• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

En acıklı ask hikayesi?

freedom01
freedom01 Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Gece oldugunda hüzün olur yüreğinizde yatan en güzel aşkı ve en hazin sonu olan hikayeyi yazarmisiniz?
En acıklı ask hikayesi?
En Güzel Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• isimsizkerPiç
    isimsizkerPiç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl

pekala.. çok doğrucu ve korumacı biriyimdir, adaletsizliğe asla gelemem, bir gün, her gün gördüğüm ama tanımadığım bir çocuğu dövmek için 7 kişi toplanmıştı, kavgaya girdiğimde güzel bir dayak yemiş, ama en azından çocuğu kurtarmıştım, gayet mutlu şekilde eve gidip duş alıp gazlı bez koydum kaşıma, normalde girmem ama bir internet sitesine girip yabancılarla sohbet etmeye başlamıştım, kendimce zafer sarhoşuydum, bir kıza, a perfect circle ın passive agressive şarkısını attım, sözlerinde, doktorunun o kişiye kısa bir ömrü kaldığını söylüyordu şarkı. konuştuğum kişi, bana ne kadar kendi durumuna benzediğini söylediğinde inanmamıştım, bir süre internetten yabancılar olarak konuştuktan sonra, nereli olduğunu sordum, aynı şehirdeydik. buluşmak istedim, tamam dedi ama fazla duramazdı.. tanıştık, onu sevdim, beni sevdi, aylar çok hızlı geçti sanki ondan sonra, ailesi hep iyi davranmıştı bana.. son gece babası arabasını almama izin vermişti, onu kumsala götürdüm, dans etmeyi çok severdi, müzik dinledik, dans ettik, çok güzel gülümsedi o gece, onun yanında duygulanıp gözleri dolan hep ben, süt içerken kendine bıyık yapıp beni güldüren hep o olmuştu.. yataktan kalmakta bile zorlanan o zayıf kalbi, o gece, dakikalarca dans etmişti, sonunda yorulup sarıldı bana, uzandık, uyuduk beraber, teşekkür etti, herşey için.. sabaha uyandığımda yalnızdım, gözlerimi açamadım, kollarımdaydı biliyordum, ama nefes almıyordu, nefes aldığını hayal etmeye çalışıyordum, göğsünün inip kalktığını, kalbinin atışını.. ama olmadı, uyanamadım bende, kalkmadım oradan, ailesi gelene kadar kalkamadım, sonrası bulanıktı, ondan sonraki bir kaç haftayı hatırlamıyorum. çok özeldi, o küçücük, zayıf kalbine beni sığdırmış, son ana kadar da bırakmamıştı, geçen o sayılı aylar saatler gibi gelmiş, o sabah ise, bir ömür sürmüştü benim için.. 4 yıldır gidiyordum mezarına, bu yıl ise, gidemedim, babamı kemoterapiye götürüyordum.. bütün hafta şehir dışında olmak zorundaydım.. böyle işte

10
    5 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Allah sabır versin yüce gönüllü biriymişsin. Aşk senin gibilere yakışır eminim bu hayatta yaptığın en doğru şey onu sevmektir onunda son anına kadar seni sevmesi sen bu hayatta olmasa bile onunla o hayatta ömür boyu mutlu olursun inşallah allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın bu arada baban için geçmiş olsun umut en güzel şeydir en karanlık vakitte dahi yeşillikler açtırır

Yorumla
    • isimsizkerPiç
      isimsizkerPiç
      +1 yıl

çok teşekkürler, çıkarttığım bir ders var zaten, ne yaparsan yap, hep gülümseyerek yap, her zaman mutlu ve umutlu olmaya çalış..

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Kesinlikle öyle ve sen güçlü bir cocuksun

Yorumla
    • isimsizkerPiç
      isimsizkerPiç
      +1 yıl

sende gerçekten kibar bir insansın, teşekkürler..

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• wibblywobbly
    wibblywobbly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Liseye yeni geçmişim o zaman gördüm onu dedim ki aha okulun en güzel kızı bu. Masmavi gözleri vardı içinde kaybolur gidersin böyle tatlı da bir kızdı hareketli enerjik gevezeydi birazda bende gevezeyimdir hoşuma gitmişti.
    Tabi bırakmadılar kızı hemen sevgilisi oldu. Biz muhabbet falan ediyoruz yine aramız iyi bunlar ayrıldılar sevgilisiyle dedim ki açılcam ben bu kıza. Ama tabi öyle hemen olmaz fırsat kollarmış gibi bekledim bir süre kaybetceğimi bile bile bir iddaya girdim yemeğine sanki öteki türlü gitsek ödetcem ya :D neyse. Maksat gitmekti işte.. Gittik ben girmeye çalışıyorum konuya hiçte iyi değilimdir baktım diyo ki ben daha 3-4 ay kimseyle olmam. Tabi söyleyemedim bende. Sonra gittim eve dedimki lan olum bugüne kadar hep içinde kaldı bu sefer kalmasın söyle gitsin nolcaksa olsun. O zamanlar facebook patlıyo tabi çok popüler bende ordan yazdım buna güzel bir mesaj gönderdim günlerden cuma. Pazartesiye kadar cevap yok okulda gördüm sonra pazartesi çıkışta konuşalımmı biraz dedim tamam dedi konuşamadık. Sonra bir korktum bişey oldu kendi kendime triplere girdim artık nasıl bir güvensizlikse bu kendimi kızdan soğuttum bir anda sonra gidip yine facebooktan dedimki kusura bakma ben seni arkadaşım olarak gördüğümü farkettim. O da sinirlendi tabi oyun mu bu diye bende özür dileyip arkadaş kalırsak sevinirim dedim. Kalmasak daha iyi olur dedi. En büyük pişmanlıklarımdan biridir ve hala merak ediyorum ben korkmasam geri çekilmesem herşey nasıl olurdu ama malesefki öğrenemeyeceğiz...

4
    7 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Nasip diyelim biz buna

Yorumla
    • wibblywobbly
      wibblywobbly
      +1 yıl

Aptallık diyorum ben

Yorumla
    • wibblywobbly
      wibblywobbly
      +1 yıl

Gerçi öncesinde farklı olaylar var onun o kafalar başka da olsun yinede aptallık yani

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

içinde kalmış senin keşke yaşayıp gorseydin

Yorumla
    • wibblywobbly
      wibblywobbly
      +1 yıl

kalmaz mı be :D Atlattık ama bir şekilde hayat devam ediyor

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Yani devam etmek zorunda

Yorumla
    • wibblywobbly
      wibblywobbly
      +1 yıl

Hayat bitmek bilmeyen bir yol ve yolun ortasında durulmaz ilerlemek lazım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şuanda komik geliyor ama zamanlar hüzünlüydü. Platonik bir aşktı benimki her gece ağlıyordum. Unutali cok uzun bir zaman oldu. Suanda yine aşığım , yine her gece ağlıyorum ama bu seferki ağlamalar mutluluktan.. Hayatimin adamini buldum , benden mutlusu olamaz☺

4
    2 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

off çok iyi ua

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

❤👍

Yorumla
  • morojeli
    morojeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl

dert s*ke benzermiş herkes en büyüğü kendinde sanarmış... yani acıklıysa bize acıklı burda anlatsakta dermanı yok...

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

17

Cevap

• Vaveylaax
    Vaveylaax Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Henüz 20'me bile basmamış genç bir kadın olarak söyleyebileceğim bir şey var ki erkekler konusunda gerçekten inanılmaz bahtsız bir insanım. Hayatımda karşı cinsle ilk sorunlarım babama dayandığından mı bu kadar takıntılı ve toxic yaşıyorum ilişkilerimi bilemiyorum. Ve yine aynı sebepten belki de içimde olmadığından çocukluk aşkım falan olmadı hiç. Yaşıtlarım birilerini beğenirken, sevgilerini anlatırken ben kimseye yakışıklı bile diyemezdim. Sırf bu yüzden yönelimleri keşfettikten sonra defalarca kez sorguladım kendimi ama hayır emindim kadınlardan hoşlanmıyordum. Sonra bir gün lise birdeyken biri çıktı karşıma. İlk o geldi bana. Ben sürekli tersler, yanımdan kovardım. O ise sakince beni dinler söylediklerimi umursamadan ona bir şans vereyim diye uğraşırdı. Tabi ben korktum hem de çok korktu. Emindim 1 aydan daha uzun süre kalamazdı yanımda, beni sevmiyordu zaten sevilecek hiçbir yanım yoktu, güzel bile değildim. Dalga geçiyordu benle emindim. Hem zaten o okulun zengin, yakışıklı, popüler çocuğu. Basketbol takımının kaptanı, yanında ki kızlara en fazla 2 hafta katlanan playboydu. Kime sorsam böyle anlatıyordu. Bir wattpad hikayesi gibi geliyor kulağa biliyorum ama bizzat yaşadıklarım bunlardı. İnsanlar onu benim yanımda gördükleri için kıskanır, dalga geçer, beni ona layık görmez, benimle oynadığını falan söylerlerdi. Ben ona hiç seni seviyorum diyemedim. Ee tabi o da pes etti sonunda. Gitti okuldan çok ağladım arkasından ama elimden gelen bir şey yoktu. Aylar sonra bir başkasına aşık oldum. 4 senemin azabı olacağını bilmeden, canımın acısını hissedemesen mutlu olurum umuduyla. Âdeta ayaklarımı yerden kesiyordu. Onu görmek bile içimi kelebeklerle dolduruyordu. Sarışın, yeşil gözlü, yakışıklı ve en önemlisi iyi bir insandı. Bu gün dahi bana yaşattıklarına rağmen değişmeyen fikrim budur, iyi bir insandı. İlkin onun da benden hoşlanıyormuş gibi davranmasından cesaret alarak açıldım ona. Beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Sonra aramızda içimi parçalayan bir arafa ilk adımı atmış olduk. O bir sevgilim gibi, bir abim gibi, bir düşmanım gibi davranmaya başlamıştı bana. Bir günümüz diğerini tutmuyordu. Beni sevdiğini itiraf etmiyordu ama sevmiyorum da demiyordu ben öylece elinin altında duruyordum. Bu süreçte belki de beni gerçekten sevebilecek birçok insanı reddettim, annemi, kardeşimi ve arkadaşlarımı onun için karşıma aldım herkese rest çektim, etrafımdaki herkesle defalarca kavga ettim, geceler boyu hiç uyumadan ağladım, aşağılanmalara katlandım, onu alttan almak zorunda kaldım, bir özre bir çift güzel söze hasret kaldığım yetmezmiş gibi psikolojik şiddetin her türlüsüne maruz kaldım. Derken bu süreçte bitti ve beni sevdiğini bazı sıkıntılarından dolayı bu zamana kadar ertelediğini anlattı ancak sevgili olmamız hayatımızdan tüm bu olumsuzlukları çıkarmadı aksine artırdı. Bunların üstüne güvensizlikle, sorgularla, sevgisini belli etmemek için ekstra çaba harcayan hatta daha az seven oymuş gibi görünmek için yalanlar söyleyen bir insanla karşı karşıya kaldım. Terk edildim, defalarca kez aldatıldım. Hep affetmeme rağmen sonunda yine istenmeyen oldum. Aldatıldığını keşfetmek müthiş bir ızdırap olsa da en başta kendime sonra da öylece durup bana acıyarak bakan gözlere kendimi kanıtlamak zorundaydım. Acılı sakladım, hep içime attım, acılarım biriktikçe içim çürüdü bilemedim. Tam o anda ben bir harabeden daha yıkık dökükken biri çıktı karşıma. Öyle çok ilgileniyordu ki benle... Eski sevgilimin yapmasını istediğim ama yapmadığı her şeyi daha ben söylemeden yapıyordu sanki biliyormuş gibi. Gecenin 4.30 unda beni arayıp küs uyumayalım diyen, özledim 5 dk göreyim diye işini gücünü bırakıp, etrafındakilere yalanlar söylerek kapıma gelen, seni kırınca ben üzülüyorum diyen, sürekli ellerimi öpen bir adam. Kökümü ezbere bilirdi. Şampuanımı değiştirsem gününde fark ederdi. Benimle bebeğiymişim gibi ilgilenirdi. Sanki kanından canındanmışım gibi bakardı bana. Avuç içlerim, parmak uçlarım dudaklarının izleriyle doluydu, saçlarımda saklamiyordu nefesleri. Ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapan bu adam birden gitti. Yaşadığımız her şey önemsiz bir detaymış gibi, öylesine iki insanmışız ben onun için sıradan biriymişim gibi baktı yüzüme haftalarca. O süreçte başkalarını aldı hayatına. Hiçbirini sevmediğini, bedensel bir hazdan daha fazlası olmadığını söylemesi hiçbir şeyi daha kolay kılmadı benim için. Ancak aynı hatayı bir kez daha yaptım ve bana sunduğu pişmanlık dolu özürleri kabul ettim. Beni onu aldatmakla suçlamasını dahi yutup onu affettim. Sonra bir gün biz yan yana can canayken vurdu bana. Dekolte giydiğimi söylememle elini yüzümde bulmam bir oldu. Hızlı değildi, canımı acıtmak istememişti ama yine de vurmuştu bana. Ben hiçbir şeyi idrak dahi edemedim, kabullenemedim de. Yine de konuşmak istedim onunla hiç yaşanmamış sayarsam öyle olacağına inandım. Ve yine terk edilen ben oldum. Sanki hatalı olan nenmişim gibi yine birisi gitti ve ben ardında kaldım. İçimde kalan onu affetme dürbüne rağmen, özlemime rağmen ben terk edildim. Tek bir hikaye değildi bu belki ama tek bir kişinin hikayesiydi. Henüz 19 yaşında sevgi kırıntısı için her şeyi yapan, en önemli şeyini gururunu dahi hiçe sayan, dünyadaki tüm kadınlar için var gücüyle bağırırken kendisi için susan, susmak zorunda kalan bir kadının, bir genç kızın hikayesiydi. Hep en sevdiklerim en güvendiklerimdi beni yerle yeksan eden, bin parçaya bölen.

8
    4 Yorumla
    • Cowman
      Cowman
      +1 yıl

Aslan burcu

Yorumla
    • Vaveylaax
      Vaveylaax
      +1 yıl

Çok fazla yazım hatası yapmışım. Okuyan, hepsini okumaya üşenmeyen arkadaşlarımdan özür diliyorum. Gecenin 4'ünde ne yazdığımın pekte farkında olmadan attığım bir yorumdu.

Yorumla
    • Cowman
      Cowman
      +1 yıl

Güzel sevdiğin kesin yazı tipi umrumda değildi önemli olan açıklamalarındı

Yorumla
    • Vaveylaax
      Vaveylaax
      +1 yıl

@Cowman gerçekten teşekkür ederim :) Fakat aslan burcuyla ne demek istediğini anlayamadım.

Yorumla
  • Boşagecensenler
    Boşagecensenler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Ben 18 yaşındayım sevdim kızda 17 yaşında her neyse biz bunla instgramda tanıştık 3 ay konuştuk sonra ben acılmaya karar verdim ama onun sevdi bi cocuk varmış ben bilmiyordum işte acıldım falan bana dediki ben seni hep aradaş olarak gördüm bunun ötesindede bişey olma aramızda dedi o günden sonra konuşmadık ben cok kötö olmuştum ardan 1 ay geçti bana mesaj atı dediki knksi Napiyon oturuyom sen napiyon dedim bende dedi noldu bişeymi oldu dedim yok öyle aklıma geldin yazim dedim ama o benim hep aklımdaydı 2 ay daha konuştuk bu bi gün alkol içmişti kafası yerinde degildi beni aradı dediki ben sevdim cocugu nasıl elde edebilrim o günün akşamında ben bayıldım hastaneye falan gitik cıkıtım eve geldim dedimki ben seni arkadaş olarak görmüyorum ve bu sefer beni engeldi ardan 5 ay geçti bu kız beykoza taşındı 1 ay geçti okul için yine benim eski mahleme geldi işte ama bende yeni ögrenmişim bunu 2 gün sonra asker eglencesi vardı ardaşmın oraya gitim onu gördüm gözlerim doldu oda beni gördü yanıma geldi konuştuk filan eve gitim bana mesaj atı normal konuşuyoruz ama bende madde bagımlısıydım akşam 5 de buna yazdım oda 6 okula gidiyordu hep saat 5 de uyanırdım o okula gitmeden 10 dk konuşmak için ve bu kızın sevdi cocuk ta buna mesaj atmış yazma bana ya kızı falan demiş ss atı bana bu kıznda annesi yok ben cok duygulandım dedimki boş ver bunu katlanmak zordunda degilsin dedim bana dedi şey istiyorum onu dedi o gün anladımki kızlar her zaman dış güzelige bakıyor buda öyleydi her zaman ben yanındaydım iyi günde kötö günde bende yakışıklıydım ama esmerdim buda sarışınlardan hoşlanıyor dicem 1 yıldır peşinden koştum kızda 1 yıl başkasının peşinden koşmuş bi söz görmüştüm sonra seversen siklirsin * sevilrsin ben bu lafı böydümde anladım cok mantıklı bi sözmüş neyse ben cok kötö oldum gitim madde kulandım yine sabah parakta uyanıyorum akşam parkta uyuyorum sonra dedimki benim evim var evime gidim dedim saat gecenin 5 annemde namaz kılaıyor bu saate zile bastım kardeşim kapıyı actı annem namaz kılıyor bana baktı namzanın üstünde aglmaya başldı o halimi gördü dediki bana olum 3 gündür nerdesin dedi böyle böyle dedim hastaneye gitik madeyi bıraktım şu anda bi işim var arabam var ve bunlar 2 sende oldu onun bana yaşatıklarını hiçç bi zaman unutmiçam umarım oda mutlu olmuştur ben hakımı helal etim inşallah oda helal eder bu kadardı

4
    1 Yorumla
    • Boşagecensenler
      Boşagecensenler
      +1 yıl

Kusura bakmayın ufak yazılım hatası yapmışım

Yorumla
  • Emrullah_0
    Emrullah_0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Arkadaşlar ben bir kız sevdim 11. Sınıfta. Kız la aynı sınıftaydık ve kızla samimileştim baya samimi olduk anlıyacağiniz 2 ayda. Bende çok fena aşıktım ve iöimde tutamiyordum artik bazen aşık olduğuma dair sinyaller versemde yeterli değildi bir gün bunun arkadaşı elinde pastayla sinifa geldi. Ve Bugün Gülseverin (sevdiğim kız) doğum günü olduğunu söyledi bende hemen dülündüm tsşındım ve o 1 saat içinde bir doğum günü organize ettim pasta falan sipariş ettim ve kafamda da bunları hepsinin benim yaptığımı öğrenince kızında benden biraz daha etkileneceğini düşünüyordum. Herneyse planım pasta işini bitirdikten sonra okul çıkışında kolye yide hediye edip söulemek vardı çıkma teklif etmek ysne neyse çıkış oldu ve ben günün heycanıyla ona aşık olduğumu söyledim kız dondu kaldı ve bir süre hiçbir şey söylemedi ve en son gidiyorum dedi bi cevap vermicekmisin dedim oda "biliyorsun yane hayır diyeceğimi"dedi bu seferde donma sırası bendeydi o gün psikolojim bozuldu 2 gün okuşa gitmedm işin kötüsü aynı sınıftsydik onu görmeye dayanamiyordum sınıfın en hareketli en komik çocuğu olan ben en sessiz en vasıfsız çocuüuna dönmüştüm bir anda
    Aylarca devam etti böyle kızın umrunda değil sanıyordum başlarda meğer sonradan arkadaşları anlatıyordu bana o da bazen bana karşı bazı bir şeyler hissetiğinden bahsediyormuş arkaşalarına ben bunu aylar sınra öğrendim ve tam öğrenmeden önceki zmaanlar psikolkik durumum biraz olmuş iyiye gitmişti
    Ama bunu öğrendikten sonra tekrsr eski hslime dönmüş ve bir şey yspma hissi ne kapilmiştim çünkü orada küççük de olsa bir işik görmüştüm. Arkadaşlarina söyledim eğer böyle bir şey hala hissediyorsa bi deneyelim dedim tekrsr bi çükma teklifi oluyordu bu ama yine net bir cevap alamadim kizdan aramizda hrp bu yaşandi sürekli bi brlirsizlik emin olmazlık vardı onda hep ve artik umudumu kesmiştim ben ve ne yapacağimi bilemez durumdaydim psikoljik durumum altist olmuş ailem hastalanmiştim çok büyük boşluğa düşmüştüm. Ve günlerden bir gün sevdiğim kızın kankası geldi ve benden hoşlandığını söyledi ben de bazen şüpheleniyodum ama değildir heralde diyoeum içimden kız benden bir cevap bekliyordu çünkü artik okulun kapanmasia az süre kalinca içimde kalmasin diye geldim söyledim dedi bende o anki boşlukla kabul ettim bilmiyorum doğru mu yspmiştim ysnlış mi ama evet. Demişyim bir kere kafamda şeyde var bi yanda : içimdeki sevgiyi nefrete dönüştürmeye çalişiyodum eğer arkadaşiyla çikarsam kizar kiskanir düşüncesi var di bende
    Sevgili olduk işte kizla ve hani bir söz vardir ya yanindaki ile yaşar aklindakiyle ölürsün die be imki o kdr da olmasa da bende de ayni durum 2 ay boyunca kendimi sevgilime odaklamaya çaliştim kendimi artik onu sevdiğime inandirmaya çaliştim ama olmadi ve kızdan ayrildim kiz da aslinda en derinlerde biliyordu onu unutmsdiğimi ama seviyormuş heralde oda
    Ve geldim hikayenin sonuna ve bunu okuyan okuyucudan yardim istmeeye
    Arkadaşlar aradan bir yıl geçti ve şu an sinav öğrencisiyim ama çektiğim aşk acısı yüzünden sınava hiçbir şekilde odaklanamiyorum ve bu sen de okulu u değiştirdim kızı aylardir görmüyorum
    Ben Aşkta yüzsüzlüğün ve gururun olduğuna inanmiyorum. Ve kıza olan duyguları. Hala ilk günkü gibi
    İçimde yine onu gidp görmek ve onu unutamadiğimi söylemek arzusu var lütfen bunu okuyacak arkadaşlar bana bi öneride bulunsun. bu arada kizin kankasiyla çikmişsin kabul etmez diyenler olabilir kiz öyle biri değil yane eğer söylersem o boşlukta olduğum için çiktiğimi anlayabilecek biri lütfen arkadaşlar bi fikrinizi almak istiyorum buna çok ihtiyacım var

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

2 gün sonra sevdiğim kızın annesi ve babasının şehirdışına çıkması gerekiyodu. Tüm ailesiyle..
    Ben hastaydım 'gitme' dedim. 'Olmaz' dedi. Ve ben tüm cümlelerini gitmemesi için feda edince 'Tamam lan gitmicem' dedi. Bizde kalcaktı 4'te çalan bir telefon tüm gecemizi berbat etti.
    Tabi şaşırdım hatta polis vardı dedi ki ”Evladım sen kimsin?”
    ”Ben bu kızın erkek arkadaşıyım gecenin bu saatinde asıl sen kimsin?”
    'Beni iyi dinle bak şimdi' dedi ve sözüne gerilerek devam etti.
    'Seferisar'da bir trafik kazası sonucu o kızın ailesi vefat etti.'
    Hay böyle işe! O uyuyodu, bir bilseniz kendimi çok zor tutuyodum :(

3
    8 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

off ya Şu an nasıl kız peki toparladimi çıkıyormusunuz kızla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet hala çıkıyoruz, aslında bizimkisi çıkmayı geçti nişanlanmayı düşünüyoruz. Onsuz bir hayatı istemiyorum. Ama o hala o gün yaşadığımız sarsılmayı tam atlatamadı. Şu cümle için günlerce içimin yandığını bilirim 'keşke o gün bana kal demeseydin'

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Bak olacakla öleceğin önüme geçilmez. onun Yaşanacak günleri varmış demekki nerde kalıyor kimle kalıyo kız arkadaşın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şu an anneannesinde kalıyor. Allah nasip ederse yakında ikimiz birlikte ayrı eve çıkacağız. Sadece biraz para denkleştirmeye çalışıyorum o güne kadar.

Yorumla
    • Gloomydays
      Gloomydays
      +1 yıl

Sanirim ben o kizi taniyorum 😐

Yorumla
    • şizomusun
      şizomusun
      +1 yıl

aynen kanka asla viceın deniz kızı şarkısından alıntı değil saçmalamayın

Yorumla
    • Çilekeşanam
      Çilekeşanam
      +1 yıl

@şizomusun reis alıştıra alıştıra söyleseydin jdmsydnsyxnwyzjwushe

Yorumla
    • kırıkgenç
      kırıkgenç
      +1 yıl

ona nasıl anlatacağını kuruyodun kafanda
      uyandı ve söyledin.
      ağlama çığlıklarını duyuyordun demi.
      (palavracı seni) vice hayranına denk geldin knk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aşk Nesimidir derisi yüzülmüştür aşk için, Aşk Mevlanadır aldığı her nefes aşk iledir, Aşk Mansurdur berdar edilmiştir, aşk allah yolunda ölenlerdir, şehitlerdir, gazilerdir, aşk hz. alidir, sevdiği için zülfikar kullanmaktır, aşk hz. hüseyindir, sevdiği için bile bile ölüme gitmek, zalime boyun eğmemektir.
    Senin bahsettiğin aşklarsa ise yalandan ibarettir.

0
    1 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Çok harikakulede

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir arkadaşım bir kızı sevdi, ve kız kabul etmedi gel zaman git zaman kızla ben yaklaştım ama arkadaşı olarak yaklaştım, bazen harekete geçmem için sinyal veriyor fakat, emin olup hamle yapamıyorum, her gece uyumadan önce onu düşünüyorum, onunla geçirdiğim vakiti aramızdaki uyumu, onu güvenmemi aklımdan atamıyorum, onun yerine kimseyide koyamıyorum. Kabul edeceğini bilsem giderim evlenme teklifi ederim. Ama ama ama...

0
    5 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Ama arkadaşının eski sevdiği

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte acı tarafıda bu ya...

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Çok mu yakın arkadaşın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

pek sayılmaz, kız hiç bir zaman onu istemedi, 4 sene içinde nerdeyse hiç konuşmadılar, sonundada okul bitti o çocuk memleketine döndü, ben 1 sene okulu uzattım o kızda üniversiteyi okuduğum şehirdeydi, bende bitirdim geldim, ama arada bir bana ulaşıyor zaten karma karışık olan kafamı iyice dağıtıyor, ama dikkatini çekerim ben hiç bir şekilde o kızla iletişim kurmuyorum, o beni buluyor...

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Bence nasibini kapatma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bugün 1 yıllık eski sevgilime sarıldım konuşmuyoruz 2 aydır da ayrıyız.

Öyle bir sıktım ki aptalı ama sonra bıraktım tepki vermediğini gördüm. saol tepkin için dedim çok sıktın sarılamadım dedi. bende tersledim dahada gelmem merak etme dedim bıraktım... Gözleri baya doluydu

0
    2 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Niye öyle tepki verdunki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kokusunu çok özlemidim. ne olacak nedim sarılıcam sıkıca canı çıksın... ama ne anlar dimi. öldürücek kadar değil be kıyamam zaten...

Yorumla
  • ahmetb97
    ahmetb97 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Arkadaşımın eski sevgilisine aşik oldum ve kiz arkadasim yuzunden bana bir sans bile vermedi

0
    1 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Yapacak birsey yok :/

Yorumla
  • DavidLuiz1907
    DavidLuiz1907 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Hep Onunla Ilgili Hayal Kurarım Onunlaymis Gibi Olmasamda O Ona Karsi Ilgimi Bilmesede Hayali Bile Mutluluk Veriyor Bana...

3
    6 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Ne güzel ya

Yorumla
    • DavidLuiz1907
      DavidLuiz1907
      +1 yıl

düşlerim de görmek istesem de göremem ama gözümü kapattığım da gözümün önüne gelmesi yok mu anlatamam ki o mutluluğu... güzel mi değil mi bilmesem de yalanda olsa mutluluk veriyor işte...

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Sevmek güzeldir

Yorumla
    • DavidLuiz1907
      DavidLuiz1907
      +1 yıl

Kesinlikle Seven insandan korkma...

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • DavidLuiz1907
      DavidLuiz1907
      +1 yıl

Freedom ne demek :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kız demiş seni terkediyorum çocuk demiş umrumda değilsin kız yolda giderken araba çarpmış çocuk ağlamış demiş yalan söyledim umrumdasın..

0
    0 Yorumla
  • ramiiiiiiiiiiii
    ramiiiiiiiiiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

ne sen leylasin nede ben mecnun.
    leyla mecnunun güzel

0
    1 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

hmmm

Yorumla
  • KayhanBey
    KayhanBey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Sen çapkınsın dediler kız vermediler..

0
    7 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

İyi yapmışlar 😂

Yorumla
    • KayhanBey
      KayhanBey
      +1 yıl

Halbuki aşık olmuştum ama geçmişimiz geleceğimizi etkiledi 😔

Yorumla
    • KayhanBey
      KayhanBey
      +1 yıl

Valla len ben bırakırdım herşeyi ayıp ettiler kıydılar bana

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

Yazık olmuş

Yorumla
    • KayhanBey
      KayhanBey
      +1 yıl

Üzüldün demi sende bende çok üzülmüştüm sonra geçti ama alıcam o kızı 👍🏼

Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

İnşallah 😊

Yorumla
    • KayhanBey
      KayhanBey
      +1 yıl

Alamayadabilirim fjjdjd neyse boşver ya onla mı uğraşcam 😔

Yorumla
  • topseker
    topseker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Aşk-ı memnu gibi yasak 🚫 aşk 🏳️‍🌈

0
    2 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

hadiya

Yorumla
    • topseker
      topseker
      +1 yıl

Evet B 😎🏳️‍🌈

Yorumla
  • veteba32
    veteba32 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Hamburgerimin çalınması

1
    0 Yorumla
  • OpheliaDarc
    OpheliaDarc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Bırak bunlarla uğraşma hem sıkıcı hem gereksiz

0
    0 Yorumla
  • Raskølnikov
    Raskølnikov Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Keşke aşık olsaydım. Acısına da razıydım.

0
    0 Yorumla
  • polanski
    polanski Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Kendi hikayem var yeterli..

0
    0 Yorumla
  • Joffrey72
    Joffrey72 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Hepimiz yazarız esasında

0
    0 Yorumla
  • zeynepturna
    zeynepturna Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

çok şükür ki öyle bir hikayem yok

0
    1 Yorumla
    • freedom01
      freedom01
      +1 yıl

iyi o zaman

Yorumla
  • gamercookie
    gamercookie Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Askin guzel yani yok ki en guzel olsun. Zehirdir.

0
    0 Yorumla
  • BEAUTIFULVICTIM
    BEAUTIFULVICTIM Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

romeo juliet

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > En acıklı ask hikayesi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨