+1 yılEvlendik nasılsa artık diyerek her şeyi garanti görüp koyveriyoruz akışına gidiyor sanıyoruz. Oysa evlilik ile hayatın tüm gerçekleri karşımızda artık ve bu bir gün, iki gün, üç gün değil her gün bir aradasınız. O nedenledir ki hayatı dolu dolu yaşamak, güzelleştirmek, bir birimize zaman ayırmak gerekmez mi? İşte bu aşamada her şeyi düşünüp planlamak ve birlikte karar vermek gerekir. Tamamlamak, bütünleşmek gerekir. Tabiki alabildiğine tap tatlı cinsellik yaşamak, aşkı ayakta tutmak, sonsuz olmak ta elimizde. Beraber araştırıp beraber renk katmakla olur her şey. Ne o daha 4 sene olmuş çok çabuk bıkmışsınız?
12 Yorumla
Soran+1 yılMonotonlaşma belasına yakalandık galiba
- +1 yıl
Zaman zaman hepimiz bu döneme giriyoruz ve noluyor yaaa diyerek şöyle bir silkeleniyoruz. Evet sanırım bir tatil yapmanın, değişik yerler görmenin zamanı gelmiş. Dilerseniz takibe gelin. Daha uzun konuşabiliriz. Eğer sakıncası yok ise...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dese bunu neyse de bayan diyince garip geldi.. Bayana giren çıkan tek birşey var 3 5 cm oldumu yeter.. erkek için daha farklı ama daha dolgun göğüsler kalça veya tam tersi veya kısa boylu bir kızla daha iç içe bir ilişki veya tam tersi. Bayanın partneri değişse de çok fark etmez emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatan arkadaşlarım oldu çeşitli sebeplerle. Sen bir erkek olarak tüm kadınları ne kadar tanıyorsun bilmiyorum. Seks denen şey o girip çıkıyor basitliğinde değil. Asıl erkekler duygusuz olduğu için her türlü canlıyla seks yapabiliyor. Benim bakış açım tamamen ruhsuzlaşması. Ruhlu olsun olmasın erkek her türlü zevk alacaktır
Cevap sahibi+1 yılPartnerin odunsa bir şekilde yakman lazım onu.. belki konuşarak belki aklıni alarak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim ama bende eşimin sınır koymasından sıkıldım yoksa başka sorunumuz yok. Erkeklerde nasıl bir yokluktalarsa cevaplara bak ya onlarımda anası bacısı var ama bunu düşünemiyorlar soran buraya soru sormuş cevaplara bak seni çok iyi anlıyorum soran. Kadın aldatacağım dememiş ki zaten aldatmak isteyen çoktan yapar. Sadece derdini yazmış
334 Yorumla- +1 yıl
Sınır derken?
Cevap sahibi+1 yıl@GüzelKardeşim mesela oral yaptırmaz ben çok istediğimi dile getirdim yaptırmıyor sonra o boşalınca bitiyor ben devam etmesini iaterken o bitiriyor.
- +1 yıl
Bu arada kusura bakma normalde insanların özelini sormam ama sınırın nasıl bir sınır olduğunu merak etmiştim o yüzden sordum. Cevap verdiğin için teşekkür ederim. İsteklerin aslında sınır bile sayılmaz olması gereken şeyler. O yüzden inşallah zamanla bu gibi basit sınırları kaldırırsınız ortadan. Ama bazıları cidden sınır koyarak iyi yapıyor çünkü iğrenç isteklerde bulunanlar olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@GüzelKardeşim öyle bence evli insalar birbirlerinin isteklerini yapmalılar anal diyor izin veriyorum buna haram demiyor orala haram diyor sinir oluyorum tamamıyla
- +1 yıl
Tabiki birbirlerinin isteklerini yapmalılar ama iğrençliğe kaçmadan. Oha asıl anal haram. Bence oral konusunda psikolojik bir durumu var eşinizin. O yüzden yaptırmak istemiyordur. Bazı kadınlar burak analı oral bir yapmazlar o yüzden eşiniz şanslı ama kıymet bilmiyor. Neyse zamanla belki diğer sorunlar da hallolur. Aslında oral yaptırmak istememesi çok da sorun sayılmaz. Ama seni tatmin etmeden boşalması baya kötü bir durum. Gerekirse geciktirici alsın bu konuya muhakkak çözüm bulun.
Soran+1 yılErkekler cinsellik düşünmekten kafayı üşüttüğü için her kadını "aranıyor" zannediyor ve şu sıkıntı sorusunda bile bende aldatma isteği arıyor. Ayrıca yazdığınıza cevap vereyim, oral seks kesin haram bir şey söz konusu değildir. Bir çok hadis alimi ve evliyalar anal seksin haram olduğu konusunda görüş birliğine varmışken, oral sekse haram denmemiştir. Sadece mekruh olduğu söylenir.
@GüzelKardeşim sende sorularımda muhabbet çevirme rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBen öyle diyorum. biliyorum haram olmadığını ama ben yapmayayım diye diyor sanırım yapmayı ve yaptırmayı sevmez
- +1 yıl
Soran arkadaşım söylediğin son cümleyi saygısızlık olarak görüyorum. Ben kimseye yürümem kimseyle de sohbet etmeye çalışmıyorum. Sadece merak ettiğim için görüş yapan arkadaşa soru sordum ve cevabı üzerine tavsiyelerde bulundum. O yüzden yorum yapmadan önce biraz düşünün ona göre yorum yapın. Saygısızlık yapmana gerek yok.
Soran+1 yıl@GüzelKardeşim Erkekleri tanımasak :D Ne yaparsan yap tamam banane ki
- +1 yıl
Anal seks hakkinda hadis ve alimlerin gorusune gerek yok cahil olmayin. anal seks zaten ayette haram oldugu sabittir.
- +1 yıl
Erkekleri tanımasak diye saçma salak düşüncelere kapılmayın hemen. Ne kadar güzel ve ne kadar iyi bir sevgilim var tahmin bile edemezsiniz. Ayrıca sevgilim yorumlarımı istediği an görebilir. Ve benim sevgilim olmasa dahi kadınlara yürüme gibi bir özelliğim olmadı hiç. Özellikle de evli kadınlara. Bu çok mide bulandırıcı ve iğrenç birşey. 3 yıldır bu sitedeyim şuana kadar kimse bana sarkıntılık yaptı mesaj atıp rahatsız etti diyemez. O yüzden haddinizi bilin lütfen ve herkesi aynı kefeye koymayın.
- +1 yıl
Ayrıca yazdıklarımızı baştan okuyun. Bakın bakalım sarkıntılık yapacak birşey yazmış mıyım. Gerçekten de bazen çok düşüncesizce konuşuyorsunuz. Sevgilim yorumunuzu görse birşey yaptım sanar. Veya başka birileri görse yine aynı şekilde kötü birşey yaptım sanar. İnsanı zorla zan altında bırakıyorsunuz.
Soran+1 yıl@Cengaver52 Hangi ayet söyler misin? Ayette net şekilde arkadan ilişki denmez. Der ki Allah'ın helal ettiği yerden yaklaşın der. Bu ayete göre oral sekse bile haram diyenler olduğu için sahabe ve alimler arasında icma yapılmıştır
Asıl cahil olan sensin. Bilip bilmeden her şeye salça olmaya çalışma
Cevap sahibi+1 yılİyi ki bir yorum yaptık yazan yazana
Soran+1 yılGörüş sahibi çok haklısın. Bende cevap vermeyeceğim artık şunlara. Kapansın bu konu
Cevap sahibi+1 yılZaten her ikisi engellendi isteselerde yorum yapamazlar
- +1 yıl
Bakara suresini ac oku. kadinlar sizin tarlanizdir. onlari istediniz gibi yanasabilirsiniz ancak arkadan mustesna... kadinlarina arka yoldan yanasanlar kiyamet gunu lut kavmi ile birlikte hasrolunacaklar.
- +1 yıl
Bakara suresi 223. Ayet ve devamini ac oku
- +1 yıl
“Sana kadınlardaki âdet ve lohusa kanamalarını da soruyorlar. De ki: O bir sıkıntıdır. Kanama devam ederken onları rahat bırakın; temizleninceye kadar da yaklaşmayın. Tertemiz olunca onlara Allah’ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, temizlenenleri de sever.
Kadınlarınız sizin için ekim yeridir. Ekim yerinize hoşunuza giden şekilde varın, (ilişkiden önce) kendiniz için ön hazırlık yapın. Allah’tan çekinin ve onun huzuruna çıkarılacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223) - +1 yıl
Soran değil de görüş yapan arkadaşım öncelikle engellesen de gizli kullanıcı olduğun için yazabiliriz bilgin olsun. İkinci olarak da ben engellenecek bir şey yapmadım. Israrla üstüme gelmeyin artık. Ben daha ikinci yorumumda normalde insanların özelini sormam ama merak ettiğim için sordum dedim. Kusura bakmayın dedim. Ve size sarkma gibi bişey yapmadım. Konuşma da bitti. Saatler sonra soran yorum yaptı ve bana karşı saygısızlık yaptı. Ben de kendimi savundum ve yaptığının yanlış olduğunu söyledim hepsi bu. Kısaca siz ne halt yerseniz yiyin beni sırf sadece merak ettiğim bir konuyu sorduğum için suçlamayın. Ve benden bir daha bahsetmeyin. Ben sorumu sordum düzgün bir şekilde de cevabımı aldım ve benim konum kapandı. Hadi artık kendi aranızda konuşun güzel güzel. Beni konuya dahil etmeyin.
Soran+1 yılBeni konuya dahil etmeyin diyor sonra uzun uzun cevap yazmadan duramıyor. Ay gülesim geldi :D Seni konuya dahil eden yok. Zerre kadar önemin ve değerin yok. 23 yaşında çocuk sen kimsin ki kendinden büyüklere cinsel tavsiyeler veriyorsun. Senin tavsiyeni isteyen olmadı. İstenmediğin yerde durma artık
Son yorumumdu...
Buraya son yorumumu yazıyorum
Soran+1 yıl@Cengaver52 O ayetlerin hiçbirinde açıkça anal seks ima edilmiyor. Eğer açıkça anal seks iması yapılsaydı bunca Sahabe ve Alimler bu konuyu tartışmazdı. Gerçi Sahabe ne demek bunları biliyor musun şüpheli
- +1 yıl
Ilahiyat mezunum yeterlimi senin icin
- +1 yıl
Konya ilahiyat
- +1 yıl
Eskiden necmettin erbakan ilayiyatti Şu an ahmet kelesoglu ilahiyat oldu. biaz daha bilgi istermisin
- +1 yıl
Ayrica benim zamanimda selcuk uni ye bagliydi
- +1 yıl
Uzun uzun yazma sebebim acaba durduk yere gelip beni zan altında bırakmaya çalıştığın için olabilir mi? Bizim konuşmamız çoktan bitmişti gelip yorum yaptın beni etiketledin. Ben seninle muhattap bile olmamıştım ki. Ben görüş yapan arkadaşa soru sormuştum o da cevap verdi konuşma bitti çoktan. Sen bildiğin sapık erkeklerle aynı kefeye koydun beni ve zan altında bıraktın. Kızgınlığım bu yüzden. Halbuki seninle konuşmamıştım bile. Ayrıca görüş yapan da aniden engelledim ikisini de yazmış. Yani bu sefer de o bana kötü insan muamelesi yapmış. Evet sitede sapık çok ama herkese de sapık muamelesi yapar zan altında bırakırsanız bu doğru olur mu sizce? Dediğim gibi beni zan altında bırakmayın artık ben birşeyi merak ettim sordum sormaz olaydım. Ben yorum yaptığıma bin pişmanım Allâh rızası için benden bahsetmeyin artık.
Soran+1 yılBen Sahabe diyorum. O bana Necmettin Erbakan diyor :D
Hz. Muaviye sahabeden midir bunu bilir misin mesela? Aç googleı öğren şimdi. Bana din bilginliği taslama. Yaşar Nuri Öztürk'de İlahiyat mezunu ama namaz kılmak farz değil diyor. Her ilahiyatçı mükemmel biliyor diye bir sey yok- +1 yıl
Ayrica hadis fikih akaid tefsir hakkinda bilgi almak istersen yardimci olabilirim.
Soran+1 yıl@Cengaver52 Cinsellik bölümünde din konuşmayalım istersen? Ayıptır.
O kadar saçmalandı ki yazmadan edemedim. Görüş sahibine ayıp oldu. Neyse bir daha buraya bakmayacağım- +1 yıl
Gerizekali muaviye sahabedir ancak cennetlik mi cehennemlikmi oldugu tartisilir. cunku muaviye hz aliye karsi savasmistir. ve savasta kuran ayetlerini misraklara gecirerek bir hadsizlik yapmistir. buraya gelip kit bilginle bilgelik taslama.
- +1 yıl
Muaviye hem sahabedir hemde halifedir akibetini ancak Allah bilir
- +1 yıl
Ayrica bu basit konulari googleden bakmaya gerek yok. bana daha zor konularla gel
- +1 yıl
Tamam konusmayalim haklisin sen acayip yorumlar yapinca yazmak durumunda kaldim
+1 yılDemek ki seksler hisli olmuyor bağ kuramiyorsun sıkılmanın tek nedeni budur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHis ve duygu azalması etkiliyor
- +1 yıl
Bunun nedeni de bence iletişim onunla konuş ya da seks dışında smutlu değilsen uzak hissediyorsundur yok herşey yolunda yatak arkadaşımdan sıkıldım diyorsan oda senden sıkılmıştır hisler karşılıklıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Kocan biraz yaratıcı olsa bu durum olmazdı fantezi olmazsa sexs sıkıcı olmaya başlar öyle sanıyorumki kocan yat kalk iş bitti olayı yapıyor oda elbetde haliyle sıkıcı olur değişik şekillerde sevişme gerekli değişik şekilde ilişkiye girildiğinde cinsel hayat renklenir kütükmü bu adam sanırım yontulmamış.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayni böyle düsünen bir kadinin yatagina önce tek sonra ise ikinci erkek olarak katilmistim. Fantezilere acik bir kadindi. Nasil oldu bilmiyorum ama kocasini da ikna etmisti.
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadının saçını yolarım
- Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılHımm evliysen bosan senden cıkacak cocugun sonu belli üremeyin bir zahmet bu kadar karaktersiz bu ülkeye cok bosandıktan sonra cık dısarı beni ficken yok mu diye haykır hemen gelirler bende gelirim ozaman
112 Yorumla- +1 yıl
Bence bunu kocanla gorus sana yakın olsun ondan isteklerini söyle ilgilensin seninle bak ozaman neler olur neler Esinle paylasmadıgın icin sıkıntılı bu durum
Soran+1 yılÖnce hakaret edip sonra tavsiye mi veriyorsun?
- +1 yıl
Soruyu duzgun sorsaydın ozaman sende cokta tın ne yaparsan yap
Soran+1 yılTamam bamyalı sakin :)
- +1 yıl
Bamyalı diyor Esinin ki bamya herhalde ya da hic bamya görmedin Kadınlar konusurken istedikleri ya da o an hayal ettiklerini söylerlermis 😂😂😂 İyi benim bamyamı pardon kocanın bamyasını hayal et
- +1 yıl
@Zafer1717 egleniyoruz yaw dur 2 dakkaa
Soran+1 yılÇok cevap gelince fazladan puan mı geliyor? Bunu neden şaka amaçlı sorayım. Şaka amaçlı sorsam kesin aldatacağım derdim. Siz hayatta her şeyi şaka zannetmeyin ergenler
- +1 yıl
Fantazi arıyorsun Sen? Sekste burdan hoslandıgın birini hayal et Bamyacıyla sevis Oldu mu şimdi 😂
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Esinle konus Fanteziler üretsin sıkılmazsınız
değişik fanteziler deneyin bence... bende çok biliyormuş gibi konuşmayayım tabi
21 YorumlaSiz 35 yasinda iseniz, esiniz de 40-42 yasinda falandir. Muhtemelen haftada bir anca oluyordur. Uzuldum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki ne yapmak lazım arada kurufasülye plav yemekten vaz geçip farklı tatlarmı tatmak gerekir dersin
03 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu sormuşsun fakat yorumlarla çokncanını sıkan olacaktır bilmeni isterim
Soran+1 yılErgenleri ciddiye almıyorum zatende
- +1 yıl
İyi ozaman gerçektennçok üzerler o bakımdanndedim
+1 yılBekarım.
Evli olsam, seksten sıkılmazdım.
Kadınımla birlikte; farklı pozisyon, mekan ve fanteziler denerdik.00 YorumlaBende yıllardır aynı kişiyle birlikteyim ama hiç sıkılmıyorum bence sizin performansta sıkıntı var.
11 Yorumla- +1 yıl
Puhaha yillardir ha 😀
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. diğer insanlar zevk almayı ve vermeyi biliyor bence, szin birlikteliğinizde veya psikolojinizde bir farklılık olabilir
00 Yorumla
+1 yıl3 senedir sevistigim bir insan vardi mecburi gorevle baska hastaneye gitti, yoklugunu aramiyir degilim
10 Yorumla
+1 yılSıkılabilirsin. Evlilik monotonluğu, iyi bir irade yoksa sıkıcı hale gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılsanal seksi bile genelde aynı kişilerle yapıyorum sen gerçek seksi aynı kişiyle sıkıcı diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal seks yaşını geçmedin mi sen
- +1 yıl
evli olmadığıma göre sanal seks yaşı gerçek seks yaşı diye ayrım mı var?
bu sadece sende yok ki genel olarak bütün kadınlar da var ya bu yüzden ya da eşleri yetmediği için
00 Yorumlabunun kısıyle ilgisi yok eşin mal olabılır bıraz seks hayatınız monotonsa sıkılman normal
00 Yorumlasevdiğin kişiyle sıkılmazsın ve tabi arada değişik fantaziler yapmaniz lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçma salak şeyler dünyana başkasını alsanda aldatma olur başkasını hayal etsen bile aldatma olur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı fanteziler deneyerek zevkli hale getirebilirsiniz. Karşınızda ki kişi eğer arzuladığınız birisiyle zaten sıkılma olayının yaşanacağını sanmıyorum. Biraz uzun ön sevişin yahuu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi hayatının merkezi yaptığın için oluyor bunlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks asla hayatımın merkezi olamaz
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin insandan neden sıkılasın o halde? Sevmiyor musun
- +1 yıl
Sen kocanı sevince sıkılmazsın hiç öylemi 🤔
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdiğinden sıkılır mı ya
Bunu renklendirebilirsin evliliklerde malesef bazı şeyler zamanla alışkanlığa dönebilir fakat bu alışkanlığın dışına çıkmak gerek bazen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir zaman sonra aynı heyecanı yakalamak zordur hep aynı şeyler falan... yetinmek ve yetmemek problemi olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizli nemfomanyak olabilirsin, genelde kadınlar tek eşlidir, aynı kişiyle sıkılıyosan başka açıklaması yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSekse aşırı düşkün değilim. Soruda "seks olmadan duramıyorum" demedim.
İzlediğiniz filmlerden öğrendiğiniz terimlerle teşhis koymayın
+1 yılFarklı bir pozisyonlar dene. farklı yerlerde ilişki yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda haklısın bu yuzden evliligimde bende sorun yaşarim diye düşünüyorum. Cinsel fantezilerinizi ve hayal gücünüzü artirmaniz gerek yani zincirlerini kirmak gibi yani. Eşinle on sevimseniz oluyor mu :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin yazık günah adama nasıl böyle düşünüyosun madem böyle düşüncen var boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatacağım demedim
- +1 yıl
Aldatıyosun demedim düşünce bile kısmen aldatmaya girer bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks yapmaktan sıkılinirmi be. bn hergun yapiyorum cok iyi oluo
00 Yorumla
+1 yılIste bu yüzden erkekler sizin gibi insanlarla evlenmek istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 gün önce bende aynı soruyu sordum. bir sürü küfür yedim. Anlamazlar hiç uğraşma.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadılar dimi
Soran+1 yılAbazayı veya ergeni ciddiye almıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılSeni tanıyorum. Sorun yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ayni disunuyorum sen 4 yil iyi dayanmissin ben 2 yillik evliiyim coktan monotonlastogini ve artik cok fazla istemiyorum ayni kisiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAldığın zevk sıfıra mı indi 2 senede?
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bence ilişkinizin tadı kalmamış. Heyecanın yok o yüzden sıkılmışsın
00 YorumlaBende bir saat önce sordum hakaretler aldım cevap genelde
00 Yorumlaİşte böyle insanlar yüzünden ülkemizde ayrılı çoğaldı ata hadi ordan sen kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEminim kocanda sıkılmıştır
89 Yorumla- +1 yıl
En iyi gorus bence
Cevap sahibi+1 yıl@Birakdaginikkalsinnn değiştirsinler ara sıra beraber dörtlü Grup yapsınlar
- +1 yıl
Kesinlikle. birde gozleri bagli olsun. kimin kimi cuktugu belli olmasin. hay aklinla bin yasa kiz:)
Cevap sahibi+1 yıl@Birakdaginikkalsinnn öylesi yaraşır bunlara
- +1 yıl
Ben sorsaydim en iyi gorus secerdim. ozel oldugunu dusundugum icin cagirdim.
Cevap sahibi+1 yılYok özelden konuşmasak daha iyi hadi kızım hadi sende Burası sana göre değil Sen şöyle güzel Siteden bir tane Partner bul kendine
Soran+1 yılTamam kapayın çenenizi
- +1 yıl
Rezil ettin kizi. kocasinin cukunden sikilmis:)
- +1 yıl
Beni niye kimse bulmuyor artık benim neyim eksik 26 cm fazlalığım bile var 😔
Nesi sıkıcı mesela bende bir yıllık evliyim hiçde sıkıcı olan birsey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki cinselligin disinda seni mutsuz eden seyler nedir?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcocuk olmayan birisi ile sohbet etmek istiyorum yargilamiycak anlasabilecegim birisi ile olabilirmi?
+1 yılO senin aşuftelik durumuna bağlı bacım.
10 Yorumla
+1 yılBir kuruşluk aklınla insanları kandırma
04 Yorumla- +1 yıl
@21ssss kusura bakmayın Türkçe öğretmenim pek öğretmedi
- +1 yıl
@21ssss çok üzüldüm napalım ah Türkçe öğretmenim ah yaktın beni
+1 yılbaşkasıyla yap aldat kocanı o zaman :D
03 Yorumla
Soran+1 yılZekana hayran kaldım
- +1 yıl
bende soruna kocan olarak görsem ertesi gün bosanma davası acardım
- +1 yıl
düşünmek yapmanın yarısıdır denir çnkü ;)
ee ben napayım 10 sene oldu üstelik yapmıyoruz da.
00 Yorumlasen evliliği yanlış anlamışsın hacı.
00 Yorumlasıkıcı değil. fantazi dünyanız zayıf
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmak lazım? Öğretmen öğrenci gibi şeyler mi
esin bunu duysa varya aboov.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi siliyoruz
+1 yılSende başka birini bul buradan istekli çok cikar
00 YorumlaŞaka yapıyorsun o senin eşin ama
00 Yorumlabul bitane kaslı rahatla
10 YorumlaFarkli pozisyonlar ve mekanlarda yapmayi deneyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Ortada aşk olmayınca sıkıcı olur tabi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem öyledir herhalde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. kesinlikle katılıyorum sana @soran
00 Yorumla
+1 yılBize katılın sevgilimle bende degısıklık arıyoruz
13 Yorumla- +1 yıl
Ben katiliyim size
- +1 yıl
@Meteehan06 ahahah
- +1 yıl
@Meteehan06. var mı sevgılın?
doyuramıyor seni ondan , kendi doyunca bırakıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılswinger deneyimi yaşayn.
00 Yorumla
+1 yılarada benimle dene. değişiklik olsun :D
10 Yorumlafarklılık olsn o zman?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıcı tabi farklı insanlarla yapmak gerek
00 YorumlaSaçmalama Evlisin yaa ne bekliyordun
00 Yorumlaevlenirkende oyle dusunyormuydun
00 YorumlaHayret doğru ya nasıl böyle bisey dunuyosun
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar kokleyecek biri lazim sana.
00 Yorumlaya hiç sorma çok sıkıcı
00 YorumlaHerhafta farkli kisiyle yapiyorm daha zevkli
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler