+1 yılRuh hallerinden ve psikolojik sorunlarından kaynaklanıyordur muhtemelen, kişiliği bunu kabullenmesine engel olduğu için hep böyle bahaneler üretir bu tip sorun yaşayan insanlar.. Yapacak birşey yok sanırım seni bu şekilde mutlu edemeyecek ama unutma ki sadece seks değildir ilişkinin parçası. Saygı ve sevgi olduktan sonra her ilişki yürür.
07 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyırum ama beni her yakaladığın da da seks şsteyen yapıda. meseka dün bana uzanmışım koltuğa o sertleşemedi ya biraz cilve yapsana vs beni mest et gibi konuşuyor uyuz oldum
- +1 yıl
O zaman sorunu belli oldu. Çok fazla yapılan mastürbasyondan da kaynaklanıyor. O adamın hiçbir zaman düzgün bir seks hayatı olamayacak üzgünüm...
Soran+1 yılYani mastürbasyon kötü mü
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılE neden tümnerkekler yapıyor
- +1 yıl
Herşeyin fazlası zarar diyecektim.
Soran+1 yılHımm
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsağlına nasıl bakıyor acaba? Alkol ve sigara var mı? uyku düzeni -- yemek düzeni iyi mi? ve konsantre de olamıyor olabilir.. Bol bol pul biber - maydonoz - turp -- taze nane gibi şeyler yesin ve geceleri de 11 de yatıp sabah 8 de kalksın ve kalkınca bir çiğ yumurta yutsun sabahları bir süre.. Çelik gibi olur hemen..
09 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi yemiyor ya bir tuhaf et yok bsşık yok yumurta yok sevmiyor
- +1 yıl
gıdasına - uykusuna - takviye vitaminine bakmayan adam malesef böyle işte.. Şimdi haftada 3 - 4 gün süte bal - yumurta kırsa karıştırıp içse.. alkolü sadece yemekte zevk olsun diye bir duble içse.. sebzesini - acısını - somon balığını ona göre yese sizce farklı olmaz mı?
Soran+1 yılBence olur valla ama kendi bilir artık
- +1 yıl
uyku -- uyku.. en büyük vitaminnn.. yani 11 le - 03:00 arası uyuyun gerisini uyumasanızda olur diyorlar zaten.. söyleyin hiç değilse şu pharmaton takviyeden içsin hergün..
Soran+1 yılSöylerim ama nasıl denir of of
- +1 yıl
demenize gerek yok ki.. alın bir tane eczaneden verin.. sağlığın benim için herşeyden önce gelir diyin.. o vitamin cinsellik amaçlı satılmıyor ki zaten.. Ben SOLGAR ' ın mega power for men kullanıyorum , koştuktan sonra içiyorum.. Yani tam faydayı görmek için önce spor yapmak lazım.. çok büyük enerji veriyor..
Soran+1 yılAnladım sapolun çok
- +1 yıl
rica ederim.. düzelir ya takmayın kafanıza.. Ama onun sağlığı açısından tabiiki yardımcı olmanız çok çok güzel ve örnek alınacak birşey..
Soran+1 yılBakalım o geniş geniş takılsa da
+1 yılSorun var bence zaten hiç kabullenmezler kendi beceriksizliğini kadına atmada bir numara türk erkeği yok senin yüzünden yok güldün iktidarsız herif
23 Yorumla
Soran+1 yılBen hani iyi niyetliyim çaktırmıyorum ona ama bariz orta da ve senin yüzünden nedemek ki yani dimi
- +1 yıl
Yok türk erkeği öyle sorununu ççözme çabası olmadığı gibi sucu kadına atarlar sen sana yanaşınca isteksiz görün ereksiyon olamıyorsun çöz sorununu falan de böyle olunca arzulayamiyorum seni de acıma bunlara acıdıkça tepene çıkarlar tabi rencide eder şekilde söyleme dengeyi ayarlarsın artık gururunu kırmadan
Soran+1 yılKaldıramaz kalpten gider
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılBahane yaratması normal tabii yediremiyo kendine , söyle ona alkolü azaltsın, sigarayı bıraksın , seninle birlikte olmadan önce masturbasyon yapmasın, enerjisini harcamasın , deniz ürünleri ile beslensin özellikle karides kalamar , midye , havyar gibi , bu doğal yöntemlerin hiçbiri olmazsa ilaç takviyesi yapsın...
03 Yorumla
Soran+1 yılBu et yemiyor acaba ondan mı. sadece köfte döner yiyor onun dışında yok. sigarayı 2 ay oldu bıraktı. haftada bir iki bira içer
- +1 yıl
yok durum beslenme değil anlaşıldı, gitsin bir üroloğa ona verir ne gerekiyorsa...
Soran+1 yılBen diyeyim bunu ona
sorun var ama fızıkselmı psıkolojıkmı bılmek lazım ama sorun buyuk olcude var fızıksel durumu nedır penısı cokmu kucuk kılo tansıyon seker var mı hepsı onemlı
018 Yorumla
Soran+1 yılKilo normal boy uzun vücut iyi yani fit. çok istekli de hastalığı yok sigara yok. ama beni ilk tanıdığında benim bşraz ufak dedi
Soran+1 yılHep böyle. yani sertleşmedini bekliyoruz içindeyken sönmüyor ama o mertebeye gelene kadar içime girmek için eli ile organını içime bastırıyır çünkü hamur gibi tam sert değil
Soran+1 yılValla bence normal ama biraz daha kısa sanki diğer erjeklere göre. ama benim için sorun yok gayet büyük vs demiştim bunu pohpohlsmıştım hepde öyle yaparım. hoşuna gidiyor
Soran+1 yılYaşı 32 olup 18 gösteren minyonum ama güzelim allah için ayrılayım diye bekleyenler var yemin ederim
Soran+1 yılDedim ya cinsellik çok geberdiğim birşey değildinama burda tam yola çıkıyoruz bşrde ben onun şeyini alıp elimke yardım etmeye çalılıp içime sokmaya çalışıyorum oldu olmadı hadi vs bu konuşmalar sonra inmesi ara vermek hafi sertleşti yeniden deneyek vs yani hoş mu
Soran+1 yılSanmam ama neden bu değil inan bu en son takacağım şey
Soran+1 yılNeden uyusana
Soran+1 yılİş neki
Soran+1 yılPazarlama
+1 yılSorun var ve bahanelere göre sorununun farkında geçiştirmek yerine sorunu kabullenip çözümüne bakması faydalı olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de. ya da bahane ürette bana bok atma yok güldün yok ıslanmadın vs
- +1 yıl
kendisinin o işte iyi olmadıģı ihtimalini sana yansıtmak istememesi de normal, lendi içinde biliyor merak etme, tek sorun senin için biraz zor durum yani girmesi gerekirken kapıda uyuya kalması üzücü; (
Soran+1 yılYani biraz
- +1 yıl
😍 kolaylıklar diliyorum mck
Sigara alkol çok kullanıyosa bir süre ara versin spor yapsın
00 Yorumlailaç desteği almasında fayda var. Son 5 yılı zaten. ondan sonra kul öldü beybi
013 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum inanmıyor üzülmesin diye 40 dan sonra erkekkerin zaten durumu vahim fiyorum
Soran+1 yılSözlüm
Soran+1 yılBuda olmayacak zaten görünen o
Soran+1 yılYok be
Soran+1 yılSonra kurutorum o hazır oluncaya kadar
Soran+1 yılİnan umrum değil bulutlar. sadece elimle içime sokmaya çalışma çabası elimin kırılmadına meden olucak birgün
Gizli Üye(36-45)+1 yıleminönünde kuruyemişçiden yaşam çerezi alın
hergün 3 tane haşlanmış yumurta sarısıyla yesin04 Yorumla
Soran+1 yılBunu desem kötü mü hisseder saklıyor ya
Cevap sahibi+1 yılbu dediklerimi ayarlayın hergün yesin 1 hafta içinde neler olacak görün
güzellikle söyle anlat sen bişey demez
Soran+1 yılÇok sağolun yardım için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet çabuk terket onu ondan sana hayır gelmez skmez seni
12 Yorumla- +1 yıl
Sksede doyuramaz..
+1 yılbariz sorun var , ama kendini baskı altında hissediyor olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBence dr a gitmeli
- +1 yıl
tut elinden götür
Soran+1 yılAdam kabul etmez birde üzerine hepten takar vs ne bileyim
- +1 yıl
o zaman adamı değiştir yenisini bul
Soran+1 yılAnladım
Cinsellik konusunda 638 cevap paylaştı. Kızlar görün görün bizim 18 lik kızlarda 30 yaşındaki erkekler için yanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBı 39 yaşında
+1 yılsorunu var tabi böyle bahanelermi olur seks bu onu dedin yaptınla inmez
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kez. Bana bahane arınca sinir oluyorum
- +1 yıl
sen yavaş yavaş yol ver ona
Soran+1 yılSırf bu nedenden değil başka sebepler var ailesel maddi manevi ondan
- +1 yıl
bunu küçük bir neden olarak görme çok önemli küçümseme bir hayat böyle geçmez cinsellik önemli
Soran+1 yılHadi ya. valla benim de en az önem verdiğim konuydu inanın okadar sorun varki bu neki diyorum
- +1 yıl
şimdi böyle ama yarın önüne dev gibi çıkacak sorun bu diğerleri öyle ya da böyle hallolacak ya bu?
Soran+1 yılYaş 40 tabi
- +1 yıl
sonra sen isteyeceksin o yapamayacak kavga kavga kavga önemli değil deme önemli olduğunu biliyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki vajinan falan kokuyodur, ufaklığın isteği kaçıyodur
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yıkanmadan asla yanıma kimseyi almam tatih yazmaz ve hep o konuda iltifat almışımdır mümkün değil bu
Cevap sahibi+1 yıl''hımm vajinan lavanta gibi kokuyor'' mu diyolar?
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik beklentin fazla yoksa devam et yoksa mutsuz olacağın yüzde 99
027 Yorumla
Soran+1 yılCinseşlik merakım pek yok benim ama bu daha zor bir durum çünkü bir kez deneyecekken beş kez deniyor birde onun morali bozuluyor e beni bokluyor vs
Cevap sahibi+1 yılerkek suçu sana buluyorsa bil ki kendi sorunu ve o düzelmez çünkü kendiyle barışık değil
Soran+1 yılBen erkek olsam bunun için hemen giderdim dr a açıkcası. hep hamur gibi elleyince bile umursamıyor ama o çok şstiyor hayta dedim sen şstiyorsun o istemiyor diye. demez mi komut almıyor yoruldu ya diyor
Cevap sahibi+1 yılsen fazla uğraşma hep bahane bulur sorunla yüzleşmekten kaçar, sen hiç evlenmedin mi* boşandın mı
Soran+1 yılYok evlenmedim hiç
Cevap sahibi+1 yılbence yol yakınken yol ver gitsin, daha evlenmeden mutsuzsun, yaş kaç senin
Soran+1 yıl32 yaş
Cevap sahibi+1 yılyaşın fazla deği ben de 32 yim, kısmet çok çıkar karşına, mesleğin nedir
Soran+1 yılPazarlama bir şirkette
Cevap sahibi+1 yılsoruyu beğendim,
Soran+1 yılHafi ya
Cevap sahibi+1 yılnickimi gör diye beğendim
Soran+1 yılOna nasıl bakılır pek anlamam ki
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirde yaşıyorsun
Soran+1 yılİst
Cevap sahibi+1 yıllaptopdan giriyorsan zil işaretinin olduğu yerde uyarılar gelir, orda şu kişi soruyu beğendi yzar
Soran+1 yılIphonntel
Cevap sahibi+1 yılyarın görünür yaparım nickimi yazışırız özeldn
Soran+1 yılHer daim olmayanilirim yardımsever arjadaşım
Cevap sahibi+1 yılDenk getiririm
Soran+1 yılSupra...
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Soran+1 yılNasıl eklenir bilmem
Cevap sahibi+1 yılMesaj atabilirsin olmadı haber ver link atayım
Soran+1 yılTelden zor bu olmuyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yaz
Soran+1 yılTakip yolladım mesaj atılmıyor
Sertleşme sorunu var bariz. Destek almalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Çok genç sayılmaz
Normal o yüzden05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yıl@hknckc06 sanmam ya rahat bir tip
Soran+1 yıl@hknckc06 yeni tanoyorum beş ay
Cinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. fazla manuel takılmıstır
01 Yorumla
Soran+1 yılBeş yıl nanuel takılmış kimse ile çıkmamış. boşanmadan evvel son dönemler bir yıl falan eşi de cinsellik şatememiş kaçıtormuş hep
+1 yılYuksek ihtimal erekte problemk var
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sigara içiyorsa ondan olabilir
013 Yorumla- +1 yıl
Alakası olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Afedersin_hayat alakası var
- +1 yıl
Ben günde 1 paket içerdim 12 yıl içtim şu an bıraktım ama 17 yaşından beri seks yaparım en sz iki haftada bir yaparım ve her yapmamda 5 6 saatte en az 3 posta 4 posta atarım
Cevap sahibi+1 yıl@Afedersin_hayat ileri ki yaşlarda olabilir adam 39 yaşında bence çok alakası var
- +1 yıl
Bende 29 yaşındayım adam istemeyerek yapıyosa ondandır bence
Cevap sahibi+1 yıl@Afedersin_hayat olabilir
- +1 yıl
Senin yaş kaç tecrübeli gübisin
Cevap sahibi+1 yıl@Afedersin_hayat yok tecrübeli değilim sadece araştırmıştım 20 yaşındayım
- +1 yıl
Bakiremisin yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@Afedersin_hayat ya sanane kardeşim haddini aşma
- +1 yıl
Tanışabilirdik
Soran+1 yıl@Afedersin_hayat konumuz burda burdaki kız arkadaşımızın ne olduğu değil bu tarz sorular yanlış
- +1 yıl
Peki özürdiliyorum gizli bayan iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence heyecanlaniyo cekiniyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYok en başta öyle sandım ama üç beş ay oldu
+1 yıledswt tedavisi olsun internette arattir
02 Yorumla
Soran+1 yılBakarım sağolun
- +1 yıl
ricaederim
Biraz doymuş sanırım sana ya da cinseliğe 😊
09 Yorumla
Soran+1 yılYok be beş yıl kimse ile olmamış aşık olmadan yapamayanlardan
Soran+1 yılAynen bencede bu olay sertleşme sorunu
Soran+1 yılBu düzelmez öi eğer sertleşme sorunu ise
Soran+1 yılYa bu durumdan inan ben utanıyorum o bana mahçup oluyor diye
Soran+1 yılZaten bitecek gibi
+1 yılKesinlikle sorun var yazik o adama..
01 Yorumla
Soran+1 yılDr a gitsin
+1 yılyakında sahalardan uzak kalır o
06 Yorumla
Soran+1 yılSertleşme sorunu dimi
- +1 yıl
aynen yakında kuş ölür ortaklık biter
Soran+1 yılDesene sinir bir dırum. suratı asılıyor vs hemen toparlıyor bir bahane atıyır
- +1 yıl
Sen tatmin olamıyorsun falan
Soran+1 yılAy yine mi diyorum ve üstümde çırpınması hoşuma gitmiyor pörçük pörçük oluyor olay
- +1 yıl
şu an bile isteklisin ve bu devam edecek.
Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorun var takviye alsın
05 Yorumla
Soran+1 yılDün üçkez denedi üçündede birden söndü be beni suçluyor bende üstelemiyorum
Soran+1 yılEvet en baştan beri öyle. hep ben de sorun yani. hele dün dördüncü dwnenede oldu düşün
Soran+1 yılAynen
ereksiyon sorunu var.. psikolojik olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence sorun sende seni istemiyor sewmiyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılOda mümkün değil deli gibi peşimde 7x24
- +1 yıl
Senin yaş kaç o 39
Soran+1 yıl32 yaş
- +1 yıl
Ewli felanmısın belki o yüzdenistemiyo
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
İstersen öselden dewam edelim
+1 yılo pili bitenlerden demekki, nerelerdesin ki sen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadasin oldugundan eminmisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunu varr ama psikolojiktirr
07 Yorumla
Soran+1 yılÜxerine gidersem daga da kötü olur gibi geldi bana. dün çok kötüydü çünkü
Cevap sahibi+1 yılpsiko destek vermelisin iyi beslenmeli birde sanada bazi görevler düsuyoo bu arada
Soran+1 yılCinsellikten zaten çok ölüp bayılmıyordum bu daha da itti beni ya
Cevap sahibi+1 yılsenin yas kac
Soran+1 yıl32 yaş
Cevap sahibi+1 yılneden soguyorsun ki senin tam aktif odugun bir yaş buu
Cevap sahibi+1 yılçok ararsinn bu gunlerii keyfini cikarr
+1 yılSigara , prno.
05 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri yok
- +1 yıl
O zaman randumanı kaybediyor yaştan dolayı.
Soran+1 yılBence öyle
- +1 yıl
Hem erkek için hemde kadın için b0k gibi bir durum.
Soran+1 yılZor evet
Evlilik var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılO evlenmiş boşanmış biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılohooo kuş uçmuş ya adamda yazık be
00 Yorumla
+1 yılhap alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEreksiyon sorunu var bence
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aynen
Cevap sahibi+1 yılKötü bir durum
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİktidarsızlık
01 Yorumla
Soran+1 yılKabullense daha kolay da
- Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı büyük babuş
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
Baya hemde allah kolaylık versin
- Cinsellik konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılihtimal
06 Yorumla
Soran+1 yılHım
- +1 yıl
oyle
Soran+1 yılKötü be
- +1 yıl
hayirlisi diyelim bizde
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
ne demeek
Ecet
00 Yorumla
+1 yılYaşı kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl39 yaşı
- +1 yıl
Çok erken daha ama biraz destek olmalısın sen bakma ergenlere sana istediğini fazlasıyla verir tecrübesiyle
- +1 yıl
Gerçekten sorun oldugunu düşünüyorsan doktora gitmeye ikna et
Soran+1 yılZaten bir evlilik yapmış ama mesela şu var. cinsel ilşki esnadında organını açıkca yazıcam kusura bakmayın eliyle içime sokmaya çalışıyor sma hamur gibi o anda onun ki ve ordan basıtır burdan basıyır zorluyır olmuyor ve sonra ara veriyor elle fiyor vs hadi elliyırum yok zor sonra yine çıkıyor üzerime ve elli saniye sonra sönüyor
- +1 yıl
Anladım cinsel terapi iyi gelebilir bir sorun olduğu aşikar
- +1 yıl
Özelden konuşmak istermisin
+1 yılOlabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor sanorım o bu durumu
- +1 yıl
Kalkmıyordur sen biraz fazla muamele yapman gerekiyor o zaman
Soran+1 yılYa elliyırum ediyorum oynuyorum yok zor yani
- +1 yıl
Öyle değil başka türlü yap özelden anlatıyım
Soran+1 yılValla denedim herşey
- +1 yıl
Oral kesin çözüm
Soran+1 yılDenedim
- +1 yıl
Vardır sıkıntı ya analdadamı kalkmadı?
Soran+1 yılYa kalkıyor ve hadi deneyek derken üzerime çıkıyor tam içime alıcam söndü dün
- +1 yıl
Beceriksizmiski ya 😂Sana Yazik yaaaaa
Soran+1 yılSertleşme sorunu
- +1 yıl
ilac kullansin veya cikolatalar var benzinlikte satiliyor ondan yesin
+1 yılKuş son evresinde
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durum
- +1 yıl
Aynen ilişkide zirveyi görmek gerek
+1 yılErkek degil
00 Yorumla