Sevgilim çok hızlı gidiyor?

1 buçuk aydan beri süren bir ilişkim var, gerçi arada 15 günlük bir ayrılık olmuştu ya neyse. Sevgilim 1 ay sonra mesajlarda beni öpmek istediğini, sinemada öpüşmek istediğini filan söylemeye başladı ben de bişey diyemedim üçüncü buluşmamızda sinemaya gittik baya öpüştük orada kendimi kaybettiğim için engelleyemedim. Şimdi de sabahlara kadar mesajlaşıyoruz, her geçen gün biraz daha fazlasını istiyor benden, her gece keşke yanımda olsan seni kucağıma alır odaya götürürdüm sarılıp uyurduk diyor, önce öpüşmek istedi, sonra kucağına oturmamı, sonra açık bir bluz giydiğim zaman göğüslerimin açıkta kalan kısmını öpmek istediğini söyledi, sonra öpüşürken belime sarılmak istedi, dün de öpüşürken göğüslerime ve kalçalarıma dokunmayı istediğini söyledi, ve bacaklarıma da. Yani anlayacağınız gitgide daha fazlasını istiyor, birbirimize aşık değiliz bu yüzden ona ancak bana aşık olursan bunları yapabiliriz dedim, bir de dün gece eğer şu anda yanımda olsan bunları yapsam ne yaparsın diye sordu, kızarım çünkü bana aşık değilsin dedim, kızsan napardın diye sordu, soğuk davranırdım sarılmana öpmene izin vermezdim dedim, sarılmakta ısrar edersem engel olamazsın ama dedi şok oldum niye dedim işte dedi, yani beni zorlamaya mı çalışcak ben korkmaya başladım, Beylikdüzünde Beylicium diye bir Avm var bilenler bilir, işte onun yanında çamlık gibi bir yer varmış beni oraya götürmek istiyor kimse yok orada diyor ama korkuyorum orayı bilen varsa söyleyebillir mi nasıl bir yer?
Ve bu çocuk benimle sevişmeyi isteyecek mi sizce, nasıl davranayım ona?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevgilim çok hızlı gidiyor?