Femdom bir ilişki istiyorum, hatta evlilik bile olabilir sorum şu ki öyle birini nereden hangi ortamlardan bulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendim arayışınız devam ediyor mu, bayan hakimiyetini hayatın her alanında benimsemiş tamamen pasif feminen erkeğim aidiyetimi sunacağım her dediğini yapacağım dominant sahibemi arıyorum iki bayana bir buçuk yıl kadar kölelik yaptım deneyimim var lifestyle olarak deneyim var bu bağlamda ev köleliği yaptım yemek temizlik bulaşık işleri elimden gelmekte. strapon deneyimim oldu ayrıca ikinci sahibeme güvenini kazanana kadar finansal kölelik yaptım üç ay kadar. dilerseniz cd olabilirim bayan kıyafetleri giyiyorum pasifliğime inanmıyorsanız özelden kendimi kanıtlayabilirim ilgilenir misiniz
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluçkur düşkünü değilim Efendim, deneyimlerimden bahsettim ama yaşamadığım ve yaşamak istediğim pek çok şey var sadece terbiye edilmeye ihtiyacım var, eğer ilgilenirseniz yanıtınızı bekliyorum Efendim ve kendimi kanıtlamaya da açığım
Soran+1 yılİnanmıyorum sanaldan olanlara
Cevap sahibi+1 yılEfendim ben zaten sanaldan kölelik yapmak istemiyorum. daha önce iki sahibem oldu. ilk sahibem çocukluk ve sınıf arkadaşım idi. İkinci sahibemle tanışınca reelde yeni yeni deneyim sahibi oldum. biraz acı ile terbiye edildim. lifestyle olarak ev köleliği yaptım temizlik bulaşık yemek işlerini öğrendim öyle ki tatilde ailemin yanına gidince bir akşam yemeğini ben hazırladım hayran kaldılar nasıl öğrendin dedi ailem. bunsüre zarfında strapon deneyimim de oldu ilk defa cd oldum evet dilerseniz cd olabilirim bayan kıyafetleri giyiyorum. İkinci sahibemle tanışma aşamasındayken güvenini kazanana kadar iki üç ay kadar finansal kölelik de yaptım. köleliğin zaten sanalı olmaz bunu yapan fetiştler gerçek köleler değil. çünkü kölelik bir seçim değil hissediştir.. Ben böyle düşünüyorum,
Cevap sahibi+1 yılEfendim eğer müsadeniz olursa kendimi kanıtlama şansı verir misiniz, pasifliğime inanmıyorsanız eğer? sonrasında karar verirsiniz sanaldan ibaret değilim Efendim sadexe güveninize layık olmaya çalışıyorum
Soran+1 yılSanaldan derken sanal ortamdan tanışmayı uygun bulmuyorum yani burdan tanıdığım birine güvenemem
Cevap sahibi+1 yılülkede tavuğa köpeğe ördeğe hallenen insan müsveddeleri varken güven konusunda çekinceleriniz haklı Efendim.. Ama kendimi kanıtlama konusunda bana şans verir misiniz eğer yanlış bir hareketim olursa engellersiniz, herhangi bir resim isim numara ya da başka bir şekilde beklentim olmaz olamaz da sadece güveninize layık olabilmek için son kararı siz vereceksiniz yine Efendim
Soran+1 yılNasıl ispatlayabilirsin ki
Soran+1 yılBen pasif istemiyorum zaten
Soran+1 yılHayır onu kastetmedin, niye yalan söylüyorsun? Yukarıda da strapon deneyimim oldu demişsin zaten neyin inkarı bu
Soran+1 yılPeki iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/asivemavii95 kullanıcı linkim Efendim eğer izin verirseniz kendimi kanıtlamak istiyorum takdir sizin Efendim iyi geceler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemen gayet doğal seni daha mutlu edecektir hak veriyorum. Şahsen benimde merak ettiğim bir şey. Ama sizinkisi farklı, size para ödeyen veya ödemeyen köle aramıyorsunuz siz evlilik diyorsunuz yani sizin kurallarınızın ağırlıklı veya tamamen geçeceği bir ilişki istiyorsunuz.
Benimde istediğim bir ilişki fakat bulamadım partner, aslında internette zamanında bir sürü gördüm ama onlar para için yapıyor hepsi finansal diyor öylede pek zevki kalmaz hadi para harcama olsa bile bu dozunda olmalı adamın birinin cebinde ki tüm parayı harcayıp kredi kartından borca sokanlar varmış bunlar abartı bende bulaşmadım. Bu tipte birini bulup evlenmek zordur mesela sevgilim olsa ilişkide ipler sende sahibe kölede olacak şekilde desem kafayı mı yedin der ayrılır direk. Tabi adının çıkması da var sonrasında, haliyle güvenecek birini bulmak lazım ki bu yüzden mecbur sanal ortam kalıyor yüz görmeden, isim bilmeden tanışma imkanın var gizlilik içerisinde. Zaten isteyenler sizin gibi de belirtiyor bu yüzden sanal ortamı reele göre daha güvenli buluyorum. Şahsi görüşüm bu siteden pek çıkacağını sanmam hepsinin amacı belli başta prensesmişsiniz gibi davranırlar sonra malum özüne dönerler. Fakat aradığınızı illa bulursunuz sadece sanalda sohbeti uzun tutup özel fotoğraf vs. atmayarak karşında ki insanın sabrını ve asıl amacını tespit etmeniz daha sağlıklı olur senin için diye düşünüyorum. Çünkü iyi tanımanız lazım hadi buluşalım der buluşursunuz ama karşında ki kişinin amacı farklıdır o sana yapar. Sonrasında gidip polise şikayet etme yüzünde olmaz polise ben sahibe köle ilişkisi istedim ama sevgilim beni taciz etti demek bence çok gülünç bir durum olur.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sanal ortama güven olmaz
+1 yılpartnerine veya sevgiline direkt söyle bende ilişkide dominant kadın severim şimdiye kadar hayatıma giren herkes bunu biliyor benimde evleneceğim kadın böyle biri olucak :)
07 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma hep maço insanlar çıkıyor ya desem ne olcak
- +1 yıl
karşına ne tarz insanların çıkacağı biraz senin elinde :) karşına çıkmalarını bekleme sen çık birilerinin karşısına
Soran+1 yılDışardan belli olmuyor ki
- +1 yıl
biraz sohbet edince anlarsın ama
- +1 yıl
bu arada sen bakma öyle maço göründüklerine sadece görünüyorlar öyle değiller :))
Soran+1 yılValla hepsi öyle
- +1 yıl
öyle gösteriyorlar kendilerini sadece :)
+1 yılkadınların taktığına mı deniyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
42Cevap
+1 yılNe aradigini bildiginw gore nerde bulacaginida bilirsin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBilsem sorma ihtiyacı hissettmem
- +1 yıl
Dogru insanin nerde nezaman cikacagi belli olmuyor aramaya devam et elbet cikacaktir karsina
Eğer isyanımdaysanız bir yüzyüze görüşelim isterseniz. Belki beni beğenirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala aktif misin? Umudum da yok ama şimdi denk geldim düşünce şeklin ilgimi çekti, sadece bir şey soracağım ve buradan, özelden yazmak istemeyeceğim konu çok geride kalmış zaten çekinecek bişey yok
00 Yorumla
+1 yılKeşke troll değil de gerçekten böyle ilişki arayan bir kadın bulabilsem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence rahatlıkla internetten de bulabilirsiniz. Hatta daha sağlıklı olur. Çünkü sormak istediğiniz her şeyi baştan sorarsınız. Ben de böyle bir ilişki istiyorum hatta belki de evlilik ama sayıca çok azız tabi.
017 Yorumla
Soran+1 yılYa olanlarında cins cins istekleri oluyor
Cevap sahibi+1 yılKölenin isteği olamaz ki, onlar köleliği bilmeyen kişilerdir. Sahibe'nin istediklerini yapabilirler sadece.
Soran+1 yılCezalandırılma işkence strapon vs
Cevap sahibi+1 yılFemdomda bunlar olmak zorunda değil, Sahibe ne istiyorsa o olur. İster cezalandırır, ister sözle uyarır. Zaten köle itaat ettikten ve emirleri uyguladıktan sonra cezaya gerek kalmaz. Onların çoğu fantezi boyutlu bakıyor.
Soran+1 yılAynen çoğunluk fantazi olarak bakıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız, umarım fantezi olarak bakmayan ve itaat etmeyi seven biriyle tanışabilirsiniz.
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılTanışmak ister miydiniz? Buradan konuşurduk detaylı bir şekilde. Belki sonrası da gelirdi, sizin kararınıza göre.
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılNasıl tanışacağız acaba?
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAma denk gelmemiz lazım. Orda mısınız?
Soran+1 yılDenk gelmemiz çok zor çünkü fazla girmiyorum bu siteye
Cevap sahibi+1 yılAnladım, nasıl konuşacağız o zaman?
Soran+1 yılSoruyu begenin ben yazarım
Cevap sahibi+1 yılbeğendim ama hala gözükmüyorsunuz
Benim yıllardır en büyük hayalim ve isteğim. Tabi bu ortamdaki samimiyetsiz kişiler yüzünden pek ciddiye alınmıyorum ne yazık ki.
026 Yorumla
Soran+1 yılSanal ortamın pek bir ciddiyeti yok ya ondandır
Soran+1 yılÇok zor, bastırmaktan başka çare yok
Soran+1 yılKılıbık da iş görür aslında ama o da yok..
Soran+1 yılÇok normal görememen ataerkil bir toplumda yaşıyoruz.
Soran+1 yılOnlar da haklı
Soran+1 yılBir şey sormak istiyorum dürüst ve samimi cevap verir misin?
Soran+1 yılSen bir kadın olsaydın güvenir miydin erkeklere
Soran+1 yılAnlıyorum
Soran+1 yılGeniş bir bilgi sahibi olduğum söylenemez
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılEdiyoruz zaten
Soran+1 yılNe bakımdan farklı
Soran+1 yılAnladım
Aslı hanım merhaba. Ben Emre. İstanbuldan. Özel bir şirkette yöneticiyim. Femdom konusunda sizinle konuşabilir miyiz? Konu çok önemli. Umarım dikkate alırsınız. Teşekkürler. 0532 402 74 24 numaram. Telegram kullanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir ilişki ve uyum sağlandığı taktirde evlilik hayalim diyebilirim fakat Türkiye şartlarında çok zor ne yazık ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :(
Cevap sahibi+1 yılYaptığınız yorumları okudum ve bunu cinsellik için istemeyen birisiniz :) Sizde biliyorsunuz birçok kişi bunu ne yazık ki para ya da fantezileri uğruna kirletiyor. Sizin gibi düşünenleri görmek gerçekten çok güzel :)
Soran+1 yılAynen öyle kötü niyetli insanlar sağ olsun insanlar büyük bir önyargıyla yaklaşır oldu bu meseleye :(
Cevap sahibi+1 yılEğer sizde uygun görürseniz tanışmamızda bir sakınca var mı? En kötü ihtimal ile karşı tarafın düşüncelerini daha iyi anlamış oluruz :) ?
Soran+1 yılOlabilir tabi neden olmasın
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açayım o halde mesaj atarsanız sevinirim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılFendom iyi biseyse benim. Ama evlenmeden fendom olabiliriz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKısaca kadının egemen yapı olduğu ilişki türü diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılNasil bir egemenlikmis bu acaba
biraaz bahsedelim karşılıklı zevklerimiz uyar belki
00 Yorumla
+1 yılVay be ne insallar varmış yargilamiyorum şaşırıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırtıcı bir durum yok.
- +1 yıl
Neden öyle birini istiyorsun ki merak ettim
- +1 yıl
Mesaj atarmisin bana bir sakincasi yoksa senin icin
Soran+1 yılNe için?
- +1 yıl
Konuşmak istiyorum duygu düşüncelerini öğrenmek için
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam benlik ama herşey evde olmalı. Sonuşta toplumun kabul etmiyce bişey. Kadının sözünün geçmesi cinsel olarakta sözün onda olmasını ben isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önceden size kendimi ispatlamaya çalışmıştım ama izin vermemiştiniz Efendim
00 YorumlaFemdom
Açılımı ne oluyor? türkçenin anasını sktniz iyce gavur oldunuz şempazelik yapıcaz diye03 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. bu sitede mesaj atmadılr mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sitedekiler samimi mi sence?
Soran+1 yılİşte gerçekten o kadar önemli bir noktaya değindin ki, çoğu erkek ilişki başlangıcında karşı tarafa uyuyor sonra bir bakıyorsun maçonun önde gideni bu iki yüzlülüğü de bir anlam veremiyorum. Burdakilerin de samimi olduğunu düşünmüyorum çoğu sapık zaten
İpne kimin puişt kimin bir şeydir sanırım.
10 YorumlaFemdom derken şekerim
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinselliği kapsamıyor
Soran+1 yılYumuşaklık olarak neyi nitelendirdiğinizi anlamıyorum, ben bir gariplik de göremiyorum. Herkesin beklentileri aynı olamaz sonuçta aynı olacağını zannetmek asıl gariplik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım ilk seni tartmam lazım ama
02 Yorumla
Soran+1 yılTartmak?
Cevap sahibi+1 yılKonuşma tarzın filan önemli femdom bir ilişki istiyorsun sonuçta
Bulamazsın, boşa zaman harcama
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Soran+1 yılTürk bulamam sanırım
Soran+1 yılOrası da bana kalsın.
Soran+1 yılSorduğum sorunun bununla bir alakası yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değilsin. Sorunların var bence.
00 YorumlaVallaha temiz kafana göre kadın bulmak zor
00 YorumlaKöle pazarlarında var ya
00 Yorumlaheryerde istediğinden erkek vardırr
00 Yorumla
+1 yılEğer evlilik düşünüyorsan ben varım ve ciddiyim..
03 Yorumla
Soran+1 yılFemdom istiyorum.
- +1 yıl
Mesaj atar mısın?
- +1 yıl
Tabii bu konuda ciddiysen
Gizli Üye(30-35)+1 yılFemdom ilişki ne nasıl oluyor?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanırım bunu deneyebilirim. Femdom ilişkiyi..
Femdom çok geniş hangi tür istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibi düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılBulabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılHayır daha değil belki bu soruda bulabilirim ihtimali ile geldim sende gizlisin :/
Cevap sahibi+1 yılOrda misin
Soran+1 yılBurdakilerin samimiyeti bilmiyorum pek inandırıcı değil
Cevap sahibi+1 yılTanışıp karar vermek ister misin benimle?
Soran+1 yılPeki gizliden çıkar mısın?
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(36-45)+1 yılfemdom görsem domdom kurşunuyla fururum onu
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi canım yeni yeni icatlar çıkarıyolar başımıza :D
+1 yılfendom da gelsin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılFemdom ne acaba? 😂
07 Yorumla
- +1 yıl
Onu geçicen 😊
Soran+1 yılİstediğim bu.
- +1 yıl
Olabilir de bana çok ters yani, illa ki vardır öyle bir bey efendi bulursun 😊
Soran+1 yılTürk bulabileceğimi sanmıyorum ama inşallah bulurum.
- +1 yıl
Bulursunuz merak etmeyin, burada bazı arkadaşlar yeter ki bayan arkadaşımız olsun diye her türlü olayı yaşam tarzını benimseyebilirler 😊
Femdom kim
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul edilmeyecek bir şey değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılonedir cahilliğimi bağışlayın
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhum gel bana sahip ol.
Cevap sahibi+1 yıl@_asenaCcC tamam yine gel.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuradan inandırıcı gelmiyor realde tanımak lazım
00 Yorumla:D talibim sahip :D
00 Yorumla
+1 yılFendom ne Turkcesi
00 YorumlaOne ki
00 Yorumlabulursun bisürü var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala oradamısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılnooluyo
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyodum
Cevap sahibi+1 yılBu konu hakkında sadece arayış için değil
Fendom ne oluyor
00 YorumlaKırbaçlicak adam arıyo 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan ibaret değildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yani
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılFemdom nedir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHm bana Ulaş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy nasi yani
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayy bende olmak istiyorum
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Femdom bir ilişki istiyorum, hatta evlilik bile olabilir sorum şu ki öyle birini nereden hangi ortamlardan bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler