Lise son sınıfda bir çocukla tanıştım daha doğrusu ona ilgim vardı ama onun inanılmaz bir çevresi vardı işte hani o popi kızlar olur ya lise de etrafında bunlar vardı hep benimle ilgilenmedi ama ben uzak duramadım ona yaklaştım sürekli ve bir ilişkimiz başladı evine gidip gelmeye başladım ve benimle birlikte oldu bu arada alkol ve farklı şeylerde almaya başlamıştım derken zamanla eve başka birileri gelmeye başladı ve bana çok para kazanabilceğimizi söyledi sonra birileriyle birlikte olmaya başladım o ayarlardı hep sonra pişman olmaya başladım üniversite kazandım yazdım bir yeri ve gittim şu an yaşadıklarımdan çok pişmanım geçmişimi unutamıyorum etrafımda güzel temiz kızlar var evlilik planları yapıyorlar ben bunları gördükçe yıkılıyorum ben nasıl hayatta kalıcam?
Cevabın nedir?
+1 yıltam adamı sana cvp verecek bu konuyla ılgılı kulaklarını ac ve dınle ben yetım yurdu cıkıslıyım yurtta 13 yasımdan bu yana cok tacız tecavuz gırısımınde bulunuldu bana da ayrıca unıv kazandım parasız okunmaz cok ıyı bılırım barlarda danscılık yapmaya basladım ve daha sonra jıgololuga kadar gıttı bu yıllarca yaptım bu ısı ve temıze cıktım nasıl mı merakla okuymaya devam edıyorsun yazımı okulunu unıversıtenı tertemız okuyacaksın alnın terı ıle bı magzada cafede calıscaksın gecmısnde kı herkesı sılceksın sosyal ortam hesaplardan uzak durcaksın ve okulun bıttıkten sonra gecmısınde yasadıgın sehırın km otesınde sessız sakın bır ılde ısıne bakıp gecmısını sılıp kocana esıne gelecegıne bakacaksın canım sana tavsıyem budur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatın seni mecbur ettiğini unut ya da kaderinde varmis ne yazılmışsa o olur falan böyle şeyleri unut herkes kendi kaderini kendi yazar, Sen eline bir kibrit al ve onu kız sonra eski haline getirmeye çalış sence buna gücün yeter mı? Yahu daha gücün buna yetmiyor ki sen koskoca bir geçmiş diyorsun? Yapman gerekeni ben ya da başka biri söyleyemez ama yapmaman gereken belli derin bir nefes al ve ben yeniden başlıyorum de kendi kendine eğer tekrar etmezsen eskileri emin ol bir sure sonra unutursun izi kalır ama hangi yara iyileştikten sonra eski acısını verir? Tabi ki desmedigin kabuğunu koparmadigin yara.
Umarım faydalı olmuştur bu sözlerim10 Yorumla
yeni bir başlangıç yapmışsın üniversiteye gitmişsin geçmişte olanlar geçmişte kaldı üzerinde bir sünger çek hayatına ve okuluna devam et iyi kötü her tecrübede bir deneyim vardır erken yaşta hatalarından ders almış ve olgunlaşmışsın aynı hataları bir daha yapmamak önemli.. şimdi geleceğine ve okuluna odaklan ilerde emin ol sende güzel gelecek ve evlilik planları yapacaksın her şeyin bir zamanı var iyi bir meslek sahibi olup güzel bir kariyerin olduktan sonra herşey çok daha kolay atlatılacak, geride bıraktırların şimdiki kadar canını acıtmayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır, ne kadar başını taşlara da vursan faydasız. Yaşandı ve bitti o şekilde düşün. Asıl mühim olansa bütün bunlardan ders çıkarmış olmak. İnsanlardan ziyade Allah'tan çekinmelisin eğer bir inancın varsa. Tövbe edip bir daha bu tür hatalara düşmemeye bak. Kendini de diğerleriyle kıyaslama zira insanların içini bilemezsin. Herkesin büyük küçük hataları olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
74Cevap
+1 yılKendine haksızlık etme. Her insan hata yapar, bazıları büyük olur, bazıları küçük olur. Ancak çözümsüz hata yoktur. Çevrende bilinirliğin önemli. Sonuçta alnında yazan bir geçmiş görülmüyor.
Bundan sonrasına bakmalısın. Temiz kız, banyo yapmış kızdır. Ter kokmayan kızdır. Bunun dışında kirli kız tanımı diye bir şey yoktur.
Güzel, düzgün karakterli, hayata bakış açısı pozitif ve yararlı biri isen evlenmeni etkileyecek hiçbir şey yok.20 Yorumla
+1 yılHer insan bazı hatalara düşebilir. Hele ki gençlik yıllarında yoldan da çıkabilir. Senin için olanlar olmuş bir kere ama yine de doğru yola girmeye karar vermişsin. Sen tövbe et doğru yola gir Allah yardım eder. Öyle adam öldürmekten beter eleştirisine de katılmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılNeden yıkılacaksın ki?
Geçmşiini geride bırakman lazım
En önemli umut kaynağın ise "Pişmanlığın" olacak.
Pişman insan ders almış insan demektir.
Elbette geçmişde insanlar hata yapabilir , hatasız insan zaten yok.
İnsanı insan yapan hatalarıdır zaten.
Ama gelecek planları yap elbette , ama bunu yukarıda anlattığın şekilde dile getirme olur mu?00 Yorumla
+1 yılNamusun kızı erkeği olamaz inan asıl hayat kadınlığını erkekler yapıyor senle yatanların umrunda olmadığı gibi seninde umrunda olmamalı kimse seni yargılayamaz çok yakın arkadaşlarım var hayat kadınlığı yapan ama karekter olarak okadar delikanlıki ben ne bakire sizi gidi siziler gördüm önenmli olan bedenen değil ruhen ne hissettiğin kimsenin seni yargılamaya hakkı yok geçmis gecmiste kaldı bende cok kisiyle yattım farkımız yok kendini üzmene gerek yok :)
10 YorumlaEtrafındaki güzel temiz kızlar evlilk planı yapar sen yapamazsın ! , Unutma şu an çektiklerini çekmek için yalvarcaksın , Allah ahirette bunun hesabını elbet soracaktır, Ama tövbe kapısı herzaman açık bende nsana tavsiye dualar zikirler namazlarla geçir hayatını, En büyük günahları işlemişsin, adam öldürmekten beter..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah a dua et gece ibadetleri yap tövbe istiğfar et arın
Madde bağımlılığını bırak beynine zarar veriyorsun ruh beyin bağlantısını bozarsın
öyle yaparsan ibadetlerini hissedemez olursun
Allah her an yeni bir yaratıştadır
Şeytan geçmiş hesaplarla uğraştırır cehennemi yaşatır
Sen an ı değerlendir geleceğe bakarsan cenneti yaşarsın
-YENİLEN -
Evlenmeden kimseye yaklaşma
Zina ruha zarar verir
Kim ne yaparsa kendine yapar
Pes etme00 Yorumlademek ki o çevre hep bu yüzdenmiş, o popi kızlar da kimbilir neler yapıyorlardı. keşke olmasaymış ama olmuş bir kere. bunun yanlış olduğunu anlaman geç olmuş biraz, olsun yine de zararın neresinden dönersen kardır. geçmişin izlerini silmeye çalış, bundan sonra aynı hatayı yapma. zaman herşeyin ilacı.
00 Yorumla
+1 yılSen bunun farkındasın ve pişmansın şimdi bırak geçmişi geleceğine bak. Herkes hata yapar önemli olan o hatayı tekrar etmemek. Senin de güzel bir hayatın olur üzme canını. Allah'a yönel dua et tövbe al. Kötü insanlardan uzak dur kardeş.
10 Yorumlacanim benim ya ask en cok sana darbeyi vurmus sevgili bile degildiniz degil mi bana da universitede biri yapmaya calisti bunu sen iyi pacayi kurtarmissin sukret sikayet edersin sonra
14 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptın peki
- +1 yıl
Sen içiyor musun
Pişmanlık duyuyorsun tövbene sadık kal ve geleceğe yeni bir sayfa aç geçmişinde kötü olan her ne varsa bırak olumsuz şeyler düşünme hayat yaşamaya değer her önüne gelene açma yaşadıklarını Allahın afına sığın mutlaka senide seven biri çıkar hiç bir şey için geç kalmış değilsin...
00 Yorumla
+1 yıl😢 seni o hale düşüren insanların Allah belasını versin orspu çocukları kızı me hale sokmuş ama sanada o kadar sinirliyim ki anlatamam..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama ona hiç bir şey olmuyor olan bana oldu o hala kızlarla gezip tozuyor
+1 yılBu yasadiklarini hayatina giren kisiye anlatmak zorundasin.. kabul ederse ne ala.. ama soylemez ve saklarsan herseyi cok cok agir bir kul hakkina girersin..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Takma kafana. Temiz ya da kirli olmak senin yaptığın şeyle alakalı bir durum degil. Tek kusurun geçmişte fahişelik yapmak ise bence hepsinden daha düzgün bir kadınsın.
00 Yorumla
+1 yılKimse temiz degil
Ama sirf birine ilgi duydun diye ya da asik oldun diye kendini pazarlaman tuhaf.
sen o erkegun bu yaklasimina olumlu cevap verdiysen icinde vardir demektir
Allah affetsin.00 Yorumla
+1 yılGeçmişinde kötü şeyler yaptın diye kötü olduğun anlamına gelmez , GELECEĞİNDE iyi şeyler yaparsın ve o hatalarını unutursun
00 YorumlaHerkesin kötü zamanları olur sen kendini ne olursa olsun sev sonuçta boşlukta yokolup gidicez kimse ismimizi bile hatirlamicak sglicakla kal
00 Yorumla
+1 yılbenimle evlenir misin demek vardı. ama bedenin aklınla ruhun arasında kalmış. sevgiyi zevk e satmışsın mutluluk ise uzaktan bakar. belkide yaşadığın hayat yalan dır. ve susmuş şair.
10 YorumlaGüzel hikaye inanmadım ama ünde geçmiş geçmişte bırakıp yaşamak lazım geçmişe takılıp yasarsan hep bir hayal kırıklığı olur o yüzden uğur artık herşeyi ileri ye bak
02 Yorumla
Soran+1 yılEn garipide bu inanılmayacak kadar kötü olan şeyleri ben yaşadım
ee tövbe et. çok sıkıntı olursa diktir. bir şekilde evlenirsin. ya da önceden ilişkim oldu dersin saklarsın yine bunları. boşver.
00 Yorumlaunut gitsin hatırlamak daha da üzer seni bir deneyim olmuş geçmiş pişmansan önüne bakmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılEvet cok büyük bir hata yapmışsın fakat zamanı geri sarmak elimizde değil. Bu yüzden önüne bakacaksın ve bu sefer aynı hataları tekrar etmeyeceksin
00 Yorumla olan olmus pismansin. herseyi unut kimseye bisey anlatma eskilerden kimseyle konusma baglarini kopar. yeni hayatin hayirli olsun daha dikkatli ol yeter
00 Yorumla
+1 yılKendin edip kendin bulmuşsun. hayatta kalmanın yolunuda bulursun.
10 YorumlaSeksle kendi değerini biçmekten vazgeç Ve bu ülkeden ayrıl.
32 YorumlaTövbe et geçmişini de anlatma kimseye.. evleneceğin erkekte olsa böyle bir geçmişi kabul etmez kimse
011 YorumlaYardim Ederim Onemli Olan Nedir Hatayi Anlamandir
Bu Hayat Harikadir Yasamasini Bilene
Konusalim Senle00 Yorumlayolun bak desemde bakamazsın ama bir psikiyatri den destek al gerisini de Allah ahavale et unutma affetmek allah a mahsustur ve allah iyi olanın yanindadir
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçecektir pişmanlık duymuşsun yaptıklarından sonuçta.
00 Yorumlaherşeyi düzeltmek ve mutlu olmak senin elinde sayın gizli
00 Yorumla
+1 yılbunu hatayi yaparken düşünecektin para için bedenini satarsan sonuçlarına katılanirsin.
00 Yorumla
+1 yılHayatta yapilan hatalardan ders almak gerekli.
Simdi daha guclu. olmalisin...
Tovbe et Tertemiz bir sayfa ve hatalardan uzak guzel. bir yasam.00 YorumlaGeçmiş i geride bırak olmus bir hata düşündükçe canim acirr düşünme ve birdahada o duruma sakin düşme
00 Yorumlahiç kusua bakma hata yapmıssın olur böyle şeyler canını sıkma falan demeyeceğim... beter ol inşallah..
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir beyin nasıl bir miden varmış anlamıyorum.. birini seviyorsun ona tapıyorsun o seni or*spuluga tesvik ediyor ve sen halen devam ediyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
iyi para kazandırdın mı bari?
Geçmiş geçmiştedir eğer sen kendi geçmişinde boğulursan seni kimse kurtaramaz. Sen ileri adımlar atmalısın ki, seninle ileriye adım atabilecek insanlar olsun.
00 Yorumla
+1 yılSevişmeye devam et boşver. O kızlarda sevisiyor zaten kendini boşa uzme.
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHalen yaşıyorsan beyaz sayfa açacak fırsatın vardır.
00 Yorumlahatasız kul olmaz hatana takılırsa devamlı düşersin sen o hataları hayat tecrübesi farzet ve üstüne basarak yukarılara tırmanlmalısın
00 Yorumla
+1 yılher insan hata yapar önemli olan tövbe edip bir daha yapmamak umarım tekrar aynı hayataı yapmazsdın bacım
10 Yorumlaiste hayat noldum degil ne olucam demelisin takilmanin mantigi yok üzülmenin de
00 Yorumla
+1 yılDert etme. Geçmişinden koptuysan zamanla iyileşirsin. Yeterki geri dönme.
00 YorumlaNefret ettim senden; lise denen şeyi bizde okuduk yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldöndüğünde yanında sana destek olacak bırının olması, senı yönlendırmesı, her an yanında olacak bırının olması şart. tek başına oldugunda bır gun bı sekılde yıne kayabılırsın o tarafa...
bu arada Döneceğin şehir neresi?00 YorumlaBence unut her şeyi sen iyi birisin ve sende evleneceksin çocukların olacak ama bu konuları aş artık boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata yapmışsın. tövbe edip geçmişini unutup düzgün bir hayata başlayacaksın
00 Yorumla
+1 yıldoğruyu gördüysen ordada bu hataya bulaşmadıysan illaki biri çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. senin gibi birinle bende evlenebilirim geçmişini yargılamam
00 Yorumla
+1 yılnerden buluyosunuz ve aşık oluyosunuz böyle p. zevenk evlatlarına anlamadım bir türlü
00 YorumlaGeçmiş geçmişte kaldı , unutup geleceğe bakmaktan başka çare yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı canım yaşadın ve geçti gitti pişmanlık duyuyo olman iyi tekrarını yaşmamış olursun
00 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun allaha dua et bidahada bulaşma bu işlere
00 Yorumla
+1 yıldürüst olu sende mutlu olursun seni seven birini bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltovbe et geri donmemek uzere biliyorum zor ama onmeli olan niyet ve kimseye bisey anlatma
00 Yorumla
+1 yılYine evlenirsin bak zaten o çevreden uzaklasmissin
20 Yorumla
+1 yılSen kaç yasındasın yaaa 😥
132 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım
- +1 yıl
Cok üzüldüm isteyerek mi yaptın yani
Soran+1 yıl18 yaşındaydım bunları yaşadığımda evet zorlama olmadı
- +1 yıl
Para icin yani
- +1 yıl
Profilin ne guzelmis :)
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Çok alakasız ama arkada soldaki güzelmiş
- +1 yıl
Acıktın galiba assdf
- +1 yıl
Benide etsene
- +1 yıl
Ya bir gidin yaa assdf
- +1 yıl
Bana da kaşar versene :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@aytaç009 kızı da ona birakta rahatlasin adam. Baksana kıza yalakalik olsun diye kendi abazaligini bize atıyor.
- +1 yıl
@aytaç009 güzeldi ama sogudum zaten ben arkadaşını beğenmiştim :) benimki imkansız yani sen devam et :)
- +1 yıl
@aytaç009 kaşarlı yap yumurtayı afiyet olsun :)
- +1 yıl
Nolmuş burda assdfcddfxdxcfssasdfassff
- +1 yıl
@aytaç009 mesaj attı mi sana merak ettim :)
- +1 yıl
Kimseye mesaj atmadım kimseden de bana mesaj gelmedi assdf
- +1 yıl
Mesajın kapalı :) atar mısın bana
unut gitsin geçmişi. geleceğine bak
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, unut gitsin. Fazla düşünme.
00 Yorumla
+1 yılsende para aliyor muydun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ohoo boswer ozaman gunumuzde kizlarin cogu bu sekilde calisiyor para lamayanda baska seyler aliyor o ewlilik hayali kuranlarin coguda ztn oral manyagi v. s
+1 yılTövbe et ve yeni bir hayata başla.
00 Yorumlasakın masum birinin kanına girme
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan mı korkuyorsun
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?