Esimdeki problem hemen bosalmasi ve penisinin kucuk olmasi.
kendisi utangac hic arastirmiyo ne yaomamiz gerekiyo bildiginiz ilac veya sprey varmi?
kendisi utangac hic arastirmiyo ne yaomamiz gerekiyo bildiginiz ilac veya sprey varmi?
Bilinen hiç bir şey penis büyütmez. bu tamamen bir safsatadır. Ameliyat ile çubuk takılabilir, ya da benzeri bir uzatma olabilie. Ne yapmalı derseniz olanla yatinacekdiniz ve onu bu kompleksten kurtaracaksınız. Aslolanın peniz ile vajen arasındakiler değil, bedenin her hücresinin aşk ile uyarılmaya açık olduğunu keşfedecek, tatmini vücudunuzun her zerresinden alacaksınız ve yaşayacaksınız. Daha sıcak, yakın ve gerekirse seks oyuncakları alarak renk katacak ve bir birinize destek olacaksınız...
Bosalma sorunu?
İşte onu da diyorum. Bu komplekslerden kurtulamadığı sürece ilaçlarla gelen sahte sertliklerle nereye kadar? Aslolan seninle uyarılması, mutlu olması, tatmini öğrenmesi, yaşaması değil mi?
Evet bana gore oylr ama ona göre degil
Geciktirici için birbirinize alışmanız için süre ya da psikolojik tedavi lazım. Büyük ihtimal ile sorun psikolojiktir. Boyu ne kadar ki büyük olsun istiyorsun?
çok kullandık ama en son bu siteden faydasını görüdk tavsiye ederim
Cevap
28Cevap
önemli olan boyu değildir kendisini ezik hissetmesine gerek yok... geciktirici konusunda tamam anlık gecikme yapıyor ama ilerye dönük tamamen işlevi kaybetmeye yol açıyormuş
Eczaneye git, Anestol krem al, nohut kadar sür. Geciktiirme yapar. Ancak aşırı derecede erken boşalma problemi olanlara hiçbir geciktirici işe yaramaz.
ikinci sorunuzu unutmuşum.
Büyümez, fakat iyi ereksiyon için beslenmeye dikkat edilmeli.
Doktora gitsin erken boşalma var onda küçük olması konusunda araştırma yap bulursun buradan yazamam
Utanıyor
amleyiyatla 5 cm e kadar büyüüttürebilir :)
geciktirici sprey ve kremler eczanelerde bile var ama alkollü ilişkiye girsin sninle oda geciktirir votka çakır olsun kafası :D
Bira ise yarar dedi ama kullanmadi
zor bir durum eğer sen bunu dillendirdiysen özgüven konusunda sıkıntı yaşayacak ama bu erken boşalma meselesi psikolojik bir durum tedavi ediliyo diye biliyorum...
Geciktirici sprey bazı eczanelerde bile mevcut, geciktirici etkisi olan enerji içecekleri de mevcut +18 plus, buzzer gibi. Büyütücü hakkında fikrim yok
ihtiyacım yok ki onlara herşey yerli yerinde işliyor
Benimki büyük Ama kız arkadaşım daha büyük istedi ve kullandım geciktirmenin daha önemli yeri kendisi
Ne kullandin
eczaneye git sor utanma bayan eczane bul deki benim beyimin şeysi küçük hemen yuvasına kaçıyor var mı bunu şaha kaldıracak bir ilaç
yahu bugün artık marketlerde bile satılıyor. neyini araştırıyorsunuz.
Büyümesi için bişi yapamazsın ama geciktirmek için kremler spreyler var
Geciktirebilirsiniz ama büyütme ya da kalınlaştırma yok malesef
Bakip alsaydim o zaman. Kucuk oldugundan simdi sikayet etmen yersiz olmus
İşe yaramıyor bence onlar boş hikaye geciktirici belki olabilir
bir ilacı var ama kullanırmı?
Neymis
artık dünyayı bile doluyorum
sprey kullanın ama oral yapamazsınız
Eczane doğru adres olur 😉
geçmiş olsun yapacak hiçbişeyin yok böyle devam
senin için acı bir durum
Hemen derken ne kadar hemen işte ve ne kadar küçük
Hecikturici spreyler var ama buyutecek bisey yok
viegra alsın büyütücü yok be güzelim
Bitkisel çözümü var ama burda soyleyemm.
Oldugu gibi kabullen
Ben kabulleniyorum zaten o mutsuz. Beni doyuramiyomus ama ben bana ellese bile yetiyo ya sarilsa bile yetiyo
zamanla olur o
Gerek yok
Geciktirici
Faydası yok
var. özel
Gerek duymadim
En İyi Cevaplar