bu erotik oldugu icin sadece erotik shoplarda satilmasi daha uygundur diger yerlerde adam tezgahta bazen satiyor cikarip segilicekmi sokak ortasinda valla adami tezgahi ile. duman ederler 😂😂😂😂😂
@emrahvurl kardeş hayırlısı olsun dedik ya :) eyvallah ama diyorum bak arada dalarım yorumlara sallarım sağa sola :) darılma yok bu arada eyvallah teşekkür ederim
@emrahvurl normalde oyle yapıyorum da bu kez koydum lafı reiz sorusu ilk yorum benden gelıyor benden sonra 3 kişi gene aynı şeyi yazıyor bana gelmiş okuma bilmiyormuşuz falan yapıyor baksanıza kadıncağız kac defa cevaplayacak dıyor :) koydum cevabi bende sustu
@Raadgenc bırak şu ayıyı rüyasında göremez boşver :D adam meyvelerle örnek verıyo abazalıkdan baksana artık ne yaptıysa ben emocumu beklerim sorun değil :)
ayının tatlısımı olur şapşal ehehehe :) benım emocum cok tatlı bak bak şu yanaklara bak şu surata bak ımm şu dudaklara ımmm su boynuna bak ımmm şu omuzlara bak neyse :)
@gizliüye ewlenince karı koca olunmuyormu yani devlet bile karı derken benim dememmi ayılık oluyor :))) merattik ettim işte nasıl bir karı olduğunu sen merak etmiyormusun nasıl bir ayı olduğumu:D
ne yalancı bişeysin sen ya erkek mılletı degıl mı işte.. emrah sende hemen herseyı yanlıs anla reangenc de yenge helal dıodun neoldu :D korkulur sizden bide bize dedıkoducu dersınız
@Raadgenc hain asker :D sen ne benimkinin aklını çelion bakim alla alla ya zorla adama çapkınlık yaptırcak (gerçi yapmasda:) ayrıca yeni bir yer bulun bak olmuyo böyle ya ne bu bı ton yazıyı asagıya al felan...
@emrahvurl olan var olmayan var gidin özelde konuşun bizimkilerde hormon kıpırdanıp duruyor gidin sorumdan sadece saplar kalsın yanlızlığımızla başbaşa sohbet edelim:D
@emrahvurl naber la işsiz tayfa kimin Doğum günü ise kutlu olsun. Ya burda okuması çok zor biri soru sorsun ordan yazalım biraz da ya valla çok zor oluyor okuması
En İyi Cevaplar