Gunde kac kere kac saat yaparlar adam tecrubeli kiz bakire...
Zevk alirlar mi
Zevk alirlar mi
evet çook sevkli olur çıtır kızla.. çıtı pıtı bembeyaz tenli ince belli küçük memeli.. sevişmekte, ilişkide, sarılıp uyumakta, birlikte duş almakta.. off hele o yarım saat ön sevişmeden sonra daracık sımsıcak içinin dibine dibine köklerken altımda kıvranıp inlemeleri yokmuuu, zevkten bitiyorum..
Yavas ahahha kiz zayif bide hic elinden kacamaz erkegin...
Sarilsa kayboluyo icinde
aynen.. sevişirken yanında yatar şekilde üzerine gelirim kızın, sonra ilişkiye başlayacağım zaman önce bir bacağımı atarım kızın bacaklarının arasına biraz sonrada öteki bacağımı alırım kızın bacaklarının arasına, sonra elimi yukarı yukarı kaydırırım yavaş yavaş kızın bacaklarımı açılır yanlara böylece, iyice hapsederim altıma bir kaç alıştırmadan sonra feci bir kökleme yaparım ve hiç çıkartmadan öylece en az 5 dakika içinde bekletirim o esnada da nefisss memelerini öpüp okşarım kızın, kıvranıp inler ama kaçamaz altımdan ohhhh misss çook zevkli. bir de yüz üstü uzatıp belinin altına yastık koyarım yapışıp köklerimmm.. çıtı pıtı kızlara bayılıyorummm çoook zevklii oluyorlar gerçekten.. ve tabi sarılıp kucağıma alıyorum kucağıma gömülüyor öylece uykuya dalmakta çoook hoşş bir haz.
Çıtır olur nasıl olmasını bekliyosun ki hıııı a m kkk
Ciddi dusunuyolar
Daddy lolita fantazisi soruldu butun gun noluyor ya
Cevap
33Cevap
Sonra adam beni terketti ühühühühü , ben napıcam KS üühühüühü
Ne alaka ciddi dusnuyolar
Yav he he
28 yasındayım kızarkadasım 18, haftada 2 gun 3 er posta yapıyoruz ten uyumumuz muhtesem ötesi, ama daha yası kucuk oldugu ıcın co uzun sure dayanamıyo
o işin olması için bir penis ve normal bir vajina yeterli
Olgun ve tecrubeli erkekten zevk almayan kiz hic yasamasin bence emeklerime yazik
Kız çok zevk alır. Erkek te bir gecede en az 3 kere boşalır.
iyi kizlar cennete kotu kizlar heryere; ama çıtır kızlar nereye gider bilmiyorum 😂
Seks beyinde başlar. Kızlar alır mı bilemem ama erkekler alır. En azından ben sevişmeyi severim :)
Kız tarafını bilemem erkek bayılır tekrar ayılır yeniden bayılır
Bence çok keyifli olabilir.
İki taraf için de çok zevkli olur.
Benimkide cıtır. aşırı sevl alıyorum. yasıtlarım o kadar haz vermiyor acami seviyorum sanırım
çıtır hatuna yaşamadığı zevkleri tatları hazları yaşatır olgunlaştırırım onu bebeğim
Erkekte mutlu olur mu bu iliskiden daha mi cok zevk alir
almazmı çıtır taze vücudu harika bir kızdan seksi tadını ala ala yapar
Çıtır kız candır, aman sabahlar olmasın... :)
Seninle yasit 38 yasinda kizda 22 nasil olur bu iliski adam baya aziyo zaten hissediyorum dokunmasa bile
yeter ki kız çok istekli olsun, adam üzerinden inmeyecektir. Karşılıklı yapılan birşey bu sonuçta. Sen azgınsan adam hayli hayli azar...
Alırlar ben alırım şahsen
evet erkek tecrübeli ise alırlar
Alırlar tabi süperde olur yani
performansa bağlı ve kızın aktifliğine.
Kiz sporcu zaten yuzucu kondisyon saglam
ama sevişmeyi de bilmek lazım erkeği nasıl azdıracağını
Denemeden bilemezsin
Alır aldığıyla kalır vurur geçer
Kiz artik bakire degil tatlim :)
Daha çok zevkli olur kanka
Bncd cok iyiii
Dolu dolu olur