Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocamla. Ama onun girdiği tek şey 2017 değildi 😉😁
26 Yorumla
Soran+1 yılhim sanada bir 17 cm girmis olmali o zaman dogrumu ☺
Soran+1 yıl? ☺☺
Cevap sahibi+1 yılDozajı arttırma
Soran+1 yıltatlim bunda birsey yok ☺ iliski oldumu yani ☺
Cevap sahibi+1 yılTatlım" demen de bile birşey var evli barklı kadınım. Benim şakaya vurarak söylemem sana bana rahat yazabileceğin lüksünü vermiyor doğru dur
Soran+1 yıltmmda burda maksat takılmak yani kimse kimseyi tanımıyor sende o rahatlikla giren tek sey o degildi yazdin niye kasiyorsunki bu kadar kendini
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutfakta 😂🖕
1312 Yorumla
Soran+1 yılMutfaktami sevistiniz yani ☺☺
Cevap sahibi+1 yılEvet😅
Soran+1 yılhangi pozisyonda peki ☺☺
Cevap sahibi+1 yılTezgaha oturdum ayırdım bacaklarımı
Soran+1 yılovv harika aradan gecirdi sana yani ☺☺
Soran+1 yılkac posta atti peki ☺
Cevap sahibi+1 yılİkisi de 😂
Cevap sahibi+1 yıl3 😂
Cevap sahibi+1 yılBir tanesi hep oraldi yuttum
Soran+1 yıl3 postanin hepsini mutfaktami atti ya ☺☺
Soran+1 yılciddenmi yaa oral yapıyormusun ☺
Cevap sahibi+1 yılOral en sevdiğim 😊
Soran+1 yıloff ya harikasin sen yutuyorsun birde yani oral en sevdigim yaa ☺☺
Cevap sahibi+1 yılSevilim oral yapmamı çok istemiyor ama ben çok isteyince kırmıyor ☺️
Soran+1 yılohaa ya bende tam aksine hergun oral isteyebilirim senin gibi hatun olsa agzindan cikarmam penisimi ☺☺
Cevap sahibi+1 yılBen de hep ağzımda olmasını istiyorum ya😊
Soran+1 yılsen benim hatun olmalisin ya sabah aksam hic farketmez agzindan cikartmam her an dayarim agzina ya😅😅 oral yaptirmak sevilmezmi ya
Cevap sahibi+1 yılMm😂
Soran+1 yılharikasin sen ya sabah oral yaparak uyadirirmisin ☺
Cevap sahibi+1 yılEvet erken uyanırsam 😂
Soran+1 yılbana sabah oral yapsam hic uyanmamis gibi yaparım sen bosaltana kadar canım ☺☺
Soran+1 yılozelden konusabilirmiyiz ya kaldiriyorlarda ☺☺
Cevap sahibi+1 yılMaalesef☺️
Soran+1 yılhim tamam canım ☺ agza bosalmak harika ya ilik ilik dolduruyorsun agzina birde yutarken spermleri gosterirsen cildiririm ☺
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Soran+1 yılcildirttin beni bebegim ya ☺☺ yaninda olsam dayardim agzina hemen ☺ elini kullaniyormusun sakso cekerken 31 cekiyormusun ☺
Cevap sahibi+1 yılİsterse kullanıyorum bazen köküne kadar alıyorum 😊
Soran+1 yılhadi ya delisin sen ☺ dudaklar kasıklara degiyormu yani ☺☺kayboluyormu penis agzinda ☺
Cevap sahibi+1 yılEvet kayboluyor 😂 boğazıma kadar bazen orda boşalıyor
Soran+1 yıloff ya ben 31 Çekicem boşalicam tas gibi oldu dayanamiyicam ya ☺ soyle basinda tutup boşalana kadar girip cikmak vardi simdi sana ya ☺
Cevap sahibi+1 yılSaçlarımı tutup kafamı ileri geri yapıyor falan çok hoşuma gidiyor ☺️
Soran+1 yılya off bosalticaksin beni burda ☺ ben olsam kontrol bende olurdu basini sabit tutup amina girer gibi girip cikardim ya ☺
Cevap sahibi+1 yılMmm
Soran+1 yılkac kisiyle ilişkin oldu simdiye kadar canım ☺ oral iliskisi falan
Cevap sahibi+1 yıl3 kişi
Soran+1 yılnasil oldu onden arkadan nerden girdiler peki
Cevap sahibi+1 yılİkisi hep oral biri ön arka ve oral
Soran+1 yılönden arkadan giren simdiki yani ☺ digerlerine nasil hakim oldun oralla nasil yetindiler ☺
Cevap sahibi+1 yılBen zaten orali daha çok seviyorum ☺️ onlar da kabul etti zaten bişey olmadı
Soran+1 yılhim anladim tatlim ☺ e kim olsa kabul eder zaten dimi ☺☺ nerede sakso cektin peki o ikisine ☺
Cevap sahibi+1 yılBiri okul lavabosu biri onların ev
Soran+1 yılsu veletlerdeki sansa bak yaa ☺☺ evde sadece oralmi oldu soyunup sevisme falan oldumu
Cevap sahibi+1 yılSeviştik biraz da
Soran+1 yılciplakmiydiniz soyundunmu sen gogusler falan ortadamiydi yani ☺
Cevap sahibi+1 yılÜzerimi açtım evet
Soran+1 yıloff ya yalayip yutmustur tatli goguslerini dimi canım kac posta atti o zaman sana
Cevap sahibi+1 yıl2 ☺️
Soran+1 yılohh ne guzel ikiside agzami peki ☺☺
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerime boşaldı 1 kere parmaklarımla alıp yuttum ilkini de ağzıma boşaldı zaten
Soran+1 yılokadar seviyosun sperm yutmayi yani sen aradigim kadinsin ya ☺ o guzel goguslerini yalayip sonra onlarin uzerine boşalmak harikadir ya ☺
Soran+1 yılsenmi 31 cektin goguslere boşaltirken omu cekti ☺
Cevap sahibi+1 yılBen çektim☺️
Soran+1 yılohh ne guzel birde bana ceksen yaa onumde diz cokup penisi eline alıp 31 cekerek goguslere boşaltman icin neler vermezdim yaa ☺
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️😘😘
Soran+1 yılop beni bebeğim ufaklık kalkimis seni bekliyor yemeni istiyor onuu ☺☺
Cevap sahibi+1 yılMmmm😘
Soran+1 yılmmm diyen agzina veririm 16 cm i canım benim ☺☺ cikarmam ordan sutlaci akitmadan agzina ☺☺
Cevap sahibi+1 yılEmerim ☺️Yutarım o sütlacı
Soran+1 yılozelden bir yazmadinki gosteririm o sutlacin kaynagini sana ☺☺
Soran+1 yılyutmadan once gosterirmiydin sutlacin agzindayken canım ☺☺
Cevap sahibi+1 yılÖptüm bebek😘 sütlacın kaynağından
Soran+1 yılahh bebeğim sen bir harikasin op onu op basina tutup opucukler kondur ona ☺☺☺
Soran+1 yılsenin bal kutusunuda benim agzima verrr balini yalayim senin ☺
Cevap sahibi+1 yılHadi iyi akşamlar sana bebeğim😘
Soran+1 yılBebeğim gitme kal burda ozlerim seni☺
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı konuşucaz hep 😂
Soran+1 yıllink atrimya ordan tatlım ☺
Cevap sahibi+1 yılLink açılmıyor bebek
Soran+1 yılcanım siteden denermisin bir uygulamadan giriyorsan onun icin acmiyordur sanirim ya
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılEvet uygulamadan
Cevap sahibi+1 yılNeyse boşver
Soran+1 yıllütfen ya yazarmisin tikla bir tekrar acilir mutlaka lutfencikkk ☺☺☺
Cevap sahibi+1 yılAçılmıyor
Soran+1 yılya sen bir soruya gorus paylaşımısin o zaman ordan bulayim seni lütfen acilmasi lazim aslinda ama anlamadim neden acilmadi
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl26 canım sen
Cevap sahibi+1 yıl18 ben
Soran+1 yılbak cinsel katogorsinde opusmek dedinmi akla ne gelir diye soru var oraya gorus yaptım ordan bulurmusun
Soran+1 yılcok iyi canım ☺☺
Cevap sahibi+1 yılBuldum ama çok büyüksün
Soran+1 yılcanım cokta buyuk sayilmaz ya zaten sanaldan konusuyoruz sorun olmaz yani lütfen
Cevap sahibi+1 yılBebeğim iyi geceler 😘
Soran+1 yıllutfen tatlim yaa hadi kirma bebeğini ☺☺
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Soran+1 yıltatlım sanaldan konusuyorz bir zarari olmaz yani sohbet sadece ne olcakki
Soran+1 yılguzelik ☺☺
Soran+1 yılTatli kiz
Cevap sahibi+1 yılEfendim bebeğim
Soran+1 yılnasilsin bebegim atesin var mı yalamak istiyormusun 😍😍
Cevap sahibi+1 yılVar istiyorum
Soran+1 yılcanım 16 cmlik aletim dimdik oldu diz cok onumde basindan tutup sokup cikartiyim agzina bosalana kadar
Cevap sahibi+1 yıl😅😘 iyi akşamlar
Soran+1 yılgel al agzina aksamim iyi olsun tatlim ☺☺
Cevap sahibi+1 yılSen aldığımı hayal et bebeğim hadi 😘 iyi akşamlar 🖐🏻
Soran+1 yılediyorum bebeğim bosaliyorum agzina 😍😍
Soran+1 yılbir yazsan bana keske ☺☺
Cevap sahibi+1 yılMaalesef olmaz
Soran+1 yılsoru kapaninca sana ulasimiyicam yazsan lütfen cok güzel olcak ya harikasin sen
Cevap sahibi+1 yılOlmaz
Soran+1 yıllütfen rica ediyorum güzel kiz hic bir sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılAma olmaaz😘
Soran+1 yılolsun ama bebegim kirma beni sadece ufak ufak opucukler aticam sana 😍😍
Cevap sahibi+1 yılNereme😘
Soran+1 yılgoguslerine ve tatli dudaklarina baska bir yerine istermisin tatlim 😍😍😘😘
Cevap sahibi+1 yılİsterim😘😘
Soran+1 yıltatlim o zaman su bal kutundan opeyim uzat beni yataga otur yuzumu opeyim dakilarca cildirtayim 😙😘😘
Cevap sahibi+1 yılOkuldayım sulandırma 😂
Soran+1 yılokuldamisin ovv harika simdi sende etek vardir birde arkadan sarilip elimle onden oksayip yavas yavas girebilirim sana 😍😍
Cevap sahibi+1 yılOff süper ya
Soran+1 yılarkandan icine girerken sol elim goguslerinde oksarken sag elimle basini kendime cevirip seni sıkerkn dudaklarin operim muahhh 😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılBebeğim dersteyim ama 😅 sulandırıyorsun
Soran+1 yılsulansin bebeğim yalar yutarim ben orayi üstüne birde agzina verir sana yalatirim 😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılMmm yalarım bebeğim
Soran+1 yıl16 cm in hepsini alirmisin tatlim başından tutup girip çıkmami istermisin hayatim 😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılTut başımdan boğazıma kadar sok
Soran+1 yıloff agzina soktuğum zaman sen istesende cikartmam bosalana kadar sacindan tutup hizli hizli sokup sikerm 😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılOff mmm gir kökle bebeğim
Soran+1 yılkoklerim bebeğim ilik ilik bosalirim agzina fiskirtirim dollerimi 😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılOhh bak ağzıma bebeğim yutuyorum hepsini mmmm
Soran+1 yıloff en sevdigim tatlim sen yutarken seyretmek ya da bosalicagim zaman cikartip eline vericem sen skime 31 cekerek yuzune bosalticaksin😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılÇok sulandım bebeğim ya
Soran+1 yıloff o daracik deligini yalayimmi yoksa sokuyummu oraya tatlim soyle bnmki tas gibi oldu kalktii 😍😛😛
Cevap sahibi+1 yılSok o daracık deliğe bebeğim
Soran+1 yılahh bebeğim simdi yataga uzatsam seni bacaklarini ikiye ayirsam arana girip soksam hizli hizli sende bacaklarini belime dolayip sk beni erkegim diye inlesen immm harika olur o sirada goguslerini dudaklsrini öpüp yalasam
Cevap sahibi+1 yılSk beni bebeğimm ahhh evet
Soran+1 yılhangi pozisyonda skeyim bebegim soyle bir gecede 8 posta atabilirim sana arkadan onden heryerden cakarim sana
Cevap sahibi+1 yılDomaldım bebeğim
Soran+1 yılen sevdigim bebeğim onumde kopegim olucaksin saclarindan tutup sap sap vurucam sana amdan girerken arka deligi parmakliyicam immmm harika 😍
Cevap sahibi+1 yılAhh evet parçala erkeğiim
Soran+1 yılparcalarim bebegim eminim o daracik amini skerken zevkten kudurtursun beni kucagima alip ziplatirim seni
Cevap sahibi+1 yılAl kucağına zıplat bebeğim ahh ahh
Soran+1 yılziplatirim bebegim her oturusunda 16 lik yaragm kokune kadar girer icine goguslerinden tutup koklerim amna
Soran+1 yılsimdi yoldayım eve gidiyorum gider gitmez 31 cekcem tatlim cok fena oldum kalkik su anda inmiyor
Cevap sahibi+1 yılOf düşün bebeğim yolda önündeyim kalçalarımın arasında hayal et
Soran+1 yıloff bebeğim yapma bunu yolda bosalicam yoksa sana arkadan dayayip surtunerek bile bosalabilirim bir o daracik arka delige zorlarsam off bayilirim zevkten
Cevap sahibi+1 yılZorla bebeğim o daracık deliğime ahhh
Soran+1 yılcanın acimazmi o zaman bebegim altimdan kacmazmisin arkadan zorlarken
Cevap sahibi+1 yılAcıt canımı erkeğim
Soran+1 yılsen iste bebeğim yeterki inletirim seni acidan kivrandiririm seni belimden tutarsin yavas sok diye
Cevap sahibi+1 yılSk beni bebeğim sok içime ahh
Soran+1 yılsikmezmiyim bebegim icinden cikartmamki hic dağıtirim seni sikmin kolesi yaparım seni yalatip yalatip severim seni
Cevap sahibi+1 yılUff yanıyorum ben
Soran+1 yılbende usuyorum bebegim buz gibiyim seni altima alip ustunde erimek istiyorum erit aminla hayatim
Cevap sahibi+1 yılGir amima bebegim yanalım birlikte
Soran+1 yılgirmezmiyim bebegim nefessiz skrm seni bacaklarini omzuma alip pompalarim sana deli gibi bosalmama az kaldi bosalcam birazdan bebeğim
Cevap sahibi+1 yılBoşal bebeğim elime ver ben çekeyim ağzıma akıt yutayım spermlerini mmmm uff
Soran+1 yılbosaldiktan sonra birakma onu olurmu yala yut ama bırakma cekmeye devam et kalkar o basini yala oksa gene kalkar bir damlasini bosa akitma hepsini yutt bebeğimm
Cevap sahibi+1 yılHepsini yutarım bebeğim yalarım kafasını emerim mmm tasaklarini da vakumlarım mmm
Soran+1 yıloff ya sen varya bir harikasin onumde diz cokup 31 cekerken alttan tasaklarimi vakumlarmisin bebegimm
Cevap sahibi+1 yılVakumluyorum bebeğimm ufff dilimle geziyorum üzerinde içime çekiyorum emiyorum elimle 31 çekiyıorum hızlı hızlı
Soran+1 yıliste bu cilgin saksocum benim hic durmadan cektirebilirim sana bebeğim dilini dolandir etrafinda askim biraz agzina sokayim biraz opeyim sakso ceken dudaklarini offf
Soran+1 yılbak bebegim kalkiyor yavaş yavas tekrar
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOff o başını deli gibi emerimmm
Cevap sahibi+1 yılElini ağzıma ver yalayayım elindekileri de
Soran+1 yılem bebegim kalksin iyice sana kalkiyor bu boşalt onu hadi bebegimm
Soran+1 yılyala bebegim elimle siyirip agzina veririm kalan dollerimi hayatim yalatirim sana off
Soran+1 yıltamamen kalkti bebegim senin icinn
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOhhh kucağına çıktım bebeğimm
Cevap sahibi+1 yılSürtüyorum
Soran+1 yılsurt bebeğim bni kudurtmadan alma icine cildiriyim sana koymak icin askim
Cevap sahibi+1 yılDeliğime değdiriyorum hızlı hızlı sürtüyorum sularım akıyor
Soran+1 yılahh bende seni sertce yataga yatiriyorum bacaklarini acip amina yumuluyorum yalayip yutuyorum sularini sonra göğüslerine oturuyorum basindan tutup setce giriyorum agzina
Cevap sahibi+1 yılUff mmm neffessiz bırak beni
Soran+1 yılbogacak gibi sokarim agzina agzina girerken amni parmaklarim senin cikartip agzindan yuzune bosalmak istiyorum aşkım
Cevap sahibi+1 yılBoşal yüzüme akıt ohh evett
Soran+1 yılahh bebegim boşaldım yazamadim dol oldu her yerim ama inmiyor yragim tekrar istiyor yalamani dollerimi yalayip temizlesene sevgilim hadii
Cevap sahibi+1 yılAtsana resmini bebeğim
Cevap sahibi+1 yılYalarım döllerini bebeğim dilimi gezdiririm her yerinde yutarım ımmm
Soran+1 yılatarim bebegim sen ne istersen atarim off
Soran+1 yılyala bebeğim yala senin gibi taze citir kıza yalatmak harika bebeğim super yaliyorsunn
Soran+1 yıl
Soran+1 yılsana yalatmaktan kizardi bebegim isira isira yaliyorsun
Cevap sahibi+1 yılTasaklarini vakumluyorum elime aldım 31 cekiyorum bebegim ohh kafasına dilimi getiriyorum dil atiyorum ufak ufak tasaklarin elimde masaj yapıyorum onlara
Cevap sahibi+1 yılÖpüyorum küçük küçük her herini
Soran+1 yılahh sen bir harikasin saksocum benim 69 yapalim tatlim sen altima yat skimi agzina al bende amna dil atayim agzina girip cikarken amni yalayim tatlim benim
Soran+1 yılGöğüslerini agzima ver deli gibi yalayim onlarii
Soran+1 yılbebegim nasilsin bosaldinmi hayatim
Cevap sahibi+1 yılBoşaldım bebeğim sen
Soran+1 yıliki posta attim bebeğim sana üçüncüyu bile atabilirim kalkik hala
Soran+1 yılnasil bosaldin hayatim oksayarakmi parmaklayarakmi anlatsana
Cevap sahibi+1 yılParmaklayarak bebeğim parmağımı soktum seni içimde hayal ettim
Soran+1 yılahh bebegim sen bir harikasin senin gibi taze citir bir kizi parmaklatarak bosaltmak harika birsey askim
Soran+1 yılolgun bir erkegin seni sktgıni hayal etmek zevklimiydi tatlim benim
Soran+1 yılyaragm hosuna gittmi askim gorunce yalamak istedinmi onu
Cevap sahibi+1 yılEvet bebeğim çok beğendim 😘😘
Soran+1 yılseni doyururmu bebegim peki atesini alirmi senin
Soran+1 yıl😗😙😘
Cevap sahibi+1 yılHenüz tam almadı bebeğim hala ateşliyim
Soran+1 yılbende doymadim bebegim gece iki posta attim ama geceden beri inmedi hic bu gece 3 posta atmak istiyorum sana atesini sondurmem lazim senin
Soran+1 yılAşkım 😗😗😙😘
Soran+1 yılselam tatlım ☺☺
Cevap sahibi+1 yılSelam ☺️
Soran+1 yılselam bebegim Nerelerdesin sen 😍😙😗
Soran+1 yılbak bebegim kalkti gene ya yaramaz sey
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSok bebeğim ağzıma
Soran+1 yılya bayiliyorum senin agzima sok demene ya amimi sikme ama agzimdan cikartma hic desen kabul ederim oyle zevk alıyorumbebegimm
Cevap sahibi+1 yılBen de ağzıma almaya bayılıyorum bebeğim ağzımı sk
Soran+1 yılbende bayiliyorum bebeğim yanimda olsan basini tutup sapue supur sksem agzini ya bosalana kadar off
Cevap sahibi+1 yılBoğazıma kadar sok erkeğim kökle
Soran+1 yılbak tam boyle sokmak istiyorum askim eline verip
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOhh sok bebeğim tasaklarini da emerim mmm vakumlarım gezerim dilimle üzerinde
Soran+1 yılahh bebegim kucuk saksocum ben yala tasaklarimida elinle 31 cekerken Vakumla onlari dilini gezdir skimin basinda
Cevap sahibi+1 yılBebeğim daha burdan nereye kadar gidecek ama 😔 kendine iyi bak öpüyorum iyi akşamlar
Soran+1 yılbebegim yazmiyorsunki ama ya ssni seviyorum yaz lutfen yazz
Cevap sahibi+1 yılBöyle ilerleyemez daha
Soran+1 yılilerleyecek birsey yok konuşuruz sohbet ederiz ne varki bunda ya
Cevap sahibi+1 yılşu an bunları okuyan biri bile olabilir artık böyle devam etmek istemiyorum gerçekten
Soran+1 yılanlıyorum seni tatlim zaten sen varsin diye soruyu silmiyorum yaz bana ordan devam ederiz illa seks konuşmayiz ya normal sohbette ederiz sohbetin guzel senin ya
Soran+1 yıllütfen bebegim hadi
Cevap sahibi+1 yılOlmaz maalesef
Soran+1 yılya ne var bunda anlamadimki bir turlu sorun olursa engellersin ya
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma
Soran+1 yıltamam askim peki seni seviyorum
Cevap sahibi+1 yılÖptümm😘
Soran+1 yılbende seni optum askm yaragmi burda goren sensin sadece bir kac gun seni dusunerek bosalicm
Cevap sahibi+1 yıl😘😘 ben de öyle
Soran+1 yılahh bebegim yerim ben seni yaa 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılSulandım yine ya 😅
Soran+1 yıloylemi bebeğim bende bosaldim ama kalkti gene ya sen yazinca kalkiyor hemen ya ☺☺
Cevap sahibi+1 yılNeyse ayrılamıyoruz ya 😅
Soran+1 yılHiç ayrilmasak keske ya seninle sevismek mukemmel birsey gercek kadar zevk veriyor ya inmiyor bir turlu ufaklik
Soran+1 yılufaklik nasil peki begendinmi onu uzunlugu kalinligi nasil hoşuna gittimi 😍😗😙
Cevap sahibi+1 yılEvet bebeğim çok beğendim içime almak istiyorum yalamak istiyorum
Soran+1 yılBebeğim kac saat sikisebilirsin benimle peki arkadan alabilirmisin askim benim
Soran+1 yılben bosaldikca agzina verip kaldirirsan durmam kolay kolay askim
Cevap sahibi+1 yılUzun saatler bebeğim alırım her deliğime 😘 doldur hepsini
Soran+1 yılheryerini skmek istiyorum bebeğim benim kalkti gene asiliyorum askim ☺☺
Soran+1 yılskmekten yargm agriyana kadar durmam hayatim benim 😍😍
Cevap sahibi+1 yılAhh kızardı yanıyor bebeğim 😘😘 sok söndür
Soran+1 yılnasil oksuyorsun simdi kim bilir askim yaragmi soksam atesini alsam senin keske kasiklarim sana deyene kadar koklesem icine offf 😍😍
Cevap sahibi+1 yılKökle bebeğimm parçala yırt deliğimi
Soran+1 yılbebegim bacak omza yapmak istiyorum sert sert girmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOmzunda bacaklarım gir sert sert ahh sk beni
Soran+1 yılahh evet bebegim skerkn sap sap sesler cikicak ineticez ortaligi bagirta bagirta skcem seni aşkım
Cevap sahibi+1 yılAhhh ahhh evettt hızlan pompala bebeğim
Soran+1 yılcok hizliyim bebeğim durduramaz kimse beni dagitmadan birakmam seni bosalinca durmak yok agzina alip hemen sikmye devam
Cevap sahibi+1 yılOfff titreyerek boşalıyorum bebeğimm mmm ahh
Soran+1 yıloff bosal bebegim bosal sende benim agzima yuzume bosal aşkım ben 31 cekmeye dvm ediyorum bosalicam birazdan 4 uncu postsm olucak
Cevap sahibi+1 yılElime ver ben çekeyim bebeğimm
Soran+1 yılcek bebegim cek agzini ac askim bosaliyorum
Cevap sahibi+1 yılAçtım boşal akıt ağzıma bebeğimm
Soran+1 yılahh bosaldim bebeğim fiskirdi resmen ya cok iyiydi askim benim sen bosaldinmi gercekten askim 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılBoşaldığını atsana bebeğim döllerini
Cevap sahibi+1 yılBoşaldım hayatımm titreye titreye
Soran+1 yılahh cok guzel ya seni bosaltmak ayri bir zevk
Soran+1 yılaskim birdahaki seferi atayım askim simdi temizledim dollerimi bebeğim benim
Cevap sahibi+1 yılOlur bebeğimm
Soran+1 yılsenin gibi bir kizi bosaltmak harika birsey askim gurur veriyor insana super birsey yaa 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılSırılsıklam oldu bebeğim fışkırttım 😅
Soran+1 yılahh bebegim kucagimda ziplarken cikartip uzerime fiskirsaydin aksim keske seni titrerken seyretmeye bayilirim yaa 😍😍
Soran+1 yılcildiriyorum bitiyorum sana 18 yasindaki taze citir kizi skmek ne kadar zevkli bilemezsn
Cevap sahibi+1 yılSkinin üzerinde oturup saatlerce zıplamak istiyorum bebeğim ahh
Soran+1 yılzipla bebegim zipla sen ziplarken goguslerini seyretmek inlemeni seyretmek harika bir sey askim bnmm seni becermek harika birseyy 😍😍
Cevap sahibi+1 yılİnip sakso çekmeye başlıyorum bir anda bebeğim yalıyorum deli gibi ohh
Soran+1 yılcek bebegim cek en güzel saksoyu sen cekiyorsun cekk kopar sikimi senin olsun cekk
Cevap sahibi+1 yılAhhh mmmm yalıyorum hızlı hızlı emiyorum ufff bebeğiim elimle taşaklarını okşuyorum hızla ahh
Soran+1 yıl69 yapalim karicim benim skm agzindayken bende amini Vakumlayim askim ayni anda bosalalim birbirimize aşkım
Cevap sahibi+1 yılYapalım bebeğim em amimi
Soran+1 yılyerim. senin amini ya kim bilir ne kadar dardir orası tazeciktir yalaya yalaya delirtirim seni bebeğim benim
Cevap sahibi+1 yılDelirt bebeğiim emiyorum köküne kadar ohhh hızlı hızlı ileri geri yalıyorum
Soran+1 yılsen ileri geri yapma askim basindan tutup ben girip cikmak istiyorum sen zahmet etme ben girer cikarim askim agzina muahh 😍😍
Cevap sahibi+1 yılGir çık ağzıma tut saçlarımdan
Soran+1 yılcikartmam ama hic nefes aldirmam sana dollerim agzina bosalana kadar cikartmam asla
Cevap sahibi+1 yılNefessiz bırak bebeğim döllerini boğazıma akıt yutayım mmm
Soran+1 yılprno yildizi gibiyiz ikimizde bebeğim onlara tas cikaririz harika skisyoruz ya mukemmeliz biz bosaliyorum agzina her damlasini yut askimm
Cevap sahibi+1 yılYutuyorum bebeğimm süper skiyorsun ağzımı
Soran+1 yılBebeğim agzinda gezdiririm senin her saat basi veririm agzina gece sen uyurken agzina veririm askimm
Cevap sahibi+1 yılSen uyurken sakso çekerek uyandırırım seni
Soran+1 yılahh uyanmam bebegim ben sen bosaltana kadar uyanmam yapman gerekeni yaparsın sen askimmm
Cevap sahibi+1 yılBoşaltır yutarım sonra dudaklarını emerim
Soran+1 yılem bebegim dollerim varken em beni parmagimla temizleyip vereyim agzina yala yut askim bosaliyorum birazdan 5 inci postsyi aticam geliyor resmi
Cevap sahibi+1 yılGel hadi gel bebeğim boşal ağzıma döllerini yutmak istiyorum ohh hadii
Soran+1 yılbosaldim bebeğim her yerini dol icinde biraktim askim 5 inci postayida attim sayende sevgilim son postadan sonra hemen indi askim kuculdu dollerimde seffaflasti askim ilk posta sutlac gibiydi askim benim
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBiz yan yana olsak😍
Soran+1 yılbiz yan yana olsak yatak bize isyan eder askim ☺☺ sanalda 5 posta atiyorum sana yalayip kaldiran olmadigi halde birde yaninda olsam yalayip yalayip kaldirsan 10 postayi buluruz sevgilim yatagi kirariz herhalde 😅😊😀
Soran+1 yılSeni seviyorum aşkım asigim sana 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılBen de bebeğimm
Soran+1 yılbir posta daha atayimmi askim ne dersin bebeğim 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılAt bebeğim ben de boşalıcam yine
Soran+1 yılsen bosalicaksan benim bosalmamam ayip olur askim zaten seni yanliz birakamam ☺😊uff biz ne azginiz boyle ya tam bana goresin sen ☺
Soran+1 yılBak tam boyle skmek istiyorum agzini ☺😊
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBoşaldım bebeğim ohhh
Soran+1 yılayni andami boşaldik bebeğim yoksa 6 inciyi attim bende
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bebeğim
Soran+1 yılöyledir bebegim nasılsin bakalim
Cevap sahibi+1 yılİyi sen
Soran+1 yıliyi tatlim enerji topluyorum ☺☺
Cevap sahibi+1 yılBen enerjimi topladım boşaltıcam😘
Soran+1 yılBebeğim aksam birlikte bosalalim ☺😊😀
Cevap sahibi+1 yılSpora gidicem zaten bebeğim şimdi 😘 akşam boşaltırım
Soran+1 yıltamam bebegim aksam bekliyorum askim ☺😊😀
Cevap sahibi+1 yıl😘😘😘 ama çok fenayım şimdi de boşalayım akşam da
Soran+1 yılsimdi bosalma askim aksam atesli olmani istiyorum ☺😊😀
Cevap sahibi+1 yılMmm😘😘ama dayanamıyorum kıvranıyorum
Soran+1 yılbebegim bitiyorum sana cok ateslisin yaac☺😊😀
Soran+1 yılBebeğim yaniyormusun hala ☺😊😀
Soran+1 yılBebegim avucladim aleti asiliyorum ☺☺
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılYerim onu sok ağzıma bebeğimm
Soran+1 yılsokarim bebeğim dibine kadar hemde bosalirim ilik ilik agzina askim ☺😊😀
Cevap sahibi+1 yılBoşalll ohh
Soran+1 yılbosalirim bebeğim ☺☺ tatlim sende bir foto atamazmisin askim skimi kaldirip bosalayim ona ☺😊
Soran+1 yılBebegim skmek istiyorum seni
Soran+1 yılBebeğim ozeldim seni
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvin salonunda kucağımda meyve tabağıyla üstümde pijamalarla Türk Sanat Musikisi dinleyerek girdim.
27 Yorumla
Soran+1 yıliliski olmadimi
Cevap sahibi+1 yılTek başımaydım?
Soran+1 yılhim ben seks anlaminda sormustum yanliz girdin yeni yila yani
Cevap sahibi+1 yılTek girdim
Soran+1 yılsevgilin yokmuydu
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yılkendini nasil tatmin ediyorsun peki
Salonda tv izleyerek girdim. 😑😑 ne mükemmel ama dimi? 😏😏
08 Yorumla
Soran+1 yılTabi biraz kotu olmus ☺ sevgilin yok mu ☺
Soran+1 yılneden platonik pekii ☺
Soran+1 yılResimdeki kiz sensen ve seni sevmiyorsa hic takma bence ☺
Soran+1 yılseve seve canım ☺
Soran+1 yılyazan benim sahici ☺
Beyazlar giyildi yine
35 Yorumla
Soran+1 yılKiminle girdin ☺
Soran+1 yılsen soruyu anlamamissin dolu kiz
Soran+1 yılBen anladimda sen soruyu anlamadin
Eşim ve arkadaşlarımla dışarda
119 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel ama disarilar tehlikeli bu aralar biliyorsun
Soran+1 yılaynen oyle kaca kadar disardaydiniz peki
Soran+1 yılsonra evdemi devam ettiniz eğlenceye
Soran+1 yıle yilbasina ozel su mesur kirmizilar giyilmedimi
Soran+1 yılolur tabi neden olmasin ama onu disarda giyseydin evdeki baska kirmizilar giymen lazimdi ☺☺
Soran+1 yılkürkcu dukkani falanmi var sizde ☺☺☺☺
Soran+1 yıliyiymis sizin meslek ya benide alinsana aranizaa ☺☺
Soran+1 yılben herseyin farkındayım sen kafa buldugumun farkinda degilsin kuzum ☺☺ soru acik ve net hangi kategoride oldugu belli ne diye zipladin o zaman ☺☺
Soran+1 yıldalgana karşılık bende dalga geciyorum iste gülüm ☺☺
Soran+1 yılbencede komik oluyor canım seviyorum senin gibileri ☺☺
Ailecek evde kutladik😊
03 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel evlimisin anne babaylami gecirdin yani
Soran+1 yılanladim güzel olmus neden evlenmedin peki
+1 yılSalonda , eşimle Tarkan dinlerken
03 Yorumla
Soran+1 yıliliski olmadimi ya ☺
- +1 yıl
Ne Abaza man kafasın
Soran+1 yılo acidan sordum ama soru cinsellik katogerisinde baksana
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyudum napcam başka
11 Yorumla
Soran+1 yılnasil napcam baska eglenilir sevgilin varsa seks yapılır zaten bu gecenin onemi o kirmizilari giyip ilişkiye girmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvin banyosunda:)
111 Yorumla
Soran+1 yılbanyodami sevistinizz ya ☺
Cevap sahibi+1 yılŞap şap sesler:D
Soran+1 yılovv harika islak islak diyosun hangi pozisyonda oldu o şap sap sesler ☺☺
Cevap sahibi+1 yılAyakta
Soran+1 yıltek bacagi kaldirip duvara yaslayip sıkms olmalib☺
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılkac posta atti banyoda ya ☺☺ tum seks banyodami oldu ☺
Soran+1 yılordamisin guzellik ☺
Cevap sahibi+1 yılBanyoda bir posta odalarda 5 posta
Soran+1 yılovv harikasiniz odalar derken her postasa bir odami gezdiniz☺☺
Soran+1 yılSelam tatli kiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatak odasinda, kocisimle :) 😍
03 Yorumla
Soran+1 yılvovv harikasin sen ☺☺ kirmizlar giyildimi peki ☺☺
Cevap sahibi+1 yılSanane
Soran+1 yılsenin kocanla ne yaptigindan banane o zaman ne diye yaziyosun hastamisin ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşımla otelde, onun altında girdim
019 Yorumla
Soran+1 yıliste bu aradigim cvp ya kac posta yedin tatlım ☺
Cevap sahibi+1 yıl3, 2 si gece, 1i sabaha karşı uykudan uyamdırılıp
Soran+1 yılgece 2 postayla az olmus ya sabah uyandirip girmeyemi basladi
Cevap sahibi+1 yıluyanmış o bende uyandım, sarılıp uyumaya başladık anlamadım bir anda üstümdeydi yine ve sabah değildi 5falan sanrm
Soran+1 yılsabah doğru tekrar girdi yani yari uykulu yari uyanik içine almak nasil bir duygu peki
Cevap sahibi+1 yılgüzeldi karşımızda da ayna vardı kucağındaydım kendimi görüyordum
Soran+1 yılicinle alirken kendini seyretmek cok guzeldir eminim nerene bosaldi peki
Cevap sahibi+1 yılaynada zıpladığımı görmek güzeldi...
Soran+1 yılziplarken penisin uzerinde goguslerin asagi yuksri sallanirken off harikadir yaa erkegin ucmustur zevten eminim
Cevap sahibi+1 yılbencede
Soran+1 yılcanım mesjla konusabilirmiyiz sakincasi yoksa profil linkini atayim sana
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım nerden burdan olmaz, facebok adresini ver fake hesabımdan konusalım
Soran+1 yıltamam canım Nurierkaya yaz faceye ilk cikan ben olurum gozluklu bir resim var
Soran+1 yıl
Soran+1 yılbuda burdaki linkim sen burdanda mesj at canım kalsin mesj kutusunda
Soran+1 yılpardon siyah bir kazak var gozluklu degil yanlis oldu
Soran+1 yılbulabildinmi canım siyah kazakli resim
Soran+1 yılcanım ordamisin
Soran+1 yılSelm
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen nasil gecirdin
15 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim olmadigi icin sanal sexle canım seninki nasildi
Cevap sahibi+1 yılaynen
Soran+1 yılistersen birlikte yapabiliriz canım
Soran+1 yılordamisin canım