Evet arkadaslar kalp nakli, karaciger nakli, bobrek nakli vb bircok tıpta nakil olabiliyor
Peki testis nakli mumkunmu
Mümkün olsaydı spermler kime ait olurdu
Peki testis nakli mumkunmu
Mümkün olsaydı spermler kime ait olurdu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer @NurKösen o kadar acizzsinki.. bulacak lafın yok küfür edip engel atıyorsun bu kadramı aciz bir insansın
evet oluyor bir erkek sadece bir yumurta ile de meni uretebiliyo
İki yumurta yok baskasindan bir yumurta nakli olabiliyormu ve sperm durumu ne oluyor o spermler kimin
tek bir yumurta nakli yapilir ve yumurta sende dolleme yapmaya baslar net olarak bilmiyorum ama spermler sana ait olur diye dusunuyorum
Testisinmi yok bebegim
Allaha sukur iki tane. Var ve saglam saglikli calisiyor
goster bakim
Ozele gel gorursun yolla nicikini
Cevap
2Cevap
İki bende ikide ilave etsek, bee boşal boşal bitmez.
bence soru sağlık sorusu cinsellik sorusu değil.
Olmaz bence sperm nası üreticek ki
Igŕnc
yokluk işte napsın ;:D sende benımkı askerde diye ağlıyorsun :D
sorunda o yaa olmak ya da olmamak gibi sen dua ette adam askerden gelince farklı biri olmasın
Al işte kızım ne cıvız birseysin.. askerdeki adam olaya her acıdan bakmayı öğrenir.. umaırm öyledir.. gelmiş herkes bilmem nerde ne yaptıgını yazıyor... sorun o degıl sorun senın o yere gırıp onu okumanda çünkü merak edıyorsun.. madem dedıgın gibisin cinsel konularda işin nee
tatlım konular içinden cinselliği kaldırabilirsin karsına cıkmıyor sen ıstedıgın ıcın gırıyorsun :))
hay hay :) g. r. ş tatlım
kızım namuslu ayaklarını bırak milleti engelliyip küfür eden bir aciz varlıksın kabul et :) daha çocuksun biberon laızmsa uzatırız.. benıde engelle :)) sana kötü bir laf yazmamış gerçekleri söylemiş sen gider ayak alınıp duruyorsun :D
oluyor
Spermler kimin oluyo peki
o konuda bir bilgim yok ama testis protezi yapabiliyorlar. izlemistim bir kere normal gogus silikonu gibi muhtemelen senindir ama
Sana 😂😂😂🤔🤔
Aynen 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar