Kaynanamla anlaşamıyorum. Ne yapsam?

Arkadaşlar sıkıntımı paylaşmak istiyorum......ben selen 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğim güzel ama kaynanama hala ısınamadım. Onlara gidesim bile gelmiyor içime birsey oluyor acayip birsey ayaklarım gitmiyor. Nişanlıyken bile gelmediler hiç eve 6 ay felan yani düğün üymüş felan hiç konuşulmadı birde bizle beraber oturcaksınız diyordu herhalde ben orda otursaydım kafayı sıyırırdım. Oturmuyorum allala şükür. . Hani bir soğukluk anlatamam size gerçekten. Laf sokmakta birinci. Ama saygıda kusur etmedim okadar laf söyledi karşılık vermedim. Beni sanki nasıl anlatsam işleri felan yapınca çok iyi oluyorum yapmayınca kötü neden ? Ben onların işlerini yapmak için mi evlendim. Ama sesimi çıkartmıyorum yapıyorum. Nişanlıyken oturmaya gittim. Önüme 1 tencere patates koydu soy diye tamam soydum evde bir teyze vardı tanısmak icin yanına gittim konusuyordum geldi kapıya dikildi elini beline koydu ne orda kaynana gibi oturuyorsun kalkta şu sofrayı ser dedi. Ama dövcekmiş gibi anlatamam yani tek kelime etmeden yaptım yani bana öyle davranmaya hakkı yok yüzüme bakmaz bu nedir yaa bir bardak isteyişi var allahım yaa insan kızım bardak getirirmisin der nerdee selen kalk bardak getir. Nisanlıyken üzüntüden yemeden içmeden kesilmiştim iyicene kurumuştum. Ya ben evimde eşimle mutluyum. Yani belki beni anlıyor olabilirsiniz ama abartmıyorum gerçekten. Sadece dertleşmek istiyorum. Eşime söylemem yanlış anlamasın diye. A sevmiyorum kaynanamı bu zamana kadar güleryüz yok sohbet yok hiçbirsey yok napayımki ben ne yapsam yaranamıyorum ben
Güncellemeler
+1 yıl
Şu gizliden ne çektin diyen arkadaşa sesleniyorum. Neden kendini gizleyipte yorum yapıyorsun. Ne çektiğimi bor ben bilirim anladınmı ben sadece size içimi döktüm. Ben bukadar soğuk bir aile görmedim. Kayınbabam benim amcama seleni kızım diye bağrıma basmak istoyorum ama yapamıyorum demiş ben ağlamaktan öldüm öldüm. Esimin abisi selenin burnu çok havada demişya çok havada kayınbabam mütayit olmasına ramen o yüzden kirada oturuyorum demi benim düğün günüm salonda benim hakkımda selen saygısız
Kaynanamla anlaşamıyorum. Ne yapsam?