Çok severek evlendik evliliğimizden bu güne bir çok şey yaşadık, ikimizde hatalıydık ve zamanla bu yaşadıklarımızdan dolayı benim ona olan duygularım tsmamen bitti. Dokunsa elini itiyorum refleks olarak, ilişkide bulunmak bir işkence benim için. Boşanmak istedim ama çocuklar var ve o istemedi diye yine susup oturdum. Ben ne yapıcam?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok severek evlendik yani aşk ile öyle mi? Oysa aşk ile olan evliliklerin hiç biri birmez, yıkılmaz ve yok olamaz. Demek ki sizlerde aşk nedir dendiğinde çok sıradan ve basit cevaplar bulmuşsunuz. Nasıl olurda bu hale gelirsiniz, buna izin verirsiniz? Sevgi, saygı, güven ne oldu da bitti? Evet çok ciddi bir yardım almalı artık bu konunun üzerine gitmelisiniz. İnanın bunun yeri burası değil. Buradaki üyelerin alayı nerede ise aklı bir karış havada olan, kendindende, çevresinden de bir haber insanlar. Çoğu sapık ve sapkın emellerinin peşinden koşan, belden aşağı çalışan, aklı fikri birini kandırıp günümü gün edeyimde olan, sıradan insanlar. Gördüm ve görmekteyim. Peki sen neden buradasın dersen tabiki yardımcı olmak için. Dileyen bu yardımı kabul eder insanca konuşur, derdini anlatır çözüm bulur, dileyende alay eder sende kimsin lan der, cevabını da alır gider... Evet dilerseniz gelin takibe konuşalım...
22 Yorumla
Soran+1 yılSen önce ön yargılarını askıya as öyle konuşmaya başla. Aşıktık evet sonrasında neler yaşadık başımızdan neler geçti neden bitti bilemezsin bu yüzden bukadar az bilgiyle bu konuşmayı yapamazsın.
- +1 yıl
Az bilgiyle derdine derman arayan sana zaten ön yargı değil genelleme yaparak biraz daha detay demek istemiştim ama anlamamışsın. Neden takibe çağırdım seni? Çünkü detay herkese anlatılacak bir şey değil ve önce güvenmeli, inanmalıydın bana ki çağırdım seni ve sorunu olan sensin. Doktoruna da böyle mi çıkışarak çözüm bulacaksın?
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden duygularınız bitti efendim? Sebepsiz olamaz sanırım? ayet iyiydi her şey, ne oldu ki? Evlenmeden önce mutluydunuz sanırım. Severek evlendiniz? Severek evlenenlerde de olur tabii de, görücü usulü olursa, sevme olmadan evlenince bu sorunlar çıkabilir. Boşanmayın, yeniden sevmeye çalışın. Kötü birisi mi? Sevilmeyecek birisi mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok soru sormuşsun😊. Bana bir çok yalnış yaptı aldattı hakaretler hak etmediğim muamele, şimdi düzeldi ama benim duygum bitti.
- +1 yıl
Hmm, kötü şeyler yaşanmış. Bunlar çocuktan önce mi olmuştu acaba? Yani beki de o zaman boşanabilirdiniz. Çocuğu tek büyütmek zor bir durum. Babasız olmak kötüdür. Gerçi görüşürler hafta sonları, elbet iletişim olur yine. Babasız büyüyenler de çok var. İlla ki boşanıyor insanlar. Zorla devam etmektense, nasıl mutlu olacaksanız onu yapın...
Onun ne istediğinin ne önemi var.
Her çocuk annesini mutlu görmek ister, çocuklar var diye seni aldatmış bir adama katlanmak zorunda değilsin.
Bize söylemesi kolay ama yapabiliyorsan boşa.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
61Cevap
+1 yılYaşadığınız durumu az çok anlayabiliyorum ama dönülmez hatalar olmuş belli ki bu tarz durumlarda yapılabilecek en doğru şey boşanmaktır. Çocuklarınızı düşünüyorsanız bu çarpık ilişki içinde bırakmamalısınız onları mutsuz bir evliliğin içinde yetişmeleri daha çok zarar verecektir. Az çok tahmin ediyorum evde kavga gürültünün de eksik olmadığını.
10 Yorumlaee normal. biz bir şey yaşamadık. sıkıntımız olmadı öyle ama çocuk olduktan sonra benim eşim de bıraktı. en son temmuz ayı falandı yani yaptığımız. normal. kadınlar bir süre sonra yapmıyor bu işi. inşallah kocan da ben kadar ahlaklı ve salaktır da aldatmaz seni.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatığı için bu noktalara geldik
+1 yılEşinden nefret etti isen bu normal bir durum.
Psikolojik olarak çöküntü halinde isen zaten canın hiç istemez.
Peki başkalarına karşı ne durumdasın? Nefretin eşine mi tüm erkekleremi12 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarına karşı bunu hissetmiyorum, hoşlandığım biri ile beraber olabilirim ama eşimin dokunmasını istemiyorum, her ilişkiden sonra ağlıyorum
- +1 yıl
Boşanmak tek çare o halde
Bişeyler bitmişse sürdürülmesi imkansızdır çocuklar şu bu dersen hayatta sen diye birşey zaten kalmaz.
Çocuklar ileride evlecek gidecek sen napacaksin olmuyorsa sürdürmenin anlamı zaten yok20 Yorumla
+1 yılSenin bilinç altında eşinle yaşadığın problem ya da problemler seni eşinden soğutmuş. bu problemleri çözüme ulaştırın sonuçlanmayan varsa. sonuçlanan varsada sen kafanda bitirememişsin. psikolojik destek aldın mı hiç?
12 Yorumla
Soran+1 yılAile terapistine gittik. Ben eşimi sevmiyorum artık bunyaşadıklarımız duygularımı bitirdi dedim. Sonuç bu
- +1 yıl
Hmm. o zaman ya boşanacaksın. ya da katlanacaksın
+1 yılBazı süreçlerde iki taraf birbirinden soğuyup kopma derecesine gelebilir... önemli olan kopma noktasını bulabilmek... bu süreçte ikinizde birbirinize manevi anlamda yakın olmaya çalışmalısınız biriniz ateş iken diğeriniz su olmalısınız yoksa bu evlilik bitebilir...
10 Yorumla
+1 yılİlk once kafandaki yargilari kaldir.
Hayat. mucadelesi sirasinda erkekler kadinlarini ihmal edebiliyor.
Burada agrasif olma yerine ona yardimci olarak yanlislarini gostermek.
Umarim. basarili olursun...
Unutma senin bu halde olmanda ne kadar onun etkisi varsa...
Seninde onun bu durumda olmasibda seninde etkin var...02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var tabi, ben onun kanser hastası annesine bakarken küçücük çocuğumla, kendi evimde bile kalmayıp onun ailesine bakarken onun ben aldatması benim suçum.
- +1 yıl
Ama sende tum detaylari vermiyorsun bizede sitem ediyorsun... nereden bileyim okuz oldugunu
+1 yılCok zor di durum insan sevmedigi biriyle yasamak zorunda kalmasi psikolojik olarak bir yikim hele ki artik ten uyumuda kalmamissa bunu cok iyi bilirim. Konusmak istersen ulasabilirsin bana. Saygilar...
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. ıstemsızce de olsa bıraz pozıtıf dusunmeye odaklan olmuyorsa it gitsin yapacak bişi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılPozitif düşündümm olmuyor
karsılıklı konuşun yeniden aşık olmaya calış daha yasıniz kac arada bir gönlünü alsın bir çicek getirsin güzel bir mesaj atsın sende gönlünü ac
10 YorumlaNe yaşadınız ki duyguların bitti bişey anlatmışsın etrafından dolanmışsin ama konuya girmemişsin.. söyle yapacaksın eger bosanamiyosan gözlerimi kaparım vazifemi yaparım başka yolu yok. Veya oturup adam akıllı baştan konuşup bunları aşmaya çalışacaksınız.. ben gerçi burda ki sorulara inanmadığım için kafanıza göre takılın
00 YorumlaSen zaten içinde bitirmişsin. birşey hissetmiyorsan ona karşı yapacak birşey yok çözümü yok. Ama tek birşey diyim sakın aldatma sakın. Çok kötü şeyler yaşarsın hem vicdanen hemde kocan duyarsa dünyayı başına yıkar çocukların varsa onları düşün
00 Yorumla
+1 yılYa boşanıcan, ya da oturup konuşacaksın kesinlikle birlikte olmamak için anlaşacaksınız. Bu durumda da her ikinizde cinselliği nasıl yaşayacaksınız bide o var işte.
10 YorumlaNeden hayatını bu denli zehir ediyorsun ki kendine. Bu işi sen heyecanlı hale getireceksin. Ve çok kolay bir şekilde mutluluğa yeniden kavuşacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçsaydın biraz
Aranizdaki problem her neyse once onu cozmeniz birbirinize guvenmeniz lazim.. arada nefret varsa cinsel iliski iskence olur..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal ve cinsel yönden çok soğumuşsun Belli.
Cinsellik sana ızdırap olmuş belli. Ama her bayanın ihtiyacı vardır tatmin olmaya burdan hareket edelim bence.
Peki çol uzun süredir orgazm olamıyorsun değil mi01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bağ sarsılmış ama bunu düzeltebilirisin.
Seni aldatmış ve seni bayaa kırmış. Peki şu an sana yaklaşımı nasıl. Eğer sana yaklaşımı iyiyse sorunu çözebilirsin. Cinsel tatmin i kullanarak. Tabii bunun birkaç yöntemi var😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok benzer bir durumdayım ve aynı gerekçelerden ayrılamayorum.. ben başka tenlerde yaşıyorum heyecanda katıyor evdekiylede biraz daha iyiyiz.. sana yap demiyorum elbette ama aynı durumdan müzdaribim ve bu şekilde mutlu olmaya çalışıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yalnışa düşmiyeceğim Allahın izniyle
Cevap sahibi+1 yılsana göre yanlış bu belki ama ben böyle ayakta tutuyorum... sana göre yanlış bana göre doğru bu
Soran+1 yılYalnışa doğru diyemezsin. Şunuda unutma çok acı ama gerçek, bir gün sen ne yaptıysan sanada aynısını yaparlar. Senin yaptığını eleştirmek için söylemiyorum yalnış anlama.
Cevap sahibi+1 yılmutsuzluk şiddet huzursuzluk yaşamaktı öncesi ama şimdi daha çok ilgili oldum çünkü farkettim ki cinsel ve duygu anlamında yaşadığım rahatlık beni eski hayatımdan daha iyi bir insan haline getirdi.. ben ne yaptıysam aynısını bana yaparla sözüne gelincede eskiden bunu yapmayada daha çok imkanı vardı çünkü eşimle birlikte olmuyordum ya da düzenli değildi bu kadar şimdi daha sık yapıyorum
Ama jeden iskence merak ettim bukadar istemedigin ne yapiuor penisimi cok buyuk iliskidemi cok sert nedir isjence gelen yaptiklari
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim arzulamadığım birinin bana dokunması işkence, bir nevi tecavüz gibi düşün
+1 yılen temizi bir aile danışmanına git mutlaka altında nedenleri vardır onları çözemeden ilişki yürümez işkence olur
03 Yorumla
Soran+1 yılGittik, ben danışmana eşimi sevmiyorum artık, bana onu sevdirebilirmisin dedim sustu
- +1 yıl
sözün bittiği an
- +1 yıl
nerfert sevgi kızgınlık hepsi bir duygudur ve birbirine dönüşür tamelde seni ondan uzaklaştıran bir şeyler vardır yani belki senin bile farkında olmadığın şeyler çok küçük ama zamanla soğutan şeyler eşinle konuşmayı deneme daha çok soğutur seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇare bulursan bana da haber ver aynı durumdayım her yeni gün benim için zehir oluyor. Çocuğum var diye boşanamıyorum
10 YorumlaÇocuk yapma dam önce düşünücektin bacım ya çocuklarında alıp gidicen ya da böyle yaşıyacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım 10 yaşındasın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük ihtimal sen başkasını sevdın ve bırlıkte oldun şimdide eşini istemıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Bosanmaktan başka careniz yok. Kendinize eziyet etmekten vazgeçin. Kaç çocuk var.
00 Yorumlaakışına bırakmak ne yapmak istiyorsun onu düşün ve onu yap çocuklar da olabilir alırsın çocuklarını onda kalır ama yanında olur çocukların bir ömür mutsuz olmaktan iyidir diye düşünüyorum ben
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılcocuk olması kotu acık cezaevi gibi bilirim o duyguyu
10 Yorumla Baska birini hayal edebilirsin bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef ki bende aynı durumdayım ne bitiyo bu evlilik ne devam ediyo bende boşanmak istedim ağladı yalvardı boşanamadım benim içinde bir işkenceye dönüştü kaçabildiğim kadar kaçıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyerek devam etmek bir yikim bilirim
Cevap sahibi+1 yılSen yine anlatacak bir kelime bulmuşsun ben bulamıyorum yıkım bile hafif kalıyo sanki
- +1 yıl
Ne diyim yasayan bilir baskalarida yadirgar
+1 yılcvbı kendin vermişin çocuklar için katlanıcan yok ben boşanırsam çalışırım cocuklarma bakarım diyorsan o ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbete cok zor bir durum aile yıkmak veya yıkılması kolay toplamsı çok zor
10 Yorumlanasıl bu hale getirdiniz arkadaş ilişkiyi biraz özveri mücadele psikolog vs birşeyleri deģiştirmezmi
00 Yorumlagirme he mecburum diyorsan dişini sık başka yapacak birşey yok malesef
00 Yorumla
+1 yılzor durumdasın yaşadıklarınıda unutamıyorsun ne zamandır böylesin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldan fazladır
- +1 yıl
sizde olay bitmiş işkence resmen
+1 yılUnut VeAşık Ol Tekrar.
20 Yorumla
+1 yılKırbaç falan al yataga bagla kırbacla 😁
18 Yorumla- +1 yıl
Pardon ben yanlış anlamışım
- +1 yıl
Sen seçimini yapmışsın boşanmak dogru karar olur
- +1 yıl
Hoşlandıgın biri var mı peki bişeye dikkat ettim sende
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Evliyken birinle oldunmu
- +1 yıl
Cok salakça bişey soruyorum ama her ilişkiden sonra aglaman kafama takıldı
Soran+1 yılİstemediğim birşeyi zorla yapmış oluyorum, mevbur hissetiğim için, bu da kötü hissetiriyor
- +1 yıl
severek evlenmişsin ne güzel neden sonradan sogudun belki ikinizde hatalısınız ama zor günde iyi günde birbirinizin hatalarını görmezden gelemezmiydiniz? Şimdi onu istemiyorsun ve çocuk var sende çok kararsızsın ne yapabilirim diye çözüm arıyorsun aklında
durumun çok zor ama bu iş böyle bir ömür sürmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Bosanip yeni bir hayata basla..
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok zor durum hakikaten neden böyle olduki
10 YorumlaNasıl yardım edilir ne denir bilmiyorum ama neden böyle oldu ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantazi yap baskasını hayal et
52 Yorumla- +1 yıl
olmaz o her zaman
- +1 yıl
İstese erkeği istediği şekle çevirr
.
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Psikolojik Destek alın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeye çalış o zaman tekrardan hem tecavüz jaçınılmazsa zevk almasını bileceksin
00 YorumlaTeyze kendini ergenlikte sanıyor. Kocana acidim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç kızılcık sopası yedin mi? Git başımdan velet
Bu dereceye nasıl geldiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözlerini kapat başba bişey hayaal et yapacak bişey yok
00 Yorumlane yasadığınızı merak ettim. aldatma türü bişey mi
00 Yorumla
+1 yılNe yaptınız ki aldatma mı var 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptığımız değil konu, şu an bulunduğumuz nokta
- +1 yıl
O zaman ayrıl 😂😂
zor bir durum aile danışmanına gidin derim.
11 Yorumla
+1 yılNeden bitti şiddet falan mı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinle bunları konusmalisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlamıyor anlayamıyor
Cevap sahibi+1 yılZaten bütün problem bu desene. Peki ilişkiye hazir olmadığını söylesen zorlar mı seni.
Soran+1 yıl5 yıldır gazır değilim, bekadar idare etsin beni? Onunda hakkı seks yapmak
Cevap sahibi+1 yılOo bu kadar uzun zaman da zor tabi ben yeni başladı sanıyorum bu sorun. Peki aklında kalan birisi mi var?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEşine tekrar ısınmanın yolu yok mu yanı çok mu zor. Kendini biraz zorlasan. Sonuçta çocuk var düzeltmek lazım bazı şeyleri böyle yaşanmaz.
Niye böylesin çocukları niye yaptın o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben mi kıtım millette mi anlama kıtlığı varr.17 yıllık evliyim son 6/7 yıldır bu şekilde, dikkat etiysen severek evlendik yazdım, severk çocuk yaptıkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılsusup oturmaya devam edicen
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle çok zor ama çocuklar var boşanmak daha zor bir durum
Cevap sahibi+1 yılçocuklar dediğine göre en az 2
Cevap sahibi+1 yılya ben maddi kısmında deilim çevremde ayrılan ailelerin çocuklarına göre yorum yapıyorum bir çocuk aldatma ve şiddetle yapamıyorsa ailesinde anne ve babasını hep yan yana istiyo ayrıca ayrıldı diyelim yeniden evlenecek bir zaman sonra başka türlü sorunları onunlada yaşayacak eeee sonra nolcak
Cevap sahibi+1 yılben bosanmam eşimi sevmiyo onunla zevk almıyo olabilirim ama çocuklarımı düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılevliyim
Sebep ne böyle olmanızın
00 Yorumla
+1 yılNe yaşadınız? Özel değilse
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde boşanacaksın.
00 Yorumla
+1 yılboşanmak yerine eşini kazanmayı dene
00 Yorumla
+1 yılElini bile ittiğin biriyle ilişkiye girmek:/
00 YorumlaCinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Yiyeceksin d*şagı yatacaksın aşağı :))
00 Yorumla
+1 yılbu duruma nasıl düştün
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düştüysem öyle mi çıkarım? Ya düştük ne dark eder sonuca bak sen. Duygum bitti
- +1 yıl
yani diyorum seni ondan koparan ilişkiye bile girmemeni sağlayan gerekçe ne oldu
Soran+1 yılNedeni önemli değil bir sürü neden var
- +1 yıl
söylermisin
+1 yılbir hocanın dinmesi gerek
00 Yorumlayani bitmiş niseyi zorlamaya gerek yok bence
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi