Cinsellikte kontrol erkeğin elinde olmalı.
yönlendiren taraf erkektir. romantik şekilde bir ön sevişme olur
ardından erkek partnerinin hoşlandığı noktaları bula bilmişse eğer oralara öpücük ve dil darbeleri ile partnerini tam anlamıyla kıvama getirir.
sonrası bilinen bilinmeyen bütün pozisyonlarda beraber olunur kadında üstte olur erkekte bu hergün durmadan soğan yemeğe benzer hep aynı hep aynı e sonuç olarak kadında ona gereken cevap olarak boynuzu takar. e erkek senmisin benmiyim madem benim bunu hak ettin diye.24 Yorumla
Soran+1 yılVallahi haklisiniz beyefendi
Soran+1 yılOlu gibi yatip herseyi benden beklemesin baska sey istemem
En İyi Cevaplar
+1 yılbence ona oyun oyna belki canlanır deki beni doyurmuyorsun seninki yetmiyor kıskandırmak belki canlandırır herifi zoruna giderse sen doyurmadigin için gözüm dışarı kaçıyor böyle devam edersen seni aldatmaktan korkuyorum insanım sonuçta benimde arzularınm var de belki düzelir bunada duzelmese yapacak bir şey yok onu boynuzlamani kabullenmiş olur
124 Yorumla- +1 yıl
deki doyurmuyorsun beni nasıl erkeksin belki dışarda başkasıyla yapıyor o yüzden rahat öyle
Soran+1 yılHerkesin icinde diyemeyecegin seyi ozeldede deme bece
- +1 yıl
kendimle ilgili yanlış anlama lütfen
Soran+1 yılSnede mi olu gibi yatiyosun
- +1 yıl
neyse sorun değil kendine iyi bak
- +1 yıl
hahaha tam tersi
- +1 yıl
doymuyorum
- +1 yıl
bay bay 👋
Soran+1 yılDoymakla olu gibi yatma farkli seyler ahmet
- +1 yıl
bilmiyordum canım sağol sayende öğrendim
Soran+1 yılOnemli degil. ogretmeyi severim
- +1 yıl
hahaha güldürme beni kızım kocan bence başkasıyla yattığı için seni umursamıyor
- +1 yıl
ya benim kadınım beni tahrik edecek ve ben ölü gibi yapacam altında öldürürüm kendimi lan nasıl bir erkeklik bu
Soran+1 yılYok ya baskasi yok eminim adam ameliyattan gozunu acamiyor ve ayrica evde yeterimce yapiyoriz zaten
- +1 yıl
amelyatmi doktormu?
Soran+1 yılEvet kalp cerrahi kalbimi fethetti diyede igrenc espri yapayim tam olsun
- +1 yıl
anlıyorum seni
Soran+1 yılOff ahmet peki
Soran+1 yılBenimle mi konusmaya ihtiyacin var
- +1 yıl
dertlesiriz
Soran+1 yılOlu gibi yatan bir erkekle dertlesseem iyi olacak kocami anlamak icin
- +1 yıl
anlatmaz inan amelyat bahane hemsireler doktorlarla kiristiriyordur
Soran+1 yılIyide bende o hastanede doktorum biliyorum ortami
- +1 yıl
anladım o yüzden yapmaz diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş düzelmez zor ama ben açık ve net söylüyorum.
İlgi sevgi eksik diyorum cinsellik sıfır diyorum. Kendini topla çeki düzen ver diye söylüyorum hatta bu sabah bu konuyla tartışdık.
Ben her yolu denedim bir kadın olarak düzelmiyor.
Zoruna gider belki söylediklerin ama içinde tutma bilsin hatasını.494 Yorumla
Soran+1 yılSende mi boyledydin kocan olu gibi miydi
Cevap sahibi+1 yılBen gayet iyiyim kocam da sıkıntı var ben ona diyorum ki odun kadınlar varya diyorum sende odun erkeksin diyorum. Bunun için ben seks esnasın da çok bıraktım sinirlerim bozuldu artık. sen erkeksin biraz yönet evire çevire ama yok.
Soran+1 yılYemin ederkm haklisin ya kadinlarin adi cikmis bir kere
- +1 yıl
bence bir uzun süre yapmayın izin vermeyin eğer istemiyorlarsa o zaman dışarda biriyle yapıyordur
Cevap sahibi+1 yılEşine süsleniyormusun onu yeterince tahrik ediyormusun sen peki?
Bizde sorun sadece seks değil bir çok şey var ben boşanmayı düşünüyorum daha fazla kendimi bir erkek için heba edemem.
Bak sana da tavsiyem eşin seni doyurmuyor diye başka erkekler olmasın nefsine hakim ol.
Eşinle konuş bu durumu çekinmeden konuşursan hal olur bence.
Eve geldiğin de falan çamaşırlarla karşıla hemen yatmasına izin verme ip senin elindeyse istediğin tarafa yönlendirirsin benim canımda domalarak s*k*şm*k istiyor de.
Soran+1 yılYa zaten seksi giyiniyorum tahrik falan oluyo ama seks esnasina gelince yok olu gibi yatiyo sanki ben onu sey yapiyorum
- +1 yıl
helal sana bu işi biliyorsun kadın isterse yapar
Soran+1 yıl@srkn61 ne bileyim ben
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken şu yatakta sekse başlamicaksın.
Elinden geldiğince ayakda başla. Yatak da başlarsan sen ne şekil pozisyon istiyorsan hemen o pozisyona dön ona fırsat verme.
Kendisi yatarsada benim canım kucağa çıkmak istemiyor de cilveli şekilde parmaklarını bucudun da dolaşdır ve ellerinden tur kaldır..
Seks sırasında onu kışkırtıcak şeyler konuş ki daha zevke gelsin.
Biraz senin ki tembelliğe alışmış.
- +1 yıl
tecrübe konuşuyor gerçekten taktir ediyorum var mı böyle bayanlar
Soran+1 yılWaoww sen supersin bence bu olabilir seks isterse reglim diye basimdan atayim bide iyice delirsin
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 böyle kadınlar varda değerini bilen yok😀.
Millet sekse düşkün kadın ister kadın sekse düşkün olur neden sadece sevişmek istiyorsun olur.
Kimse dengi dengini bulmuyor.
Soran+1 yılBenim dengim bu salak adam mi simdi
- +1 yıl
aynen ben de dengemi bulamadım inan deliriyorum
Soran+1 yılHaftada 4 falan
- +1 yıl
ilk 45 dakika sürüyor en az yani 4-5
Cevap sahibi+1 yılSana özele gel dicem ikimizde gizliyiz daha çok şey anlatırım. Evliliğiniz de sorun sadece sekse düzelir ama bira çaba ve sabır düzelmezse daha hep böyle gider.
Kendini tatmin edersin tene alışınca o zevki vermiyor ama mecbursun sana demem sakın yanlış yollara sapma.
Onada bir ders vermek istiyorsan yatağından ayrılma sadece seks sırası da sende odunlaş bir ölü ol hemen anlıyorlar ve bu durum onları rahatsız eder ve neden diye düşünür.
Sana da neden böyle davranıyorsun diye sorarsa senin yaptığını yapıyorum nasıl oluyormuş dersin.
Soran+1 yıl@Kadirs31 posta derken mektup mu kaldi ya postayla isim olmuyor benim
- +1 yıl
aynen süpersin
Soran+1 yılArtik bende mi olu gibi yatayim sonra kadinlar niye olu gibi yatiyo derler
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 ne diye bilirim ki şans meselesi.
- +1 yıl
off offf
Soran+1 yıl@Kadirs31 2 3 degsiiyo
Soran+1 yıl@Kadirs31 bazen
Soran+1 yıl@Kadirs31 sayilir
- +1 yıl
😃 😄😃😄
- +1 yıl
en uzun boşalma süresi kaç dakika sürüyor sizde?
Cevap sahibi+1 yılSen ilk önce dediklerimi yap baştan çıkar sonra ölü gibi yat bir kaç kere. Olmazsa şayet onu dene.
Gecelik falan da giyme seksi çamaşırlar al kendine dantelli sütyen de takma atlet olsun. Uzun atletler oluyor altına tanga falan giy. Yatağa öyle yat seksi davranışların olsun oturup kalkarken falan elinden geldiğince saçların dağınık olsun makyaj yapma doģal daha seksi oluyor.
Mesala hiç denedin mi o uyurken ona oral yapmayı falan?
Soran+1 yılYok denemedim oylr ama saclarim. niye oyle olsun anlamadim
Cevap sahibi+1 yılErkeği etkiliyor arada onun önün de saçlarını geriye at boynun ve biraz göğuşlerin gözüksun etki ediyor.
Dene bak bakalım değişecek mi
Soran+1 yılGoguslerimi falanda acayimmi dekolteyle falan
- +1 yıl
ya bişey soracam yaş kaç çok tecrübelisin allahım bizimki neden böyle
Cevap sahibi+1 yılEvet evde oyle dolaş akşamları. Sana diyorum da davranışların seksi olsun diye. Burdan bu kadar yazabiliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 22 yaşındayım ve p*rno izlemeden bu tecrubeye sahibim hayal gücümle geliştirdim kendimi😊Öyle yapsam olur mu böyle yapsam olur mu internetten çok yazı okudum erkeģin en çok tahrik olduğu yerleri falan hepsi işe yarıyor. Benim arkadaşım eşime oral yapıyorum boşalmıyor dedi ben ona en ince ayrıntısına kadad anlattım şimdi senin sayende eşimi bağımli ettim kendime dedi sürekli istiyor dedi😀
- +1 yıl
helal olsun sana inanın sizi taktir ediyorum bu yaşta araştırıp uygulamissin iki tarafta çok güzel orgazm oluyor bütün hayatları mutlu geçiyor ne güzel keşke bütün kadınlar senin gibi düşünse senin gibi olsa
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 Ben bunları uyguluyorum ama eşim çok pasif sadece kendi tatmin oluyor ben değil.
O yüzden herşey karşılıklı diyerek artık o zevki çok yaşatmıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Kadirs31 ben konuşdum defalarca hatta bu sabahda konuşdum bir tık düzelme yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Kadirs31 ben boşanmayı düşünüyorum artık olmuyor cinsellik için değil bizde herşey eksik.
- +1 yıl
başkasıyla denedinmi?
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 başkasıyla denedin mi derken
Soran+1 yıl@ahmet20045824 o baskasi sen mi olmak istiyosun kiza yaziyosun anlamadimki
Cevap sahibi+1 yıl@Kadirs31 ben onun ima ettiği şeyi anladım ben burda bayana yardım etmek istedim ve ona dedim ki sakın yanlış yola sapma diye. Bunu diyen bir kişi kendisi başka bir erkekle yapa bilir mi? hayır ki ben öyle bir insan değilim namus benim namusum ve evliyken başka bir erkekle yatacak kadar şerefsiz bir kadın da değilim. @ahmet20045824
Evet seksi seve bilirim ama beni başka erkeğe yöneltmez.
Soran+1 yılHelal olsun ayni benim gibi dusunuyosun gizli uye
- +1 yıl
sakın yanlış anlama eğer böyle bir izlenim verdiysem çok özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılÖyle olması gerekir kardeşim.
- +1 yıl
erkekler sizin gibi olamıyor malesef
Soran+1 yıl@ahmet20045824 yemisim erkekliginizi erkek degil adam olun bence ya
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 evet olamıyor çünki kadın yaparsa bacım erkek yaparsa elinin kiri eskiden buyana gelen birşey bu.
- +1 yıl
öyle ama adam olamıyor olurum diyende yalan atıyor böyle bir durumda önüne çıkan fırsatı asla kaçırmaz sizin gibi sadık kalmaz
- +1 yıl
aynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 neyse artık kendinize iyi bakın hepiniz hoşca kalın.
Benden bu kadar😊- +1 yıl
çok teşekkür ediyoruz sohbetin için ayrıca birşey daha diyecem
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 de hadi
Cevap sahibi+1 yıl@Kadirs31 sağolasın😊
- +1 yıl
aynı durumu bir erkek yaşasa buna ne önerirsin?
- +1 yıl
yani kadın odun gibi uzansa
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 erkeğin işi çok zor kadın sevmiyorsa hiç bir kuvvet kolaylıkla sevdiremez.
Tamamen soğuk bakıyorlar duruma. Tanıdıklarım var sevmiyorsa kadın sevmiyor buda eşlerin dışarı gitmesine yol açıyor ne zamana kadar erkek dayana bilcek ki- +1 yıl
o zaman erkeklere bazen arayışları için hak vermek gerekiyor değilmi
Cevap sahibi+1 yıl@Kadirs31 yok sağolun ama olmaz.
- +1 yıl
onları buna iten nedenlerin olduğunu anlamak gerekiyor şu an sanırım eşit durumlardayiz
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 bu durum da ne desem bilemiyorum gitse aldatıyor zina oluyor gitmese eşinden tatmin olmuyor karışık bir durum
- +1 yıl
@ahmet20045824 sen de Evlimisin
- +1 yıl
aynen öyle bende bunları gerçekten yaşıyorum ve sizinle bu konuyu konuşmak istiyorum yok diceksin iz biliyorum hakta veriyorum ama dinledikten konuştuktan sonra engellersiniz
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 eşinize güzel yaklaşın ve ona ikişkiyi yavaş yavaş tatlandırın. Kibar olun ona minik hediyeler alın.
Aceleci davranmayın hemen düzelmez zaman alır ama sonra sever.
Istediğiniz şeyleri yaptırın ve ona çok iyiydin dün akşam tadı damağımda kaldı deyin ya da farklı şekilde gün içerisinde mesaj atın ona. Resimler atın anladiniz umarım.
Çikolata seviyorsa küçük süslü kutularda alın yedirin beraber yenin sonrası gelir diye düşünuyorum.- +1 yıl
15 yıllık çok denedim ben buyum diyor
Soran+1 yıl@ahmet20045824 15 yasindami evlendiniz
- +1 yıl
yok yaşım büyük
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 oooo ne diyeyim daha.
Cidden eşini sevip kurtarmak istiyorsan terapistte götür o çözecektir. ya da kabullenceksin öyle idare edeceksin.
- +1 yıl
alıştık be artık yapacak bişey yok ama öyle oluncaya göz dışarı kaçıyor
- +1 yıl
istemesen de yapmak istiyorsun ben yinede real yapmadım
Soran+1 yıl@ahmet20045824 kendine hakim olursun ya da bosanirsin ya cokta zor degil
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim😊.
Soran+1 yılrica ederimm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılasdfasdfas :D :D kadın haklı
açık açık söyle bacım25 Yorumla
Soran+1 yılMilletin kocasina bak olu gibi yatma dedim anlamiyor
- +1 yıl
Eyvaaa eyvaaa
Bu sorunun sahibi bu hızla
bir soru daha sorar
Kocam cinsellikte yetersizdi, aldattım.
Sizce haksız mıyım? - +1 yıl
Milletin kocasını nerde gördün
Soran+1 yıl@ahmet34x50 duyuyoruz falan
- +1 yıl
Ruhsuzmus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin aslı tembel bir kocan var. Seninle herşeyi tüketmiş ve artık sıkılmış gibi.
Sende artık bu durumdan oldukça sıkılmışsın.. Gençliğinin baharında böylesine bitmek istemiyorsun. Konuşmalarında işe yaramıyor anladığım kadarıyla. Masturbasyon yapmak daha eğlenceli ve zevkli geliyor değilmi11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl tatmin oluyorsun peki
Dünya tersine dönüyor anasını satayım, ölü gibi yatan patates çuvalı koca mı olur muş. Kalk az çalış de bari :)
11 Yorumla
Soran+1 yılPatates cuvali guzel tabir ayni oyle
- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbizi anladığını düşünüyorum artık, genelde kızlarımızın vaziyeti kocan gibi. Ne olursa olsun fantezi dışında bu şekilde yatamam göbekli ve esnek olmayan birisi mi
12 Yorumla
Soran+1 yılFit gayet ya keyfinden hep uzaniyo
- +1 yıl
o zaman mini eteği giy karşısında domalıp toz al, iyice azdır kocanı arkadadan sana yaklaşmasını bekle yaklaşınca kendini aynı domalmış posizyonda koltuk ya da kanepeye at seni becermesini iste ama hiç posizyonu değiştirmesine izin verme
üzülme herkes hayatı boyunca yanlış seçimler yapabiliyor
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki😊
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılDolu var
Soran+1 yılOyhh oyhh soguk su getirir misin bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba Yorgun :) sen ne yap biliyomusun bir tane tesbih al ona hediye et yine böyle uzandığı bir zamanda bu ne derse yatakta uzanırken boş durma bunu çek bari de bir bu eksik elinde dersen o alır anlar
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlta yorulan üste dinlenen geçmeli bunu örneklerle empoze etmeye çalış ve yüzüne söylemekten çekinme soylemessen yakında ustunude sana çıkartır o sustukca kaybedersin
Cevap sahibi+1 yılYok artik :) Sende hayatına bakicaksin o zaman
Soran+1 yıl😱😱😱
Cevap sahibi+1 yılNapicagini burda kimse söyleyemez sana su dakikadan sonra herşey hakkımdır ihanette hakkindir bosanmakta karar senin ama çocuk yoksa her yolu gitsin o nasıl bir zihniyettir Allah ıslah etsin
Cevap sahibi+1 yılAkşam dinlet muazzez ersoy'u ona :)
Arkadaşın uyarılarını dinle, sonra olmadı azdırıcı hap al, bak nasıl beceriyor seni. O da olmazsa diyecek birşey bulamıyorum. Psikolog la bu görüşün derim.
10 YorumlaBiz de de eşim senin tarif ettiğin gibi ben ne yapabilirim öneri var mı?
19 Yorumla
Soran+1 yılOda mi olu gibi
Soran+1 yılYok ya ruh flaan ben normal hayata bakiyorim
Soran+1 yılYok sagolun
ben anlamıyorum sizi kimiside sürekli üste cıkmak ister
14 Yorumla
Soran+1 yılBiktim artik ya
Soran+1 yılIyide boyle ben onu sey yapiyorum sanki kotu hissediyorum
+1 yılsizde tam tersi olmuş genelde erkekler şikayetçidir ceset gibi yapan kadından:) senin adamın motoru kapatmış boşa atmış gidiyo işte:)
111 Yorumla- +1 yıl
şaka filan değil bu demi yani eşinin pasif gay olması
Soran+1 yılSana mi ayarlayim niye soruyosum agloycam ya😱
- +1 yıl
yok çok şükür sapına kadar erkeğim ve sadce kadınlarla seks yaparım onu değil ama kendini ayarlarsan olur
Soran+1 yılAramizda 18 yas var😱
- +1 yıl
önemli olan yaş değil yaşanan:)
Soran+1 yılBen simdi ne yapayim ya
- +1 yıl
bu anlattıkların gerçekse böyle bir gay le evli kalmaya devam mı edeceksin yani
Soran+1 yılAma seks yapiyor yinede
- +1 yıl
peki yaptığı bu seksk seni mulu ediyormu yani tatmin olabiliyormusun:)
Soran+1 yılOrgazm oluyorim ama iste ben onu beceriyorim sanki
- +1 yıl
hayat senin bu yeterli bana orgazm oluyorum diyorsan senin bileceğin iş
Haha trolcük seni 😀 inş. Yaşamazsın böyle bir durum
10 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. sende yanına uzan aynı şekilde senden istediği zaman hadi başla de bakalım ne tepki werccek
10 YorumlaBence olmamalı karşılıklı her pozisyon değerlendirilmeli
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki ruhsuz kalmış bir halt edemiyo millet ne şanslı yahu ama değerlendiremiyo iğneyi al gtüne batır bak nasıl canlanıyo
10 Yorumla
+1 yılAbartmış ayı
Ama arada sizin de aktif bu şekilde olmanız tahtik edici olur
Seninki işi salaklığa vermiş
Asalak geçinmeye çalışıyor10 Yorumla
+1 yılSen tak bülbülü.. kocanı ellere yedirme
Alın bunu burdan.10 Yorumla
+1 yılyazık sana ya. sen gibisini bulmuş evirip çevirip deli gibi girip çıkması lazım
10 YorumlaOlmaz öyle hakimiyet bende olcak kadını altıma alıp evire çevire yapcam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok saçma bir durum başka sıkıntı olduğu aşikar yani bu konunun detayı vardır bence sorunun başı yani
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi bu konuda sana bir iki fikrim olur burada seni en iyi anlayan ben olurum
+1 yılanam sizde tutku yok.
111 Yorumla- +1 yıl
@Kadirs31
- +1 yıl
ohaaaa şok inanamiyorum
- +1 yıl
@keydrop30 aga soruyu oku ablanin eşi gay cikti
Soran+1 yıl@Kadirs31 onu ona degil. bana sorsana😂
- +1 yıl
@Kadirs31 bu durumu eşiyle konuşmasi gerek böyle olmaz aksam konuşun bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz, bide penis küçükse daha zor senin için, erken de boşalırsa hükmen yenik
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPenis büyük mü bari
Soran+1 yıl35 cm ne sacma soru bu ya
Cevap sahibi+1 yılTatlım o sırt üstü yatarken sen üstte iken otomatik olarak 3-4 cm i kayboluyor
Soran+1 yılPeki tatlim
Cevap sahibi+1 yılSenin yeride olsam geçerim yatağın kenarına, ben yatarım sırt üstü, yapacaksan böyle derim
Soran+1 yılOlmuyo oyle
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir durum, inattan mı yapıyor amacı ne
Sahsen tarzim tam zitt yerimde duramam aktof baskin ben olurum 😈
10 Yorumla
+1 yılO nasıl bir erkek öyle bence sen onu yapıyorsun yok böyle bisey
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek deDigi aktif olmalı ve hakimiyeti almalı kadını yönlendirmeli en önemlisi çılgınca sevismeli
+1 yılAdam evli fazla bir şey bekleme 😀😁😂
17 Yorumla
Soran+1 yılOlu gibi yatiyor agliycam ya
- +1 yıl
Eee tamam adam evli işte yani ölü sayılır 😀😁😂
- +1 yıl
Geç sen dalganı geç
Soran+1 yılEstagfurulalh beyefendi
- +1 yıl
Ayak üstü iyi trolledin milleti
Soran+1 yılAyak ustu siz trolleyip 60 dan fazla kisi bulun o zaaman sorunuza madem bu soru troll
- +1 yıl
Sen ciddi misin yani gerçektennkocan gaymıymış pek inanasım gelmedi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 yaşındasın ve doktorsun?
44 Yorumla
Soran+1 yılOgrenciyim daha ya staj yapiyorim ama uzun hikaye o
Cevap sahibi+1 yıl@apeiron4 yorumlarını okusaydın atlamaz anlardın alakasını
+1 yılniye trol soru gibi geliyo bana
19 Yorumla
Soran+1 yılCevaplaama o zman sende olu gibi yatiyosun sanirim
- +1 yıl
yok yani türk olacak ve ölü gibi yatacak inanamadım simdi :)
Soran+1 yılKardes napayim video cekip mi atayim oyle iste
- +1 yıl
yasınız kac?
Soran+1 yılBenim 20 o da 27
- +1 yıl
oha daha yas 20 lerde ve cinsellik berbat sizin sonunuz hayır olmaz gibime geliyo
Soran+1 yılHayirlisi ya
- +1 yıl
öyle diyorsan :)
- +1 yıl
kaç sene geçti yenimi farkettin daha
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam ya bende olacaktın evire çevire şaapardım harcanıyorsun
10 Yorumlaistediklerini karşılama
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadece kendini dusunuyor demek ki
18 Yorumla
Soran+1 yılBencil ya
- +1 yıl
domuz
Cevap sahibi+1 yılsen de o zaman kocana istediğini verme
Soran+1 yılO da olmuyor
- +1 yıl
o almasin sen verme eee bu ticaret çöker aga
Cevap sahibi+1 yılniye olmuyor
- +1 yıl
adama azdirici ver icecegine caktirmadan
Güncele koptum la addfhgds
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılahahah güldürdün beni ya :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah aglatmasin
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıloral falan yapmıyormu sana
114 Yorumla- +1 yıl
senin şanssızlığın erkeğine rastlamamışsın
- +1 yıl
senin vajinanı saatlerce yalasa sıvılarını yalayıp yutsa klitorisini dillese seni mest etse sen daha çok azarsın ve bağlanırsın kocana değilmi
Soran+1 yılOlu gibi yatiyor diyorim sen ne diyosun ya
- +1 yıl
onu canlandıracak olan sensin
- +1 yıl
peki ereksiyon oluyormu
- +1 yıl
ona azdırıcı hap damla tatbik etsen
Soran+1 yılAmca niye merak ediyorsum bu kadar detayi
- +1 yıl
yol göstermek için
Soran+1 yılSagolunn
- +1 yıl
rica ederim tecrübe önemli bu konularda
- +1 yıl
çocuk var mı
- +1 yıl
kaç yıllıksın evlilikte cinsel hayat ne kadar önemli senin için
- +1 yıl
üzücü canım
- +1 yıl
ne yapacaksın bundan sonra
+1 yılKonuşun isteklerini ve istediklerini soyle
12 Yorumla
Soran+1 yılOlu gibi yatma salak misin dedim ertesi gun yine ayni
- +1 yıl
Bu mu konuşmak daha detaylı konuşun ozaman sende yat birak kendi cirpinsin
Cinsellik konusunda 618 cevap paylaştı. Şansına küsmekten başka çaren yok.
10 Yorumla
+1 yılFantazi yapıyor olmasn
19 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildirmi
- +1 yıl
Hmm ozman başka derdi var misyoner faln yapmiyrmu
Soran+1 yılYok ben onu beceriyorum sanki
- +1 yıl
Nedenini sormuyrmusn
Soran+1 yılBoyle daha guzel diyo
- +1 yıl
Hm sen BN böyle zevk almiyrm ilişkiden soguyrm demiyrmusn
Soran+1 yılSalak misn dedim yok degilim cerrahim diyor
Soran+1 yılOlmaz o ya
- +1 yıl
Lütfen
Senin altta olman lazım
17 Yorumla
Soran+1 yılAdam. gay diyorum yontem diyosun sana mi ayarlayim adami ne yontemi ya
Soran+1 yılKocam gitmis daha ozel diyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam bütün gün yoruluyodur işte
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhadi itiraf et, eşim diye bahsettiğin sensin dimi sabahtan beri bizi kekliyosun. aktif mi arıyosun amacın ne?
Soran+1 yılAllah im bir git ya ben Şu an kafam gitti ne diyosun
eee çiftlerden biri böyle olur genelde
10 Yorumla
+1 yılSevişme falan yok mu
13 Yorumla
Soran+1 yılVar ya o kadarda degil😂
- +1 yıl
Eeee
Soran+1 yılSen soruyu bir daha oku anlamamissin kardes😂
+1 yılyorgun olabilir
24 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir mi
- +1 yıl
işte böyle ilişkiler bitiyor insanlar aldatıyor
Soran+1 yılAldatmam ama bosarim annesinin evine yollarim napiyim
- +1 yıl
boşanamayan aldatıyor boşanabilen senin dediğini yapıyor oysa işlişki en iyi seydir bu
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ölü gibi yat. Belki o canlanır :D
20 Yorumla
+1 yılÖzelden bir mesaj at sebebini anlatyım
10 Yorumlatak straponu yatmaya devam et de :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAc karnina mi tok karnina mi yapiyorsunuz?
121 Yorumla
Soran+1 yılIkisindede ayni
Cevap sahibi+1 yılSeks sirasinda konusabiliyo mu peki? veya ses cikariyo mu?
Soran+1 yılOhh yeahh come on diyo sadece
Cevap sahibi+1 yılSisme manken kullaniyosun demi sen 😂😂😂😂
Soran+1 yılYok sisik seyleri sevmem😕
Cevap sahibi+1 yılSonuk manken diyelim o zaman 😂😂
Soran+1 yılIns canim yhaa😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 yaa
Soran+1 yılSende mi olu gibi yatiyosun kardrs😢
Cevap sahibi+1 yılYok ben ayakta sabit duruyorum esim onumde hareketler yapiyor 😂😂
Soran+1 yılNasil😱😱
Cevap sahibi+1 yılKimildayamiyorum seks esanisinda bilmiyorum 😂
Soran+1 yılErkekler niye olu gibi yatarki😒
Cevap sahibi+1 yıl3 Sebep olabilir
1. Karni Actir
2. Midesi Bostur.
3. Disleri Yoktur.
Soran+1 yılYa burcu ikizler bunun bir etkisi var mi semce akrep erkegi mi almaliydim yoksa
Cevap sahibi+1 yılIkizlerse tam tersi olmasi lazim ikizler cok renklidir. Keske yengec alsaymissin :/
Soran+1 yılYengec kalmamisti balikcida😂😂sinirden igrenclige vurdum kusura bakmayin😢
Cevap sahibi+1 yılahah onemli degil yaa balikcida yoksa denizde demi yok :/
Soran+1 yılOff off en iyisi basak ama olmadi denk gelmedi bir basak iste
Cevap sahibi+1 yılBasak iyidir yaaa biliyorum basak kizlarini 😍😍😍
Soran+1 yılAhh ahh aynen oyle canlar😍
Gizli Üye(36-45)+1 yılFake in de dibine vurdun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz napak konusun anlasin
10 Yorumla
+1 yılsitenin mantığını bozuyosunuz sieeeeee
10 Yorumla
+1 yılPasif olmayı tercih ediyor demekki
20 Yorumla
+1 yılseninkisi ölmüş ztn
12 Yorumla
Soran+1 yılToprak mi atayim ustune oldu diye ee
- +1 yıl
bence at aynen. o adamdan ne hayır gelir be. anladıgım kadarıyla yaslarınız da genc henuz. bu yasta boyleyse 5-6 seneye hiç kalkmaz bile onunki üzüldüm sana :(
ölmüştür belkide
24 Yorumla
Soran+1 yıl112 yi mi arayim ne sacma yorim ya
Soran+1 yılO ne cenaze isleri mi
arada bir misyoner yapması lazım
10 YorumlaCinsellik konusunda 960 cevap paylaştı. yazık üzüldüm sana şimdi
10 Yorumlatam mal bir kocan var yani
10 YorumlaKısmen sıkıntı var gibi.
10 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Canlandır biraz
30 YorumlaKonuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbıde strapton tak tam olsun