Ya bu nedir? kuzenim beni ortada bıraktı. Ruhunu paraya satmış insanlar.. Kendimi intihar edicem sonunda aaaa?

23 yaşındayım ilkokul 5. sınıfa kadar okudum sonra okuldan ayrıldım.. düzgün bir eğitimim yok çalışıyorum.. bu zamana kadar cinsellik yaşamadım. Umutsuzluğa kapıldım :( kuzenime bu konuyu açtım istersem benimle eskorta gelebileceğini söyledi.
İki arkadaş Mecidiyeköy'de çok güzel bir kızın evine gittik.

Herneyse, kız kapıyı açtı içeri girdik muhabbet ederken kıza kendimden bahsettim.. Kız bana eğitimsiz insanlardan nefret ettiğini asla benimle birlikte olmayacağını sertçe söyledi :( Hiç bir şey demedim valahi kız üniversitede okuyormuş sadece onun eğitim durumunu sordum bu kadar o da bana eğitim durumumu sordu.. Kuzenim kızı görünce kimyası değişti.. beni evden postaladılar.. ben öyle ağzım açık kalakaldım. Kendi paramla rezil oldum öyle tipsiz göbekli biri bile değilim orta derece fitim bile.. bana iyi olmuş felan demeyin.. sizce kuzenimi red mi etsem? O Kızın ağzını burunu dağıtmak istiyorum suç mu? Kendisi çok eğitimli ya eskortluk yapıyor eğitim patlaması yaşamış..
Ya bu nedir? kuzenim beni ortada bıraktı. Ruhunu paraya satmış insanlar.. Kendimi intihar edicem sonunda aaaa?