Oral seks öncesi vajinasına Gül suyu sıkan oldu mu? Burada duymuştum deneyen varsa birinci ağızdan duymak istiyorum 😂 Burada pasta kreması da okumuştum gerçi 😂 Var mı böyle çılgın şeyler deneyenler?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ben doğal kendine has kokusunu tercih ederim. daha azdırıcı olur. gül suyu ya da farklı bir koku cinselliğe katkısı olmaz ama arzuladığınız cinsel organın doğal kendine has temiz güzel kokusu daha idealdir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Okey ve durex marka oral seks için rolonları var meyveli dene bece çok iyi 😎🏳️🌈
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYok ben kukuma direk kezzap döküyorum adamin agzi burnu yansin diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılPf çok mantıklı yapıcam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Yahu ne gerek var ağır ağır kokar, düşününce bile içime ağırlık çöktü. Heralde kokuyu aldığım anda bu bana yetti eline sağlık diyip uyumaya giderdim asjskak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yıloral seksteki en büyük isteğim çikolatayı eritip vajinasına dökmek ve yalamak veya kremada olur veya onlar gibi bişey farketmez :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılGül suyu nedir yaa.. bazıları aşurenin içine de sıkıyor p*ç ediyorlar canım aşureyi.. ben limonlu vajina seviyorum.. ekşi ekşi..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kekik ve nane de tavsiye ediyorum. Güzel bir tat birakiyor insanin agzinda. İstege göre ekmekte bandirilabilir. Lan daha neler duyucaz ya
10 Yorumlaarkadaşım bırak kendi suyu kalsın yagül suyu ne midem kalkar be :D
00 Yorumla
+1 yılkekik suyu favorimdir ama istege bagli. olarak limonda sıkılabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılPf aytaç
- +1 yıl
oha layn 😨😨😨😨
Soran+1 yılYaa kekik suyu dök sen 😒
- +1 yıl
dilimle. yalarim 😄
- 00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldenemek lazım merak etttim
139 Yorumla
Soran+1 yılDenersen yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılyazarım ;) tam karşımda gül suyu şişesi duruyor valla ama deniycek kız yok yanımda Denizim gelirse deneriz ;) bembeyaz, çiçek gibi şeyi var, canımı çektirdin bu karda kışta kuzum.
Soran+1 yılAhahah Gül suyu şişesinin ne işi var be denizin kim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılmasanın kenarında duruyor walla markası da çok çekiciymiş, Gülşah :D :D Denizim arada bir seviştiğimiz güzel bir kız 18 yaşlarında. ;) en son 15 gün önce sevişmiştik, belki haftaya gül suyunu ters ederiz. ;)
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılmübarek bir sayımız olan osbir ;) sence yaş farkı engelmi bir aşka ilişkiye
Soran+1 yılSevgili misiniz? Fuckbuddy gibi mi?
Soran+1 yılDeğil de cidden seviyor musun? Bunu sen yaşlarda bir erkekten dürüstçe duymak istiyorum cidden çok işime yarayabilir
Cevap sahibi+1 yılevet seviyorum, 3 senedir beraberiz. kız bekaretini bile bana vermek istiyor ama ben şimdilik bunu yapabileceğimi zannetmiyorum ama için gidiyor valla zor dayanıyorum onun karşısında. kucağıma sokulup usulca uyuması çok hoşuma gidiyor. senin durum nedir ki paylaşmak istersen tabikide?
Cevap sahibi+1 yılsevgiliyiz gibiyiz. o benim peşimdeydi 2 sene ilkten kabul etmedim yaşı küçüktü ama şimdi dayanamadım bende karşılık verdim ;)
Soran+1 yılDurum yok ama hep derler ya büyük biri sana aşık olmaz sadece kullanır cidden aşık olabilirmiymiş bunu öğrenmek istedim
Cevap sahibi+1 yılolur neden olmasın. ben oldum ilkten uzak durmuştum ama.. sevişme olaylarına daha yeni başladık o istemese ben dokunmazdım, kıyamazdım yani. ama herkes bir değildir sen yinede dikkatli ol kendini koru varsa öyle biri etrafında. emin olmadan girme. üzülmeni istemem.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de düşünüyorum be arkadaşlarım hepuyarıyor o kadar büyük biri seninle neden ilgilensin ki diye ama baksana sizde yaş farkı daha fazla bizde 8 yaş ve bende bir tıklım daha büyüğüm o yüzden olabilir
Cevap sahibi+1 yıl8 yaş büyük bir fark değil ki.. ayrıca tavırlarından seni kullanmak isteyip istemediğini anlayabilirsin, sözlerinden felan, niyeti ilişki yaşamaksa zaten nereye kadar dayanacak er geç bunu senden isteyecektir veya belli edecektir.. Ben o konuda hiç yanaşmadım kıza o gözle bakmadım ama sevdiğim için hoşlandım, arzu ettim. o yakınlaşmasa ben ona asla dokunmazdım. şuanda da öyle tam anlamıyla bir yakınlaşmadan ben yinede uzak duruyor gibiyim, sevişme dediğim daha çok öpüp okşamaktan sarılıp uyumaktan ibaret, ileri derece bir sevişme değil cinsel ilişkideki gibi değil.. sen temkinli yaklaş, tanımaya çalış, seni seven erken sana dokunmaya kıyamaz sen izin vermezsen, senden öyle şeyler isteyemez bence. kendine dikkat et prenses.
Soran+1 yılTeşekkür ederim az çok biliyorum ama ben kendime de sahip çıkamıyorum tam bu konuda öyle bir sorun da var :/ o yüzden libidosu sahip çıkana kadar normal bir ilişkim olabileceğini sanmıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılhmm, hiç yaşamamışsan bu kadar istekli olman normal, sen onun olmak istiyor musun cinsel manada? Ben şahsen çoook zor engel oluyorum kendime, düşün kız zaten istiyor ilişkiyi ona rağmen ben sabrediyorum, birazda kızın niyetini anlamaya çalışıyorum telli duvaklı düğünle birlikte olmak varken neden evlenmeden vermek istiyor? bir kız bunu neden ister sence?
Soran+1 yılBen de bakire değilim altında sebep arama bizim de isteklerimiz var ve git gide yapan sayısının artması ve insanların önemsememeye başlaması bize de cesaret veriyor yoksa zengin de değilsen kesinlikle altında bit yeniği arama
Cevap sahibi+1 yılhmm. haklısın.. ben bir de hamile kalmasından korkuyorum ne kadar korunsan da her zaman ihtimal var, bir damla zevk suyu bile damlasa kızın orasına risk var.. o çook şehvetli bir kız, benim ondan önce ilişkim oldu ama böylesine şehvetli bir kızla hiç olmadı... bekarete önem verenlerin sayısı hızla azalıyor ve nasolsa herkes yapıyor ben niye yapmayayım ki diyorsun öyle öyle engel olamıyorsun kendine bir süre sonra, benim gördüğüm, kızlar daha fazla istekli bu konuda.. bence bir kızın ilki olmak çook güzel bir duygu çok güzel bir his, ve o kıza sahip olmak tam anlamıyla, çok hoş bir haz nasıl sabredecem bilmiyorum
Soran+1 yılOndan ben de korkuyorum ama anladığım kadarıyla senin kızı zapt etmek zor zaten seks yapmasanız da sevişirken de olabilir öyle bir kaza artık dikkatli olucan şüphelenirsen ertesi gün hapı kullanıcan vs
Cevap sahibi+1 yılalt kısmını hiç açmıyorum ben bacakları hariç tabi ama o açtı ilk, sevişirken ona mast yapar gibi elimle yapıyorum ve oral tabikide ama penisimi felan orasına hiç yaklaştırmadım şimdiye kadar, dikatli olmakta fayda var dediğin gibi.. göğüslerini öpüp okşamak bile çok zevkli bana yetiyor ama galiba ona yetmiyor daha fazlasını istiyor ;) senin hoşlandığın kişinin senden haberi var mı, aranız nasıl görüşüyorsanız, ona karşı sen neler hissediyorsun. bir kız hoşlandığı erkeği hayal edip fantazi kurar mı? Benimkisi de fantazi kuruyırmudur acaba
Soran+1 yılHoşlandığım yok şu an ama varken kurar emin olabilirsin hatta sen bıraksan o sana neler yapar
Cevap sahibi+1 yılBu gül suyu sürerek oral yapma fikri nereden aklına geldi ki 😂 itiraf edeyim hoşuma gitti ilk fırsatta deneyecem kız izin verirse, verir dimi
Soran+1 yılBen sürdüm yakmıyor
Doğal parfüm arayışı diyelim biri hariç herkes seviyordu ama ben o birine sevdireyim diye böyle bir arayışa girmiştim. Doğal olduğu için en sürülebilir bu zaten 3 5 damla en üstüne damlat oradan süzülür o da yeter ve dolaba koy soğuk soğuk dök
Cevap sahibi+1 yıliçine akıyor mu ılık ılıkkk, yoksa tam dudaklarına mı damlatıyorsun
Soran+1 yılİçine doğrubakacak
Cevap sahibi+1 yılohh misss. bu hafta sonu denizimi müthişş zevklii saatler bekliyor gülsuyuluu öpmeli olşamalı emmeli offf şu an düşünmesi hayal etmesi bile heyecanlandırdı s*kim taş gibi oldu çatlayacak nerdeyse.. hiç arkadan yaptın mı sen nasıl oluyor ben henüz hiç denemedim :S
Soran+1 yılBir kere denedim acımıyor aslında ama yine de denize teklif etme bence
Cevap sahibi+1 yılhmm, çok acıtır diye tahmin ediyorum hep. yok ona teklif etmeyi düşünmüyorum zaten arkadan. yaparsam sadece önden yaparım onla ama onu da şuanda düşünmüyorum. gülsuyuyla sulayacam bütün vücudunu minnak memelerini minnak vajina dudaklarını felan sonra healde bir saat emer öper okşarım cumartesi günü.. sen en son ne zaman yaptınkiii
Soran+1 yılDün biri sorunca hesapladım da 27 gün olmuş
Cevap sahibi+1 yılsen yine iyiymişsin, ben en son ilişki yaşayalı 7 ay oldu ama kendi isteğimle yapmıyorum, sadece sevişme olayı var sonrasında oral yaparak boşalma ama bir hatunun içinde orgazm olup boşalmanın yerini asla tutmaz :S
Soran+1 yılAynen ben de mastürbasyon yapıyorum ona bakarsan bakireyken sürekli mastürbasyon yapıyordum şu an o kadar istekli olsam da haftada bir çünkü zevkli gelmiyor artık eskis kadar
Cevap sahibi+1 yılevt mast zevkli gelmiyor bir anda bitip gidiyor.. ilişki şart bir hatunla. sence gül suyunu sadece vajinaya değilde tüm vücuduna sürerek sevişsem nasıl olur, sen ne tepki verirdin kız olarak, önce gül suyulu güzel bir masajla rahatlatma sonra...
Soran+1 yılBenlik sorun yok ama nette okuyup merak edip denemek istediğini söyle muhtemelen o da izin verir
Cevap sahibi+1 yılheyecan yaptımm şimdiden cumartesiyi zor beklerim, gülsuyu ile 31 çekilirmi :D
Soran+1 yılAhaha çekilmez kaymıyor
Cevap sahibi+1 yıl:D kaymadı :D birlikte duşa girmeyi sever mi kızlar, sen seviyor musun?
Soran+1 yılDenemedim ama baya istiyordum
Cevap sahibi+1 yılben çook seviyorum ve zevkle yaparız, şuyun altında sevişmek te çook hoş oluyor ve kıza sevişirken mast yaparak orgazma ulaştırması da ayrı bir keyif, kızın o hallerini seyretmeye bayılıyorum ;)
Soran+1 yılGüzel olur ya
+1 yılBal dök yala diyen duydum
Gul suyu nedir allasen00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. önce bengay sür iyi kayar, sonra gül suyunu sık buzlu asfalt gibi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Nutella varken , gül suyu nedir arkadaş.. 🤧
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. ben severim pasta kreması kullandım hoş oluyor 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılAhaha çırpıp döküyor musunuz? Kafamda deli sorular
Soran+1 yılBence bu pasta kremasından daha mantıklı aynı şey sadece Gül kokucak
Soran+1 yılZaten tıkıyorum ki pis mi gezecem sanki
Soran+1 yılTamam onu da yaparım
Ananas suyu dök varya :P
10 YorumlaÇikolata surup oral yapmisligim var
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSivi cikolata en guzeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmuz sür *mmında iyice püresi çıkana kadar sür...
19 Yorumla- +1 yıl
Haha :D :D
Soran+1 yılPüü yaratıcılık ölmüş az yaratıcı olun be Gül suyu deneyin Yen'i çözümler bulun 😂😂 anca muz diye dalga geç 😒 Sen al o muzu bütün sok 😒
Cevap sahibi+1 yılAhaha golü yedin yavrum çırpınma batıyorsun :D
Soran+1 yılSensin yavrum 😒 Git ötede muzunla oyna hadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇikolata döküp yaladım :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Ne düşünceli kızlar varmış vay arkadaş :)
012 Yorumla
Soran+1 yılHangi tarafı düşündüğüm tartışılır win-win diyelim
Soran+1 yılGaliba aynı kızız ahahah ben o konuda kaldım da sevgili kalmadı...
Soran+1 yılŞşt dur aklıma geldi ya bunu deneyemedim ksyr açmalıyım dedim
Soran+1 yılHayır parfüm denemedim başka da neyse bu da başka soruda konuşurken aklıma geldi yani dk başı bunu düşünmüyorum 😂😂
Soran+1 yılBen ayrıldım
Soran+1 yılAynen tebrikler
Kendi suyu hepsinden iyi
10 YorumlaGül suyu kesmez bazılarını, toma lazım toma
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında temizim
Tavsiyeyi aldık deneyecez bakalım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha fikir almak istedim dur bakalım yapan var mı ha ben o Gül suyunu güllaca atıyordum sorun olmuyor yani için rahat olsun😂
- +1 yıl
Şu ürünü tavsiye ediyorum o zaman herkese..
Sprey şeklinde, kullanımı kolay, ergonomik, pratik. Sıkıyorsun ve sunuma hazır..😂
https://i.hizliresim.com/LZGzJ0.jpg
Soran+1 yılAynen şurdan 3 5 kişi deneyin de yazın 🙏🏻 Ben denedim bizde sorun olmuyor 🙈
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende deoderant sıkmıstım 😄😄
12 Yorumla
Soran+1 yılO zarar verir be
- +1 yıl
canın yanmadımı
tadı acı ouyor
+1 yılilk defa duyuyorum gerçekten
10 YorumlaGül suyunu bilmem ama vazalin şart))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun o haz kokusu ve tadı daha güzel.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNc nc nc nimetle oyun olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılevet var dondurma
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
dondurma sürüp yalamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden geldi bu aklına :)
013 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce gelmişti az önce de başka bir sorunun yorumunda konusu açılınca sorayım dedim
Cevap sahibi+1 yılPartnerin yapmaz bunu kabul etmez sanki
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yıltadı nasıl yenilir bir şey değil ki
Soran+1 yılAzıcık sürülecek tadı yok güllaca atılan da bu
Cevap sahibi+1 yılhıı öyle sevgilinle konustun mu bunu
Soran+1 yılŞu an sevgilim YÖK öyle bir aklıma geldi de kabul etmeyecek erkek binde birdir açıklarsam yaparlar
Cevap sahibi+1 yılYüksek Öğretim Kurumundan mı sevgili yapıyorsun :D :D
Soran+1 yılHayır Metin tahminim sorunlu😂
Cevap sahibi+1 yıl:) Kaç tane sevgilin oldu
Soran+1 yıl3-4
Soran+1 yılSenin?
Cevap sahibi+1 yıl3 benim de kaç yasındaydın
Gizli Üye(36-45)+1 yılgul suyu yalatmak da bir garip olmaz mi ya..
05 Yorumla
Soran+1 yılYenebiliyor 😂
Cevap sahibi+1 yılya gul yeniyo da gul suyu icmek.. bilmiyom hic denemedim 😊
Soran+1 yılTutup bir bardak içmiyorsun 3 5 damla gideceği ki o kadar da güllaca da atılıyor
Cevap sahibi+1 yılhaaa 😂😂😂 ben baya siseyi bosaltican sandim
kiz o olur o zaman
Soran+1 yılYok şişeyi boşaltsam nereye gidecek o kadarı azıcık olacak
+1 yılnutella
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmika çikolata sürüyor :D
00 Yorumla
+1 yılguzelmiş
10 Yorumlatiner dokun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakar o 😂
06 Yorumla