Kankamın anüsü felaket kokuyor?

Kankam çok temiz bir insan. Dişleri bem beyaz saçları güzel kokulu. zaten titiz bir kız. Ama sorun şu ki anüsü çok kötü kokuyor.Özellikle yürürken. Böyle ekşi ekşi kokuyor nasıl anlatabilirim bilemiyorum kötü işte. Oturduğu her yere siniyor bu koku. Geçenlerde sırama oturmuş sıra arkadaşım söyledi koktuğunu bende geldim bir kokladım onun kokusu. Bize misafirliğe geldiğinden annem dayanamıyor her yere bez yayıyor bir ara ben onun evine gittiğimdede her yer bok kokuyordu anneanneside çok titiz bir insan. Kadının her tarafı mis kokuyor nerdeyse anlamadım nerden geldiğini. Bildiğiniz ekşi felaket ötesi bir koku. Sizce neden olabilir? Sizce donunu mu değiştirmiyor yoksa gayta sonrası o bölgeyi mi yıkamıyor? Ya da başka bir şey...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sırayı ben koklamadım sıra arkadaşım bana dediki burası ekşi lahana turşusu kokuyor ben o zaman eğilip kokladım ve zaten sırayı değiştirdik o an. Detay vermemin sebebi artık o kokuya dayanamamam hem ben rahatsız oluyorum hemde en iyi dostlarımla aramız soğudu o koku yüzünden...
Kankamın anüsü felaket kokuyor?