Kısa boylu yakışıklı erkek mi daha seksi yoksa uzun boylu kaslı erkek mi daha seksi?
Kısa boylu yakışıklı erkek
Uzun boylu kaslı erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun boylu ve kaslı ama resimdeki gibi değil.
kısa boylu yakışıklı erkek
Cevap
1Cevap
kısa boy dediğin kac?
Bir erkek için 190 cm boy uzunluğunun altı kısa boydur. Türkiye şartlarında ise bir erkeğin boy uzunluğu 180 cm boy uzunluğunun altında ise kısa boy sayılır.
uzun boylu kaslı maşallah tadindan yenmez 😂
Kısa boylu erkek ne ya mantar gibi
Uzun boylu erkekte deve gibi.
1.80+ candır
Gerçekte 200 cm ve üzeri boy uzunluğu uzun boy kabul edilir. Muhtemelen kısa boylu olduğun için 180+ candır diyorsun.
Türkiye standartlarına bakarsak erkeklerin cogu 170-180 arası. Uzun boylu erkekler candır. Boyum 164
Kısa boylusun. Hatta çok kısa boylusun. Türk erkeklerininde zaten geneli kısa boylu.164 cm boy uzunluğunla uzun boylu adam istemen normal. Çünkü kısa boylusun. Herkes kendinde olmayan şeyleri ister.
Çok mu kısa boyluyum? Ruslarla karsılastırmıyoruz bir türk kızının standart boyu 150-160 arası zaten. Sen fazla yükseklerde uçuyorsun. Çoğu yasıtımdan bile boyluyum hatta:d ben uzun erkeklerden hoslanıyorum.
Bütün kadınlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır. Ama genelde kendilerinden uzun olan erkekten. Şimdi senin boyun 190 cm olsaydı uzun boylu dediğin 180 cm boyu olan adamlardan mı hoşlanacaktın? Tabii ki de hayır. Yani senin durumun normal. Bu işler göreceli.
Evet öyle
benim gibi uzun boylu yakisikli erkek tabikide..
b tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar