Soru ciddi artık dayanamıyorum çevrem yok ama tipim var ne yapmalıyım :/
Cevabın nedir?
+1 yılBedava verecek ne ya ne bicim insanlarsınız siz anlamıyorum gerçekten de devir pislik olmuş..
12 Yorumla
Soran+1 yılDevire ayak uydurmak lazım malesef :/
- +1 yıl
Sen nasıl cinsellik vs yaşamış isen..
Birgün evlenirsem evleneceğin kızda senin gibi olsun oda devire ayak uydurmuş olsun..
Kafayımı yedin evleneceğin kişiyi bekle..
Sence birgün evlenirsen evleneceğin kişinin de cinsellik vs yaşamış olmasını istermisin..
Sen tertemiz ol evleneceğin kişiyi bekle..
Devir ayak uydurmak nedir kardeşim ya.
Zinaya ayak uydurmak ne zaman dan beri devire ayak uydurmak olmuş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn cok burdan bulursun, burda toplu halde geziyorlar..
05 Yorumla
Soran+1 yılOho sanalda aynı şehirde olma olasılığı düşük ama
Cevap sahibi+1 yılsen nereli oldugunu yazarak konulara gir, hatta penisim 20 cm, bulundugum sehirde bunu alacak kadin bulurmuyum de, profilini acik tut, onlar seni bulur..
Soran+1 yılPenisim 17 :/ Ama sanmıyorum burada ki kızlar daha mesajı açmaz ki :D
Cevap sahibi+1 yılacip ölcecek halleri yok, ya, sen dedigimi yap, bulursun. Özellikle nasilim sorularina gir, cirkinlere üff bayildim güzelligine falan de, hemen dizlerinin bagi gevsiyor..
Soran+1 yılBakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce bir görelim seni.. boy, kilo kaç senin? kıs kıs kıs kıs:)))
12 Yorumla
Soran+1 yılBoy 1.80e yakın kilom 70 e yakın kumral rankli gözlü vücut yapıyorum bir de ama ifşa olamam bunları bilin yeter :D
Cevap sahibi+1 yılanladım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- Cinsellik konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılGit yurtdışına para biriktir zaten begenen yanına geliyor konuşmak için
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye olmalı yahu :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye verenler milyarlarmı istiyor senden bunu karşılığında
011 Yorumla
Soran+1 yılBu deevirde parayla yapmak olmaz :/
Cevap sahibi+1 yılo zaman uğraşacaksın bekleyeceksin
Soran+1 yılTamam uğraşmaya rağzıyım ne yapacağımıda söyleseniz bari siz beden daha iyisinizdir :D
Cevap sahibi+1 yılher şeyden biraz biraz yap işte çılgınlık sürpriz romantizm çene giyinme dikkat çek işte
Soran+1 yılSevgilim yok ki :/
Cevap sahibi+1 yıltamam ortamına gir bunları yap yakınlaşan ya da sana zart atanlar olur devamıda gelir işte
Soran+1 yılOrtam dediğiniz nasıl yerler mesela geçen kafeye gittim oturdum tek başıma kızları kestimn sonra wc ye gittim kızlarla göz göze gelince heyecandan öksürük tutuyor çok oturmadan zaten eve gittim yine pc başına geçtim :((
Cevap sahibi+1 yılsenin önce özgüven kazanman lazım o zaman
Soran+1 yılEvet malesef :/ O nasıl olacak peki :/
Cevap sahibi+1 yıltopluluk içlerinde kal hep kaçma sen konuşmasanda onlar konuşur senle zamanla alışırsın bu biraz olgunluğada bağlı yani yaş ilerleyincede açılır
Soran+1 yılOho yaşım 20 zaten daha ne kadar bekleyebilirim :/
+1 yılSen azdır zaten o kendisi ister
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte nerden bulacağım bir de nasıl azdırayım onu da söylesen :(U
- +1 yıl
Okadarini bilmiyor san kız versede yapamazsın sen bu kafada
Soran+1 yılBiliyorum aslında ama nereden bulacağım öylesini o mesele :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye bedava git eskortlara parasıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılParayla mı bu devirde mi? :/
ne alsak bedavaya bonus kartla bedavaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklıysan bulursun 😂
1329 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim ama evden dışarı çıktığım yok taktik ver yahu :D
Cevap sahibi+1 yılOkuldan falan bak öyle tipler belli olur zaten 😄
Soran+1 yılOkulda serviste var yanıma oturuyor hep omzuma yatıyor ama ne yapacağım serviste mi halledeceğim :/ Hem okul dışı neden bulamıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılOmzuna mı yatıyor 😂 Buluşma teklif et muhabbet içki falan öp biraz sonrası gelir
Soran+1 yılBen beceremem iki lafı bir araya getiren biri değilim sadece tipim boyum posum iyi gözler renkli saçlar kumral vücudum var :/
Cevap sahibi+1 yılcanım ahah 😂Elizabethe devam o zaman
Cevap sahibi+1 yılGeri zkalı demiştim 😂
Soran+1 yılİlla ağzım laf mı yapması lazım ammk* :/ He eellw devam edemiyorum bir de elime kalkmıyor artık :/
Soran+1 yıl@Dumanjk Yapacağım da başkaları da var :D
Soran+1 yıl@Dumanjk E elde bir yere kadar artık mast yapamıyorum bile :/
Cevap sahibi+1 yılEvlen o zaman
Soran+1 yıl20 yaşındayım ve evlenmeyeceğim belki ayrıca evenmek istemiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmak istiyorsun ama 😁
Soran+1 yılEe banane millet evlenmeden her bku yiyor biz kim köpek zaten paralıda bu devirde paralı nedir deyip gülüyor millet bir bildikleri var demek ki e tipsiz de değilim aksine kızların arzuladığı biriyim daha ne olsun :/
Cevap sahibi+1 yılNe güzelliği ya 😡 Boşver arkadaşım zina haram hem ileride eşinin yüzüne nasıl bakıcaksın?
Soran+1 yılAlınma bişi demedim :/ Hem umrumda değil evleneceğim zaten en azından erkek eli tutmuş olacak ben niye daha tecrübesiz kalayım :/(
Cevap sahibi+1 yılBelki senin giibi biri karşına çıkar ya sevgilin olsun gez toz öp kokla anlarım da her şeyi evlenmeden yaşarsan evliliğin ne anlamı var?
Soran+1 yılSevgilim de yok ve olmadı da evden dışarı çıktığım yok zaten son zamanlarda hayata küstüm hadi tipsiz olsam anlarım elime el değmedi ama tam tersine herkes beğenmiyor :((
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı olduğuna emin misin 😂
Cevap sahibi+1 yılSeks mi konuşuyoruz? Sen yazdıklarımı nerenden okuyorsun?
Soran+1 yılEminim ulan herkes söylüyor :/ He yakışıklı olunca kızlar gelip teklif etmiyor o ayrı konu
Soran+1 yıl@Dumanjk Ya olm sanal ulen gerçekte lazım bana kemal sunalın tavuk camına ekmek banması gibi bura ::D
Soran+1 yıl@Dumanjk Ya sanalda zaten kaç kız bana ilk mesajı attı teklif etti de sanalda olan kalıyor burada :(
Cevap sahibi+1 yılÇoçuğa zina yapma diyorum farkındaysan? Ne yürümesi ya 😡
Soran+1 yılYapmam lazımm >:(
Cevap sahibi+1 yılNe b*k yersen ye. Sonra bakire istiyorum diye bir taraflarını yırtmada
Soran+1 yılZaten bulamıycam ki sanki bakire varmış gibi en azından öpüşmüş olacak :/
Cevap sahibi+1 yıl@Dumanjk sana ne oluyor ya bir çekil aradan
Cevap sahibi+1 yılYoo ben öpüşmedim hiç mesela
Soran+1 yılOlsun bana denk gelmez kesin şanssızın tekiyim :D Uludağ sözlükte bir yazı okudum bakir erkeklere birisi o bekledikleri bakire kızın gelmeyeceğini söylemeli diyordu :/
Soran+1 yıl@Dumanjk Töbe töbe olm yaa :D
Cevap sahibi+1 yılYaa nasıl bir manyaksın sen 😂 şu an bildiğin senaryo kurdun kafanda. Yüzünü bile görmediğim birine neden yürüyeyim 🤦🏻♀️
Soran+1 yılGörme zaten aşık olma sonra :D
Soran+1 yıl@Dumanjk Allahım ya knk sen çok yaşa moralimi düzelttin :D
Cevap sahibi+1 yılAşık mı olurum ay hiç güleceğim yoktu 😂 Duman sen ne diyorsun ne yalanı emeklemesi
Soran+1 yılYaa olmassın eminim :/
Cevap sahibi+1 yılEvet dumancım sen aradan çekilince üstüne atlayacağım gizli kazanovanın 😒
Soran+1 yılGizlenmek zorundayım ifşa olmaktan eyidir :/-
Cevap sahibi+1 yılEvet çık gizliden 😄
Soran+1 yılGizliden çıkmak mı asla bu siteede tanınan biriyim :D
Cevap sahibi+1 yılGuru falan mısın 😂
Soran+1 yılYok ifşa olmak istemem hadi 7xper olayım :D
Cevap sahibi+1 yıl7 xperleri bilmiyorum. Guru ve masterları biliyorum genelde 😂
Soran+1 yılBoşver kim olduğumu gizlendiysem bir hikmeti vardır gizlenip ifşa oolamam :D
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim ya 🌝
Soran+1 yılHayır! :D
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık vericem sana hajksha
Soran+1 yılDuygularımı suistimal etme! :D
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim 🙈 Gel beni al 😂
Soran+1 yılŞehrini söyle ulen :D
Cevap sahibi+1 yılİlk gizliden çık 😂
Soran+1 yılHadi söyle sanki koca şehirde ifşa olacan D: :D
Cevap sahibi+1 yılSöylemicem 😂 O değilde muhabbetin güzelmiş reelde niye konuşamıyorsun 🙈
Soran+1 yılYa işte ne bileyim çok heyecan yapıyorum reelde kız görsem heyecandan öksürük tutuyor bir de güzelse bildiğin boncuk gibi terliyorum yüzüm yanıyor kıpkırmızı oluyorum nedeni belli değil :D
Cevap sahibi+1 yılOhaa 😂 Titreyeni gördümde öksüreni görmemiştim. Ama o halleriniz tatlı oluyor bence kasmaya gerek yok
Soran+1 yılTatlı değilim ben mexika acı sosuyum kendimi hiç tatlı bulmuyorum öyle 2 lafı bir araya getiremezken :dd
Cevap sahibi+1 yılSende utangaç kızlara yanaşmaya çalış 😂
Soran+1 yılYok onlara yaklaşınca kendimi kötü hissediyorum sanki istemiyormuşta zorla konuşuyor muşum :D
Cevap sahibi+1 yılSanada bir şey beğendiremiyoruz 🙄😂
Soran+1 yılSeçiciyim ben ;P
Cevap sahibi+1 yılBeni aldatıyor musun 😞
Soran+1 yılYoooooo kimile? :/
Cevap sahibi+1 yılYa alttaki kıza canını yerim yazmışsın 😞
Soran+1 yılAma biz senle olduk mu ki :ı? ! :/
Cevap sahibi+1 yılOlmadık mı 😞 Tamam ya sus artık kalbimi çok kırdın
Soran+1 yılMakine bölümü okuyorum kalbini tamir ederim :(
Cevap sahibi+1 yılRobot muyum ben 😒 Mühendis misin yoksa
Soran+1 yılHayır mühendis değilim :/ Robotlukla ilgili değil tamir yani kalp tamiri de yaparım :/
Cevap sahibi+1 yılBen mühendisim. Bir an meslektaşız zannetmiştim. Ohoo o kızla yatak yorgan muhabbeti yapmışsınız maşallah maşallah
Soran+1 yılSanki gerçek he :/ Makine bölümü okuyorum da mühendis değilim ama senle olmadık ki seni aldatmış sayılmam :/
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ben kıskanç bir insanım 😒 Git o kızla konuş sen neyse
Soran+1 yılKıskançlığın batsın 😔
Cevap sahibi+1 yılAyy yolucam şimdi kızı 😡 Çok sinir oldum
Soran+1 yılSakin olsana be 😰
Soran+1 yıl@Dumanjk Gizliden çıkmam mümkün değil ifşa olamam ://
Soran+1 yıl@Dumanjk Şehrimiz aynı değilse boşa kürek çekmeyelim :8
Soran+1 yıl@Dumanjk Oho gitcez bide oho :/
Soran+1 yıl@Dumanjk Şehir değiştirmek te nedir bea :Dd
Soran+1 yıl@Dumanjk Saçmalama ya adama demezler mi bu nasıl bir yokluk :D
Soran+1 yıl@Dumanjk Allahım ya :D:D
Cevap sahibi+1 yılNe yılışık bir adamsın sen ya 😡 Küçücük çoçuğa nasıl akıl veriyorsun. Şakanında b*kunu çıkarmamak lazım. Sadece gizli ile benim aramda olan bir konu bu pis fikirlerini kendine sakla
Soran+1 yıl20 yaşındayım küçücük çocuk değilim :D
Cevap sahibi+1 yılTamam işte küçüksün sen boşver kart zamparanın lafına bakma 🙄
Soran+1 yılSağol ama günler geçiyor ve gençliğim gidiyor bak anında cevap verdim sana çünkü evden çıkmadım yine :D
Cevap sahibi+1 yılHiç arkadaşın yok mu? Hobin falan olmadığı için sürekli farklı konulara aklın kayıyordur 😁
Soran+1 yılArkadaşlarım erkek var az varlar spor yappıyorum pc oynuyorum resim çizerim arada :((
Cevap sahibi+1 yılOkula gitmiyor musun? Nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılOkula gidiyorum ve kimseyle konuşmadan geiyorum okuldan olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılNiye olmaz?
Soran+1 yılOkuldan istemiyorum ya okul ortam çevresini sevmiyorum ://
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşlarının kız arkadaşlarının arkadaşları olabilir belki
Soran+1 yılO kadar sosyal değilim hem ben sevgili aramıyoruum :/
Cevap sahibi+1 yılBoş işlerle uğraşıyorsun sağdan soldan duyduğun onunla bununla yattım haberlerine itibar etme bence
Soran+1 yılÖzgüvenim gitti artık erkek olduğumu hissedemez oldum mast yapmak içimden gelmez oldu şeyim kalkmamaya başladı hayata küs gibi bir şeyim bir şey yapasım gelmiyor hep sinirliyim asabiyim arada ağlamak istiyorum yeterlim i :/
Cevap sahibi+1 yılSevgi , ilgi eksikliğiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum hem hiç kız arkadaşın olmamış sevdiğin insanla ilerleyen süreçte bir şeyler yaşaman daha sağlıklı olur
Soran+1 yılOlmaz ya evleneceğim öpüşmüş olur diyorum ben aşırı tecrübesiz kalıyorum tipsiz değilim bir de kaç kız aşık oldu bana ya 😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven eksikliğin var ve çok saçma şeylere takılıyorsun srn erkeksin kendine gel ya ne bu pısırık tavırlar 😒
Soran+1 yılYaşasam kendime güvenim gelirr ://
Cevap sahibi+1 yılNeyse arkadaşlarım geldi. Film önersene bana korku olmasın 😂
Soran+1 yılBak gel sonra konuşacağız :// Film de The truman show izle :D
Cevap sahibi+1 yılTamam kuşum gelirim 🤗
Soran+1 yılSağol😚
- +1 yıl
Küçücük çoçuk mu adam 20 yaşında ne çocuğu 😂😂 kart zampara lafına da çok güldüm görüş sahibi kız 25 yaşındayım 😂😂 şurda sizin işin olması içiçin çabalıyorum bana teşekkür etmen gerekirken söylediklerine bak çok ayıp 😂 Ya birşe sorcam Soran ve görüş sahibi kız hangi şehirlerdesiniz merak ettim cidden tamamen masumca bir soru
Cevap sahibi+1 yılEvet kart zamparasın senin yaşındaki adamlar evlenip yuva kuruyor sen burada ergenlik sivilceleri olan bir çoçuğa pis düşüncelerini empoze etmeye çalışıyorsun.
Soran+1 yılSen izlemedin mi filmi hala :dD
Cevap sahibi+1 yılYa bir arkadaş daha gelicekmiş onu bekliyoruz 😏
Soran+1 yılBekle bekle bende seni beklerim burada :D
Cevap sahibi+1 yılAy çıldırıcam 1 saattir telefonlar konuşuyor kız 🤦🏻♀️
Soran+1 yılTelefonlar mı konuşuyor /:(
Soran+1 yıl@Dumanjk 30 yaşına kadar ergeniz erkeklerin geç bitiyor :))
Cevap sahibi+1 yılİroni diye bir şey duydun mu bilmiyorum 😁 Annen teyze çok haklı yaşın geçmiş gibi bir şey 1 2 yılın var en fazla
Soran+1 yılO filmi izlemeyi de unutma :D
Cevap sahibi+1 yılTelefonla konuşuyor 😁 Ben kuşuma hakaret etmedim. Etsem sana ederim ki ediyorum ama yüzsüzlüğünden hala konuşuyorsun
Soran+1 yılAsıl sen benim kuşumsun uleen :D 😚
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşında evlensen hemen çoçuğun olsa üniversiteyi bitirdiğinde sen 60 yaşına gelirsin torunun görmeden geberir gidersin tercih senin 😁
Cevap sahibi+1 yılAnnene söyle o bulur 😂
Soran+1 yıl@Dumanjk Burdayım burdayım sizi dinkliyom ben :D
Soran+1 yıl@Dumanjk 25 yaşında adam ne evliliği be :/
Cevap sahibi+1 yılYa kuşum sende mi 😏
Soran+1 yılNey bende mi cano :D
Soran+1 yıl@Dumanjk Olum ifşa olamam ya :D
Cevap sahibi+1 yılSende mi evlenmek istemiyorsun 😔
Soran+1 yılSen istiyor musun yoksa? ://
Cevap sahibi+1 yılEvet hatta gelinliğimi bile düşündüm ve tek taş beştaş ve alyanslarımızı 😍😂
Soran+1 yıl@Dumanjk Olabilir ben ifşa olamam ama 😳 :D
Soran+1 yılBizim mi düğünümüz olacak :Dd
Cevap sahibi+1 yılEvet sen istemiyor musun gizli kuşum 😔
Soran+1 yılİstiyorum aşkım niye istemiyim :( Evlen benimle o zaman :)) 💍
Soran+1 yıl@Dumanjk Düşünmem lazım :DD
Cevap sahibi+1 yılYaa nereye gidiyorsun 😡 Senide nikah şahidi yapıcam
Cevap sahibi+1 yılEvlen benimle nedir ya azıcık romantik ol 🤦🏻♀️😐😒
Soran+1 yılRomantik değilim ne yapayım tamam ay ışığı altında ambians yapıyorum :))
⭐️⭐️⭐️🌙 ⭐️⭐️⭐️
🌴🌿 :D
Cevap sahibi+1 yılAdım özge. Ya sende istiyorsun hadi itiraf et duman 😄
Soran+1 yılHarbi evlencez mi ya :Dd
Cevap sahibi+1 yılHe evlencez 😂 ama iç güveyisi olucaksın sen
Cevap sahibi+1 yılSende evlenmek istiyorsun demek istedim eren. Soyadın ne? Duman mı yoksa 🙄
Soran+1 yıl@Dumanjk Adım Mert bu sitede baya var zaten bu isim :Dd
Cevap sahibi+1 yılNe feysi ya banane senden. Eren diye bir arkadaşım vardı burada soyadı dumandı o yüzden sordum.
Cevap sahibi+1 yılEren kart zamparacım sencede bu çoçuk çok tırsak bir şeye benzemiyor mu 😒
Soran+1 yılMert adım ulan ne yalan söylicem :D
Soran+1 yıl@Dumanjk Güvenebilirsin adım konusunda :D
Cevap sahibi+1 yılEvet tek derdim sensin şu an 😐 Reelde konuşsak dili tutulur herhalde
Soran+1 yılOlabilir :/
Soran+1 yıl@Dumanjk Konuşkan değilim pek yalan söylemeyim :D
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum ya bak senin hakkında farklı düşünüyorum da mert bilmiyorum neyse 😄
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım hakkımda farklı mı düşünüyordun :D
Cevap sahibi+1 yılEren hakkında farklı düşünüyorum. Sen sessiz birine benziyorsun
Soran+1 yılBenziyorum ve öyleyim de :D
Cevap sahibi+1 yılSen emeklemeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorsun 😂
Soran+1 yılYaa ama :(( :D
Cevap sahibi+1 yılSen daha özgüvenlisin merte göre
Cevap sahibi+1 yılDoğru mu peki 😂
Cevap sahibi+1 yılBen egoist insanları bozmayı çok severim toplum içinde rezil etmeyi falan 😁
Cevap sahibi+1 yılBoş bir egom yok ki özgüvenli oluyorum bu durumda egolu değil 😂
Cevap sahibi+1 yılMert died
Cevap sahibi+1 yılSence?
Cevap sahibi+1 yılHangi fotoğrafım?
Cevap sahibi+1 yılYok 19 yaşındayım 😔
Cevap sahibi+1 yılEvet 172 boyum
Cevap sahibi+1 yıl60 kiloyum 😭
Cevap sahibi+1 yılÇok uzunsun
Cevap sahibi+1 yılYoo değil 175 bir kız falan bulman lazım
Cevap sahibi+1 yılKiminle uyumsuz?
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bence komik duruyor
Cevap sahibi+1 yılDaha küçük o uyusun 😴
Soran+1 yılGeldimm 😭
Soran+1 yıl@Dumanjk jackie chanin filmi vardi ona baktim 😂 Siz naptiniz 30 bildirim getirmisiniz bana anasini satayim 😄😄
Cevap sahibi+1 yılErkekler geç olgunlaşır 😬
Soran+1 yılYasim 20 bir de kucuk demissin ya 😕
Cevap sahibi+1 yılPis ikiyüzlü 😬 Sensin şeytan. Gebertirim seni
Cevap sahibi+1 yılTamam git iyi geceler 🤗
Soran+1 yıl@Dumanjk Daha yeni geldim ben ya yarin okul var ama biraz takilicam 😄
Cevap sahibi+1 yılNe okulu ya finaller başlamadı mı sizin?
Soran+1 yılYarin basliycak iste saat onda bir sinav var sonra sali mat var sonra cumaya kadar bosum senin ne durum 😄
Soran+1 yıl@Dumanjk Kalırız istesin yeter 😃😂
Cevap sahibi+1 yılBenim haftaya başlayacak 1 hafta full 😭
Soran+1 yılOgf 1 hafta ful benimde haftaya bu hafta bir pzts sali var yarin bolum dersi sinavi var bide :Dd
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık okuyorsun sen?
Soran+1 yıl2 yillik su an ikinci senem ama alttan dersler var mecbur uc yil okuycam insallah dorde yukselmez o uniyi degistirmek istiyorum cunku senin? 😕
Cevap sahibi+1 yılMühendislik okuyorum ben
Soran+1 yılO 4 yillik glb onunde uzun yol var 😐
Cevap sahibi+1 yılEvet. Okulu bırakırım evleniriz olur mu 😁
Soran+1 yılOlur ben makine okuyorum bolum degistirip kaptanlik yapasim varda yok puanin yetmez falan diyorlar bilmiyorum hayirlisi 😄 Balayina seni piknige gotururum daha romantik 😂
Cevap sahibi+1 yılAhhah 😂 Kaptanlar 6 ay denizde 6 ay evde oluyor ama
Soran+1 yılBiliyorum ne guzel iste be 😂 ya da gemide calisan baska biside olabilirim 😄 ya da o alti ayi benle gemide gecurirsin yanyana oluruz hep 😄
Cevap sahibi+1 yılAhaha ya saçmalama 😂 Bence kaptanlık çok zor aile hayatın olmaz en başta
Soran+1 yılBilmem belki de haklisin 😄 Mak muhendisi de olabilirim bilmiyorum daha net karar almadim gerci ama 😄 Makinist mi olsam trenci 😂
Cevap sahibi+1 yılMühendislik en güzeli. Trenci nedir ya 😂 Ben çalışmam ama o zaman ev hanımı olucam
Soran+1 yılİyi muhendis olayim hatta mimar olsam fena olmaz 😂 Tamam sen de ev hanimi ol kredi kartı limitini asma yeter 😬
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık 😁
Soran+1 yılOhş öp bakim anlaşalım 😚
Cevap sahibi+1 yılYoo ne münasebet 😏😏
Soran+1 yılBöyle büzük mü birakacaksın agzimi shsh 😙
Cevap sahibi+1 yılYapış yapış olamıyorum ben alttaki kız gibi 😒
Soran+1 yılSen de taktın ona 😕
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben yatıyorum iyi geceler
Soran+1 yılBekliycem seni askmmm 😕✋
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle canım
Cevap sahibi+1 yılGrizekalı yazmıştım 😬
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir manyaksın sen ya 😒
Cevap sahibi+1 yılBen çıkmam 😂
Cevap sahibi+1 yılHe çok özledim 😁
Cevap sahibi+1 yılEvet aşık oldum sana ölüyorum hasretinle 😒
Cevap sahibi+1 yılYaaa 😥 Hiç mi oluru yok ufacık hıı 😒
Soran+1 yıl13 bildirim getirdiniz ya 😔
Cevap sahibi+1 yılMert her şeyin farkında 😬 Ne yapayım ben senin gibi kart zamparayı 😒
Soran+1 yılCanimsin 😃
Cevap sahibi+1 yılİnanamıyorum. şu an bildiğin iftira atıyor. Pislik herif 😡 Mert bana inanıyor tamam mı 😂
Soran+1 yılBen inanırım sana jınım 😚🍕
Cevap sahibi+1 yılYaa kuşum benim 😘😍
Soran+1 yılSen benimsin 💕💕💕 😃
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir kızla konuştuğunu da atabilirsin sen neyin kafasını yaşıyorsun 🙄
Soran+1 yılBen sana inaniyom :))
Cevap sahibi+1 yılEren sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAşkım kıskanıyor ilişkimizi inanma bu kart zamparaya 😔😞
Soran+1 yılİnanmam aşkım benim 😄😚
Soran+1 yıl@Dumanjk gizliden cikamam
Cevap sahibi+1 yılÇok saçmaladık ya neyse arkadaşlar sizi tanıdığım vaktimi bu saçma salak konuşmalara ayırdığım için kendime gülüyorum boş anıma geldi ama güzeldi yinede 😂 Mert arkadaşım sen bu gereksiz kankanın laflarına itibar etme umarım karşına senin kadar temiz biri çıkar 😇
Soran+1 yıl😢😢
Soran+1 yıl@Dumanjk Olsun 😔
Cevap sahibi+1 yılBir dakika ya sohbetin bokunu çıkaran sensin giderayak hala üste çıkmaya çalışıyor 😬 Mertcim sen kalbini vereni bulmaya çalış emin ol daha çok tatmin olucaksın
Soran+1 yılYok ya ben şanssızım biraz 😔
Cevap sahibi+1 yılSalak ya güzel değildi diyor birde 😂 Kurban ol sen banaa 😂 Ama ilk defa doğru söyledin aferin ( son cümlen )
Soran+1 yıl@Dumanjk Yok be ne uzulmus ayagi yapayim 😄😄😄:(
Soran+1 yıl@Dumanjk olur ;((((((
Soran+1 yılSen de beni attın dimi lanet ossin 😢👊
Soran+1 yıl@Dumanjk Sana değil ya :((
Soran+1 yılHesabımı kapattı belki :'(
Soran+1 yılBilmem:(
Soran+1 yılBoşver knk ://
Soran+1 yılbelki ama hesabı kapattıysa bilmem hem gizliydi zaten görünmez kapayıp kapamadıı :/
Soran+1 yıl@Dumanjk :D :D :D Asdffhha müge anlı tek çare cidden :'(
Soran+1 yıl@Dumanjk Hesabı iptal etti ya bişvir :'(
+1 yılPazardan Elam armutmu alıyosun Hacı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara olabilir
163 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım para olabilir derken? :D
Cevap sahibi+1 yılYani para karşılığında yapan bir kız
Soran+1 yılAma ben bedava diyorum üstüne bana para vermesi bile gerekebilir kaç kişi bana aşık oldu sen bilmiyorsun :/
Cevap sahibi+1 yılyakısıklıysan sanalda birini bulup buluş işte
Soran+1 yılYahu saçmalama burada ki kızlarda o cesaret var mı :/ Hem aynı şehir olacak değil belki ertesi gün hesabı iptal edecek ne bileyim :/
Cevap sahibi+1 yılO zaman yalnız kal ulenm
Soran+1 yılSizde bir tavsiye vermeyin zaten yalan mı burada ki kızlar daha mesajı açmıyor
Cevap sahibi+1 yılyalnız kal srn
Soran+1 yılSenn de inşalllah istediğin şeylere sahip olamassın :/
Cevap sahibi+1 yılolurum ben senmiyim
Soran+1 yılbir tavsiye istedik a'MK
Cevap sahibi+1 yılkendini oldur
Soran+1 yılSeni öldürsem
Cevap sahibi+1 yılben seni öldürim
Soran+1 yılParçala beni tamam >:(
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yıl:P :P
Cevap sahibi+1 yıl💕🙆🏻
Soran+1 yıl😘😘
Cevap sahibi+1 yıl😚😚'
Soran+1 yılÖp yavaş öp :D 😚 😚 ❤️
Cevap sahibi+1 yılnereni öpim
😊
Soran+1 yılHer yerimi öp boşluk bırakma :D 😍
Cevap sahibi+1 yıltamam sen uzan ben öpim heryerini 😊
Soran+1 yılBen de senin her yerini öpim mi :D
Cevap sahibi+1 yılOlur öp 😊
Soran+1 yılOhşş aynı anda ama :D
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanıı :)
Soran+1 yılYanii sen beni öp ben seni aynı anda sarılalım saçlarını okşayım senin :D
Cevap sahibi+1 yılOyh tamam öpelim birbirimizi :))
Soran+1 yılYesem seni? :D 😘
Cevap sahibi+1 yılYiyişelim 😊
Soran+1 yılSeni yiyip bitiririm ben amağ :D
Cevap sahibi+1 yıl:):):
Soran+1 yılAğzını yalayıp yuttuğum ya tatliş seni :D
Cevap sahibi+1 yılay canımm :)
Soran+1 yılKokunu içime çekip öperim seni :'(
Cevap sahibi+1 yılÖp bende seni öpüp koklarım
Soran+1 yılOy oy :'( Seni ham yaparım ben bebem :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) ❤️❤️
Soran+1 yıl❤️ Al kalbim senin olsun :)))
Cevap sahibi+1 yılkalbini yerimm senin birtanem 😊
Soran+1 yılOhhşş senin kini de ben yerim canum :D
Cevap sahibi+1 yılsana sarılıp kalbinin sesini duymak istiyorum 😍
Soran+1 yılSen bana sarıl başını kalbime değdir bende sana arkadan sarılıp saçlarını okşarım kokunu içime çekerek sarılırım bu soğuk kış günü seni ısıtırım :))
Cevap sahibi+1 yılsıcacık sarılırız birbrimize:)
Soran+1 yılYanında olasım geldi ya bide yorganı örtünürüz uyuruz öyle sarılarak :))
Cevap sahibi+1 yılYorganın altında birbirimize sarılır öpüse öpüse uyuruz 😊💕
Soran+1 yılOy oy :)) Ben sana sımsıkı sarılıp içime çekerim yapışırız :)) <3
Cevap sahibi+1 yıloyh yapışalımda biribirmizin olalım 😊
Soran+1 yılSen benimsin ben seninim zaten sabaha kadar sarılıp uyuruz :')
Cevap sahibi+1 yılKeske gerçek olsa :)
Soran+1 yılKeşke aşkım :(
Cevap sahibi+1 yılOfof
Soran+1 yılŞimdi sana sımsıkı sarılırdım ısıtırdım :((
Cevap sahibi+1 yılne guzel kollarının arasında uyuya kalırdım :(
Soran+1 yılOhş sen uyurken saçlarının kokusunu içime çeksem sende uyurken bana sarılarak uyusan :/
Cevap sahibi+1 yılBacağım bacaklarının ustunde olur kafamda gogusunde
Soran+1 yılO şekilde öpüşürdük :/
Cevap sahibi+1 yılUstune cıkim boynunu dudaklarını öpim biraz sonra beni kucağında uyut
Soran+1 yılÖpüşerek uyuruz ya sen ne diyorsun :( Hem sarılıp öpüşürüz sımsıkı :/
Cevap sahibi+1 yılof:(
Soran+1 yılÜzülme ya kıyamam sana :((
bu ne acele 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşın 18 mi?
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım geç bile kaldım :D
+1 yılLisedemisin
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır üniversite 2
- +1 yıl
20 yaşındamısın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Asosyal misin
Soran+1 yılSayilir ama sosyallesmek icin kurs is vs ye gidme planim var 2017de 😐
- +1 yıl
Kursu varmıymış
Soran+1 yılKurs dediğim fitness olur belki bir ingilizce dil kursuna giderim hani maksat sosyalelleşmek olsun insanlarla içli dışlı ola ola belki alışırım :/
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Doğru diyosun
Soran+1 yılDostum sende öylesin belli bence aşmak için yapmamız lazım işede girebiliriz :))
- +1 yıl
Bni ekle istersen bir
Soran+1 yılKanka buradan diceni de ifşa olamam :((
- +1 yıl
Neden ki bn kimseye bir şey demem ama bn de aynen asosyal im
Soran+1 yılBir şey demenden değil ya gizlendim sonuçta takip etsem de anlaşılır şimdi söylicen varsa buradan söyle knk :// Bir ara işe gidip çalışmam lazım bnim şu asosyaliiği az bişe azaltır ya da bitirir:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım