ESIM ESKI SEVGILISINI UNUTAMIYOR?

Esimle aakrabayiz ve aile tavsiyesiyle evlendik, evlendikten sora bana sevdigi kizi anlatti eskiden, birbirlerni nasil sevdiklerini , hatta sen olmasan ailem seni tavsiye etmese kesinlikle onunla evlenirdim dedi. kesinlikle iletisimleri yoktu hatta hergun telefonuna bakardim gizlice ama neolduysa 6 ay sonra esimin o kiza atdigi mesajari yakaladm gizlice telefon ve facebookunun şifresini biliyorum, seni cok ozledim keske evlenmeseydm cok pismanim falan yaziyor, evlilik kotu birsey sen sakin evlenme falan yazmis kiza, sorada saril bana heryerini opecem falan yazmis, kiz buna sen ben gercekten sevseydin simdi yanimda olurdun, bu da insan sevmedigi birinin orasini nasil oper? ben bugune kadar kimin orasini optum? diye yazmis, esime hicbisey soylemedim , su an askerde ve ben onun face sifresini biliyorum aksamlari hep o kizla konusuyor, bana oranin fotografini gonder seni cok ozledim heryerini ozledim falan diyor, askerden donunce seni gormeye gelecem girecem ve bidaha hic cikmayacam icinden diye yazmis, ama ayni zamanda esimi cok seviyorum esim cok iyi bir insan onun uzulmesini istemiyorum demis kiza, en son kiz tavrini koymus bidaha beni arama diye 1 hafta gecti esim yine mesaj atmis seni cok merak ettim diye? cicegim melegim diyor kiza , bide evlenmeden onceki mesajlarda kiz buna hep okuz demis benim okuzum falan diye muracaat etmis buda hicbisi dememis halbuki ben oyle bisi desem kiyamet kopar yani kesinlikle oyle sozleri kabul edecek bir insan degil, agirbasli ciddi bir insan, bilmiyorum ya tam bitti derken yenniden basliyor? nasil unutturacam o kizi bilmiyorum?
ESIM ESKI SEVGILISINI UNUTAMIYOR?