Kimse kimsenin orgazmından sorumlu değildir. Her kişi kendi orgazmından sorumludur. Sen kendi orgazmına odaklan.
Eğer her kişi sadece kendi orgazmına odaklanır ise alınan keyif maksimize olur.
ERKEKLER: Piyasadaki erkek dergilerinde yazan "önce eşinizin orgazmını düşünün" safsatalarını unutun. Kendi zevkinize bakın KIZLAR: Piyasadaki kadın dergilerinde yazan "erkeğinizi baştan çıkarın, seksi kostümler giyin" filan gibi safsataları da unutun. Eğer bunlar olmadan tahrik olmuyorsa, bu sizin değil, erkeğin meselesi, tahrik etmek sizin vazifeniz filan değil.
Evet bu dediklerim "sıradan" bir seksi imkansız kılar ve illa ki duvara çarpar. Böylece sıradan seks ihtimalleri elenir ve geriye sadece muhteşem seks ihtimalleri kalır.
karsındakı zevk almazsa sende zevk alamazsın o yuzden karsındakı ıyıce kıvama getırıp 2-3 kez orgasm yaptıktan sonra en son baktımkı tam anlamıyla bitmek üzere karsımdakı ondan sonra kendım bosalırım acele etmem tadını cıkararım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Açıkcası bir erkek olarak, partnerimi memnun etmek birinci öncülüm. Çünkü ben onu memnun edersem eğer o beni memnun etmek için, kaybetmemek için elinden geleni yapar. Mutluluğum onun mutluluğunda bunu çok iyi biliyorum...
düzene girmez artık kardeşim. insanoğlunda değerin elde edilinceye kadarsindir. Seni elde etmiş ondan bir hayır bekleme artık. Sana akıl vermek haddime değil sadece kendi düşüncemi paylaşıyorum eğer bişey yaşamak istiyorsan illa sana değer veren biriyle yaşa. değer vermiyorsa da sana saygı duyup seni her konuda mutlu etmeye çalışacak biriyle yaşa. acizane benim fikrim bu.
madem çok seviyorum diyorsun o zaman şöyle fikrimi söyliyim. bir insan bir insanı olduğu gibi kabul edecek doğrusuyla yanlisiyla iyi tarafıyla kötü tarafıyla herseyiyle. madem kaybetmek istemiyorsun onu o zaman olduğu gibi kabulleneceksin. buna da bir yere kadar tahammül gösterirsin gün gelir canına tak der ulan ben senle mi uğraşcam dersin ilk önce aldatırsın sonra yavaş yavaş ondan soğursun bir gün bir bakmışsın onunla yollarını ayırmışsın tek başına kalmışsın evli bile olsan. o insan böyle devam ederse sonuç böyle olacaktır
Bencede oyle benim icin ugrasmayan cabalamayan biri icin kilimi kipirdatmam ben bideilleti anlamiyorum ben karsimdaki mutlu olunca daha cok mutlu oluyorum
En İyi Cevaplar