25 yaşındaym hala tecrübesizim yani hiç seks deneyimim olmadı. Çok güzelde bir kızım ama istedimki evleneceğim kişiyle olsun... Azgınım ve deliriyorum evleneceğim kişide karşıma çıkmıyor... Bıktım çok yoruldum.. Ama yinede seks ten uzak duruyorum.. Kendimi nasıl oyalamalıyım? Tavsiyeniz varmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmen şart mı? Yaşın doğruysa (30-35), evlenmeye uygun kafana göre birini bulamazsan, seks yapmadan ölmek niyetinde misin? Veya sırf seks yapmayı çok istediğin için evlenecek misin?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun istekli olman değil. Zaten isteksiz olsan sorun var demektir
Sorun yoğun orgamz olamamak kısacası
Sadece 2dk içinse biraz ıslanıyorsun o kadar. Klasik mast yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beyinden gelen komutla mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim14 Yorumla
Soran+1 yılMast artık hiçbir işe yaramıyor sorun orda.. Oyuzden korkmaya başladım kendimi herşeyden yzak tutuyorum.. Artık mast bana birazdahi zevk vermiyor doyurmuyor bıktım çok yoruldum ve hala kendimi saklıyorum beni anlayamazsınız siz
Cevap sahibi+1 yılNormal mast ile zaten orgazm olman ve kendini tam tatmin edip isteğini kontrol altına alman lazım. Mastta yaptığın hata nedir biliyormusun
Cevap sahibi+1 yılMastda ki en büyük hata kontrolun sende olmasıdır. Şöyleki masttı
Elle, yastıkla , duş başlığı , sürtünerek yani kontrol sende olursa orgamz olman imkansız. Nasıl bir durum olur dersen
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin. İstek azalacağına caha da artar. Günde 5-6-7-8-9 kez yaparsın ama istek daha da artar.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var- 3 ay
burada olsan simdi seni deliririm alacağın zevki hayal bile edemezssin
+1 yılCinsellik bir ihtiyaç evlene kadar bu ihtiyaçını kendin karşıla. Kendini eşine saklamayada devam et mükavatını alacağından emin ol. Arkadaşların varsa onlar sohbet et çalışıyorsan işine konsantre ol. Bu tip sitelerde seviyeli sohbetlerde bulun.
10 Yorumla
35'e kadar bekleyecek misin?
64 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne yapayım yaa.. Eğer sevişsemde kendimi suçlu hissederim😒
Soran+1 yılAhhhaaa😀😀😀 kızım o ne be beddua gibiii... Zaten sıkıldım böyle dur belki 2017 şans getirir😒😊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
96Cevap
+1 yılKarakteri düzgün adam gibi bir sevgili bul. Evlilik için koşturan , işini kurmuş birisi. Burada " ver kurtul " diyen şerefsizleride takma kafana. Onların anası öyleydi , şimdi lağım çukurundalar :) Doğru düzgün bir sevgili bul
82 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederm😊 İyi birisin belli.. Kendimi tutuyorum işte eşime temiz gideyim ona bu hediyemdir.. Umarım değerini bilir
- +1 yıl
Nasil diyim , duyguların gereği budur zaten. İnsan her gördüğünü seviyor istiyorsa sorun var orada ki çoğu kişi şu an öyle malesef... Sen en iyisini yapiyorsun , umarim seni hakeden o harika adam bulur seni :)
+1 yılBuraya paylastın ya simdi sapıklar dolusur. Kotuye kulanmak isteyen de cok olur. Neyse sakın bunu realde yansıtma sakın.. Yoksa basa cıkamazsın. Film falan izle müzik dinle kitap falan oku..
02 Yorumla
Soran+1 yılİzlemediğim flm kalmadı.. Bıktım😒
- +1 yıl
Müzik dinle kitap oku :) Resim yapabiliyorsan resim yap kafanı dağıtır.
bende öyleyim yanliz değilsin bende düzgün benimle durucak bir kız arıyorum kıza saklıyorum kendimi 😂😂
25 Yorumla
Soran+1 yılSaajhhhaaa senin saklaman biraz tuhaf olmuşşş😄
Soran+1 yılSen neyini saklıyosun😀
+1 yılNe demwmizi bekliyorsun ki? Sanki çok dinleyecek hemende yapacaksın. Eminim kafa buluyorsun, dalga geçip bizleri de boşu boşuna azdırıyorsun...
10 Yorumlayapma derim pişman olursun bekle öyle biri çıkmasa da bekle yani ne gerek var sırf azgınlık var diye seyetmeye
10 Yorumlaseks sonrası yasayacağın pişmanlığı düşün.. bence sende bu düşünce yapısı varsa emin ol sonrasında pişmanlık yaşarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşarım evet.. Oyuzden yapamam ister 35 ye evleneyim tutacağım yapcak birşey yok:)
Canım bence de en doğrusunu yapıyorsun. Azınlığını mast yaparak sanal seks yaparak film izleyerek veya hikaye okuyarak bastirabilirsin. Başka türlü başına dert alırsın tabi güvenilir birini bulursan ayrı.
00 YorumlaBu yaşına kadar gelmişsin bundan sonra bozma kendini :) elbet çıkar birisi karşına
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. lego filan yap puzzle filan ya da aç p*rno izle kendini okşa burdan kimseye wermiceene göre derdine derman bekleme başka :D ayrıca tipini merak ettim bence o kadar güzel değilsin sen abartıosun
20 Yorumla
+1 yılMast yap, erotik filmler, seks videoları izleyerek kendini tatmin et..25 yaşına kadar kendini koruduysan, bundan sonrada koru, evlenene kadar..
07 Yorumla
Soran+1 yılOnları denemedimmi zannediyorsun.. Artık hiçbir işe yaramıyorlar doymuyorum.. Bıktım
- +1 yıl
Evlen, ya da bir sevgili bul. Başka çare var mı?
Soran+1 yılAşık olmadan evlenemem... Sevgili yaptım ama oda benimle seks isteyince ayrıldım... Evlilik dışı bana ters
- +1 yıl
Güzel bir düşünce, maşallah.. sabırla bekle. Zinadan uzak durmanı çok takdir ettim.
Aşık olacağın wrkek çabucak çıkar karşına inşallah..
Soran+1 yılİnş yaa ama bıktım yoruldum 😒
- +1 yıl
Çok zor ama.. gerçekten seksten uzak kalmak büyük sabır ister. işin çok zor;)
Teklif gelmiyo mu hiç, güzel ve çekici bir kızmısın?
Soran+1 yılÇok geliyor.. Oyuzden zaten kendimden korkmaya başladım... Ama yapmayacağım kendimi tutarım😒
+1 yılGit bikiniyi , çık şöyle karda kışta sokağa. Hiç istek falan kalmaz
20 Yorumlaeli yuzu duzgun biriysen birini bulup tanis. istedgini yapmakta ozgurusun. sen duygusalsin sahiplenilmek istersin. ilgiyi seversin. bence buna yonelimli bir erkegi tercih edebilirsin. tipik ozelliklerin helsi bana ait 😊😋
00 YorumlaSanal seks tekliflerini değerlendir arkadaşlar hazır olda bekliyorlar 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılSende bekliyor gibisin...
kendini muhafaza etmeye devam et. eşine vereceğin en güzel hediye bu olur. evlenince doyarsın sabret. fiziğin nasıl?
03 Yorumla
Soran+1 yılFiziğimde iyi.. Saklıyorum evet ve yapmam ama çok zorlanıyorum beni anlayamazsınız
Soran+1 yılÖyle birazda.. Erkekler üzerime çok geliyor.. Sürekli kaçıyorum.. İçimi bildiğim için artık daha fazla ve kendimden korkmaya başladım.. Şuanakadar yapmadım ve yapmamalıyım.. Görsel olarak iyi gibiyim diyelim ve dikkat çekiyorum oyuzden evleneceğim kişi umarım bu yıl çıkar karşıma ve bu eziyet biter😒
yapcak bişey yok kendını korumaya devam et sen doğru yoldasın, iradeni kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzerime atlayanda oldu asla yapmadım... Kendimi tutacağım yoksa çok suçlu hissederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkar yagıyor çıplak bir şekilde koşş ve karın üstüne atla ateşini söndürür :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKarlar erir😄😄
Cevap sahibi+1 yıldogru diyorsun sendeki bu ateş benide yakarr :D
Bol bol kendin tatmin yoluna gidebilirsin. Yatakta dusta. Cesitli fantazilerle istegini koreltebilirsin.
00 YorumlaAnladığım kadarıyla bakire olarak evlenmek istiyorsun ama seks de yaşamak istiyorsun doğru mu eğer öyleyse güvendiğin biriyle seviş oral yaptır
00 Yorumla
+1 yılYalnız edilsin ben senden beri az öncede ben sormustum
00 YorumlaBoyle yapanlar nedense hep kaybediyor. Mast. Yap. ya da biseyelr izlee
00 Yorumla
+1 yılBende tamda istedigin zaman gececek tecrube var tek yapmanbgereken azcik guven
00 Yorumlasanaldan sekks diyeceğim. burun kıvıracağını bildiğim için adet yerini bulsun diye yazdım
00 Yorumla
+1 yılhalın harap bebepim sanal seks fılanda bı yandan azdırır senı senın caren arkadan vereceksın yapacak bır sey yook
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapabileceğin bir aktivite bul spor, iş eğlence gibi şeyler seni daha az düşündürecek bu tarz şeyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArmudun sapı üzümün çöpü olayını geçip helal süt emmiş birisiyle evlen artık başka türlü kendini engellemen çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi gordum sende. Benim de Yasim 25 isim var gücüm var artık evlenmek istiyorum çünkü hem duygusal olarak hem de cinsel olarak açım. Sırf cinsellik için de evlenesim gelmiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaha şikayet etmişler ya yorumumu kaldırdılar seninkini de mi kaldirmislar😂
seks istemiyorsan mastürbasyon, o da olmaz diyorsan kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılDoygun mastürbasyon yapmalısın sanaldan yardımcı olurum harika anlar yaşayıp rahatlarsin
00 YorumlaBebeğim mastürbasyon yap rahatla... en güzeli o
40 Yorumlasanal seks deneyerek başkada güvenli bir yönten görünmüyor sohbetle işi çözebilirsin ya da daha fazla istemeye yol açabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım bende 25 im ama sekssiz olmaz 😏 Senin kadın olma vaktin çoktan gelmiş bence
00 Yorumla
+1 yılTabii ki doyuma ulaşarak. Yüzeysel değil dolu dolu yaşanan mastta orgazm seks kadar iyidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılkanki bul bir tane kendine.. birazda fazla seçici olma güzelsin tamam anladık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğim hatun sensin. Of çok iyi ya :o
Benimle evlensene00 Yorumla
+1 yılKendine guvenilir devamli gizemlinoacagin bir sanal partner bul azginligini alir emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit birisini bul elini ayagini bagla
Daha sonra kendini nasil guvenli hissediyorsan o sekilde yap00 Yorumla
+1 yılEvleneceğin kişiyi bekle...
Helal olsun..12 Yorumla
Soran+1 yılHala bekliyorum 😊
- +1 yıl
Utanılacak birşey degil
Helal olsun pırlanta kızsın..
Evleneceğin kişiyi bekle..
Bende bekliyorum kısacası utanılcak birşey degil
Zina yapanlar utansın
Birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek istiyorum
Zina günahtır
Kendine uğraş bul
Aklından at
Bedenen yorul50 Yorumla
+1 yılİlişkiye giremiyorsan Mast. Yap
10 YorumlaEvlendinmi ya aradan 3yıl geçmiş merak ettim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBaska birseylerle ilgilen gerekirse ilac tedavisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok uzak olunca daha çok özlüyor insan
00 Yorumla
+1 yılBu siteye pek girme bence kanks
29 Yorumla- +1 yıl
halay çekse yardımı olur mu queen hanım?
- +1 yıl
Yaaa flash tv yi izlesin bence😂
- +1 yıl
mahmut tuncer show u izlese bir şeycigi kalmaz da
- +1 yıl
Demi demi bencede
- +1 yıl
de- ekini niye halaya kattın ayrı yazılması gerek onun
- +1 yıl
Bu tarz bir sitede soru eki mi leri bile ayirmam ki gerek yok yani ugrasamam
- +1 yıl
Haklısın halay çekmek bütün herkesin hakkı. 😂😂
- +1 yıl
E yani😂
- +1 yıl
gene başka cinsel sorunun altında görüşmek ve halay çekmek üzere queen hanım baybay
Sağlak mısın solak mı?
00 YorumlaMast yap bşka yolu yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakire vibratörü kullanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılp*rno + parmak devam
10 Yorumla
+1 yılBelden yukarıyı düşünerek...
00 Yorumla
+1 yılAklına geldiğinde yapman gerekeni yap
00 Yorumlacanım benim yaa.. olmadı artık bu yaza 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrende güvendiğin sevişeceğin birileri yok mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar ama yapamam.. Sonra sorun olur suçlu hissederim..
Cevap sahibi+1 yılNeden sorun olsun ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan Yalan yalan baştan sona yalan bu yazı ergen.
00 Yorumlahakkaten güzelmisin merak ettim
00 Yorumla
+1 yılSeviş
Bekaret bozdurmadan00 Yorumla
+1 yılDağa taşa sürt.
20 Yorumla
+1 yıldurum vahim desene yardımcı olmak isterdim 😏
00 Yorumla
+1 yılEvde bişeyler yok mu ki
00 Yorumla
+1 yılayni senin gibi olan bir arkadasim var
00 Yorumla