Kadın sekste ya da masturbasyonda boşalamazsa memesi ağrır mı?
Göğsü ağrır mı?
kadın boşalamadığında hiç bir yeri ağrımaz.. Erkek gibi değildir yani.. Sadece kadında aşırı gerginlik oluşur.. O da rahatlayamadığı için.. Bir bayanda en çok ağrı regl olmadan önce olur.. göğüsler şişer - gerilir ve uçları sızlar.. sütyen çok rahatsız eder o zaman.. Sinir küpü olurlar adeta.. Regl olduğunda herşey düzene girer fakat kan kaybettikleri içinde çok üşürler.. Ve regl de eski yumurtalar sökülüp dışarı atılana kadar ağrı çekerler.. hatta çoğu sıcak su torbası koyar ayak altlarına..
adet dönemine yakınsa ağrı olur. mutlak boşalması gerek. normal zamanda da olur ama hafif olduğundan çok da rahatsız edici olmaz ama adet yaklaşınca şiddetli ağrı yapar
Hayır kasık ağrısı olur göğüs ağrısını duymadık hiç orayla alakası yok ki sonuçta vajinadan geliyo orgazm sıvısı
Ben 31 yaşındayım bu yaşa kadar ne mat ne ilişki hiç boşalmadım
dediğin gibi olsaydı ben ölürdüm galiba
yapıpda boşalmamak ayrı
hiç yapmamak ayrı
@oktayyaman yapıp boşalamadıö
uyarıldım yani
üzüldüm o zevki yaşayamamana
Cevap
22Cevap
Boşalma olmadıysa, rahatlama gerçekleşmedi demektir. Vücutta genel bir gerginlik yaşanır... Buda hem kasıklarda sancı, hemde göğüsler de şişkinlik, sertlik oluşur. Ama bu geçici bir durumdur.
Butür rahatsizliklari olan kadinlar ilerde meme kanseri olma rizikosu yüksek olan kadinlar.. Jinelog doktorda devamli kontrollerini yaptir.
göğüs ağrısı bilmiyorum ama benim kasıklarımda gun boyunca ağrı yapıyor
Arkadaşım bu ağrı sadece regl döneminde olur bunun dışında memede oluşan kist ur miyom bunlarin sebebidir
Hayda kasik agrir mi kadinda bosalamadiginda diye dusunurken popo cikti simdide bir de
Regl öncesi sancıdır sister
regl değilse brother?
Kadına eziyet. Boşalmak lazım.
İlk defa duyuyorum sanırım hayır
bizim yumurtalar agrıyor bak
Hayır ağrımaz öyle bir kadın gördüm
Hayir karin ve kasiklar agri yapar kadinda
Memesi ağrımaz biliyorum
boşalamayan kadın gördün mü
Evet memesi değil cinsel organı ağrır
erkekden bahsetmiyorum...
Bende kadınlardan bahsediyorum
ama benimgögsüm agrıyo boşalamadığımda
İlk kez duyuyorum başka sebebi olabilir meme ağrımasının
Hıc kadın olmadım bılemıcem kanks
seks yaptıgın kadınlar söylemedi mi ya da camda sürekli avladığınız kızlar söylemiyor mu?
sertlik olabiliyor sisip ağriyo
erkeklerde nasıl biliyosa
Ağıranlar var diye duydum ama denk gelmedi
her yeri ağrır çok fena
boşalamayan kadın gördünmü?
evet gördüm
nediyor peki
sinirli olur kasıkları memeleri sırtı ağrır
boşalmayıncada asla düzelmez
Hayır
Şahsım adına hayır
agrimaz bence
boşalamayn kadın gördün mü?
hayirda gogusle ne alakasi var ki emdirirsen filan agrir ilk defa senden duydum sanal seksdede oyle bise demedi kimse
bilmiyorum bayanlara sor
Hayir
bilmem ağrırmı
Asla iiiiyy
değişir
yok ağrımiyo
evetttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar