Arkadaşımla sevistim?😱?

Biz evde 2 kişi kaliyoruz, film izlemeye arkadaşlar geldi 3 kız. Film tercihini kızlara bıraktık Koku diye bir film açtılar. Son sahnelerde biraz cinsellik vardı, kanepede 5 kişiyiz izliyoruz. sağlı sollu sıkıştım kızların arasında ve filme falan konsantre olamadim. Tek derdim yanimdakinin müthiş gogusleriydi. Kız da deli gibi etkilendi hissettim. sonra saat geç oldu arkadaş odasına gitti, kızın biri benim odama ben salonda 2 kızla kaldım. öbür kızda diger kanepeye uzandı. Yanımdaki bir film daha izleyelim dedi ben de olur dedim. Açtık bir film daha izlemeye başladık ben dayanamadım kıza daha fazla, elim yavaştan amna doğru gitti tereddütle, kızda karşılık verdi. Kızın ani ateş gbi snki, kalp ritimlerini amından hissediyrm. Deli gibi sevişmeye başladık, sabaha kadar hiç durmadan. diğer kanepedeki kız uyumamis ve bizi izlemiş sabah söyleyince soğuk duş. şu an sacma sapan bir konumdayim kız sevgilim de değil ne yapmam gerekir bu durumda mal gibi bir pozisyondayim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hikaye değil, ben de lafonten değilim masal anlatacak. Daha ayrıntılı yazacaktım ama fazla detaya girmek istmedim. İsteyen isteği gibi inanmakta özgür bir şey diyemem
Arkadaşımla sevistim?😱?