Eniştem bana aşık olduğunu söyledi. ne yapmam gerekiyor?

merhaba arkadaşlar.. ablam evli bir kızı var 1.5 yasında gecen yaz tatilinde enistemin bana yakınlastığını hissettim ben hep abi gibi görürdüm onu ama o gecen sene yazın elimi tutmaya bana dokunmaya basladı seni seviyorum dedi bende ciddiye almadım baldız baldan tatlıdır derlerdi anlamazdm smdi anladım dedi. sonra cok güzel zaman gecrdk dedi sen eğleneden mi diye sordu bende ne eğlenmesi yerin dibine girdm sen abimsn ben konusurken utanıyorum bunları gibi seyler söyledm sonra benden özür diledi. tatil bitti evlerine döndüler ablam bebeğe bakmam icin bizi cağırıyodu eve bende bu nedenlerden dolayı gitmek istemedim ve gidilmedi. enstemle bugün konustuk icini döktü resmen neden ona karsı böyle olduğmu sordu ısrar etti sanki bilmiyormus gibi üzüldüğünü söyledi bende bir sekilde actım bu konuyu ben seni abi olarak gördüm yaptğn yanlıs ablama söyleyemiyorum dedim buda biliyorum ö.dilerim ama siz ablanla cok farklısnız düsüncelerinz hayata bakıs acılarınız sen cok iyisin ben mutsuzum ablanla bana katlanıyomus öylesne bir evliliğmz var dedi bnde düzeltin düzeltelm konusalım bnde konuscam falan dedim. artık bitti dedi. beni sapık olarak görüyosun ama görme elini tuttuğmda heyecanlandım hadi git smdi ablana söyle kocan bana asık olmus de 5 para etmez herifi nerden buldun de dedi bende ters yanıtlar verdm bırak da icimde yaşayayım demeye başladı bu sefer de.. bu yaz gelmicem oraya beni görmiceksin bende seni görmicem korkmana gerek yok benden falan dedi bende gelmezsen daha kötü olucak herkes bir sorun olduğnu anlıcak ablama ne diceksn babama anneme ne diceksin dedim aslnda içimden gelme demek geldi hep ama diyemedim demelimiyim sizce arkadaslar? ne yapıcam bilmiyorum arkadaslar cok çaresizim ablama söylesem belki ablam beni suclu cıkarıcak belki bosancaklar kızları var. evlilikleri kötü gidiyo ama ben bunu söylersem daha farklı seyler olur ve benim yüzümden ayrılmıs gibi olurlar. ne yapıcam arkadslar cok kötüyüm :/
Eniştem bana aşık olduğunu söyledi. ne yapmam gerekiyor?