aç bir bakıyım derse ne halt yicem yaw düzgün çözümler söyleyin
Poposu terleyen varsa acil gelin öldüm bittim ya :)
aç bir bakıyım derse ne halt yicem yaw düzgün çözümler söyleyin
Merhaba kardeşim bu yazını çok önceden okumuştum aynı problem bende de vardı. Renkli pantolon giyemiyordum. Giydiğim zaman arkadaşlar beni uyarırdı "abi arkan sırılsıklam olmuş" diye. Her şeyi denedim Terkur kullandım olmadı, çift boxer giydim o da olmadı bol peçete koydum o da olmadı. Lakin en sonda bir çare buldum şimdi rahat rahat renkli pantolon giyip dolaşabiliyorum. Sıcak bir memlekette olmama rağmen arkam ıslanmıyor. Çözüm şu: Yüz havlusunu uzunlamasına 3 e böldüm. Boxerin iç kısmına önünden arkasına kadar uzunlamasına diktim. Yani popo ve ön kısmına havlu gelecek şekilde diktim. İnanılmaz işe yarıyor muhakkak dene pantolon falan giyerken havlu belli olmuyor. Kendin dikemiyorsan bir terziye 1 tene donunu deneme amaçlı diktir sonucu gör umarım işine yarar. Ayrıyeten koltuk altı terlememi de Maxim roll on ile sıfıra indirdim. Popoda işe yaramıyor lakin koltuk altını kullanım klavuzunda olduğu gibi tam uygularsan koltuk altı terlemen sıfıra iner. Ben eczanede bulamadım internetten sipariş ettim. 90 tl falandı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kardeş bende boy 194 Kilo 120.Body building yaptığım için kas çok kilom çok.Ama popom eminim seninkinden büyüktür.Yani yağlı kocaman popom vardır benim.Ama sendeki problem yok.Ama sana altın gibi bir tavsiyede buluncam.Sabah kalkınca büyük bardak ılık suya çeyrek limon sık.Toplamda günde 1 buçuk sulu limon tüket.1 hafta sonra görüşelim.
ne işe yarıcak bak ciddisin demi nimeti popoya sürücez allah korusun ağzımız kıcımıza döner valla hakkımı helal etmem ha
E öyle diyosun ben şaka yaptını anlamıyomki sona çarpılacaz alimallah ağzımız kıçımıza dönecek insan bir gülücük işareti felan koyar orayada şaka oldunu anlayalım :D
tamam bol bol limon tüketicem :D saol :D
doktora anlatsan bunlara biz napak senin terleyen poponu doktora git. ama muhtemelen kilodan olabilir
Driclor veya tereson al eczaneden veya internettede satılıyor kesin çözüm
Cevap
10Cevap
Merhaba arkadaslar.
Uzun sure kalca terlemesinden ceken biri olarak denemedıgım losyon ılac doktor kalmamıstı. Hayatımın en guzel donemlerını bu dert ile gecirdim maalesef :( Sonunda forumlarda gezerken sweetset losyonu gördüm ve diğer losyonlar gibi hemen alıp denedim. Bugun 3. günüm ve terlememi %90 oranında kestiğini söyleyebilirim. Allah bu losyonu cıkarandan bin kere razı olsun. Losyonu kullanmanızı kesinlikle ama kesinlikle öneririm.
Aynı dertten muzdarıp arkadaslara gecmıs olsun dileklerimi iletiyorum.
Allah hiçbir rahatsızlığı devasız bırakmasın.
Sağlıcakla..
aga çok geç oldu ama yazatım yinede ben üniye yeni geçtim lise hayatım bunla zehir oldu yeni sweatset likiti keşfettim bir kaç sürüşten sonra inanılmaz azaltıyo. kesinlikle amacım reklam değil bulursam çözümü buraya yazıcağıma söz vermiştim ondan yazıyorum 55 tl ama değer hayatını yaşamaya
aynı sorun bendede var oturunca 10-15 dakika içinde terliyorum. denemediğim yöntem kalmadı. pudra kullandım olmadı, kıl zaten yok , koltuk altım terlemiyor ama sadece arkam terliyor ıslanıyor. bunun bir kesin çözümü olmalı. lütfen yardım edin. Allah rızası için.
Sözüme yemin ederek başlıyorum ve asla reklam yapmıyorum. Bacak aram ve koltuk altımda aşırı terleme vardı sosyal hayatımı ve psikolojimi tamamen etkilemişti. İnternette terliyorum. com u gördüm orada İlhan beyi aradım ve bana bir sprey tavsiye etti iki günde terlemem neredeyse tamamen kesildi. Artık istediğim gibi koşup yürüyebiliyorum. İstediğim renkte giysiler giyebiliyorum. İlacın adı sweat set. Almak istiyorsanız internetten sipariş vermeniz gerekiyor. Kesin Çözüm arkadaşlar
arkadaşım göt terlemesinden ve koltuk altından bahsediyosun di mi? bak ben de öğrenciyim paramızı boşa atmayalım.
olum bir tek ben sanardım lan hahahaha mutlu oldum ne bilim :)))) popo kardeşliği lan.bu yüzden hep koyu giyerim.terlemeyen yalnış anlamasın pis de değil he.kilolu da değilim lan
boy kilo kaç popoda kıl oranı ne?
kıl az, yalnızca o malum bölgenin çevresinde az birşey.köseyim lanzaten neyse.boy 1-78 kilo 70
vay amk ya bende kıl çok özellikle tünel kıldan görünmüyo kilo desen 15 kilo fazlam var.Ne halt yicem bilmiyorum üniye başlıcam 10 dk otursamg*tıslanıyo millete rezil olcam ya :(
olm, kilo milo yok bendede öyle lan.sen dur şunu dinle amk.arkadaşlarca foto çekmişler, ben gri pantolonla arkamı dönmüşümg*tter.oradan çaktım o gün bu gündür stres amk
Doktora gttinmi?
gitsende sorsan banada iletsen :D
ben utanıyorum dötüm terliyo diyememki hele kadınsa? :D demi ama :D
olm bırak g*tümü keserim daha iyi :):):):)
ya gündüzleri dışarı çıkamaz oldum hadi şimdi evdeyim ama yarın okula başlıcam ben ya
koyu giy,
Koyu giyiyorum zaten ama gene ıslanıyor :(
aga benim boy 1.70 den kısa kilo için de şöyle söyliyim bacaklarım kalındır ondan sıkışık oluyo bacak aram ve popomun arası. aşırı kilolu değilim hani 6 7 kilom fazla gibi. ama göt terlemesinde ben de baya master'ım. öyle terliyo ki bazen boxer'ı sıksam su çıkar. bir de aşırı terlediği yer makatın hemen altı. en çok orası su gibi oluyo anasını satim. bugün hastaneden geldim. normalde bende götüm dahil bütün vucudum harbiden çok terler. neyse çözümü olmadıgını söyledi doktorlar. sadece ufak şeylerle azaltabilirmişim. işin açıkçası Dr. Taviloğlu var yaz google'a çıkar bir bak derim. çünkü genel terlemeden kurtulamayacağımı anladığım için sadecee götümdeki terlemeyi kurtarsam o bile yeter bana heralde. bir bak derim bir gelişme olursa da haber ver biz de kurtulalım. aynı yere ben de gidicem nasip olursa.
@gunaydinfatiih kanka son durum ne popondaki terleme hakkında
Ene o ne ya..
Kilo ver ya da ağda yaptır olmadı ikisini birden yaptır.
Ene popoya bak döv onu sen..
Nasıl bir betimlemeyle anlattıysan direk senin g*t canlandı beynimde...
hahahah :D
:D o neydi yaa +++
:D
kilodan o. şimdilik günlük ped koy bilader
sen pudralarmısın popişimi :D benim popoma daha önce hiç bu kadar şirin hitab eden yoktu genelde G-Ö-T ünü çek lan şurdan kıçını alda git çek kasayı yer kaplıyo felan :(
çok üzülüyom ama ben nerde şefkat :D
yok yok kimsenin aşkı değilim ben minik yumuşak ellere ihtiyacı var popişimin :D yardımcı olurmusun ::D
davut abiler? iyiki abi :D
gerçi abi felan anlamam ben niyetim ciddi ebedi pudralayacak birini arıyorum görüşüp buluşup konuşabiliriz iki gönül bir olduktan sonra pudra popo engel olamaz hatta davut abiler bile :D
:(( o kadar adamdan bakalım ben seçilecekmiyim :(
neyse kalbimin pudralı prensesini başka bir fırsatta başka zaman ve mekanda arıcam :(
hoşçakal pudra prensesi.Kendine iyi bak :(
bilmiyorum benim hiç popom olmadı :(
hahahhaha :D
Son durum nedir? Benim ki de terliyor ya
Senin popo bağımsızlığını ilan etmiş dostum
benim oturunca terlıyor uyuz oluyorum
hah popoda kıllımı reis boy kilo kaç
be okuz okuz konusma hırt...ben kılotlu corap giyiyom oyüzden terlıyom
hahahah çok özür dilerim valla ben erkek zannettim seni o bakımdan sordum valla özür dilerim :D
ne yuhu panpa :D
cidden erkek zannettim ama kızmışsın sonadan şey oldum ben kötü oldum ya özür dilerim :D
kıllımı diye sordum ya utanç verici bir durum krize girdim pc başında :D
hırrt sın yemın ediyom
ya öyle değil ben nicke bakmadım ben kızları işemez işersede pembe işer zannedenlerdenim :D hani gaz kaçırmaz kaçırırsada kokmaz felan :D ne biliyim benim oturunca terliyo deyince ben direk erkek zannetip kıllımı diye sordum çok özür dilerim :D
ah yawruum kıyamamm :D biz wcye bile cıkmıyoz yawrum... özütüyoruzz
hah bende öyle düşünüyorum işte pembe pamuk bırakıyosunuz siz klozete :D
bende bundan icabet bir kusur işledim artık özür dilerim :D
pembe pamukmu:D ahahahaha cok sevdimm
Ne g.t varmş arkadas anlata anlata bitiremedi :)
Merhaba soruny çözebildiniz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar