi alaka istiyorum ben cunku hiç yok. biraz empati kurun.
Cevap sahibi+1 yılsiz çalışıyor musunuz ? Tahminimce çalışmıyorsunuz ve tipik ev kadını profili ciziyorsunuz . aksama kadar evde oturuyorsunuz can sıkıntısından kocalarınıza sarıyorsunuz . evde adriana lima olsa ne yazar arkadasım , o da bır canlı o da bir insan nefes alıp veriyor , dünyaya sadece sizi mutlu etmeye gelmedi , onunda insan içine karışmaya ihtiyacı futbol izlemeye ihtiyacı var . bu kadar baskı dırdırla eşinizi bıktırırsınız . bırakın adamı rahat futbolunu izlesin yaa . hep ben hep ben dersenız adam
Cevap sahibi+1 yıladam kaçar tabiki de . bu kadar baskı kurmasanız o size zaten gelecektir , ama öyle beyin yiyosunuz ki adamların tüm erkeklik hormonlarını ööldürüyosunuz valla
Soran+1 yılneyse sen dalga geçmeye gelmişsin zaten soruya. güle güle.
Cevap sahibi+1 yılok bye .
Soran+1 yılben de çalışıyorum ayrıca öğleden sonra. beni bayaaa bir yanlıs anladınız.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal seks denediniz mi hic ?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır denemedik.
Cevap sahibi+1 yıldeneyin faydası olacaktır. ona arkadan verneyi teklif et. ben istiyorum de. o da heyecanlanacak ve isteyecektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olamamış..Ona sevişmeyi öğret.
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik etkenlerden olabilir...
01 Yorumla- +1 yıl
gay olmasada gay beceriyo olabilir...
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşlarınız kaçki?
112 Yorumla
Soran+1 yıl23 25
Cevap sahibi+1 yılneden seninle ilgilenmiyoki?
Cevap sahibi+1 yıleşin gay olabilir.yoksa neden seni sevmesin.gay ise hoşlanmaz kadınlardan..
Soran+1 yılyaa nasıl anlayacağım ben bunu :( ya öyleyse napacağım ben.
Cevap sahibi+1 yılvalla bnde şok oldum.kzıım normal bir adam izlemezkii
Soran+1 yılbilmiyorum ki belki başkası izlemiştir. ne bileyim kabullenmek istemyorum bunu :(
Cevap sahibi+1 yıloff çok kötü bir durum dimi.hadi normal p*rno izlese tamamda gay ne oluyor dimi
Soran+1 yıl;:( umarım sadece izliyordur
Cevap sahibi+1 yılof ya nolucak peki eşiniz namaz falan kılıyomu.
Soran+1 yılhayır canm arası yoktur
Cevap sahibi+1 yılhımm Allah doğru yola iletsin..dua et canım.Allah tan başka kimse düzeltemez onu..Allaha dua et yapmasın öyle şeyler.
Soran+1 yılinşallah..
+1 yılfake... ...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. kaşonıyor kocan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım