Hiç denemedim. Ben erkeklerimizin bu takıntısının, ergenlik çağında yerleşmiş p*rno kültürüne bağlı olduğunu düşünüyorum. Baştan aşağı özenti hareketler. Bu ergenliğin bir parçası olmak istemediğim için denemek de istemiyorum.
Not : yeniliklere açık bir insanım. Tadının veya kokusunun kötü olmasını hayatta sallamam. Sperm yutmak duymadığım bir şey olsaydı ve partnerim bunu ilk kez bir fantezi olarak sunsaydı gözüm kapalı evet derdim. Ama şu haliyle, erkeklrimizin ergence takıntısından öte bir şey değil benim için.
kızları aşağılamaktan onların güçsüzlüğünden faydalanmaya çalışmaktan başka bir şey değil bu iğrençlik. aşağıdaki arkadaşa da hak veriyorum. bu soruyu siteye yeni gelen bir üye sorsa anında kaldırılırdı.
Ben boza sevmem, şalgam sevmem, pırasa sevmem. Yemem. Şimdi çıkıp sen neden şalgam sevmiyorsun? neden pırasa sevmiyorsun, neden yemiyorsun diye bir şey olabilir mi? Neden? diye bir soru olabilir mi?
Spermin tadını sevmiyorum diyen kadınlara gözlerinizi koca koca açıp "vay sen neden tadınını sevmiyorsun? neden yalayıp yutmuyorsun?" demek de nesi? Eğer siz tadını seviyorsanız birbirinize ikram edin. İştahla yalayıp yutun. Size karışan mı var? Afiyet olsun. Bizim neyin tadını seveceğimize, ya da sevmeyeceğimize de karışmayın olmaz mı?
NOT: Biraz sert mi oldu? Evet galiba sert oldu. Üzgünüm ama bu sorunun daha yumuşak bir cevabı yok maalesef. (
Yoo cevabımı kişisel algılayarak cevaplamadım: Sadece basit bir doğruyu seslendiriyorum. Bir kişi bir şeyin tadını sevmiyorum dediği halde "sen nasıl sevmezsin?" tonunda adeta hesap sorarcasına üzerine gitmek ne kadar doğru? Üstelik ağzına kaşıkla dayayarak da değil, daha da fena penisle gırtlağına kadar dayayıp "hadi yut" demek en hafif deyimiyle zorbalıktır. Ben bunu söylüyorum sadece.
Yok sen bahsetmiyorsun. Ben bahsediyorum. "Neden?" diye sormak bilgi edinmeye yönelik masum bir soru değildir. "Neden?" diye sormak "hesap sormaya" yönelik, baskıcı bir sorudur. Ve bu haliyle katıksız bir zorbalıktır. O yüzden tepki gösteriyorum. Mesele kişisel değil. İlkesel bir konu. Ben zorbalık hangi kılıkta gelirse gelsin aynı şiddette tepki gösteririm. Fiziğin en temel kuralı.
Birini çok severseniz tiskinmezsiniz. Ama bu sperm bambaşka birşey. Sevgilimin sakalları yüzünden ağzımdan kıl çıkıyor ama iğrenmiyorum. Ya da midesi bozulmuştu kusmuştu yanımda yine iğrenmedim. Çok sevdiğimden normal gelir. Ama sperm başka birşey ondan aşırı iğrenirim. Zaten bu hakaret bence erkeğinde istemesi lazım. İstiyorsa bile karşı tarafın kararına saygı durması lazım. Hadi bay✋
Çok hoş bir tadı ya da kıvamı yok çünkü. Ama zaten fantezilerin her zaman direkt zevk alındığı için değil, karşı tarafın zevk almasından zevk alındığı için yapılır. Sürekli yapılmasına gerek yok. Ama erkeğin hoşuna gidiyor. Psikolojik bir durum. E mantıken boşalma olurken de yalamaya devam edilirse erkek daha fazla zevk alır.
Kimse sizin o sıvınızı yutmak zorunda değil ki 😒 Siz kadına öyle bir taleple gidemezsiniz daha doğrusu gitmemelisiniz. Bana böyle saçma taleplerle gelinse yapacağım varsa da yapmam bunu ego meselesi haline getirmesin diye
21
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pardon da o tutkuyla gelen bişey ve zamanla olur bir kız iki ve ya üçüncü oral deneyiminde hala yutmuyorsa o tutkuyu siz yakalatamamışsınızdır sorun kızlarda değil sizde yani ağır tahrik olmuş bir kadın ya da yeni orgazm olmuş diyelim hiç düşünmeden herşeyi yapabilir
iki flörtüm oldu biri bes yil sürdü bes yil yutum kavga ettik ayrildik dedigi su oorrrrpuu olmsan sperim yutmazdin hadi diyelim seks yapiyor ihtiyac dölde yutuyon oorpu dedi. biriylede üc ay iliskim oldu onlada ayrildim odadedi üc aylik adami yedin yutun ne bok oldugun beli dedi odur budur hic sevgilimde yok sxx simde sogudum erkeklerde mastürbasyon yetiyor onlarla ugrasamam artik
Onların ikiside şerefsizmiş kadın sever ve erkeğe bağlanırsa yutabilir bence senin değerini bilememişler ve sana haksızlık yapmışlar ayrılırken gerçek yüzleri ortaya çıkmış işte
Soru cok guzel oncelikle belirteyim Genelde cinsellikteki sorular silinir Mal mal sorular kalir geriye bunu cok gordum Sonra sorarlar Yaaa cinsellikte neden boyle sacma sorular soruluyor diye Hayir birileri cinsellikte her soruyu siliyor geriye mal mal sorulmuslar kaliyor
Cok merak ediyorum bu soruyuda daha xperi azicik bir uyecan sormus olsa silinirmiydi Sperm yazmis yutun yazmis Ohooo cevap belki aslinda ama isine gelene
sen benim yumurtalarımı yutar mısın ama biliyorsun adet ile atıyoruz yani yuttuğun şey zevk suyum falan olmayacak. eğer yutarım dersen bende sperm yutarım ama ikimizinde midesinin kaldıracağını sanmam. spermlerini bizim midemize inince başınız göğe mi eriyor?
ama sorun onun sperm olup dolu dolu gelmesi bence. ben tiksinirim arkadaş hele geldiğini hissedince bana söylemeyip ağzıma boşalırsa zorla, sevgili falan dinlemem basarım kıçına tekmeyi
düşünmüyorum zaten evlenmeyi ama evlenedebilirim. bana haber vermemesi saygısızlık olur tercihlerime ve görüşlerime saygı duymayan birini istemem. yğamamı isteyecekse bile öyle pat diye olmaz o iş söyler gerçekten seviyorsam denerim bir orta yol bulunur
Yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum aqa tatsız acımsı tuzlu ekşi olduğunu söyledi bunu deneyen her kadın muhtemelen ondandır bu kadar karışımı bir arada denemek zor olabilir 😂😂 ama o an erkek orada bırakılmamalı ben nasıl ki bir kadın orgazm olurken Hakan dilimi orada tutabiliyorsam 😂😂😂
Boşa harcamak mantıksız sperm sayısı az olduğu için çocuk sahibi olamayan kişiler var ve artması için tıbbi işlem görüyorlar erkeklerin salgıladığı hormonların kıymetini bilmesi gerekiyor
@Aksungurr Herkesin aklı fikri var kimseye onu bunu yap diyemem. Ayrıca soru sahibine gereksiz bildirim gidiyor sorularda sohbet etmek hoş değil iyi günler diliyorum
Erkek oral yaptıktan sonra kalkıp lavaboya gidiyorsa, ağzını yikiyorsa mesela, kadın rahatsız olur, hani tiksindi mi acaba diye. Erkek de aynı şeyi hisseder mi?
Lan soru midemi bulandırdı. Bu kadınlar napıyor ne densiz bir toplum olmuşuz. Ben erkek olsam öyle bir şeyi kabul eden kadına hep seviyesiz, istediğimi yaptırırım diye bakarım.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben yutuyorum hiç de tiksindirici değil zaten onu yutmicaksan oral yapmanın anlamı nedir ki?
Karşıdaki insana bağlı bence sen kızları mal gibi görüyosun kimse seninkini yutmak istemez ama benim erkek ardaşım o yutulmaz saçmalama falan demişti yutmak istemiştim yani ego tatmini gibi olmuş
Yutun kızlar c vitamini alırsınız bağışıklık sisteminiz güçlenir
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sperm yutmayı seven kadın çok az. Midelerinin bulandıģını iddia ediyorlar. Ama eşleri onların suyunu tereddütsüz içiyor genelde. Bu yüzden de eşi suyunu içtiği halde onu ağzına boşaltmayan kadın bencildir.
Zevk meselesi kardeş bugün bok yiyen adamlarda var taylanda özel uçakla gidip bok yiyip geri geliyolar. O herif gelip niye bok yemiyonuz lan? diye sorsa ne cevap vericez öyle düşün.
aslın a bakarsan oral yapmaktan tiksinen erkekler bile varken, kızlarda da böylelerinin olması gayet doğal. istisnaları bulacağız o halde :) yalayıp yutan da çok kkadın var. brrrr.
En İyi Cevaplar