Ankaradaki şu fuhuş kartvizitlerini görmekten bıkan bir ben miyim? Sizin yaşadığınız yerde de bu kartlardan var mı?

Ankaradaki şu fuhuş kartvizitlerini görmekten bıkan bir ben miyim? Sizin yaşadığınız yerde de bu kartlardan var mı?

Özellikle Kızılay civarında bu kartları görememeniz neredeyse imkansız. Çünkü her metrekareye kaç tane kartvizit düşüyor. Güya masajcılar, müşteri için numaralarını yazıyorlar, üzerinde de çıplak kadın resimleri. Ya inanın bunları görmekten bıktım gördüğüm anda kafamı çeviriyorum resmen ticaret yapıyorlar, tiksiniyorum. Ankara Bşb keşke bu kartvizit olayına bir çözüm bulabilse. Bir keresinde Kızılay'da yürüyordum üstüme yukarıdan biri bu kartları attı yukarı baktığımda benim yaşlarımda bir çocuk gördüm. Sizin de yaşadığınız şehirde bu kartlardan var mı? Yoksa tek Ankara'da mı var?
Güncellemeler
+1 yıl
www.medyaradar.com/.../1743796-26816953(1).jpg Şu kartlar Ankara'nın simgesi haline geldi en çok da ona üzülüyorum, resmen şehrimizle bütünleşti :/
Güncellemeler
+1 yıl
güncel