Düşünün Eşinizle/Sevgilinizle hararetlı tartışıyorsunuz/sohbet ediyorsunuz gece yatarken.. Kaynananız veya görümceniz kapınızı dinliyor? ertesi günü ne konuştuysanız yüzünüze vuruyor bunu bunu konuştun diye Oğlumla/Abimle😬😬 Veya evde tartiştiniz bir konu hakkında, tam kapıyı açtınız dişarıya çıkıp sıgara yakacaksınız bakıyorsunuz ki, Damadın veya Gelinin Halası kapıda sizi dinliyor, kapınızın yanında oturmuş siz kapıyı açınca kaçıyor telaşa kapılıp 😂😂 Veya tam eşinizle sevişiyorsunuz, kendinizden geçmişsiniz, inlemeye başlamışsınız etrafı unutarak, Tam orgazm olurken yandaki sapık komşunuz sizi duvarın diğer tarafından dinlemeye kalkışsa? bunuda size her sabah gördüğünüzde belli etse? Düşüncelerinizi alalım.. bu gibi durumlarda hal ve tavırlarınız ne olurdu?
Ben sevismeye takildim yaa. Basimada geldi hee arkadas uni okuyor bende eve hep hatun atardim tam is basinda baska kiz arkadaslari geldi eve tamda orgazm zamani seslnedi kapiyi acio bikiyor benibdurmadim devam ettim banyoda durmam ki 😊 hatunda dur diyir durmam duramam o anda bana ne gelmesin ben isime bakarim😎
Zaten dogru soyliyeni 9 koyden kovarlarmis oeki sen benim yerimde olsan dururmuydun orgazma ramak kalmis biri giris kapisini acio sesleniyor az cokta tahmin ediyor senin ne yaptigini
ben oğlunun banyo yaptığını dinlayen anne gördüm. bir büyüğüm anlatmıştı kızının evine gidince damat ve kızının yatak odasını dinlermiy genellikle dul anneler yaparmış canlı görenler var
Parazitli cine5 ekranında tutti furitti izlerkenki halim geldi aklıma😭😜 çocuktum o zamanlar bunlar ne yapiyo neden parazit geliyo buna anlamazdım. Meğersem görmemem izlememem gereken şeylere kulak veriyomuşum 😭😭 tabi büyüyünce anladım
Kendi annem babam öyle bir şey yapmaz. Müstakbel kayın pederim ya da kayın validem yaparlarsa ve ben de bunu fark edersem, sonuçlarına katlanırlar. Herkesin içinde acımadan çok pis bozarım, hesap sorarım.
Bir daha ki konuşmam kapı dinleyenler hakkında olur sert ve hoş olmayan sözler söylerim kinayeli konuşurum duysunlar diye. Eğer utanç varsa bir daha dinlemezler heralde.
Evde eşimle benden başkası olmasına izin vermem. Üniversitedeyken bizim üst kat ve yan dairelerdeki komşuların sesini de çok duydum bu arada. evin duvarlarını kağıttan mı yapmışlar ne 😂😂😂😂
Canımı falan sıktığım yok.. neyi kast ettiğinide anlamadım.. benim öyle bir ortamım ve durumum yok şu an drdim.. anlaşılmayacak ne var burda bilemedim...
yanlış anladım o zaman ne diyim :) öyle anlaşılacak bir ortamım yok deyince eşinle bu şekilde bir ortamın yok anlamıştım ben :) pardon gifleri seçtiğin özel bir yer var mı
Eski komsumuzun yatak pdasi bizimkiyle yanyanaydi amca basladi honduras honduras teyze inliyor tabi ama sesleri bizim odada ben uyuyamiyorum ayipladim ama canimda cekmisti bur zamanlar :) sonrasi mi bisey olmadi :)
Birgün bende oturdum dinleyeyim dedim , ulan okadar dinlemeye calistim duyamadim bisey. sonra bir babaanne var onun yanina gittim öfkeli öfkeli, ya bu kadin nasil duyuyor bizi ben hic duyamiyirom okadarda dinlemeye calistim dedim. ah güzel kizim benim dedi omzumu oksayarak, Allah senin kulaklarini mühürlemis böyle fitne Insanlari duyma diye demisti hic unutmuyorum o lafini 😂😂
en son arkadaş sevgılsı ile odaya geçtiğinde sesler gelıyordu bıraz yakalştım kapıya doğru şap şap arkadaş sert yapıyordu gıcıklıgına kapıyı çaldım kanka kavgamı edıyorsunuz ne oluyor sesler gelıyor var mı bir sorun dedim:)
😂😂 edemez bence. Ben annemlere gitmistim, kardesim ve annemler trye gittiler ben onlarda kaldim 5-6 hafta, komsulari vardi türk, kardesimin odasi ve onlarin yatakodasi bitisikmis. Bend ebi gece odalar bos diye orda yattim leptopu var diye takilirim dedim biraz nete. Tam Kapadim uyuyacagim inleme sesleri. Noluo be dedim. Baktim cogaliyor 😂😂 cilliz bir ses meryem abladan hiiih hiiih hiiih diye ulan dedim basima budami gelecekti 😂😂 kalkip annemlerin odasina gittim yatmaya, sabah ekmek almaya giderken kocasi ve onla gözgöze geldik 😂 Icimden ne küfürler ettim o an anlatamam 😂
Ben 25 o 47 falandi olmazdi diyemezdim 😂😂 aramizda 3-4 yas olsa bile diyemem ya 😂Senin kulagin bizdemide bizi dinliyon der. Ama dinlemedim yani, kardesimin odasinda birsürrü Kulaklik vardi ses duymamak icin bende diyordumki bu oglan bukadar seyi napiyo 😂😂😂 demekki hep duyuyodu ondan kulaklarini tikiyodu ahahhahaha
En İyi Cevaplar