Arkadaşlar bizim uzun bir ilişkimiz var. bundan önce de benzer bir olayla karşılaştım. artık sevgilimden cinsel anlamda etkilenmediğimi farkettim. sende sorun var diyecekseniz bunu daha önceki bir ilişkimde de yaşamıştım. Sevgilimi çok seviyorum ona çok değer veriyorum ama nedense cinsel anlamda eskisi kadar meyilli değilim ona karşı. Süreçte ilişkimiz hep ateşli geçti, güzel bir çekimimiz vardı ama bu nedense bende bir anda kesildi. Acaba uzun ilişkiye mi gelemiyorum boyle olmak istemiyorum, Kendimi çok zorluyorum düzelmek için ama bu beni yıpratıyor. Ondan ayrılmak felan istemiyorum ama bu geçici birşeymidir? Yapabilecek birşeyler var mıdır? Tavsiye-öneri?
Cevabın nedir?
+1 yılDuygusal anlamda birbirinize bir şeyler hissediyorsanız cinsel ilişki daha zevkli ve daha hoş geçer. Bu durumda biraz soğumuş ve sıkılmış olabilirsin bilemem.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten uzun süre böyle gitti. Ama şu an sanki duygusal anlamda pek bişey değişmemiş gibi ama cinsel olarak pek yanaşasım gelmiyor. berbat bir duygu
- +1 yıl
Dostum farklı şeyler deneyin sizde. Duygusal bağınız cinsel yönelimlerinizi etkilenmesin. Hala ateşli ve istekli olmaya çalışın birbirinize karşı.
Soran+1 yılevet farklı şeyler çözüm olabilir teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani başkalarına karşı isteğin var ama ona özel bir şey mi?
117 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılçok kötü yaa neden olmuş olabilir söyler misin? onun yapabileceği bişi var mı? çünkü benim eşim de isteksizleşti evlendikten sonra acaba o da tek bana mı isteksizleşti çok kötü bişey..
Soran+1 yılhiç bir fikrim yok gayet de iyi gidiyorduk ama bunun önceden başka biriyle de olmuş olması kafamı kurcaladı, hadi ona karşı duygusal anlamda çok yüklü değildim ama şuanki sevgilimi gerçekten seviyorum. Aklıma gelen tek şey şu; acaba herşeyin düzenli olarak aynı olması mı. bu başka birisiyle bişey yapmak anlamında değil de biraz ara vermek mi yani bu bir süreç mi? çünkü çok yoğun çalışıyorum bu aralar. sizin eşinizle durumunuz ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılara vermek derken ilişkiye mi? bu bence çok saçma olur çünkü başkasıyla da evlensen bu sorun ortaya çıkabilir belki çok seksidir 3 5 yıl sonra bu sorun peyda eder ama eder..
ama bariz sorunu varsa bişiden iğrenmen vs. gibi ayrı. varsa söyle ben de bileyim. sorunun kaynağını merak ediyorum.
bizim durum sadece daha az ilişki oluyor. ben daha çok başlatmaya başladım ve kadınlık gururumu incitiyor istanmediğimi düşünüyorum. dinime önem vermesem bu kendimi beğendirme arzulatma isteğimi başkalarıyla tatmin ederdim çünkü çok genç ve güzel bir bayanım. bu konuda bana yardımcı olabilrsin cevap vererek
Soran+1 yılöncelikle ara vermekten kastım normal ilişki için değildi cinsel ilişkiye ara vermekti ya da sizin gibi süresini uzatmak ama bu düşüncelerini duyunca açıkçası ben de irkildim yani dini bütün bir kişili olman seni frenliyor olabilir ama böyle bir düşüncenin bile aklından geçmiş olması demek ki bizim de bu konuda sizleri yalnız bırakmamaya dikkat etmemiz anlamına geliyor.
-Aslında ilişkide sevgilimin hiç birşeyinden iğrenmiyorum, temiz birisi ama geçenlerde arka noktasında kıl gördüm birkaç tane, normaldir gözden kaçabilecek bir yer, bu normalde etkilemez ama işte bu süreçten sonra bir tuhaf geldi, yüzüm ekşidi. mesela yatakta çok hareketli olması ve normalde ağzına küfür almayan bir kızın o anda değişik küfürler etmesi pek hoşuma gitmiyor. belki bunlar da etkilemiş olabilir ama önceden de aynıydı pek etkilemenmezdim.
Cevap sahibi+1 yılevet doğru temiz biriyse oradaki tüylerin seni olumsuz etkilemesi pek normal olmamış bence. çünkü her an yüzde yüz temiz kimse olamayabilir. dediğin gibi orası da gözden kaçabilecek bir yer insanlar aylarca kıl temizliğini yapmıyorlar neler var..
ve evet aklımdan geçmiyor değil beni frenleyen şey neyse ki var ama bu bilincim olmasaydı naif bir kız olmama rağmen bunu yapardım çünkü her kızın fıtratında beğenilmek var.
ilişkiniz ne kadarlık ve hangi aşamada istek azalması oldu?
sana bir önerim olabilir çünkü.
bunu sorun yapıp üzerine gidip buraya sormuşsun. yani beyninde onu istemediğine dair telkinler var. bence beynine bu sinyalleri verip vermemeyi kontrol edebilirsin yüzde 80 90 oranında en azından. o yüzden onu istediğini düşün, buna inan ve sonra ona da söyle ki o daha da mutlu olsun ve azgınlığı artsın.
Soran+1 yılİlişkimiz üçüncü yılına girecek ve yaklaşık 6 aydır böyleyim. Bazen arada çok fena patlıyorum çıldırıyo 1-2 saat hiç durmadan gidiyoruz ama isteksiz olduğum vakitler daha fazla. Etrafımda da güzel ve cok bakımlı kızlar var acaba onlar beni kıyaslmaya itiyor olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle başkalarına o gözle bakmamaya çalış nikah işte bu yüzden de gerekli olabilir. aynı ortamda bile bulunma bence gerekmedikçe başka kızlarla, bir ilişki içindeyken.
benim eşim sorunun bende olmadıgını söylüyor ama benden soğudu artık makyajı falan bıraktıgım için de olabilir ya da derslerim var diyor bahane ediyor bilmyorum. ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum en iyi sen yardım edersin gibi
Soran+1 yılBen yardımcı olmaya çalışırım. eşinin başı yoğun olduğundan da olabilir ama bunlar biraz bahanenin arkasına sığınmak oluyor cunku ben de aynısını yapıyorum. Bence biraz geri dur. Bizim en katlanamadığımız şey istenilmemektir
Cevap sahibi+1 yılİstenilmemek derken o da seni mi istemiyor?
Soran+1 yılhayır istiyor hatta fazlasıyla. ama istemese ya da oyleymiş gibi davransa belki beni daha cok cezbeder
Cevap sahibi+1 yılanladım bu zor olsa da yapıcam. peki başka kalıcı olarak ne yapsa senin arzunu geri kazanabilir sence?
ve de sorunun asıl kaynagı ne sence
Soran+1 yılasıl kaynağı şu olabilir artık tamamıyla herşeyi bende artık. bir sır gizem çekici bir yanı kalmadı olayın. biz erkekler biraz nazdan ve zordan hoşlanıyoruz. ve bakımını hiç bir zaman eksik etme yani burnuma gelen kokular beni kesinlikle cok etkiler
Cevap sahibi+1 yılAma kaynagi buysa evlenince de aynisi olacak dunyalar guzeliyle bile evlensen dedigim gibi surec uzar ancak ama sonuc bu olur.
Bunun icin o gizemi nasil koruyabilirim ya da neler yapabilirim
Soran+1 yılEvet ben bazen düşünüyorum marilyn monroe olsa sıkılırmıydım diye? Sanmıyorum. her kadın güzeldir evlendikten sonra salınca kendini o yükselttiğiniz çıtayı arar oluyor erkekler. Yani zaten güzelsin ama çıtayı koyduğun yere çık adam seni birdaha tavlamaya çalışsın
Cevap sahibi+1 yılsanki marilyn monroe hep o beyaz kıyafeti maşalı saçı ve makyajıyla mı uyuyor uyanıyor. sürekli her hafta tüylerini temizliyor mu ya da onun gibi şeyler. bu yüzden bence aynı olur. gözünü dışarıdan çekmek en mantıklısı senin için ve onu begendiğini telkin etmek kendine. ama sevginizi flan bilemiyorum tabi. çok da sevmediğin evlenmeyeceğin biriyse de bitir zaten karına sakla bu duyguları
Soran+1 yılKesinlikle duygularımdan eminim onu seviyorum ve onunla bitirmek istiyorum. Gözümü de dışarda tutmamaya çalışıyorum ama bu duygular değişik belki bir süreçten geçiyorum. Trşekkürler tavsiueleriniz için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlensen de eşine karşı böyle mi olursun acaba?
23 Yorumla
Soran+1 yılkorkularımdan birisi de o aslında. Ama kesinlikle iradem dışında gelişen bir şey. Nasıl buna düzen vereceğimi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bir psikoloğa gitmelisin. Evlenince de böyle olursa sıkıntı. Belki sevgilinde aranda kesin bir bağ (nikah gibi) olmadığı için bunun verdiği rahatlıktan dolayı bağlanamıyorsundur tam anlamıyla.
Soran+1 yılevet güzel bir öneri teşekkür ederim. bu nikah olayı benım de aklıma geldı ama bu şekilde düşünmek işi şansa bırakmak gibi olacaktı. psikolog çözüm olabilir çok sağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnde hissetmiyorum 😔
24 Yorumla
Soran+1 yılnapıcaz biz böyle?
Cevap sahibi+1 yılBilmem
Soran+1 yılmlmal bekleyıp ne olacağını görecez
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fantazi geliştir
11 Yorumla
Soran+1 yılönerin var mı? çünkü yaptığımız fanteziler var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı