Arkadaşlar ablam 22 yaşında 9 eylül hukukta okuyor sevgilisi olduğunu biliyordum zaten hatta 4 yıldır çıkıyorlar ve şu son haftalarda bir ayıp yaptım ve mesajlarını okudum cinsel ilişkiyede girmişler sizce ne yapayım babana söle falan deme ablamın üzerimde çok emeği var ablamında hayatı söner ablamlamı konuşayım ? yoksa hiç konuşmayım eğer ayrılırlarsa ablamıda döverim çocuğuda hatta çocuğu ölüdürüm ..
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 335 cevap paylaştı. Hiç yapmaman gereken birşeyi yapmışsın. Ablanın özeline girmeye hakkın yoktu.
Şimdi düşün bir sevgilin oldu. Onunla yaşanmışlıkların var. Ve sevdiğin kızın kardeşi aranızdaki özel yazışmaları okuyup ilişkinize karışmaya başlıyor.
Şimdi yapabileceğin tek şey var.
Okuduklarını unutacaksın. Bu konuyu hiç açmayacaksın. Bunu ablanın sırrı olarak ablan dahil kimseyle konuşmadan içinde tutacaksın.
Öyle vay ablamı döverim, herifi öldürürüm bunlar geri kafalı ilkel fikirler.
Tut ki ablan evlendi ve mutsuz. Ablanın mutlu olmasını istemezmisin, boşanırsa destek olmaz mısın ? Ha illa mutsuz olduğu bir ilişkiyi bitirmesi için önce evlenmesi mi gerekir ?
Hadi unut herşeyi. Ve herzaman ablanın arkasında ol.
42 Yorumla
Soran+1 yılablamlada konuşamayayımmı bilmiyo gibimi yapayım ? beni çok sever ablam herşeyden çok kaybetmek istemem onu
- +1 yıl
Ablanı kaybettiğin yok dostum. Konuşur ve okuduğunu söylersen hem utanacak hem de sana çok kızacaktır. Hiç bilmiyormuş gibi yap. Ablan birini seviyor ve onunla isteyerek birşeyleri paylaşıyorsa sıkıntı yok. Senin görevin ablanın zor zamanlarında yanında olup ona destek çıkmak. Onun hayatını daha da zorlaştırmak değil.
En İyi Cevaplar
ablanın ne yaşadığı seni pek ilgilendirmez bence, 22 yaşında bir kadın sonuçta, erkek arkadaşına da herhangi birşey yapmak seni haksız duruma düşürür.. eğer ablana zorla birşey yapmış olduğunu bilsen tamam istediğini yap. ama sonuçta ablan da bunu istemiş ve olan olmuş. ayrıca ablanın özelini karıştırmak çok büyük bir ayıp. bırak ablan istediği gibi yaşasın. bu durumu hiç bilmiyormuş gibi yaşamaya devam et. ama ablanı yine de gelecek kötülüklerden korumak için tetikte ol. ve bir daha ablana özel hiçbir şeyi karşıtırma.
814 Yorumla
Soran+1 yılherkes diyor ablana bildiğini söleme diyor neden sölemiyimki oturup konuşsam biliyorum ama merak etme babama falan sölemiycem ama o çocukla evleniceğini umuyorum falan diye
Soran+1 yıltm saol sölemiycem ama ya evlenmezlerse o zaman konuşayım dimi ?
Soran+1 yıltm çok saol
Soran+1 yılpeki ya çocuk güvenilir biri değilse ya 2-3 sene sonra çocuk ablamı bırakırsa bak çok ciddiyim şimdiye kadar şerefimle yaşadım deliririm o an
Soran+1 yılyok dediklerinin her kelimesini anladım ama onur falanda çocuk bence sadece cinsellik için çıkıyor öyle sağlam bir tip değil gibi daha yüz yüze görüşmedik
Soran+1 yıltm saol en iyi cevap çok yardımın dokundu asıl fikrimi sen değiştirdin
- +1 yıl
sende sağol... bak bir yanlışlık yapma, istediğin zaman yazabilirsin bana. ablan senin herşeyin. tamam yapmış olduğu sana göre yanlış olabilir ama bırak kızcağız içinden geldiği gibi hayatını yaşasın. sadece canı istediği karşındakine güvenip sevdiği için bu yaşadıklarından dolayı onu yargılamak sana düşmez. en azından aklı başında bir ablan var. sana herkesten çok o lazım ve onu üzecek bir harekette ya da söylemde bulunma ona karşı.
Soran+1 yıltamam
konusup ne dıyeceksın kı canım benım.hıc geregı yok.ablan olabılır ama sonucta herkesın kendı hayatı var.hıc bılmıyormus gıbı davranman en ıyısı.ayrılırlarsa da dunyanın sonu degıl,ablan da namussuz degıl.illa kı kendı ıcınde bır sekılde sındırecektır bu durumu.ablanın yatak odasına karısmak sana dusmez...
32 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim ya sanki ablam başka bir yola girmiş gibi hissettim ama o beni herşeyden çok sever her sınava falan o hazırlar beni onu kaybetmek istemiyorum
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılne ablanla nede başkasıyla kimseye 1 şey deme görmedin duymadın bilmiyorsun.
52 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim ya sanki ablam başka bir yola girmiş gibi hissettim
- +1 yıl
en iyi cevabı vermişsin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
19Cevap
- Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle nasıl bir mesaj gördün de ablanın yaptıklarını anladın tam anlayamadım. Yanlış anlaşılma olma ihtimali yok mu sence? bir düşün bakalım.
sonrasında, ablanla da bir başkası ile de hiç bir şey konuşma. yarın öbür gün alın bu damadınız diye karşınıza getirse adamın yüzüne nasıl bakacaksın? veya sen konuşmaya kalkıp ablan yok öyle bir şey derse, sonra iş inada binip gidip rapor alsa ve bakire çıksa ne yapacaksın? veya çıkmasa ne olacak?
bu işler çok ince işlerdir. ablan da olsa, kardeşin de olsa, hatta kendi kızın da olsa bir erkeğin bir bayanla böyle bir şeyi konuşacak olması çok zor bir şeydir.12 Yorumla
Soran+1 yıltm konuşmuycam ama zaten ilişkileri çok ciddi eğer evlenmezlerse konuşucam şimdilik çenemi kapıycam yanlış anlaşılma yok
- +1 yıl
sen yine de yanlış anlaşılma olacağı ihtimalini de göz önünde tut. gördüğün mesajın içeriğini bilmeden bir şey diyemeyiz ama cinsel içerikli mesajlaşıp gerçekte sadece öpüşen insanlar da var. illa fiziksel bir şey yaşamaları gerekmiyor.
kardeşim seni çok iyi anlıyorum benim de benden 2 yaş küçük kız kardeşim var birgün en büyük korkum böyle birşey olması oyüzden sürekli denetimde tutuyorum ztn. bunu babana söyleme çünkü çok sevdiğin ablan çok üzülür sonra olaylar kopar gider artık tek çare mutlaka ve mutlaka onları evlendirmek ablanı sürekli evlilik konusunda gaza geitr elinizi artık çabuk tutunda sıra bana da gelsin gibi şakayla karışık laflar söyle bilinçaltına iyice yerleştir ablanın sevgilisi her kimse onu eve çağırsın tanışmadılarsa ailenle falan tanışsın böylelikle çocuğun da niyeti ciddi değilse bile işin ciddiyetini anlamış olur
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya çocuk güvenilir biri değilse ya 2-3 sene sonra çocuk ablamı bırakırsa bak çok ciddiyim şimdiye kadar şerefimle yaşadım deliririm o an
+1 yılablanın hayatı bu yani belki şimdi karışırsın ama 2-3 sene sonra karışamazsın
her sevgilisi ile cinsellik yaşayanda namusuz falan değildir bunu aklından çıkar
ablan kötü biri olsa ailesine hiç değer verirmi?
düşün bir bakalım kafanda sence ablan kötü birimi? hayır değil ayrılsada nolcak kardeşim, evlenip ayrılan karı kocaları öldürmek lazım o halde bu duruma göre?
hiç kafanı yorma ablana soğuk davranma, aklı basında biridir yanlıs bişi yapmaz
seninde ilerde sevgilin olur sen beraber oldugun kızlara namusuz gözüylemi bakacaksın?
sen o kadar cahil kendini bilmez biri değilsin
şimdi unut bunları git bir duşunu al kafan bedenin sakinleşsin artık.11 Yorumla
Soran+1 yıltm çok saol ilgilinediğin için
Ablanla konuş böyle birşey olduğunu anlat ve ayrılırsa neler yapabileceğinide anlat bilsin...
Saçmalama Onun hayatı onu ilgilendirir, senin hiç ilişkin olmadımı ya da olmayacakmı sen ve sen o kızdan ayrıldığın zaman onuda öldürmekmi gerekir, mantıklı adam yokmu bu ülkede arkadaş...!11 Yorumla
Soran+1 yılevet empati kurmak gerek
+1 yıl4 yıldır birlikteler zaten gayet normal ve ablanın bekaretini sorgulanmasına ihtiyacı yok ileride olabilir ayrılırlar ablan kültürlü bir insan ve kendinede kültürlü bekareti sorun etmeyen birini bulur muhakkak sen kafana takma böyle şeyleri kimseylede konuşma unut gitsin eğer ablana ben senin mesajlarını okudum falan dersen bir daha sana nah güvenir
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen güvenmez bana hayatta
- +1 yıl
boşver sen en iyisi hiç bulaşma bu işe
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ablanın özel hayatıdır kimseyi ilgilendirmez aynı hassasiyeti diğer kızlar içinde gösterin
32 Yorumla
Kardeşim sakın bu konuyu ablanla konuşma. Kimseyle konuşma.
314 Yorumla
Soran+1 yılablamla niye konuşmayım herkes kimseyle konuşma diyor
Soran+1 yıltamam saol ama ya evlenmezlerse ?
Soran+1 yılevet psikolojim bozuldu resmen
Soran+1 yılaslında evet emapati kurunca bende 17 yaşındayken bile sevgilimle ilişkiye girmiştim ve kendimce bunun onun için doğal olduğunu düşünüyordum ki ablam 22 yaşında bir büyük
- +1 yıl
Aman kardeşim neler diorsun öyle. Bu ablanın sorunu senin değil. Ablan kendisi ile ilgili kararı kendisi verir merak etme. Bence ablan kendisi için gereken güvenceyi sevgilisinden almış ki onunla ilişki yaşamış. Ben de ilk eşimle evlenmeden önce ilişkiye girmiştim. Sonra evlendik. Ama 20 sene sonra boşandık. Gelecekte kimin başına ne geleceği bilinmiyor. Eğer çocuk 2-3 sene sonra ablanı bırakırsa, o zaman konuşursun ablanla. Orta yerde delirilecek bir durum yok.Sakin ol bence.
Soran+1 yılmesela sen 20 sene sonra boşanmışsın ama gerçekten seviyormuydun evililikten önce ilişkide falan yani cinsellik için değilde aşk mıydı ?
- +1 yıl
Evet bizimkisi çok büyük bir AŞK tı. Hala çok seviyorum eski eşimi ve onu çok özlüyorum. Birbirimizi çok sevmemize rağmen, eşimin isteği üzerine boşandık.Hikayesi çok uzundur. Ablanla ilgili olarak en iyi cevaba yazdığın düşüncelerin ve en iyi cevap verenin yazdıkları çok doğru.
Soran+1 yılsanada ilgilendiğin ve zamanını ayırdığın için çok teşekkür ederim cidden bir seçme hakkım daha olsa seni seçicem sana sadece + verebiliyorum kusura bakma iyi günler fikrimi değiştirdiniz
+1 yılbabanla ya da ablanla konuşsan eline ne geçicek, bakireliğine geri mi dönücek. ciddi bir ilişki demek ki 4 senedir birlikteler diyosun. karışma insanların işine. ayrılırlarsa da dövmek yerine yanında olman gerekir, büyümeyi bekle.
20 Yorumla
+1 yılHiç karışma sonuçta reşit bir birey. Mesajları okuman çok ayıp bu arada.
21 Yorumla
Soran+1 yılherkes diyor ablana bildiğini söleme diyor neden sölemiyimki oturup konuşsam biliyorum ama merak etme babama falan sölemiycem ama o çocukla evleniceğini umuyorum falan diye
4 yıllık bir ilişkisi var ve ailen hala bunu bilmiyor mu? 4 yıllık bir ilişki yeterince uzun bir ilişki. bu kadar uzatılmamalı. adam akıllı söz nişan yapsınlar. okul hayatı bitip iş hayatına atıldıkları gibi evlenirler. ayrılırlarsa kafayı yersin. sürekli aklına gelip durur.
00 Yorumlaah şu merak çok tehlikeli bişey neden insanlar başkalarının telefonunu kurcalarki hiç karıştırma nasıl görüyosan öyle kalsın kızcağızında hayatını karartma
22 Yorumla
Soran+1 yıldoğru hay bakıcağım gözlerimi ya
Ablanla böyle bir konuyu konuşma nasıl gidiyor evlenmeyi ne zaman düşünüyosunuz falan de.
61 Yorumla
Soran+1 yılöle bişi dersem saçmalama falan der bana kimseyle çıkmıyorum diyo zaten ama beni çok sevio o mesajlara bakarken konuşmalarda o benim herşeyim falan demiş hiç kaybetmek istemiyorum onu
+1 yılSen kaç yaşındasın. Boşver. Bildiğini söyleme. Hiç kimseye bahsetme. Tehdit şeklinde de kullanma.Kendi tercihi.
22 Yorumla
Soran+1 yılzaten tehdit etmem ablam her sınava beni hazırlar böle bişi yaparsam benle konuşmaz hayatı biterde onla niye konuşmayım oturup şöle deseme mesela abla ben biliyorum olayları ama merak etme sölemiycemde o çocukla evleniceğin için normal buluyorum şuan desem ?
- +1 yıl
karışma utandırma onu
+1 yılilişkilerinin ne yönde gittiğini öğren bence,ciddi bir ilişkimi yoksa,ablanla sadece sex amaçlımı ,birliktelikleri var ona göre hareket edersin,
12 Yorumla
Soran+1 yılciddidir çünkü 4 yıldır çıkıyolar sence nasıl öğrenirim bunu ?
- +1 yıl
ikisi birlikteyken direk sor,zaten ,iy bir gözlemciysen anlarsın bunu,karekterinden davranışlarından
+1 yılbu süreçten sonra konuşman veya öldürmen hiçbirseyi değiştirmez bence evlenmelerini sağlamalısın çünkü atı alan üsküdarı geçmiştir.
10 Yorumlaneye kafanı soktun herşeye ayıkla bakayım ne söylene biliriki Allah yardımcın olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılof kardeşim ya okumaz olaydım :/ herkes konuşma diyor artık çenemi kapayıp öyle susucam o içimde fena birikicek
şimdilik görmemiş gibi davran hukuk oluyor aklı başındadır
10 YorumlaSakın kimseye anlatma hiç bişey söyleme.
36 Yorumla
Soran+1 yılablamla konuşsam ?
Soran+1 yılya evlenmezlerse ?
Soran+1 yılne biliyim ya sanki ablam başka bir yola girmiş gibi hissettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılsalar bile bişey yapmaya hakkın yok kendi kararları sonuçta.hele ilişkiye girme durumları seni hiç ilgilendirmez.tıpkı senin başkasıyla ilişki yaşayabileceğin gibi
20 Yorumla
+1 yılKimseye anlatma. Ablanla konuş sadece
24 Yorumla
Soran+1 yılne diyim peki ?
Soran+1 yılspry sizce ne yapayım ablamlada konuşmayayımmı ?
- +1 yıl
Ozaman sus ve unut ne diyim sonuçta ablanın hayatı senin elinden ne gelebilir
+1 yılneden öldürüyosun... zorla mı olmuş ablanla...
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır 4 yıldır çıkıyorlar zatende ne biliyim ya sanki ablam başka bir yola girmiş gibi hissettim
- +1 yıl
başka bir yol derken... kaldı ki ablanla alakalı bu durumu erkeğe mal etme... erkek arkadaşı dışında da mı oluyor ablan... grup falan mı?...
Soran+1 yılhayır şunu biliyorumki erkek arkadaşıyla 4 yıldır çıkıyor ve sadece erkek arkadaşıyla ilişkiye girdi ama yinede yaptığını doğru bulmuyorum sonra dönüp kendime bakıyorum ben 17 yaşındaykende sevgilimle ilişkiye girmiştim ve kız için normaldi benim içinde
- +1 yıl
o zaman sorun ne...
sanane ki?
32 Yorumla
Hiç kimseye hiçbirşey deme.Ablanda dahil.bence...
10 YorumlaBeklmede kal, nexteyşın osman bey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan kimseye ve ablana bahsetme. Ablanın özel hayatı seni ilgilendirmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirlikte oldukları mesajtamı yazıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılkötü durum ablanla konuşsan bir dert konuşmasan ayrı bir dert
sus konuyu unut
14 Yorumla
Soran+1 yılablamla dahi konuşmayayammı ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılablan sana iyi bir dayak atsın
20 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği