+1 yılEğer destekli sütyen giydiysen genellikle öyle ya da dar giyiniyorsan ondan olabilir orası sürekli aynı yerdeyse korkma hani zona veya tarzı olacağını düşünmüyorum alerjik olabilir ya da dediğim gibi destekli sütyen de yapabilir çünkü bende iç giyim işi yaparken bu nedenden dolayı gelip soran oluyordu kaliteden mi acaba Diye.. ama değildi destekli sütyenden dar giyilen sütyen de yapar korkma hemen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkekler abazalik yapmayin ya bilmiyosan yorum yapma sizin anneniz baciniz eşiniz yok mu be yok tam cekseydin falan bunlar ne ya kendinizi kucuk dusuruyosunuz agir basli olun biraz adam olun ya
ya kizim sende neden cekip atiyosun burada abazalarin dolu oldugunu bilmiyomusun15 Yorumla
Soran+1 yılKim olduğumu biliyormusun?
- +1 yıl
sen profilime ne bakiyosun
ben internetten boyle foto koyuyosam bile gidip elalemin kizini altima almiyorum boyle bir soru soran kiza yavsamiyorum
soruyu soran seninde kim oldugunu bilmiyorum
Soran+1 yılÇok boş bir insansın
- +1 yıl
neden boyle dedin cok bos insansin derken
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahminime gore zona virusu olmuşsun kasinma belirtileri ve goruntusunden bunu çikardim internetten arastir anlarsin. Ben de aynisi cikti saglik ocagina gittim orayi kurutan krem falan surdum 1 aya anca gecti zona virusu sucicegi hastaligi gecirenlerde olabiliyor
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen 1 hafta sadece tuzlu cekirdek yemistim ve tam benim de gogus altinda cikti doktora git
Soran+1 yılAids olma ihtimali yüzde kaç okudum neden çıkabileceğini 😥
Cevap sahibi+1 yılO degildir bbence bilmiyorum ama benim de tam gogsumun altinda cikmisti ve boyleydi. Orayi kasimaman gerek
Soran+1 yılKaşımıyorum çünkü acıyor
+1 yılFotoğraf yerine doktora gitmek daha yardımcı olacaktır, burada herkes doktor mühendis sözde. Geçmiş olsun
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cildin çok hassas giydiğin sütyen naylon ya da farkli bir kumaş ise alerji yapmistir pamuklu olmasina dikkat et ve vücuduna neyin alerjisi oldugunu tespit et.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ve kaşıma daha kötü olur.
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. alerjik bir reaksiyona benziyor belki de iç çamaşırınızzla alakalı sütyen kalitesiyle alakalı olabilir bir kaç gün kullanmayın evdeyken en azından bırakın hava alsın biraz sönmez ise bir hekime başvurun
10 Yorumlazona olabilir sinir ucu iltihabı bir ara annemde de cıkmıştı kötü bir şey
11 Yorumla
+1 yılKanka geçmiş olsun da niden oranı buranı çekip koyuyon doktora gitsene
30 YorumlaAcil bir doktora görün, zona hastaligina cok benziyor..
07 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum ve korkuyorum
Soran+1 yılAldım sürdüm ilaçları işte
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 🙂
+1 yılPamuklu giysiler tercih et bide havalandır. Gece yatarken mesela odanı kilitle üst bölge komple soyunuk şekilde yat. Teninde hava alması lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Sırtındaysa sütyenindendir.
biz hikoprat yemini etmedik , şimdi memem hünharca ekran başındaki erkekler tarafından harcanıyor
10 Yorumla
+1 yılHalk dilinde ki isirik, gluten arastirmasi yapin ve protex tarzi paraben icermeyen temizleyiciler kullanin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlerji olmuş kolonya dök biraz kı kasinmasini falan azaltsin
00 Yorumla Sanırım göğüs değil burasi ama en azından tropikal antibiyotik krem sur iyi gelir
00 YorumlaAlerji olmuştur sıcaktandır terdendir büyük memintolu olmanın sıkıntılarından biri.
00 YorumlaAids olabilirsin dikkat et allah korusun en kötü ihtimali söyledim ben kesinlikle doktora git sebebi ne olursa olsun
016 Yorumla
Soran+1 yılGidicem de aids çıkarsa kayıtlara alırlar 😥
Soran+1 yılEvli değilim bilmiyorum ki birlikte olduğum kişiler benden önce kiminle birlikte oldu
Soran+1 yılSürdüm ilaçları haplarıda içmeye başladım bakalım inşallah geçer
+1 yılDoktora git ama kaşıyıp da patlatma suyu dağılırsa değdi yerde çoğalır.
00 Yorumlaisilik olabilir terden gelen bişey eğer öyleyse normaldir ama sen genede doktora görün
00 Yorumla5-6 nedeni olabilir. Umarım düşündüğüm kötü olanlardan biri değildir.
06 Yorumla
Soran+1 yılKötü olanlar neler
- +1 yıl
Burada kimse senin aklını bulandırmasın sakın ve aids testi de şimdilik yaptırma, en son iş olarak buna baktır. 1 Cildiyeciye git. 2 Temasla bulaşan hastalıklar için genel bir kan ver, orada 4-5 çeşit hastalığa bakılıyor. ama kanda çıkmayan bazı şeylerde olabilir, belirli virüsler var. bundan sonra mutlaka kondom kullanmalısın. Hastalığın kimde olacağı belli olmaz. Ek olarak kondom kullanmanın %100 korunma olmadığını da bil. İstanbul'da yaşıyorsanız devlet ve özelde doktor önerebilirim.
Soran+1 yılÖnerin ama ben öğrenciyim param yok yani ücretli şeyleri yaptıramam büyük ihtimalle 😥
Soran+1 yılHiç birinde değilim İstanbul'da değilim edirnede yim ama gelebilirim 😕
+1 yılbu birçok nedenden kaynaklana bilirim enfeksion olabilir veya iç çamaşırından kaynaklanan veya alerjiden olabilir kan dahlili yapılmadan bişey yapılamaz hastaneye gitmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZona ya benziyor
Geçmiş olsun29 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😕
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Kusura bakmayın buraya yazdım diye ama bilgilendirme amaçlı yazıyorum zona böyle olmaz zona da uçlarında tomurcuk olmaz arkadaşın meme altında alerji oluşmuş ve sanırım sütyeni tam pamuklu olmadığından da alerjisi üst düzeyde su toplamış bir parça limon ile ovalaman ve vazelin sürmen yeterli olacaktır arkadaşım iki güne bir şeyin kalmaz ve lütfen pamuklu iç giyim kullanın
Soran+1 yıl@Swimfunn her zaman kullandığım iç giyimlerim vardı
Soran+1 yılKaşınıyo acıyo ve ağrıyo
Cevap sahibi+1 yıl@Swimfunn ağrı da var dediği için zona dedim ama dermatolog değilim tabi ki bilemem kesin ne olduğunu doktora gitmek en dogrusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru neden sağlıkta değil de , cinsellik te? Ondan sonra erkekler abaza dersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden konuşma ben sağlık bölümünde açtım site kendisi cinsellik diye değiştirmiş. Ne varsa artık sorumda meme olduğu belli bile değil sadece hasta olan bölgeyi çektim. Editörlerde bir acayip
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebişkom bunu niye buraya atiyosun seni harcarlar burda :/
00 Yorumla
+1 yılSaglikta sorsa idin amacinin gogusunui gostermek olamdigina inanirdim ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi biri daha bu görüşü bildirmiş cevabını verdim aynısını sanada kopyalayıp yapıştırayım 👍🏻
Soran+1 yılBilip bilmeden konuşma ben sağlık bölümünde açtım site kendisi cinsellik diye değiştirmiş. Ne varsa artık sorumda meme olduğu belli bile değil sadece hasta olan bölgeyi çektim. Editörlerde bir acayip
+1 yılSüdyenden alerji olmuştur 😀 Göğüsünü koymasaydın iyi olurdu ama
00 Yorumla
+1 yılOrası terlemiş ve alerji olmuş olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılYok terleme değil
- +1 yıl
O zaman pişmiş pişik kremi sür
Yediğin bişi dokunmuş olabilir
10 Yorumla
+1 yılAlerji gibi ya da mantar enfeksiyonu olabilir
00 Yorumla
+1 yılPişik kremi sür kaşıntıyı alır
00 YorumlaHavalandır kızım accık 😋😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git allerjin olabilir test yaparlar
01 Yorumla- +1 yıl
Acile git AVİL, DEKORT iğne vurdur hiç birşeyin kalmaz korkma.
Pisik gibi bir şey oluşmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aç da herkes gorsun bari
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanser belirtisi olabilir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar eksi aldım anlamadım. Bazı insanları korkutmadıkça doktora gitmiyorlar. Amann nasılsa geçer diye sallıyorlar. Benim de yaptığım buydu. Hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta
Soran+1 yılBen eksi vermedim
Cevap sahibi+1 yılYok sana demedim zaten baksana eksilemişler hep. Bu arada geçmiş olsun önemli bir problem değil zona çabuk geçer
Soran+1 yılİnşallah geçer daha da büyüdü o içi su dolu kabarcıklar
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. isilik. çok terler misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. kedi patisine benziyor
00 Yorumla
+1 yılTerlemişsin, orası tahriş olmuş.
00 Yorumla
+1 yılzona olma ihtmali var ona benziyo kaşınıyormu?
00 Yorumla
+1 yılKullandığın sutyenleri iyi yikamalisin.
00 Yorumlasıcaktan mi oldu acaba pişik gibi yani?
00 Yorumlaİlginçmiş ya geçmiş olsun ✋🏻😶
12 YorumlaAlarji büyük ihtimalle paramediğim
08 Yorumla
Soran+1 yılKaşınıyo acıyo ve bişey değince ağrıyor bence zonaya daha yakın 😔 Aids olma ihtimalim ne. Kimse öğrenmeden bu testi nerde yaptırabilirim?
Soran+1 yılGeçirdim aynı yaştayız
Soran+1 yılAids olabilir mi? 🙁
Soran+1 yılPeki Oray'a baticon galan süreyim mi bişey olurmu
+1 yılSarkıksa ondan olmustur☺️
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil 😒
- +1 yıl
Sarksın ısterdun ama dımı☺️Bu arada zonaymıs bende ogrenmıs oldum😄
- +1 yıl
Nasıl sırtındamı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. neye alerjin var senin
00 Yorumla
+1 yılDr git. Meme show yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz daha uzaktan cekseydin
20 Yorumla
+1 yılcildiyeye bir görün alerji olabilir
00 Yorumlaneresi bu tam çözemedim 🤔🤔😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsütyen tahribat yapmış
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynı hizada sırtında varsa kesinlikle zona , bende de çıkmıştı, tek sebebi de yoğun stres, kpss ye hazırlanırken çıkmıştı bende.
alerji olablir?
10 Yorumla
+1 yılOmuz değil mi orası kanka
00 Yorumla
+1 yılYediğin birşey dokunmuş bir doktora git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılçok emdirmişsin... mikroplu ağız deymiş orana
00 Yorumla
+1 yılTemra olabilir sanki
00 Yorumla
+1 yılbiliom ya sikinti deilllll
01 Yorumla- +1 yıl
ici sumu dolu pekii
alerjik çokmu yağlı yiyorum ya da baharatli
00 Yorumla
+1 yılküçük küçük diğer göğsünde var mi?
00 Yorumla
+1 yılGogus buyuk pisik yapmis
00 Yorumla
+1 yılDoktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam ben o göğüslere öpeyim geçsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantardır
10 YorumlaSütyen tahriş etmıs
00 YorumlaAlerjik biseydir
00 YorumlaAids olmuşsun
00 Yorumla- Devamını Gör (9)