Kız arkadaşım hamile galiba. Ama artık sevgili bile degiliz 1 ay oldu. Yardım lütfen cok korkuyorum?

1 Ay önce birlikte olduk. Birlikte oldugumuz zaman iceriye bosalma durumu olmadı. Periyoduna 1 hafta kala ilişkiye girdik yumurtlama dönemide degildi ve sadece 1 defa beraber olduk bir gece. Sonrasında ben pişman oldum tanısalı 1 ay olmustu duygularıyla oynamak istemedigim icinde döndüm sırtımı uyudum öbür gece. Ucak biletimi erkene aldım ve birdaha görüşmemek üzere ona neden onunla birlikte olamamam gerektigini acıkladıktan sonra evime döndüm. Cok üzüldümü bilmiyorum kötü ayrılmadık oda anlayıs ile karsıladı. 1 ay sonra hala regli olmadıgını ögrendim, bir defa kanaması olmus ondada arkadasları düsük yapmıs olabilcegini söylemiş. Iliskiye girdigimiz gece alkol almıstı bira icmisti, sigara kullanıyor ve yılbasındada elbet içmiştir. Düsük yapmaktan pek anlamam fakat dün evde yaptıgı test sonucunda 2 tane ayrı cizgi var yani pozitif. Ne kadar net görünüyor anlatamam size ama cizgilerde cok net. Yalan dolan olabilirdiye düsünüyorum. Dün doktora gittigini söyledi ama doktor suanda buna bakamayız mı ne demiş anlamadım, normalde en iyi zaman degilmidir 1 ay sonrası? Bugun bir daha gitmesini istedim doktora, kan testi icin. Suanda elim ayagım titriyor hem sinirliyim hem korkuyorum. Aldırmayı düsünüyor oda zaten böyle bir durum varsa.

Olanakları saymak istiyorum:
1- Ya gebelik vardi fakat düşük yaptı, test pozitif cikti düşük yaptıktan sonra.. (Internette pozitif cikabilir yazıyor)
2- Hepsi yalan dolan
3- Gebelik var fakat cocuk benden degil
4- Test sonucu yanlıs, bugun her sey yoluna girer kan testi ile birlikte hamile olmadıgı ortaya cıkar
5- Gercekten gebe (Icine bosalım olmadan, yumurtalama dönemi dişinda ne kadar ihtimal vardır bilemiyorum)

Fikirlerinizi ve görüslerinizi bekliyorum. Gercekten cok kötü durumdayım..
Güncellemeler
+1 yıl
Kızdan alınan bilgilere göre normalde cuma gidicekti, cumartesi dedi. Cumartesi oldu pazartesi dedi. Pazartesi oldu test yapmış pozitif cikti demiş Yarın (salı) gününe randevum var salı günü gidicem demiş. Bu gece oldu konusmus arkadaslarım simdide Persembe gününe randevum var persembe günü gidicem demiş... Sizce bu kız nasıl bir yalan oynuyor? Hamile oldugunu ögrenen bir insan bu kadar gevşek davranırmı? Kimden sorusunu sorduklarında benim ismimi veriyomus gruptan. Bu kız ilk ayda bir defa ka
Kız arkadaşım hamile galiba. Ama artık sevgili bile degiliz 1 ay oldu. Yardım lütfen cok korkuyorum?