Oyle zor durumdayim uvey abim fetisci kiskaniyor sureklii lutfen birsey soyleyin :'( ?

Uvey abim var cok iyi kendisi ama basbaya kiskaniyor tayt giyorum birsey demiyo baktigini hissediyorum disari cikicakken kiziyo zorla baska bisey giydirtiyo. Yaninda acik giyinmeme izin veriyo ama disarda o kadar sinirli oluyo ki su tarafa gec bacagini indir egilme felan gereksiz fazla kiskanclik. Birde ayak fetisi ben evde corap giymeyi hic sevmem bilmiyordum basta ayagimi uzatiyorum yanina geliyo oje suruyodum nasil suruyosunuz deneyim bir felan diye kendisi surdu sonra gidiklandim tuttugu icin kafami geri attim yapma diye yapmaz olaydim😮😮 oyle bakti ki kizardi ve hareketlenme oldu sonra bisey mi oldu dedim yok sen sur dedi gitti banyoya ama bosalmadi yani o kadar degil cookkk utandim cok😖😖 yuzune bakamadim :( onun boyu 189 benim 153 tifilim diyo ciktigi kizlar da hep kisa. İki yildir beraber yasiyoruz hoslaniyor mu sizce hem ben ne yapayim uzak dur deseniz duramam ayni evde ne kadar uzak durabilirim anneme de soylemek istemiyorum annem cok seviyor onu:/
Oyle zor durumdayim uvey abim fetisci kiskaniyor sureklii lutfen birsey soyleyin :'( ?