severek ve istekle yapıyorum
bulanmaması için ne yapmam gerek
İlişki öncesi duşa girip sabunlanarak, iyice temizlenmesini iste. Belki fantezi amaçı beraber de duşa girebilirsiniz. Ardından rahatsız edici koku ve tat sçısından bir şey kalmayacaktır. Bu problem zaten olmasa dahi, tiksinmeni bir nebze engeller.
Oral yaparken sana müdahale etmemesi de doğru olur. Bunu yaparken izlemekle yetinmeyi deneyebilir.
Ayrıca kullanıyorssnız, ilişki öncesi bol alkol alabilirsiniz. Bu gevşeyip daha rahat ve içten bir cinsellik yaşamanıza yatdımcı olur hatun kişi.
www.pembesaglik.com/.../...ler-kullanabilir-mi.png
kullandıktan 1 saat sonra dene bakim bulanacak mı :)
eger hevesle yalamayacaksan miden bulaniyorsa yalamamalisin. erkegin en masum oldugu en dizginleri ele verdigi ve en zevk aldigi sey yalattigi andir bence zevkini cikarmalisin.
Çıkaramıyor işte
fazlasıyla hosuna gidiyor ve bende zevk alıyorum fazlasıyla ama bazen olabiliyor neden se cogu zaman o bastırdıgında
o zaman bastirmamasini soyle aksi halde zevk almadigini bilsin.
Bastırdığında bulanması normal aslında
Ama sen bu durumu konuş bence daha iyi olur
Cevap
30Cevap
üzerine deodorant sık.. :) tabii ki şaka.. yapmak istemediğin bir şeyi yapma ve kimsenin de yaptırmasına müsaade etme.. zorla olmaz öyle şeyler.. içten gelmeli..
Tahrik olmanla alakalı değil bu durum yeterince sevgi yok çünkü severek tutkuyla birlikte olduğun insana oral yaparken ondan çok sen zevk alırsın ve bence once senin biraz tahrik olman lazım 69 falan deneyin farkı fark edersin
biraz başından em ve yavaş yavaş gırtlağa doğru kökle.
yeterince tutkulu ve azgınsan içinin bulanmaması gerek.
ve sevgilinin ilişkiden önce çok iyi temizlik yapmış olması gerek banyoda
Miden bulanıyosa yapma sen zevk almazsan o da zevk almaz çünkü.
gözünü kapat en sevdiğin dondurmayı yaladığını hayal et :D ya da üstüne dondurma dök yala :D
Kafan veya ağız yapın küçüktür. Bademciğinde olabilir. Fizik kurallarıyla alakalıdır karşı gelemezsin.
Limon yala sonra penisi, ya da limano damlat em sonra ya da limonu ağzına sık penisi ağzına al ya da limonu şey yap limonata
Küçük diline falan değdirme çok alma. Alışana kadar dilini kullan sadece elinle devam ettir
Isin icine sevgini kat yawrucugum bisi olmaz cornet yalar gibi😂
bak şimdi gözünü kapa dondurma yalıyormus gibi düşün :D
hepinizn sorunu çoğu kızda bunu yaşadım arkadaş birtane düzgün yapan yok şunu
Çikolata dök bir iyi yala miğden bulanmaz bize denk gelmiyor böyle istekli biri
benim bile midem bulanmıyor oral seks yaparken bir travestiye :)
üstüne fıstık ezmesi sür, keçiboynuzu pekmezi dök , boşalsa spermini bile yutarsın farketmeden
gırtlak ve küçük dilini geriye çekerek
Azdığında iğrenmen axalır
Kakao dök üstüne onu em
gözünü kapat burnunu tıka yemek hayal et :D
önce bakış açını değiştirmelisin.
yapma be ağzamı alinir
İyi taktiklerim vardır... Alıştırırım seni
profesör ler aciklar simdi
Yapma o zaman sevgili oldun diye mecbur musun,
Yapmadın mı hiç
Söyle temiz gelsin
yaptım mutlaka temiz gelir zaten ondan süphem yok
yalama ozaman
@dembaba57 cokk haklısınn
@dembaba57 sorun degil aklımda bişeyler oturdu deneyecegiz bakalım hafta sonu bulanmaz belki
@dembaba57 tesekkurler gerek yok
@dembaba57 ::))) hahhahhahaha
@dembaba57 ne korkacam bee gerek yok sadece
yapma sende ne olmuş
Yapma o zaman
Yapmayarak 😂
al agzına bulanmaz
ağzına limon sık
limon ne alaka
boğmaz senii
deneyecegim
diline sık 5 10 dk önceden