Ne yani şimdi bir sevmelik birde sevişmelik kadınım mı olacak ikisi bir arada neden olmuyor bu...

Ülkemiz için çok normal, bir çok hemcinsimizde rastlanan bir soruna sahipsin.
Anlatayım sana...
Bizim kültürümüzde seks, doğadaki temel dinamiklerle icra edilemez bir olgu haline getirilmiş durumdadır. Türkiye zaten kültürel, sosyal, dini olarak falan batıyla doğu, çağdaşla ilkel, Avrupayla Asya, Amerikayla Arabistan arasında kalmış canım bir ülke olduğu için kadın erkek ilişkilerimiz de bu paralelde sorunlu.
Açıklaması:
1- Doğada üremek ve seks, dişinin tahammül ettiği ve dayandığı, erkeğin gayret ettiği ve kabalaştığı/yabanileştiği bir etkinliktir. Yani erkek dişiyi zorla, yerine göre acıtarak, büyük emek enerji ve çaba harcayarak döller. Dişi de istemese de, canı acıyor olsa da buna tahammül eder ve sabrederek erkeğin kendisini döllemesine izin verir. Erkeği bu zorlayıcı deneyime iten aldığı keyif, kadını bu tahammüle getiren iten üreme anne olma hissiyatıdır.
2- Türk insanında kadınla erkek arasındaki cinsel dengeler darmadağındır. Arabistanda İslamiyette kadın bir rahimdir, o kadar. Çok seviliyor ve hoş tutuluyor olabilir ama temelde erkeğini mutlu etmeye kodlanmış bir varlıktır. Cinsellikte de islamda mesela, erkeğini mutlu etmeyen kadının meleklerce sabaha kadar lanet edildiğine dair sahih hadisler vardır. Yani doğu ve islam kültüründe kadın, erkeğin her türlü cinsel talebinde hazır ve uygundur. Batıda ise kadın erkek kadar bireydir, seksi ister ve erkek kadar hakkı olarak alır.
İŞte bu iki temel dengede, Türk kadınını ne doğadaki vahşi gerçek deneyimlerle s. kebilirsin. Ne de Arabistan kadını gibi kendine kul köle edebilirsin. Ne de türk kadını batı kadını gibi hakkı olan bir şeyi alırcasına erkeği tavlayıp, tahrik edip seks alır ya da isteyebilir.
Türk kadını ile hoyratça seks yapılmaz. Çünkü batı kadınıdır. Ama batı kadını gibi seni tahrik etmez, yatakta mutlu etmeye uğraşmaz. Arap kadını gibi de senin gönlünce davranmana da izin vermez.
Her kadın için bunları söylemiyorum ama genel yapı olarak durum bu. Karmaşık oldu ama anlamışsındır sanırım.
Guzel bir soz vardir..
Seni seviyorum. Onlari s2tim sadece
Bitmedi gitti soru hakkın 😄 deli gibi sevdiğin kadına deli gibi sevismeyi ögret sende
😕haklisin.. en iyisi sevdigine sevismeyi ogretmek ama oda uzun is
Cevap
4Cevap
Aşk ilişkileri böyledir. Ne zaman istemezsen o zaman senin olur.
Biz bir tane sevecek insan bile bulamiyoruz abideki derde bak 😂 Keske herkesin derdi boyle olsa 😂
ikiside birak ikisinin ozelligini tasiyon baska bul 😂
Bir süre sevişmeye ara ver
ikisini birden al.
ben evliyim
Bilmem. Nerden bileyim. Eğer 3 kişi aralarında anlaşıyorsa buna kim ne diyebilir ki?
Ben çok eşli evliliklere karşı değilim.
güllerin savaşı ay ne izlerdim
Kafamda deli sorular😀😀😀
neçün kuzumm
Hayırlısı emmi
Hahah :D
Aslında ben de aynı durumdayım
zor bir durum...
Yo oluyor
Kullan at ikisinide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar