+1 yılDinci şekilde yönetilen bir ülkenin olmazsa olmazı böyle şeyler.
Kızlar namuslu olmalıdır derler ama fırsatını bulduklarını anda da direk dalarlar olaya.
Bu bir tür kişilik bölünmesi, iki yüzlülüktür.
E mantık namus, günah diyor, doğan bir şeyler yaşamak istiyor. içgüdüleri bastıran delirir. İşte, dinci yönetim insanlar delirmesin diye böyle şeyleri destekler. Mecbur.
Yoksa insanlar doğalarını yaşarsa ve iç çatışma yaşamazsa din adamları ve politkacılara gerek kalmaz ki. Onları sorgular, boş olduklarını görürsün.
Düşünsene önce seni günahkar ilan ediyorr, sonra önünde diz çökmeni istiyor, güya günahlarından arındıracak. Üstüne bir de para istiyor. Bakar mısın cürete?20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet Ankara'da en şaşırdığım olaylardan biridir bu hemen hemen her yerde var bu kartlardan çok değişiğime gitmişti adım başı ara beni öyle böyle hani elime alıpta bakmışlığım bile yok ama daha yeniyken ne bu kartlar diye bakıyo insan meraktan çok ilginç gerçekten :) İstanbul'dada başka şehirdede görmedim ben sadece Ankara'da gördüm ve öyle belli yerded değil dediğin gibi kızılayda görmemen imkansız ama Mamak dikimevi ulus heryerde var buna bir çözüm bulunmalı.
25 Yorumla- +1 yıl
Koyduğun resmi görmemiştim aynen öyle bak bir kartttan 10 tanede atıyorlar biryere artık biz arkadaşla turlarken gülüyorduk yani bunlar ne diye :) Sincan tarafında görmedim hiç ama merkezi yerlerde heryerde mevcut bence kötü bir durum.
- +1 yıl
Artık Ankara'nın neyi meşhur dendiğinde armut, misket filan değil bu kartları diyecek millet :)
+1 yılİstanbul 'da hiç görmedim. Ama yaşadığım semte de bağlı olabilir. İğrenç bir şey kadın vücudunun bu şekilde pazarlanması. Onlara giden insanlar gitmeyi bıraksa, böyle reklamları da kaldırırlar. Bence belediyeye şikayet edebilirsin. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama Change. org'da kampanya başlatabilirsin. En azından insanlara bir farkındalık kazandırmış olursun tamamen ortadan kaldıramasan da. Bir de çocukları kullanıyorlar demek, ahlaksız insanlar.
20 Yorumla
Evet ya vallahi bıktım. Sadece Kızılay olsa yine iyi Ulus Sıhhiye hep var. bir keresinde kafamıza kart yağmıştı. Yukardan bir sürü kart atmislardi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden sadece ulus çivarlarında olurdu şimdi her semtte görmekten bizde bıktık bide gerçek olsalar gam değil yüzüne bakan yok
merak etme sadece Ankaraya özel bir durum ben o kadar il gezdim gördüm memleketim Ankaradan başka yerde yok
bundan 3 ay önce belediye başkanı Melih gökçe bu konuya el atmak istedi adamı topa tuttular herşeyi hallettik bir bu kaldıydı diye sen düşün artık durumu bunlara bir çözüm bulunması lazım yürürken artık yürüdükçe genelevine doğru gidiyorum sanıyorum o derece fazla birde son zamanlarda artık kızılayda bu konu çok fazla olmaya başladı üniversitelisinden tut liseli gençler ev kiralayıp ufak bir grup oluşturmuşlar kendileri pazarlayan bir semt oldu diyebilirim Allah sonumuzu hayırlı kılar inş.10 YorumlaEvet yaa ankaraya gittiğimde kayın babam da vardı yanımda böyle fotoğraflı yaa çok utanmıştım babamda ayağının altına alıp ezdi 😂 konyada da zafer civarında var ama sadece isim ve numara şeklinde ama birinde o kartvizitleri atanı gördüm hem şişgo hem çirkindi yaa öğğğ tiksindim resmen
23 Yorumla- +1 yıl
Talep olmasa arz olmaz cicim
- +1 yıl
o kadını bende gördüm. zaferde çok şişman
sektör haline gelmiş Türkiye de de son yıllarda arttı para lux hayat düşkünlüğü bir de bozdurmus ailesi tarafından reddedilmiş insanlar bu yola başvuruyor. yabancilar cogunlukta
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Niye bana hiç denk gelmiyor. Bunca yıldır ankara'dayım ilk defa duyuyorum bu resimleri.
18 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBurda bir kez arabamı bir yere park etmiştim yol üstünde işim vardı döndüğümde camın üstünde böyle bişey buldum o kadar açık olmasada 😄 soysuzlar ya
14 Yorumla- +1 yıl
Ne rezil bir yermiş hiç bilmiyordum.. Aşağılık köpekleri şikayet edin
- +1 yıl
İyi dahada artar o zaman o sürtülmüşlerin fotoğrafları yerde onlar bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnkarayla bütünleşti mi bilmiyorum ama Ankaraya sadece bir kez gelmiş biri olarak (Aştiye çok geldim aktarma için ama Ankaraya bir kez geldim) şunu söyleyebilirim dikkatimi çekmişti evet ve şaşırmıştım nasıl oluyor diye? 3 şehirde yaşadım şimdiye kadar hiç denk gelmedim zaten şaşırmamın nedeni de ilk defa görmemdi. Ve tuhaf gelen şey şu oldu hani kaldırımlarda filan yani ne bileyim bar gibi yerlerde olsa yine anlarım ama kaldırımlar ne alaka?
10 Yorumla
+1 yılAnkara da acayip :) motorla yürüyerek atiyorlar yere ve yüzde 90 i dolandırıcı kızılaydakilrrin. Masaj salonu diye acıyorlar ama alakası Yok. Diyorlar duş var 1 saat anal oral hepsi serbes ama yok :) ben sunu merak ediyorum. Dağıtan çocuklara veriyorlar mi acaba :) yoksa sadece kurye ücreti mi alıyo bebeler :)
10 YorumlaAnkaraya geldiğimde gördüm yürürken çok dikkat edemiyor insan bir ara duraklayınca farkettim.
Açıkcası tuaf bir durum bana göre ama oradakiler alışmış. Kaldırımda bir dekor gibi artık...
Başka şehirlerde görmedim henüz sanırım görmemde.10 Yorumla
+1 yılOlmuyan yer yokki bunlardan İstanbul'da heryerde var. 1. Köprüden eve gelitçrken her gün biri arabamın camına koyuyo bunlardan :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yok yerlerdede var tabi. Degişik degişik kartlar. Kadıköyde boganın orada adamın biri insanların aktıgı caddede orta yrde durup işaret yapıyo parmakla ne var diye bakıyorsun baktıgın yerde erotik shop var :D
+1 yılAnkaranın bitki örtüsü haline geldi bunlar artık ya cidden hiç hoş değil
30 Yorumla
+1 yılKaldığım lojmana bir suru atmışlardı geçen sene. Antalya belek te. bir orda gördüm bide Ankara altındağ da ismini bilmediğim bir caddenin ara sokaginda
10 Yorumla
+1 yılHamdolsun Erzurum da böyle rezillik kartviziteler yoktur. Veya varsa ilgilenmediğim için hiç görmedim..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısın gecen kızılayda bu kartı bır kadın dagıtıyordu resmne gorsen artık şok olurdun
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet kadın nerde bılıyonmu kızılay avm nın onudu daha dun ınanmasssan ordan gectıgınde bak bır kac sefer gordum hemde sasarsın
Cevap sahibi+1 yılyok be gecen akşam avm den cıktım kadın yanıma geldı kartı verecegı gıbı bır de ıkna etmeye calıştı delırmış bunlar
Ankara Kızılay'da olduğu kadar başka hiçbirşeyde bu kadar yok
20 Yorumla
+1 yılhaha geçen ay Ankara ya gelmiştim iş için arkadaşın dükkanında bunun benzerini gördüm kapıya bırakıp kaçıyorlarmış 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sordum ya ne ayak diye 😂😂çöpe atmak için almış masada unutmuş 😂😂😂
- +1 yıl
Hahah napıcak spor salonunda pezoluk mu yapıcak😂😂 insanlık hali unutmuş işte 😂😂
İstanbul'da hiç kartlara denk gelmedim ama bebekte arabaya atanı gördüm.
21 Yorumla- +1 yıl
burda herkes daha cesur hatta normal algılanıyor
+1 yılSen bide bizim sirketin ora gel, pazar yeri gibi, bagirarak satiyorlar
Gel askim gel ameliyatsiz travesti nejlaa 😀12 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri, izin ne kadar duskun oldugundan bahsedip, övünseydin 😀😀😀
+1 yılİstanbul'da 2 kere filan aksaray civarında denk geldim geçmiş yıllarda. başka görmedim hiç.
21 Yorumla- +1 yıl
bende şirinevlerde üst geçitte gördüm yerlere yapıştırmışlardı :D
+1 yıl😂😂😂😂vay arkadas numarasini atsana bana olga var mi 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂ilk defa duydum olga bulursan bana at rus olsun 😂😂
- +1 yıl
Surmeden numarasinin fotosunu at
+1 yılCinnah da da var ulusta da dikimevinde de her yerde var bunlardan ben de bıktım
20 Yorumlaarabama koyuyorlar sureklıı var yanı buralardada :)))
12 Yorumla
+1 yılAynen maalesef kızılayda ulusta sıhhiye köprüsünde tonlarca mevcut😁😁😁
20 Yorumla
+1 yılİstanbul'da yok ben görmedim hiç. bir kere arabaların camlarına sıkıştırmışlardı o kadar başka da hatırlamıyorum.
10 YorumlaAnkarada değilim ama hergün sileceklerden masaj kartvizitleri toplamaktan bıktım yarama tuz bastın
10 Yorumlaankarada bide erkek hesabıyla swarm indir akşama 100 eskort eklesin :)
10 Yorumla
+1 yılgeçen ay gittim iğrenç birşey şehirle özdeşleşecek nerdeyse
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten özdeslesti haci Ankara eskortların merkezi
+1 yılİstanbul'da da çok var izmire gittim orada da çok vardı
10 Yorumlaaynen valla bnde biktim ulus sihiyye kizilay etrafinda oluyor genelde
10 Yorumla
+1 yılArz talep
Burada bile erkeklerin %90 ı sapık ve aç.
Bu tür kadınlara talep var ki arz da oluyor.10 Yorumla
+1 yılDuran veya yavaş akan trafikte arabaların arasına geçip cam ile fitil arasına tek hamlede sokuyor adamlar. uzman olmuşlar artık 😂
10 Yorumlaben de ilk defa gittigimde gordum kızılayda yakışmıyor başkente
10 Yorumla
+1 yılİstanbul da masaj adi altinda dagitiyolar gecen arkadasimla trafik te dagitiyolardi ilk defa orda denk geldim
10 Yorumlabent deresinde bayan wc yazıyo ankaradayım berbat durum sıhhıye ulus daha fazla
10 Yorumla
+1 yılSorma ya, 4-5 ay önce Ankara Rüzgarlı da bende çok gördüm😅😅Şeytan bunlar resmen 😆😆😃😃🙈🙈
10 Yorumlaİstanbul'da da halicin orda camdan iceri atiyolar 😂
11 Yorumla
+1 yılAynen bende çok görüyorum ya cogu travesti pislikler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sadece Ankara mı ^^
İstanbul'da Her yerde var binanın girişine atmışlar :D10 Yorumlaİstanbul'da fazla yok
229 Yorumla
+1 yılİstanbul da havalimanları fuar alanları ve otoparklarda araç camına sıkıştırıyolar genelde. var yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. İlk bende Ankara da gördüm 😂😂 orada var bir sıkıntı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbanada sms geliyor kı ben ankarada değilim numaramı nerden buluyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet cebeci, sıhhiye, kızılay neredeyse her yerde var. Geçmiş olsun Ankara'nın eskortu meşhur oldu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkfjfjrjjfjkfkfj normalde yere bakarak yürüyen biriyim ama Kızılay da yapmıyom maalesef 😂😂
10 Yorumla
+1 yılNeden bıktın ki sürekli görmekten
12 Yorumla- +1 yıl
bunlar gizli yapılır evet bende şuna karşıyım sadece ulu orta yapılması gizli gizli yapılabilir bu iş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnkara askerr cok olunca oroslusuda cok oluyorrr ;)
10 Yorumlasamsunun hiç biyerinde göremezsin
10 YorumlaAnkara cıvıtmış sanırım
20 Yorumla
+1 yılBunlar Ankaramın doğal bitki örtüsü bir kere :D
20 YorumlaAnkara kadar yoktur. bir de Aksaray.
10 Yorumla
+1 yılAnkara'nın bitki örtüsü Travesti kartlarıdır.
10 Yorumlabunları takip ederek okulu buluyorum mk :D
20 YorumlaYa bunu kucuk cocuklar görse ne kadar ayip bisey.
20 Yorumla
+1 yılManisa'da hiç görmedim
10 Yorumlaİstanbul'da da var ama Ankara'da daha çok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılHer gördüğümde yaratıcı isimleri takdir ediyorum
10 Yorumla Ankaraya gittiğimde görmüştüm
10 Yorumla
+1 yılmelih gökçek uyuyor mu :D
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da bol miktarda
10 Yorumlane sakıncası var gitmeyince sana zorla masaj yapan mı var. Gidene yapılan masajda senin kuluncun mu açılıyor
09 Yorumla- +1 yıl
Reklam insanların gezdiği yerlerde yapılır. Eline almazsın bakmazsın hoşuna gitmiyosa. Haa bu gibi şeyler canını sıkıyosa sokağa çıkmazsın. canım muhafazkarlardan ne farkın var. neden erotik kanallar varmış. Televizyonunda o kanal ayarlı olmayınca hiç te yok o kanal. Senin hoşuna gitmiyorsa benim hoşuma gidiyor ve ben bu reklamları görmek istiyorum. ne yapıcaz şimdi
- +1 yıl
Görme çok meraklı olmasan o salonlarda ne yapıldığını biliyor olmazsın. Kaldı ki ülkemizde yasal olarak gerekli izinler alındığında bu yasak değil. Rahatsız olduğun şeye burnunu sokmazsan hiç bir şey olmaz. Mesele ben bir erkek olarak o ilanları gördüğümde fuhuş yaptıklarını düşünmedim bilmiyordum. Sen maşallah biliyosun. hem burnu sokacaksın hem şikayet edeceksin
+1 yılAnkara'nınbu işleri meşhurdur
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne