Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşuma gider doyana kadar... Her gün gerekirse ama bize de her gün isteyen sevgili denk gelmiyor. 2 haftada 1 o kadar istekleniyordu... Şimdi tek tabanca...
164 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftada 1 nedir ya istegi alinmis mi o kizin ameliyatla
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum ama yani günde 5 öğün dese 6 öğün verirdim...
Cevap sahibi+1 yılDaha isteklisini arıyorum... Doyana kadar dayanıklıyım da 2 saat durmadan pompa yani...
Soran+1 yılDegisikmis
Cevap sahibi+1 yılZaten normal olsa şaşardım :D
Soran+1 yılNiye sana istekli kiz denk gelmiyomi
Cevap sahibi+1 yılYok gelmiyor yaa.. Gerçi gelse ben onun isteğine de fazla gelirim... Boyu da işlevi de süper çabuk doyuyor doyan...
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılSen öyle misin? Sevgilin kocan mı isteksiz yoksa?
Soran+1 yılYok bekarim sevgilim yok bakireyim iste ama ilerde bu tur seyler yapmak isterim skici olsun istemem yani
Cevap sahibi+1 yılSenin istekler nasıl?
Soran+1 yılCok istekliyim hemde cok bazen dusunuyorum bakire oldugum icin mi boyle ama diger bakirelere bakiyorum bu kadar degiller sanki ya😕
Cevap sahibi+1 yılHormonal o ya. Testesteron yükselmiştir vücudunda... Ama yani sevgilim de istekliydi. Hatta ilk adımı o attı. Bakireydi de...
Soran+1 yılOstrojen o 😂 bakireyle seks nasildi peki zevk aldinmi sen
Cevap sahibi+1 yılBir üniversitede Moleküler biyoloji ve Genetik okuyorum. Bırak da insanı azdıranın testesteron olduğunu bileyim. Kadında da erkekte de... Kadınlarda böbreküstü bezlerinde salgılanıyor...
Cevap sahibi+1 yılBakireyle seks güzeldi ama tecrübesizliği belliydi. Yani en sevmediğim şey de kızların misyoner pozisyonundan başka bir şey bilmemesi... Yani sinirimi bozuyordu. Başka bir problem yoktu... Zevkliydi yani hepsinde olduğu gibi. Pek de bir farkı yok...
Soran+1 yılDarligi falan hissediliyomuydu girerken
Cevap sahibi+1 yılBir girerken ki darlığı hissediliyordu. Normalden daha iyi. Bir de dibine kadar girdiğinde artık dibini zorladığımı hissedebiliyordum ki sonuncusunu bakire olmayanlarda da hissedebiliyorum...
Soran+1 yılAnladim iyiymis
Cevap sahibi+1 yılBen bir şey soracağım. Bakireysen mesela hiç bir erkeğe bakıp azdığın keşke üzerime çıksa falan dediğin veya sulandığın falan oluyor mu?
Soran+1 yılUzerime ciksa falan degil ama etkielndigim islandigim oluyo ya
Cevap sahibi+1 yılPeki ıslandığında hiç tuvalete falan gidip kendini tatmin ettiğin oluyor mu?
Soran+1 yılOluyor bazen
Cevap sahibi+1 yılKasıtlı tahrik ettiğin erkekler oluyor mu?
Soran+1 yılHayir olmuyor cunku seks yapmayacagim belli oyuzden bosa tahrik etmek gibi geliyo bana onada gerek duymuyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye ki sen onu düşünüyorsan onun da seni düşünmesini istersin belki ;) @Lucky-Luke
Soran+1 yılO beni dusunsun derken tahrik olup mu?
Cevap sahibi+1 yılTahrik olduğun kişiden bahsediyorum. Sen oluyorsan bence onun da olmaya hakkı var...
Soran+1 yılUmrumda degil ya seks yapma ihtimalimin olmadigi kisiyi tahrikte etmem ama ilerde evlenirim esiimi her turlu ederim surekli yani o hosumada gider o zamn
Cevap sahibi+1 yılEşin cidden çok şanslı. Kucağından inmezsin artık...
Soran+1 yılSansli olayini istekliyim ben diye mi dedin
Cevap sahibi+1 yılYani... Şu anlık kişiliğinle ilgili pek yorum yapamam... Ha eğer oturup tanışmak istersen hay hay kapım açık. Linkimi de verdim... Ciddi ciddi ilişkilerle ilgili sorularını da cevaplarım. Yani hem cinsel hem sevgililik ilişkileriyle ilgili... Psikolojiyle falan da ilgileniyorum. Sabahtan beri verdiğim abaza imajından ibaret değilim 1. Abaza hiç değilim o ayrı ;) Neyse sadece muhabbet açıyorum işte :D
Soran+1 yılBurdan konusalim madem bir sure 😀sen cok kisiyle birlikte mi oldun
Cevap sahibi+1 yılKişiliğini gizli tutma isteği sorun değil ama sohbetini sevdiğimden dedim istersen özelden de konuşabiliriz diye... Aslında çok fazla kişiyle sayılmaz. Ama çok fazla defa diyebiliriz. Ve de iyi tecrübe edindim diyelim ;)
Soran+1 yılKac yasinda basladin peki yapmaya lise mi
Cevap sahibi+1 yılLise sondan önceki yazdı galiba... Sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl20 eger profiline yazdigin dogruysa yasitmisiz
Cevap sahibi+1 yılHadi ya doğru doğru. Yakında 21 olacak Ocak'ta...
Soran+1 yıl95 li misn ki
Soran+1 yılPardon 96 li misin
Cevap sahibi+1 yıl96 Ocak 9
Cevap sahibi+1 yılSenin?
Soran+1 yılEylul 96
Cevap sahibi+1 yılGün?
Soran+1 yıl3 eylul
Cevap sahibi+1 yılHahahahah kardeşimin de 3 Eylül ama o 97'li :D
Cevap sahibi+1 yılBundan sonrasını özelden konuşabiliriz bence ;) :D
Soran+1 yılOzele sicaksin bayagi😀
Soran+1 yılYa ondan once bsiey sorsam cok merak ettim sen simdi seks yapiyosun ya rahatca evlenirken bakire kiz takintisi var mi sende yoksa karim benden once 2 3 sevgilisyle seks yaptiysada sorun degil bana der misin
Cevap sahibi+1 yılYok bak o konu biraz karışık...
Soran+1 yılNesi karisik
Cevap sahibi+1 yılYani bir kişi olursa tamam da daha fazlası abartısız gavatlığa girer...
Soran+1 yılNiye seninle esit sartlarda olur kizda iste sen bikac kizla yaptiysan o niye yapamasinki
Cevap sahibi+1 yılBuradan sonrasını özelde konuşsak?
Soran+1 yılNiye kacamak cvp verdinki gizlisin zaten yazabilirdinde buraya
Cevap sahibi+1 yılYani tek kişi oldu öyle... Yalan değil yani fazla kişi olmadı demiştim. 1 de fazla değil... Ama bana teklif gelmişti de reddetmiştim...
Soran+1 yıl1 kisiyle her seyi yasadin ogrendin yani tecrube eidndin esin olacak kiside sadece bir ksiiyle boyle tecrube kazandiysa cogu seyi yaptiysa sorun olmaz diger turlu seni bozar yani
Cevap sahibi+1 yılYa herşeyi öğrenmesin sonuçta ben onu bir kaza olarak kabul ederim ama abartılması değil. Ne kadar çok sevdiğime de bağlı yaa... Çok seviyorsam gözüm başka bir şey görmez muhtemelen... Hele evlenecek kadar seviyorsam...
Soran+1 yılBakire olmasi ya da olmamasi seni cok etkilemez evlenecegin kizin gibi bence ya ben oyle anladim kisaca ilki ben olayim ya da benden oncesi temiz olsun falan seyinde degilsin cok
Soran+1 yılAbartmadigi surece seks falan yasadiysa sorun degil sana
Cevap sahibi+1 yılSorun değil demeyeyim de yani kendim yaptığım için vicdanım rahat olur. Eşitlik olsun her iki tarafa yapmasaydım kesinlikle bakire birini arardım... Ama yani biraz da kader... Bilmiyorum yani sonuçta orspu da olmasın afedersin ama yani bir kereye mahsus bir şey diyemem. Hakkım yok... Çünkü ben de 1 kişiyleydim ve ben o kişinin herşey olacağını sandığım için yapmıştım... Yoksa dediğim gibi daha önce bana teklif eden kız olmuştu ve reddetmiştim...
Soran+1 yılO kisiyle de ayrildin simdi baska kizlarla olmayacak misin seks yapacaksin yine evlenmeden yani sende tek kisiyle bunu sinirli birakmayacaksinki
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımadan konuşuyorsun bir kere ne olduğunu anladım ya... Demek ki böyle olmuyormuş deyip bir daha kimseyle emin olmadan yapmam..
Soran+1 yılpeki oyle dıyosan oyledır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkım önce bir doyur beni aç ayı oynamaz derim :D
524 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma olmazki öyle yorgun aç vaziyette işten gelince nasıl seks yapalım hem sen çalışmayacan herhaldeki aklın direkt sekste :D
Soran+1 yılCaliscam bende ama ondan erken gelirsem oyle surpriz yaparim demistim ya😕
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum ya işten yorgun artın gelince ev işleri yemek derken bunları yapmaya halin kalacakmı :D
Soran+1 yılYa hergun olmasada cogu zaman boyle yapmak isterim ki unutma bir kadin isterse cogu isi ayni anda halleder istemezse her gece basim agriyor diye seni basindan defeder
Cevap sahibi+1 yılYa ben öyle seks manyağı biri değilğm ama ne zaman canımız isterse yapsak fena olmaz iyi ya istekli kocan olurda bol bol sevişirsiniz :D
Soran+1 yılAhahah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAslında kapıp evlenmek lazım seni yemeklerin nasıl? :D
Soran+1 yılNe mide duskunu bir cocuk ciktin ya😂😂iyi ya cogu seyi pisirir yaparim el aliskanligim var yemege falan
Cevap sahibi+1 yılEee adamı besle doyurki enerjik olsun ama değilmi :D
Soran+1 yılBen onun agzina kapida sarma falan tikistiririm sonra kucagina atlarim😂
Cevap sahibi+1 yılOoo sarma hemde evlen benle :D
Soran+1 yılSonra mantida yapmis olayim tam olsun o gun icin😂
Cevap sahibi+1 yılOoo birde mantı harika bir kızsın sen ya :D
Soran+1 yılAhaha oyle demiyodun basta ama 😂 kendin gibi birini bul evlen diyodun ki bulucam kendim gibi ins😀
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bırakmam seni kimselere :D yetenekli hamarat kızmışsın ayrıca :D senin gibi kızın nasıl başı bağlı değil ya orası da garip
Soran+1 yılYa nefes alsin yeter ya da abaza bir kiz degilim ondan kriterlerim falan var onume gelenle sevgili olmam oyuzden basim bagli falan degil😊
Cevap sahibi+1 yılKriterlerin neler peki?
Soran+1 yılBosver var bikac bisey iste😊 ee sen istemezmiydin ya cidden kapiyi sana gulumseyerek acan kucagina atlayan seni ozlemis ve isteyen bir es
Cevap sahibi+1 yılBana kapıyı açıp güler yüzle hoşgeldin dese bile razıyım
Soran+1 yılYahu bunlar cok basit seyler zaten ne var senin istediginde yapiversin bir zahmet kadinlar o kadarini
Cevap sahibi+1 yılBu basit görünen şeyi çoğu çift birbirine yapmıyor işte ben romantizm ağırlıklı biriyşm böyle şeyler önemli benim için sevsin beni :D
Soran+1 yılZaten sevgi olmazsa o kucagina atlama falanda olmaz temeli sevgi hepsinin
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sevgi saygı olunca herşey olur konuşmalara bakılırsa çoğu açıdan harika bir kızsın seninle evlenecek olan adam şanslı isterdim böyle bir kız neyse iyi akşamlar
Soran+1 yılTesekkur ederim sanada iyi aksamlar mideci cocuk😊
+1 yılBurdakiler hoşuma gider der ama bakma bence işten gelen adamın pestili çıkıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılbence hoşuna gıder cogu erkegın oyle karşılanmak ya eve kosa kosa gelmez mı karısının ya
- +1 yıl
Ya nerden geldiği önemli işten gelmişse kapıyı dekolteli ya da kalçayı örtecek şekilde sadece tişörtle açıp "ben duşa giricem dinlendikten sonra gel seni de yıkıyım :p" falan daha tahrik edici bence hem adam dinlenir :P
Soran+1 yılo adam dinlenmez asla koşarak gelır pesınden yıne aynı kapıya cıkıyo dınlenmemıs oluyo :D
- +1 yıl
Ya adam ne kadar yorgun da olsa yapar. Stresini atar işin. Gücü varsa o stresin hırsıyla yapar yoksa zaten o azgınlıkta bir kadın da bir zahme o seferliğine cowgirl olsun ;)
- +1 yıl
Soran en uzun konuşmayı yukarıda benimle yaptın galiba :D Nickimi belli ettim ama :D
Soran+1 yıl@Lucky-Luke hangisi sensinki ordan yazsana
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Germez güzel olur
31 Yorumla- +1 yıl
yApma yaa :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
yorgun da olsam partnerimi eşimi tatmin etmeye çalışırım 🙈
110 Yorumla
Soran+1 yılhelaal
Soran+1 yılpekii sen işteyken gündüz sana mesajlar falan atsa aksamı sabırsızlıkla bekleemn ııcn eve kosa kosa mı gıdersın
Soran+1 yılvayy bee romantiğizde aynı zamanda :D
Soran+1 yılbencede bende senin gibi düşünüyorum oyuzden kucağına atlama o bu degısıklık olsun ıstıyorum :D
- +1 yıl
mesela akşam sıcacık salonda otururken birden kalkıp oyun kartlarini alicaksin oturucaksin yere bir kart şöyle diceksin sonra bir ona bir kendine açacaksın kartlari bana gelirse onun söylediği kart ben ondan mesela kazagini ve sudyenini çıkar dicem yavaş yavaş oynadıkça soyunucaz oyuna devam ediceksin ama her turda kazanan diğerinden cinsellikle ilgili birsey isticek öpme ylma gibi gibi 🙈
Soran+1 yılbence cok ıyı fıkır böyle renklendirmek lazım ya
yeteri kadar istekli olması tercihimdir. onun da istediğini söylemesi ve o şekilde harekete geçmemiz ayrı bir mutluluk benim için
17 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
Soran+1 yılYok sadece ilerde yapmak istiyorum bunu erkekler ne dusunur diye sordum
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ayni sekildr bende size😊
şu an gerer aslında. en son kaç ay oldu. unuttum resmen.
15 Yorumla
Soran+1 yılneden gerer ki şu an
Soran+1 yılbunu germek yerıne mutlu etmesı gerekmez mı ıste ya
Soran+1 yılpekii
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. neden gersin ki istekliyse tabiki rahatlatmak gerekir aynı durumda ben olduğumda o yok dese hoşuma gitmez çünkü
20 Yorumla
+1 yılYok olmaz neden olsun ama bu pek olmaz diye düsünüyorum 😀😀😂
10 Yorumla
+1 yılYav eşim o eşim niye gersin beni
13 Yorumla
Soran+1 yılbu sıtede gormustum bı erkek ıstemem demıstı o kadar ısteklı kadın
- +1 yıl
Eve girsin o kadin kucagina atlasin sonra gorym onu cool cool takılıyor akli sıra
Soran+1 yılbilemiyorum o kısmı
+1 yıl:D bekarız soruyu pas geçiyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılevli olduğunu düşünerek cevaplsan?
- +1 yıl
:D atladığına pişman olurdu :))
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
sen düşün sabah uyanıyoruz :D kalkıyor aksam uyuyoruz kalkıyor :D
ah be tek hayalim o zaten neden beni gersin.:D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGermez hep öyle olsun mutlu olalım
10 Yorumla
+1 yılDirek ilk duvara yaslarım sonra yatağa ☺️
25 Yorumla- +1 yıl
Kız kucağımdayken onu duvara yaslamaktan bahsettim mk
Soran+1 yıl@mirasil ahahah :D
bundan daha cok mutlu edici ne olur ki
227 Yorumla
Soran+1 yılbu sitede bir erkek istemem o kadar istekli kadın demıstı ondan sordum
Soran+1 yılöylee
Soran+1 yıltabikii yaa
Soran+1 yılilerde en cok yapacağım seylerden biri bu olur bence
Soran+1 yılerkeği mutlu etmek önemli eve koşarak gelsin istiyorum :D
Soran+1 yılgelsin gelsin :D işyerindeykende ona rahat yok mesajlar falan atıcam ona :D
Soran+1 yılahahah güldürdün :D
Soran+1 yılumarım ya :D zaten ben klasik turk kadını gibi hissetmiyorum yani başım agrıyo o bu yapmam cogu zaman kesin ben derim hadi seks yapalım falan diye tuhafım ya :D
Soran+1 yılahaha umarım renkli bir cinsel hayatım olacak ılerde ya :D
Soran+1 yılisteklendırırızz :D
Soran+1 yılke-sin-lik-le :D :D
Soran+1 yılsözümüzün eriyizidr :D daha kıyafet olayına ya da kullanacağım cümlelere gırıs bıle yapmadım ıllakı havaya gırer ne kadar yorgun o bu olsada :D
Soran+1 yılolmazz ya bu sıtede ozel maalesef sende bılırsın rezıllıkten başka sey degıl :D
Soran+1 yılsohbet için teşekkürler :D
ağzını burnunu kırarım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke. Olsa da her gece yapsa
12 Yorumla
Soran+1 yılgece değil işten geliyosun kapıyı açıp kucağına atlıyo işte
Cevap sahibi+1 yılAynen
+1 yılkucagımdan indirmeden direk duvara dayarım :)
10 YorumlaO anki psikolojime bağlı
20 YorumlaKucağımdan indirmem :)
20 Yorumlaona daha çok aşık olurum daha sert yaparım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek dalardım. Saatlerce yapardım
139 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni hayal ettim mesela
Soran+1 yılbeni niye be
Cevap sahibi+1 yılNeler yapardım neler ☺
Soran+1 yılseni bilmem ama ilerde bunu kocama yapıcam cogu zaman inş
Soran+1 yılniye ya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılO düşündüklerini yapabilecek biriyim.
Soran+1 yılbunu yapabilecegım cok erkek bulurum bence çok istiyorum oyle karşılamayı ya
Cevap sahibi+1 yılAğlatırım artık yeter dersin 😂
Soran+1 yılyaa benim erkeğim beni ağlatmaya kıyamasın ya :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle büyük konuşma biri çıkar kaşına seni değil ama hayatını Diker 😉
Soran+1 yılbuyuk konuşmuyorum her seyın hayırlısı olsun tabı
Cevap sahibi+1 yılTanışalım işte aradığın benim 😉 düşünsene saatlerce üstünden inmem
Soran+1 yıldaha evliliğe falan erken ya bu soruyu ilerisini düşünerek sordum
Cevap sahibi+1 yılTanışalım işte zamanı gelince olur 😉
Soran+1 yılyok teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılElime bir geçsen hergün zevk çığlıkları atardın emin ol
Soran+1 yıldoğrudur bilmiyorum bakireyim zaten ya
Cevap sahibi+1 yılDoğru tabi bağırtarak hemde 😉
Soran+1 yılya sen cok sert seviyosun sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet sende seviyorsun.
Soran+1 yılyok ya ben yumuşak romantık baslasın sonra bıraz serte doğru ama asla cok sert sevmem zaten fizik olarak küçük bir kızım olmaz yanı sert falan bana yumuşak davranılsın ya da hafif sert
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bu aleti sana dayasam gözlerin yuvalarından çıkar. Hafiften hızlıya sonrada bildiğin çivi Çakar gibi çakarım sana
Soran+1 yılhayır ıstemem ben ya romantıklık ıyıdır her zaman
Cevap sahibi+1 yılRomantik başlayıp serte döneceğiz zaten canım. Acelesi yok saatlerce sevişiriz önce
Soran+1 yılneyse ya ilerde yapacağım bı hayalımı yazdım bu soruda sagol gorus ıcın :)
Cevap sahibi+1 yılTamam Tamam üstüne gelmiyorum. ☺ ama güzel olurdu seninle s. e. x
Soran+1 yıldaha hiç seks yapmadım bılmıyorum ama güzel hayallerım var ılerde seks ıcın
Cevap sahibi+1 yılBende ne fantaziler var bilsen peşimde koşardın
Soran+1 yılbilmediğime gore sorun da yok :D
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel bence.
Cevap sahibi+1 yılSen çok fenasın azdırdın beni
Soran+1 yılbişey yapmadımkı sana ya ne azması
Cevap sahibi+1 yılBide safmış numarası yapıyorsun ya. D. Omaltıp s. ikmeliksin
Soran+1 yılkaba yorum yapma beni sinirlendirme terbiyesizliğe gerek yok sorumdanda git lütfen
Cevap sahibi+1 yılKaba değil. Yapmak istediklerimi sende istiyorsun
Soran+1 yılistemiyorum bısey gıt sorumdan lutfn yazma daha
Cevap sahibi+1 yılKızdında kızacak bir şey yok. Herşey normal. Sen bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun bende bir kadına. Fantazi anlayışımız benziyor ve sana öğretebileceğim çok şey var inan bana
Cevap sahibi+1 yılSen çok azgınsın bebeğim
Soran+1 yılbir sus ya
Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Çok hoşuma gider benim
10 Yorumla
+1 yılAz beklesın bok mu var
10 Yorumlaaradığımız eş tipi o.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılkarşılık veririm hanımefendi
10 Yorumla hele bir evlenek düşünürüz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayaller hayaller... Hiçbir zaman öyle olmaz ama.
10 Yorumla
+1 yılÖnce karnımı sonra ruhumu en son bedenimi doyursun
10 YorumlaGüne bagli
10 Yorumla
+1 yılKarşılık veririm taniykide
10 Yorumla
+1 yılAşırı tahrik unsuru bence... :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çoğu erkek bundan mutlu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucagima alir yataga atarim sen anla artik 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek kapiya dayar domaltirim..
10 YorumlaNerde öyle eş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. Nerde o gunler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltokati yapistiririm
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo anki psikolojime bagli
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem