Sevgilinizin penisini istediği için ağzınıza alır mısınız?
Almayınca da yok oram pis mi, yok şöyle mi böyle mi derler genelde :D
Almayınca da yok oram pis mi, yok şöyle mi böyle mi derler genelde :D
Temiz ve hijyen olduktan sonra alirim tabi..
Cunku seviyorum bunu partnerimin cildirmasini zevk almasini goruyorum en heyecan vericisi de agzimdakinin biraz sonra icimde olacak olmasi
Aldım belki yapabilirim tekrar bilmiyorum ama cok isteyerek yaptıgım birşey değil açıkçası.
Düşündüğün şeye bak..Pis kokuyorsa sok banyoya..Hem yıkanırsınız hemde ılık su ile sıcak sıcak peşrev ve ısınma hareketleri nefis olur..Devamı nerede istersen orada gelir..
Tersini düşünürsek ben büyük bir şevkle yaparım, bana oram pis diye geleni 40 tas suyla yıkar paklarım, yine yaparım :)
Cevap
8Cevap
kızların ki iğrenç kokuyor çok iğrenti bir koku mantarlımıdır nedir hepsi ıykkk :S
sevgilim cok istiyor yapmami ama ben yapamiyorum hep bahane üretiyorum agzima almakda sorun degil akinti akinca yutamam sevgilim akintisinida yutmami istiyor igrendigimden degil ama olmuyor
bosalirken akan akinti
alana kadar biraz sorun yaşıyorum ama sonra bırakasım gelmiyor :)
demek kadınlar bu yüzden magnum dondurma reklamında sanki onu yalıyormuş gibi sesler çıkarıyor :)
her gördüğün şey ağza atılmaz :) öğretilmiyor mu bu size ...
1 kerecik yaptım onuda çok ısrar ettiği için evlenmeden önce bütün herşeyi tatmasını istemediğim için gerisi evlendikten sonra :)
ben oral seks sevmeyen bayanla karşılaşmadım henuz hazıları addicted seviyesinde desem yalan olmaz. erkeğin oral seksi talep eder duruma gelmesi bence çok gereksiz bir durum.
bnde almasını isterim ama hiçbr zmn ona mecburi tutmam.
bende tedirgin olurum temizlik şart :)
sana bağlı bir durum tamamen kabiliyetine bakar bu iş
aldırmasını bildikten sonra almayacak kız yok.
istemesede alırım
dikkat et ısırma :)
aldım alırım alıyorum
hijyen olduktansonra her şey olur...
Temiz olduktan sonra niye almasın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar