"Dişilik" durumu tüm hayvan aleminde olan bir tahrik unsuru. İçgüdüsel olarak buna sahipler. Erkekler ısrar etsin ya da etmesin, evrimimiz gereği kadınların dişiliklerini kullanması bizi tahrik ediyor ve etmeli.
İnsan olmak için normalde yapmamız gereken onlarca davranışı baskılıyoruz. Bu da onlardan biri. Ama dişiliklerini kullanıp da "ben bunu ilgi/dikkat için yapımoyorooom" diyen kadın samimiyetsizdir ve yalan söylüyodur.
Kadın, bacaklarının arasındakinin para ettiğini öğrendiği zaman erkeğin önüne geçti. Kimse bana erkekler daha güçlüdür, dünyayı yönetir safsataları yapmasın.
genelleme yapılması gerekirse 27 yaşına kadar bence. Mevki, kariyer, mali durum gibi kıstasları düşünmeden ülke geneline göre düşülürse; Kadınların 27 yaşından sonra cazibeliği azalıyor bir bakıma modeli eski gözüyle bakılıyor ve erkekler biraz uzak duruyor. Erkeklerinde 27 yaşına kadar hovarda olan dönemi biraz daha işlerini oturtması, para kazanması, ve sakin bir hayatı biraz daha tercih etmesiyle tam evinin erkeği olacak gözüyle bakılıyor. Cinsellikte bana göre kadınlarda 27 den sonra istek olarak artıyor erkeklerde ise tam tersi azalmaya başlıyor.
Erkek ne zamanki kadını cinsel obje olarak görmez, kadında bir erkeğin en zayıf noktasının , ya da bir erkeği elde etmenin sadece kadınlığını kullanmaktan geçmediğinin farkına varmazsa , hiçbirşey değişmez..
Akılsız kadınlar içindeki şeytanı meydana çıkarırlar Türkiye'de %90 erkeği bu şekilde baştan çıkarabilir istediğini yaptırabilirsin iki bacak arasına bakıyor ama tamamen bunu ucube kadınlar yaparlar!
Dişilik erkeği tahrik eder evrimsel acıdan bu böyle yinede kadın cekicidir ama güçsüzdür o yüzden erkek istediğini her türlü alır doğada avlanarak yasanilan dönemde kanun yoktu zorla veya isteyerek sahip olabiliyordu.
Erkekler çıplak kadına, seks yapma arzusuna karşı koyamıyor. Kadınların bunu bilen kısmı da bu tür erkekleri elinde dansöz gibi oynatıyor. :):
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana göre bunu koz olarak kullanan kadın parayla yapanla aynıdır cinsellik karşılıklı zevk alman için yapılan birşey ee ozaman neden bunu partnerim karşı kulllanayımki 😉
En İyi Cevaplar